Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er nu nogle år siden, men vil prøve at beskrive hvad der skete:

Jeg vil starte med at sige, at jeg er en ung fyr på 23, Jeg bor i en lille lejlighed, har en bil, som måske de fleste danskere.

SEX I DAG?

Der var uge 30 i Hjørring den store fodbold stævne Dana Cup.

Og Inden for en uge havde jeg fundet flere pige, som var villig til sex.

Det skal siges at de ikke hvade så store valg, en aftenen kl ca. 22.30, hvor de fleste af de unge deltagere allerede skulle sov, så de var klar til fodbold kamp dagen efter, i nogen tilfælde var nogen af dem vågnede, eller kommer for sent tilbage.

Som vagt hvade vi pligt til og fortæller deres leder hvis de kom for sent eller vi tog dem i og ryge og drikke.

For så ville de blive sendt hjem på forældre regningen. Så var det mig og min makker et år gav en pige valget om og ha sex med os eller vi fortalte hendes leder vi havde taget hende i og drikke, hun valgte sex og siden har alle fået det valg.

Det var en onsdag omkring kl 23.30. Jeg stod vagt og var næsten lige kommet ind af døren, da det bankede på døren. Jeg gik ud til døren og åbnede. Ude foran døren stod en ung pige i stramme cowboy bukser og i en t-shirt, hvor man kunne ane de små strittende bryster under blusen. Hun kiggede noget forskrækket på mig og præsenterede sig så som Julie, hun sov her sammen med sit hold, Jeg bød hende inden for, du kommer noget sent og du har da hvis drukket vi må eller få fat i sin træner nej nej sagde hun det må du ikke lad mig nu bare komme ind uden du siger noget

Jeg kiggede på Julie og hendes små strittende bryster, og fik hurtig jern på.

Svarede "det ved jeg ikke rigtig" - ”Skal jeg sutte dit pik?”, kom det pludselig fra hende. Hvad skulle jeg sige? Inden jeg nåede at svare, hvade hun fundet min pik frem og den var allerede på vej ned i halsen på Julie. Uhhh… det var skønt! Hun kiggede op og jeg kunne se, at hun nød det lige så meget som jeg gjorde. Jeg kunne se hvordan hun suttede på mit pik. Imens hun suttede på mit pik havde hun sine fingre på min balder, men ikke nok med det. Jeg følte at min pik skulle sprænges, jeg kiggede rundt for og se om nogen så os Jeg tog hende i håret og trykkede den så langt jeg kunne, ned i halsen på hende. Hun var ved at brække sig og trak derfor hovedet tilbage. Jeg holdt bare fast, så hun ikke kunne spytte min pik ud af munden. ”SUT DEN!!”, sagde jeg surt til hende. ”Du ville sutte min pik, nu skal du få lov til at sutte som aldrig før!!”

Jeg holdt om hendes hoved og kneppede nu hendes mund, som om det var en fisse. Jeg kørte den i bund hver eneste gang, og man kunne høre det… Hver gang den gik i bund i hendes hals, kom der en gurglende lyd fra hendes hals, som om hun skulle brække sig. Jeg ville nu have en rigtig fisse. Jeg trak min pik ud af munden af hende, og befalede hende til at smide tøjet så jeg kunne kneppe hende. Uden et ord, smed hun tøjet foran mig. Vi gik ud på toilettet Jeg satte mig ned på wc-brættet med min stive pik, og sagde så hun skulle ride på mig nu. Hun kravlede op på mig og satte sig stille ned. Jeg tog rundt om hendes hofter og pressede hende ned, så den røg i bund med første smæk. ”AAARRRHHHH”, kom der fra hende. ”HOLD DIN KÆFT”, røg det ud af mig Så ingen høre os,

Med et godt greb om hendes hofter løftede jeg hende op, for så at lade min pik stryge i bund igen. ”AARRHHH, ja du kan li det. Sig det! Jeg vil høre, at du kan li’ når jeg tar dig rigtig hårdt. SIG DET!! ”Ja! Jeg kan li’ når du rigtig gennem knepper mig og udnytter mig!!” AAAARRRHHH!!”, og igen røg den helt i bund. Imens jeg kneppede hende som besat, kunne jeg se hendes dejlige små bryster der hoppede lidt op og ned. Jeg kunne ikke stå for hendes små bryster, og tog en i munden og sugede på hendes brystvorte så den blev hård og stiv.

jeg kneppe hende, mens jeg hvade en finger i røven på hende. Jeg fjernede min finger og førte den op til hendes mund, hvor hun ivrigt startede med at sutte på den, uden at vide hvad hun egentlig suttede på. Lidt efter førte jeg endnu en finger op til munden, som hun også tog imod med stor glæde. Nu havde jeg to dejlige fingre som var indsmurt i spyt, klar til hendes røv. Langsomt pressede jeg nu min finger op i hendes røv igen. Denne gang var det lidt lettere og hun brokkede sig ikke over det, men da hun mærkede finger nr. to på vej, ville hun ikke mere. ”NEJ !! IKKE FLERE FINGRE!” ”JO, JO”, sagde jeg bare, og pressede på. ”AV, AV, AV”, kom det fra hende, men det hjalp ikke. Finger nr. to røg også op i hende og nu kneppede jeg hende, samt at jeg havde to fingre op i hende. ”AAAHHHH”, kom der fra hende. ”Du fylder mig helt ud” Hun røg rundt på min pik, og jeg kunne mærke på hende, at det ikke ville tage lang tid inden hun ville få sin orgasme.

Jeg skubbede hende af min pik og sagde, at hun skulle ligge sig på alle fire så jeg kunne tage hende bagfra. Hun lagde sig ned og var klar til at blive taget bagfra. Jeg kravlede ned bag hende, og placerede min pik lige ud foran hendes fisse. Med et godt greb, igen om hendes hofter, vidste jeg, at jeg nu kunne banke den i bund med lidt mere kraft en før – og det gjorde jeg så. AAAHHHHRRRRR!! FUCK! Imens hun lå der, knyttede sine hænder og fik noget pik, jeg kunne nu høre nogen uden for badeværelses døren. Jeg kneppede hende nu som besat og hun hylede og skreg.

Jeg tænkte ved mig selv, at nu skal hun få sin livs omgang..

”SUT DEN, NU!” Som en maskine begyndte hun at sutte på den, som om hun ikke havde gjort andet i hele hendes liv. Jeg kunne mærke at mine kugler startede med at trække sig sammen, og den stille riflen fra ryggen og ned til min pik. Nu skulle hun sgu sluge! Jeg tog fat om hendes hoved, og pressede min pik ned i halsen på hende. På sammen sekund kunne jeg mærke min pik blive større, og jeg fyrede min først ladning sperm ned i halsen på hende. ”AAHHRRRRR”, og endnu ladning blev skudt ned i halsen på hende. Hun prøvede at komme væk, men jeg holdt godt fast om hendes hoved, imens jeg fyrede resten af.

Da min udløsning ebbede ud, rev hun sig løs og brækkede sig, lige foran benene på mig.

Jeg rejste mig op, og sagde hun skulle huske at gøre rent efter sig, inden hun kom ud. Hun fangede mit blik, smilte og sagde: ”Gud, det var dejligt! ” Jeg smilte til hende, og husk så og komme hjem til tiden og ikke drikke og lukkede døren efter mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.