Jeg gjorde tegn til Lasse om at han skulle tage kameraet og tage billeder. Da Sussi hoppede af, hævede jeg numsen og Jonas gled ud af mig. Det blev gode billeder med hans pik der gled ud, sammen med sæden der dryppede ud af mig. For satan var det dig Per, jeg troede det var Jonas. Ja det var, smilte jeg. Du har en dejlig pik Jonas. Kunne du lide det? Er du da sindssyg det var godt Per!!!

Så drenge så smutter i lige med Per ud og bliver skyllet og så fjerner han lige jeres kønsbehåring. Der skal jo ikke være hår i maden og i skal have meget mere pik og fisse inden vi tager hjem. De gik gerne med og de smilte over hele femøren. Jeg åbnede bruseren og vi kunne lige være der alle 3. Det var dejligt, at stå tæt op af dem begge og de var begge helt overgearet. Jeg lukkede for vandet og smurte dem begge godt ind i shampo. Både pik og revne fik en god tur. Jonas`s pik var helt tømt og rørte ikke på sig, hvorimod Lasses straks blev halvstiv. Jeg fik barberet Jonas og satte mig på hug foran Lasse. Da jeg havde barberet ham foran, bad jeg ham vende sig om og bukke sig forover, ligesom Jonas havde gjort. Jeg barberede hans revne. Kiggede over mod døren der stod Sussi og knipsede løs. Pressede en finger op i Lasse. Åååhh Per, lød det fra ham. Kneppede ham blidt og han kunne lide det. Åhh ja...ååhhh så godt. Rejs dig op og vend dig om. Lasse stod med hans stive pik lige ud for mine læber. Stak min hånd mellem hans lår og min langefinger fandt igen hans hul.  Pressede den igen op. Skyl lige sæben væk fra hans dejlige pik Jonas. Jonas åbnede bruseren og skyllede det væk. Kørte fingeren hårdt op i Lasse og han skød pikken ind i min åbne mund. Mens fingeren kørte ind og ud af ham, greb min anden hånd om hans balle. Han fandt med det samme ud af, at han skulle kneppe mig helt ned i halsen. Han stønnede højere. Jeg kunne mærke, at det var oppe over. Trak fingeren ud og med et fast greb om begge hans baller, satte jeg tempoet op. Han greb om min nakke og sprøjtede med et højt...ÅÅÅHHHH...hans sperm ned i halsen på mig. Slikkede ham helt ren og sagde tak Lasse.

SEX I DAG?

På med tøjet og så over i badeland til de andre. De kom i tøjet og var på vej ud af døren. Hov hov drenge, kan i så gå over til Per og sig pænt tak. De ville give mig hånden. Jeg trak først Jonas ind til mig og gav ham det største tungekys og derefter Lasse. I må ikke sige noget til de andre. Sussi har en plan om, at vi alle skal have pik og fisse inden vi tager hjem, hvad siger i til det? Den var de mere end med på. Smut så over til de andre. Vi kommer over med videokameraet om lidt. Vi skal jo have andet end frække billeder med hjem.

Vi kom i tøj og smuttede over og filmede ungerne pjatte i vandet. Vi satte os ved et bord med en kop kaffe. Det er altså for sindssygt Per. Vi mangler kun fire før vi har været gennem dem allesammen og vi har 3 nætter tilbage. Ja der mangler Tommy, Axel. Karina og Sofie. Nanna og Samantha havde ikke fortalt os om Sofie. Ja du finder på noget igen Per, det er jeg sikker på. Sgu godt at jeg har viagra med, hvis det skal komme til at knibe, smilte jeg. Det får jeg ikke brug for grinede Sussi. Jeg er konstant liderlig og drivvåd og det kan jeg takke dig for min skat. Hun gav mit lår et klem og lod tungen fugte sine læber.

