Vi har en aftale om at mødes ude på en rasteplads. Vi har skrevet en del sammen inden, udvekslet tanker, fantasier, skrevet og snakket om grænser og alt.

Idag kom dagen hvor vi skulle mødes jeg var i nærheden af din by.

SEX I DAG?

Jeg havde skrevet det til dig lidt før ankomst og inden jeg nåede og gøre mere, tikkede der en besked ind, at du var på vej.

Jeg sad og tænkte lidt videre over det, og besluttede at skrive, at det var godt, men du skulle selv have tingene med du syntes der skulle bruges, og leges med. Vi aftalte at når du kom til omtalte sted og fandt bilen, skulle du sætte dig på knæ og banke roligt på døren.

Der gik ikke længe før jeg hørte noget pusle udenfor min bil, var det nu, eller var det en anden som gik rundt tænkte jeg.

Jeg kiggede i spejlet, så en pige der sad pænt på knæ, og roede med en pose, du var ved og tage et blind fold på.

Vi havde skrevet en del frem og tilbage om første møde, hvor du havde fortalt at du ikke ville se mig første gang med mindre du fik lov. (Du havde set mig på billeder osv flere gange)

Få sekunder efter bankede det på, jeg slugte en klump i halsen, for selv om jeg følte jeg kendte dig, dine grænser og viste en del om dig, var jeg stadig lidt nervøs.

Jeg rullede vinduet ned spurgte, hvem der bankede på så sent, hvortil du svarede, at det var en tøs som trængte til sin herres opdragelse.

Jeg åbnede døren og kravlede ned til dig, kiggede på dig, det var præcis som på billederne, endda bedre.

Omkring 160 høj, mørkt hår, lidt mere buttet end normalt, dejlige runde bryster, og en helt perfekt røv.

Du havde gjort en del ud af dig selv, du vidste præcis hvad jeg kunne lide. Ikke alt for meget makeup, en kort nederdel, ingen trusser, ingen bh, og en tynd skjorte og så havde du valgt at tage et halsbånd på med 3 d-ringe i.

Jeg var solgt på øjeblikket.

Jeg agede dig roligt i håret og sagde, jamen så kom inden for, og lad os se hvordan det vil gå.

Du tog posen i hånden, og kravlede roligt ind på bagsædet, hvor jeg guidede dig ind i midten hvor du næsten kunne stå, udstillet til mon fornøjelse for en stund.

Jeg spurgte dig, hvad du havde af forventninger til mødet, hvortil du sagde. “At være din tøs, og være til din fornøjelse”

Hvad jeg ikke vidste var at du havde forlænget weekend. Men da du fortalte det tænkte jeg, det bliver en god weekend..

Jeg spurgte dig hvad du havde taget med i din lille pose?

Du ved jeg godt kan lide at blive provokeret en smugle! Svaret var, “ prøv selv og kigge.”

Jeg tænkte, at det var skam tidligt du blev rap i replikken, og kvitterede med en flad hånd på din ene balle. Tog posen og åbnede den.

Du vågnede helt op, og kom med et lille suk, og sagde herefter “tak herre mmmh”.

Jeg satte mig på mit sæde og I posen, var der en del reb, håndleds og fod manchetter, en Ball-gag, en ring-gag, en pisk, en palet ske, 3 størrelser but plug, en DILDO.

Da jeg havde set det sagde jeg, det bliver en god nat tøsen. Du nikkede og førte forsigtigt en hånd over på mit ene lår, og videre over til mit skridt.

Jeg ville se hvor langt du selv turde gå, inden du kom i tanke om at du havde afgivet alt selv bestemme ret. Men samtidig nød jeg din lille hånd.

Efter nogle få sekunder, stoppede din hånd hvor efter du spurgte, “ herre, må jeg ikke gerne få ring-gag’en i min mund og forkæle din pik.”

