Nu skal i høre hvad vi er blevet enige om. Hvor er de andre? De kommer om lidt. Hvad siger i til at vi holder en lille fest i aften? JAH lød det fra alle. Vi henter pizza og hvis i kan holde jeres mund med det, så må i også godt få et par Mokai. Jaahh, jubbi, fedt lød det fra alle. Ingen må få det at vide, for så bliver vi sgu bare fyret, er det okay? Ja lød det fra dem alle. Karina og Samantha sover ovre hos Sussi og Tommy ovre hos mig og Markus, er det okay Tommy? Ja det er helt fint Per. Karina er det okay med dig? Ja for pokker, sagde hun smilende. Mille kommer over til jer Nanna og Sofie, er det også okay? Ja ja lød det fra dem begge. De andre kom nu også ovre fra vores hus. I behøver ikke pakke alt jeres tøj. I tager bare det med i skal bruge. Alle tager et bad og jer piger, i må bruge alt det sminke i vil. Klokken 18.00 er der Mokai og Pizza inde i drengehytten, så i får lige ryddet lidt op drenge.

Vi fik travlt med at skifte vores sengetøj, inden de nye beboere kom. Jonas forklarede Lasse, hvad det gik ud på. Og så giv lige Nanna en undskyldning. Jeg har sagt undskyld til Samantha. Samantha informerede Nanna og Sofie. Hvorfor gik der så længe inden i andre kom, grinte Nanna. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg har fået kæmpe pik. Hun fortalte dem, hvad de havde lavet. Gjorde det ikke vildt ondt, spurgte de begge. Jo vanvittigt ondt i starten, men himmelsk da jeg kom. Jeg fik den vildeste orgasme. Jeg så både sol, måne og stjerner og det er sgu ikke løgn. Sussi`s tunge gav også mig den lækreste orgasme inden i kom. Hun er fandme så lækker, sagde Nanna og slikkede sig om læberne. Hvad med mig, jeg har ikke fået noget, sagde Sofie godt fornærmet. Du kan få pik i aften. Jeg orker ikke mere lige nu, sagde Nanna. Det gør jeg slet ikke, sagde Samantha og gik. På vej ud af døren, sagde hun...Leg med dig selv Sofie.

SEX I DAG?

Har du en DILDO, hviskede hun til Sussi, da hun kom tilbage. Jeg har flere min skat, smilte Sussi. Kan Mille ikke lige få en med over. Sofie er pisse liderlig. Vi fik stoppet Mille i døren da hun var på vej ud. Vi listede dildoen i hendes taske og hviskede...Sofie er vildt liderlig. 

Tommy kom og Markus viste ham ind på vores soveværelse. Kan vi godt sove 3 der, spurgte Tommy. Ja da sagtens, svarede Markus. Jeg sover for inden, dig i midten og Per yderst, så er det ham der falder ned, hvis der ikke er plads. Skide god ide grinte Tommy, det er en aftale. Markus havde klaret første del til ug.

Karina fløj hen til Samantha da hun kom. Hvor skal jeg sove, spurgte hun nysgerrigt. Nu skal jeg vise dig det. Hun tog hende med ind på pigeværelset. Her skal vi sove sammen med Sussi. Tror du ikke godt vi kan være her Karina? Jo sagtens. Må jeg sove i midten? Så var hun ihvertfald, sikker på at sove ved siden af Samantha. Ja selvfølgelig må du da det, svarede Samantha og aede hende på kinden. Karina strålede som en sol. Alt gik næsten for glat.