Prøv at se Sofie, hun hænger op ad Nanna og Samantha hele tiden. De plejer da ikke at gide hende, udbrød Sussi. Kort efter kom Nanna over til os. Hvad er der med Sofie? I plejer da at være så træt af hende. Hun opdagede os, da vi kom hjem igår, så for at få hende til at holde mund, gav vi hende en tur. Hun er en liderlig lille tøs og hun er ikke jomfru længere, det klarede Samantha med fingrene. Nej hvor dejligt Nanna. Ja men vi fortalte også om jer, så hun ved det altså godt, men hun siger ikke noget, det garanterer jeg. Hun spørger hele tiden om, om vi ikke skal igen i nat. Det er bare så godt min skat. Gå du i bad og smut over i vores hus, når du er færdig, så kommer jeg over og slikker dine dejlige fisse, hviskede Sussi til hende. Nanna næsten løb ud i bad. 

Efter et kvarters tid rejste Sussi sig. Sørger du for at de snart kommer op, så smutter jeg lige tilbage og slikker Nannas dejlige fisse inden de kommer. Det gør jeg gerne min skat. Jeg fik dem op og sendt i bad. Jeg smuttede ned til drengene. Jonas og Lasse sendte mig liderlige blikke, mens de vaskede deres glatte kønsdele. Jonas var endda så fræk, at give sig selv finger, mens han blinkede til mig. Klokken var 2 da vi alle gik tilbage. Så på afstand, at Nanna listede ud af vores hus. Idag spiser husene middagsmad hver for sig. I har alle rugbrød og pålæg, så det klarer i selv.

Sussi var ved at sætte på bordet, da vi kom ind. Var det godt min skat. Ja det var super og hun var helt vild min skat. Hvem spurgte Mille. Vi har noget vi gerne vil fortælle jer. Jeg satte mig ved siden af Markus og Sussi ved siden af Mille. Nu skal i høre.... Vi fortalte dem, hvad der var sket i løbet af natten og formiddagen. De gjorde begge store øjne, men så en lille smule kede ud af det. Det er jer to vi elsker allermest, det skal i ikke være i tvivl om, sagde jeg og trak Markus ind til. Sussi trak Mille ind til sig, kiggede hende dybt i øjnene og sagde...Det er sandt, det må i ikke være det mindste i tvivl om. Hun kyssede hende vådt og længe og hendes hånd fandt hendes fisse. 

Nu skal i høre, sagde jeg. Sussi vil så gerne, at vi alle skal have sex sammen. Skal vi ikke hjælpe hende med, at få den drøm til at gå i opfyldelse. JO sagde Sussi hurtigt. Kiggede Markus dybt i øjnene og gav hans pik et klem. Selvfølgelig smilte han. Jeg har en plan. Fortalte dem om den. Smid i bare tøjet, jeg er hurtig tilbage. Over i de to andre huse. Jeg har hørt, at der er nogen, der gerne vil prøve, at sove sammen med nogle andre. Vi holder lige et lille husmøde. Jonas og Samantha i kommer lige over til os og i andre kan lige ligge og slappe af. Så kommer vi når vi er færdige.

Vi skjuler jo ikke noget for hinanden så smid tøjet, sagde jeg da vi kom indenfor. Sussi sad i sofaen, med Markus og Mille på hver sin side. Den ene hånd legede med Milles fisse og den anden med Markus`s pik. Samantha var hurtigt af tøjet og satte sig i den ene stol. Jonas nølede lidt mere, inden han endelig satte sig i den anden stol. Inden vi starter Jonas, så har du vist lige noget, du vil sige til Samantha, sagde Sussi i en bestemt tone. Jonas kiggede over på Samantha og sagde...Undskyld at Lasse og jeg var sådan nogle kujoner, men vi var lidt flove over, at vi kom så hurtigt. Det er helt ok vi fik Pers pik og Sussi`s dejlige tunge i stedet. Men dejligt at i godt kunne lide, at vi slikkede jer. 

Jeg fortalte igen alt, hvad der var sket og ville høre om de havde en ide om, hvordan vi fik de 3 sidste med. Karina var rigtig gode venner med Nannas lillesøster og Nannas lillesøster havde flere gange spurgt Nanna, om man godt kunne være forelsket i en pige. Fordi Karina syntes at Samantha var dødlækker og sej. Okay hvad med Tommy og Axel? Axel kan man lokke til alt, sagde Jonas. Det er ikke engang løgn grinte Samantha. Sussi sad og gav Mille finger og den lille tøs sad og småstønnede. Jeg sad og gned på Markus`s og min egen stive pik. Jonas havde fået jern på og Samantha sad og gned på sin klit. 