Lod som om jeg ikke hørte dig, og trak tiden lidt, samtidig med at jeg fandt gag’en frem. Da jeg havde trukket tiden 1 minut, sagde jeg “ jamen så åben munden”

Med det samme gik munden op, og du nåede lige og køre tungen rundt om læberne. Jag satte gag’en på plads pg lukkede den bag dit hovede.

Straks efter jeg havde taget mine hænder væk, begyndte dine hænder og kæle for min pik, og der gik ikke mange sekunder før, de fandt vejen til lynlåsen. Du åbnede nænsomt op, og prøvede på at trække mine bukser ned. Jeg lettede lige røven fra sædet for at gøre det nemmere for dig.

Du fandt hurtigt tilbage send hænderne, og kælede for pikken, uden på mine boksershorts du stak tungen ud og slikkede roligt samtidig med dine hænder masserede frem og tilbage.

Da pikken var stiv og klar, tog du den frem og slikkede op og ned af skaftet, snittede bollerne et par gange med tungen.

Lige efter tager du pikken i munden, og inden jeg så mig om, havde du taget den helt til roden, helt op igen legede lidt med tungen på hovedet og helt til roden igen.

Jeg var solgt i din behandling, og jeg nød det til fulde. Samtidig fandt jeg din but-plug frem, så den var klar til jeg kom. Da den jo skulle smøres inden brug.

Efter noget tid skød jeg første ladning i munden på dig, med ordene” har en plug klar til dig, lad være med og slug det hele hvis du syntes den skal smøres”

Du trak hovedet væk og søgte efter pluggen.

Jeg satte den hen til din mund og straks, begyndte du og smører den ind i sæd og savl. Samtidig med et “ind nu” slap ud gennem gag’en.

Jeg trak din nederdel op over din røv, og nu opdagede jeg at du var driv våd. Jeg udbrød, “det her er vist noget tøsen kan li”.

Ikke et ord kom ud, til gengæld tog du igen pikken i munden, med det samme tog du den til roden og holdte selv hovedet helt nede, jeg kunne mærke hvordan du kæmpede med at blive ved, for til sidst at komme op og helt ned igen.

Der gik lidt tid, inden jeg kom igen, jeg vidste du ville ha min sæd da du havde skrevet det tidligere.

Samtidig med du suttede og og slikkede løs, havde jeg fået sat pluggen forsigtigt på plads i din røv. Lige da den kom på plads kom der et “mmmh.” Fra dig.

Du stoppede med din behandling af pikken, og satte dig på knæ i midten af varevogne igen.

Jeg fjernede gag’en, og straks, sagde du “tak herre, gør lige hvad du vil. Jeg er fucking liderlig.” Hvortil jeg sagde, “ her er det mig der bestemmer tøs. Rejs dig op”

Straks rejste du dig op og sagde “ undskyld herre” jeg sagde ikke noget, for jeg havde bestemt mig for at det var forment. For jeg ville gerne finde ud af hvordan du reagerede på at jeg ville spanke dig med palet skeen.

Jeg fandt to stykker reb, gjorde dem fast til hver side. Og gav dig manchetter på hænderne. Herefter bandt jeg dine hænder ud til siderne så du ikke bare kunne rende fra din “røv fuld”. Og fjollede nederdelen op.

Jeg nød synet, og skød et par billeder. Herefter kom der en ordre til dig.

“ tøs jeg har tænkt mig at lære dig, hvem der bestemmer her. For du har åbenbart ikke selv forstået det endnu” “ tæl alle slagene højt.”

Til din overraskelse var det ikke hånden men skeen jeg brugte. Det gav et klask og jeg kunne se du skulle bide smerten i dig. “1” sagde du højt. Lige til vi ramte 10, slag på hver balle. Jeg besluttede at du måske havde lært af det. Da der ikke var sket noget i nogle sekunder, sagde du meget forsigtigt og stille “tak herre”.

Jeg kiggede på din røv og blev opstemt af at se den var ved og blive rød, med den lille krystal i enden af pluggen.