Pigerne går i bad først, sagde jeg til drengene. Så har de tid til deres make-up. Det var fint med dem. de lå og sludrede på sengen. Skal vi gå ud i bad Karina, spurgte Samantha. Ja det vil jeg gerne, svarede hun hurtigt. Samantha smed først tøjet. Karina satte sig på toilettet. Samantha gav hendes bryster og mis en ekstra tur. Karina var helt væk i hende, hun var skisme forelsket i hende. Samantha nød det. Hun tog Sussi´s shaver der igen lå på håndvasken og gav missen en tur. Hvorfor gør du det? Karina var vildt nysgerrig. Det er så skønt og så er det også dejligt, hvis der er en der vil slikke mig i aften. Neeejjj altså fnisede Karina. Det er rigtigt. Har du ikke lagt mærke til at Nanna, Mille og Sussi også barberer sig? Jo og Sofie også. Sofie gør det ikke, hun har bare ikke fået hår dernede endnu. Nårh okay. Karina hoppede ind ligeså snart Samantha trådte ud. Hun er faktisk en ok lille tøs tænkte hun, da hun lurede på hende. Begyndende bryster og en meget lille fast struttende mås. Skal jeg hjælpe dig med at barbere dig? Karina vidste ikke, hvad hun skulle svare. Hun ville så gerne at Samantha rørte ved hende, men kunne ikke få sig til at sige ja. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig første gang. Hun tog shampo i hånden og lukkede for vandet. Træd lige lidt tættere på. Hun sæbede hende ind og en enkelt gang, gled hendes finger over hemdes skamlæber. Uhh lød det fra Karina. Undskyld sagde Samantha. Det er helt ok. Så er du klar, sagde hun og skyllede sæben af. Tak sagde Karina. Prøv at mærke, hvor dejligt det er. Samantha tog selv en hånd ned i skridtet og kørte den frem og tilbage. Karina gjorde det samme. Er det ikke skønt. Jo det er dejligt og nu er jeg ligesom dig smilte hun. Er i ved at være færdige? Sussi åbnede døren kun iført morgenkåbe, da Karina lige var færdig med at tørre sig. Karina svøbte håndklædet omkring sig og smuttede ind på værelset. Sussi lukkede døren. Har du pillet skat. Nej jeg har kun barberet hende. Det andet vil jeg dele med dig. Tak skat...Sussi gav hende et vådt tungekys.

Ovre hos pigerne lå Nanna og halvsov kun iført g-streng, Sofie var ude på badeværelset. Du ser godt sagde Mille og satte sig på sengen. Hmmm det tror jeg næppe, svarede Nanna søvnigt. Jeg synes du er pisse lækker sagde Mille og kærtegnede hende på ryggen. Du er sød sagde Nanna og lagde sin hånd på hendes ben. Skal vi sove herinde alle 3? Det kan vi godt svarede Nanna og slog øjnene op. Hun rejste sig op. Hvad er klokken? Den er 16.45. Så må jeg hellere gøre noget, sagde hun søvndrukkent. Er du helt ok med, at vi alle tre sover herinde. Hun bukkede sig hen mod Mille og lagde sin hånd på hendes lår. Kyssede hende på munden og hviskede...Ja og du skal slikke min liderlige fisse inden vi falder i søvn. Det gør jeg gerne hviskede Mille og deres tunger legede med hinanden. I det samme kom Sofie. Hey hvorfor fanden skal jeg aldrig være med? Nanna grinte og rejste sig. Den må du klare Mille.

Ovre hos os var Samantha ved at ligge make-up på Karina, da Sussi kom tilbage. Begge piger var kun iført g-streng. Samantha nød at pirre Karina, ved at lade brysterne være lige foran hemdes øjne. Puha hver er der varmt, pustede Sussi. Hun smed morgenkåben og drattede om på sengen. Hun lå helt nøgen med spredte ben. Karina kunne se det hele i spejlet, hvilket også var meningen. Samantha så godt, hvad der foregik og sørgede for ikke at stå i vejen. Samantha havde pirret hende så meget, at hun havde fået stive brystvorter, allerede inden Sussi kom tilbage. Hun kunne ikke dy sig. Så er du perfekt, men vent lige lidt. Hun nev hende i brystvorten. Du har langt lys på. Nårrhhh sagde Karina. Samantha smed sig ved siden Sussi og de skraldgrinede. Karina hoppede op og satte sig på Samantha. Hun forsøgte at kilde hende. Så piger, vi skal til at gøre os færdige. Samantha var en del stærkere og krængede Karina om på ryggen. Satte sig overskrævs på hende. Hun løftede enden lidt og gnubbede sit venusbjerg mod Karinas´s. Hun blinkede til Sussi. Karina kunne ikke se, at Sussi lod sin finger glide mod Samanthas`s stjerne. Så stopper i piger.