Er det okay, at du sover over ved Sofie i nat Mille? Ja det er helt okay stønnede hun. Så sover Karina og Samantha hos Sussi og Tommy hos os Markus. I skal nok få udnytte Axel, ikke Jonas? Ingen problem! Så har vi en halv time, hvor vi kan kneppe. Jonas du skylder at slikke fisse. Samantha satte hurtigt fødderne op på bordet og Jonas var ligeså hurtig til at sætte sig på knæ mellem hendes ben. Jeg dykkede ned og slikkede Markus`s pik og stjerne. Sussi lå med hovedet ud over sofakanten og Mille stod og gnubbede sin sjaskvåde fisse i hele hendes ansigt. 

Ind i soveværelset allesammen kommanderede Sussi og rejste sig. Mille og Samantha i ligger jer på alle 4. De lagde sig op og strittede med deres pikhungrende huller. Sussi smurte en klat glidecreme på Milles stjerne. Markus vidste godt, hvad det skulle bruges til og havde hurtigt en finger oppe i hendes stramme røv. Godt Markus, sagde Sussi mens hun stod og påførte sig Big Sam. Lig dig på ryggen Jonas og tag en pude under din røv! Lad din dejlige fisse glide ned over ham Mille og bøj dig forover. Mille gled ned over ham. Sussi pressede Jonas`s ben sammen. Så sætter du dig med et ben på hver sin side Markus og så knepper du din søster rigtig hårdt i røven. Per for fanden knep hende nu. Hun skal gøres klar til Big Sam. Hun stod og gned den ind i glidecreme. Samantha så forskrækket på hende, men havde stadig hendes liderlige blik i øjnene. Jeg kneppede hende hårdt og hun beklagede sig flere gange. Jeg fik et hårdt klask på ballerne...Hårdere for helvede...hårdere.

Hørte Markus kom og jeg var også tæt på. Sussi rykkede mig væk. Nu skal hun få pik, den liderlige lille tøs. Hun satte Big Sam mod hendes lille fisse. Heldigvis var han rigtig godt smurt ind. Hun pressede hovedet ind. Aaaaavv lød det fra Samantha. Hun holdt sig kortvarigt i ro og pressede ham halvvejs op. Igen beklagede Samantha sig og hun holdt sig i ro. Jonas havde fået Mille om på alle fire og var igang med at kneppe hende hårdt. Hans stjerne var lige ud for mine øjne og jeg var vanvittig af liderlighed. Jeg greb tuben med glidecreme. Trykkede en god klat ud. Da Sussi pressede sig i bund, pressede jeg fingeren op i Jonas. Han stivnede. Forsæt...forsæt for helvede, næsten råbte Mille. Jeg gned resten af cremen på pikken og styrede den mod hans stjerne. Jeg pressede mig helt i bund. Ååååhhh....Åååhhhhh lød det fra ham. Mille ville bare have mere pik og begyndte hårdt at skyde fissen bagud. Hver gang lød der et...Åhh fra Jonas.

Sussi var igang med at kneppe Samantha hårdt og det var tydeligt at høre, at den frække tøs var i en helt anden verden. Jeg tog om Jonas`s hofter og bankede mig i bund. Åååhh lød det fra Jonas. Åhh ja knep mig lød det fra Mille. Jeg kom helt op i tempo og bankede pikken hårdt i bund. Sveden haglede af mig. Samantha skreg hendes orgasme ud. Jeg var ved at komme. Da jeg hørte Mille komme, pumpede jeg min sperm op i Jonas. Det kunne han heller ikke klare og han fik hans største orgasme til dato. 

Tror vi har lidt travlt. Sussi vi napper lige en hurtig skyller, så kan vi gå over og forklare de andre, hvad vi er blevet enige om og så kan de lige komme til sig selv. Markus lå med et saligt smil. De 3 andre var helt væk. Markus du sørger lige for de ikke falder i søvn. Kyssede ham på munden og gav hans slappe pik et klem.

Der gik et kvarters tid, 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.