Sofie stod i døren med håndklædet om sig, da Nanna gik ud på badeværelset. Hvis jeg skal lege med din fisse Sofie, så vil jeg se, hvad du har at byde på, smid det håndklæde. Sofie lod det falde. Det var en total modsætning af Sussi. Men det tændte Mille helt vildt, at hun i hendes meget korte sexliv, nu havde mulighed for at pille ved en, der var mindre udviklet end hende selv. Ja Sofie var jo nærmest ikke udviklet. Kom og sæt dig her søde Fie. Hun klappede på madrassen lige ved siden af sig. Sofie satte sig over. Mille lod fingrene glide gennem hendes hår. Jeg vil rigtig gerne lege med dig Fie. Hun lod fingeren cirkle om hendes brystvorte, som straks blev helt hård. Jeg synes du er skide lækker. Hun lod fingeren glide om til den anden brystvorte, som også blev stenhård. Hun bukkede sig frem og deres tunger mødte hinanden. Hun puffede Sofie ned på ryggen, satte sig overskrævs på hende og gnubbede fissen mod Sofie´s. Vi er ved at have lidt travlt Sofie, men jeg skal love dig, at i aften, så får vi alt det pik og fisse, vi vil have. En ting er sikkert! Hvis ikke drengene er klar, så er Nanna og jeg. Vi har aftalt, at vi sover sammen herinde, hvis ikke vi bliver gennemkneppet et andet sted. Det eneste sted vi ikke går hen, er over til Per og Sussi, ok? Hele tiden havde hun gnedet sin fisse mod Sofies. Sofie hørte ikke rigtig efter, hun lå bare og nød det. Tommy og Karina skal også lige være med, okay? Ja ja jeg har hørt det stønnede Sofie. Mille hoppede af og tog dildoen i tasken. Nu slikker jeg din fisse Sofie og hvis du gerne vil have pik, så gør du den her dildo våd med din mund. Hun slog straks øjnene op og greb ivrigt dildoen. Mille begyndte straks at slikke Sofie, som var meget våd. Hun smagte vidunderligt. Hver gang Milles tunge strejfede hendes klit, kom Sofie med et dybt suk. Er du klar Fie? Hun rakte fluks dildoen ned. I det samme kom Nanna ud fra badeværelset. Mille førte dildoen op i Sofies drivvåde fisse med den ene hånd, mens hun spredte hendes skamlæber med den anden og lod hendes tunge lege med hendes klit. Nanna stod og legede med sin klit. Hun havde gnubbet lidt under bruseren og dette fantastiske syn, gjorde hun var solgt med det samme. Mens Mille blidt kneppede hende med dildoen, gjorde hun tegn til at Nanna skulle komme og tage over. Jeg skal også i bad, hviskede hun. Nanna kom og tog over. Mille smuttede i bad. Da hun kom ud, lå Sofie stadig på sengen. Var det godt Fie? Fuck hvor er i bare dejlige!! Lårkort og ingen trusser, er det dresscode idag piger, spurgte Nanna. YES lød det fra Sofir og Mille

Pigehuset kom først kl. 18.15. Hvorfor kommer i først nu? Sofie havde lige noget, hun skulle have ordnet, hvis det er okay med jer, råbte Nanna. De fleste af os vidste godt, hvad årsagen kunne være, så vi grinede bare. Alle var glade og det gik helt fint. Ca. kl. 19.00 bemærkede jeg, at først Nanna og derefter Lasse listede ud af døren. Fedt hvis han er mand nok til at gøre det godt igen, tænkte jeg. Jeg gav dem 10 min. og listede derefter ud af døren. Der var trukket for vinduet, men det stod på klem. Jeg hørte stønnen. Yes du er god nok Lasse!! Listede tilbage og hviskede til Sussi, Lasse er ved at rode bod på det. Fedt men hvad med Tommy? Han er næsten færdig med Mokai nr. 2, men det bider ikke rigtig på ham. Skal jeg vente, til vi kommer over og give ham en rigtig god rom & cola, eller skal jeg liste en blid drink og lidt viagra i ham? Det gør du fandme ikke Per!! Et er vi udnytter de dejlige børn, men vi skal fandme ikke igang med nogle stoffer. Hold nu kæft Sussi! Det er sgu da ikke coke eller amf, det et da kun viagra! Jeg vil ikke være med til det Per! Okay men det er iorden, at du voldboller de unge piger med Big Sam? Jeg gik udenfor og satte mig over på bænken, Sussi kom over og satte sig. Hun havde en flaske rødvin og to glas med. Undskyld skat, det har du absolut ikke fortjemt, sagde hun og kyssede mig på panden. Hun skruede proppen af og skænkede os, et par store glas. Det hele blev lidt overvældende og jeg har mere end, fået udlevet mine mest vanvittige drømme de sidste to-tre dage. Tusinde tak og undskyld igen. Hun kyssede mig.

Vi gik tilbage og klokken var ikke mere end 20.16. Sussi nev mig i røven og sagde...Op med humøret skat, vi har Karina i vores hule hånd, men dig og Markus, i hænger sgu lidt i bremsen. Hun havde en del ret! Jeg havde en lille snak med Jonas, da vi kom tilbage.Er der styr på Axel? Tror faktisk der er helt styr på ham, sagde han og grinte. Ham og Sofie har vi ikke set i et stykke tid, tror de hygger sig. Dig og Lasse har i helt styr på det? Fuldstæmdig Per!! Ingen høj musik og larm! Jeg lover dig Per, der bliver kun lidt højlydt stønnen, hvis det er ok, sagde han og gav min pik et klem. Den frække knægt ;)

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.