Jeg begyndte og age dig på lårene foran, det var vildt så våd du var blevet af min behandling. Jeg førte hænderne op ad, til de fandt dine dejlige bryster. Jeg klemte dem forsigtigt, og mere og mere fast, hvor jeg sagde” tøsen kan mig godt lide og få røvfuld.” “Ja herre, jeg elsker at få røvfuld af dig, fordi jeg ikke har været en god tøs.”

Jeg blev helt stolt over du allerede havde fundet ud af at jeg mente hvad jeg sagde.

Jeg sad lidt og tænkte over hvad næste skridt skulle være.

Jeg kom i tanke om dildoen. Den havde jo en sugekop, så den kunne side på en af vinduerne.

Jeg fik en fed ide om at kunne bruge dig i alle tre hulle på en gang. Tog dildoen, og satte den fast til bagruden.

Herefter løsnede jeg dine hænder fra snorene, tog dine hænder om på ryggen og klikkede manchetterne sammen.

Jeg fortalte dig hvad jeg havde besluttet, fjernede blindfoldet, for jeg ville se hele dit ansigt under aften.

Men allerede nu kunne jeg se at det skræmte dig lidt. For du havde aldrig prøvet det før.

Du bukkede dig stille fremad for at tage dildoen i munden, samtidig havde mine hænder fundet vej mod din meget våde fisse.

Jeg begyndte stille og give dig lidt finger, jeg fornemmede at du var dejlig stram, og samtidig med pluggen i din røv ville det blive en mega nydelse.

Jeg fandt min pik frem, og da du så det, begyndte du og stønne en. Del. Jeg sagde, “ bare sut tøs, forestil dig det er min pik du har i munden.”

Straks begyndte du igen. Samtidig tog jeg pikken og førte den roligt mod din åbning. Og stille ind. Du begyndte igen og stønne, denne gang mere intenst. Jeg nød følelsen af din stramme fisse, samtidig med at jeg sagtens kunne mærke når pikken passerede pluggen.

Få sex i dag

Der gik ikke længe for du højt stønnede om du måtte komme. Jeg sagde at du skulle holde dig lidt, og fortsætte med at sutte.

Kort efter var jeg selv ved at eksplodere, og kom langt oppe i dig, og blev stående lige til sidste dråbe og sagde “ kom tøs”. Der gik ikke længe for du kom i en kæmpe orgasme. Du faldt sammen og jeg tog dig ind til og puttede dig ind til mig.

Efter en halv times tid sagde du “herre jeg er din brugsgenstand resten af weekenden. Vi kravler ned på gulvet på madrassen og du nu som den tøs du er. ”

Jeg mærkede pludselig, at jeg virkelig havde lyst til hende, og ikke kun, fordi det ville være meget sjovt eller noget i den retning. Indrømmet, jeg var nysgerrig, og det ophidsede mig, at hun var så meget yngre.

Så kyssede hende, og det var ikke forsigtigt, det var næsten helt desperat. Det spændte øjeblikkeligt i mit underliv, og hendes skede udvidede sig. Jeg bed i hendes læber og trykkede mig hårdt ind til hende.

Mit lem var stenhårdt og pressede mod hendes skamben. Jeg sugede mig fast i hende tunge og smagte hende spyt i min mund, Jeg kunne ikke holde fingrene væk og lod mine hænder kravle ind under hendes trøje. hendes hud var helt glat og stram, som de fleste unge piger dejlig bryster, det tændte mig total, og jeg begyndte at kysse hende på halsen. Det gjorde hende helt vild, og jeg nærmest flåede hendes bluse op for at komme ind til hendes bryster.

Mine kolde hænder gled ind under hendes bh og fandt hendes brystvorter. De blev med det samme helt stive ved berøringen.

– Hvor har du lækre bryster, mumlede jeg hæst og flåede bh´en helt af.

Hun stod nøgen foran mig, og jeg kastede mig over hendes små brystvorter og slikkede dem og bed i dem. Åh, det var, som om hende skede pludselig begyndte at brænde, jeg mærkede hendes kusse blive større, og fugten bredte sig mellem hendes lår.

Hun sagde jeg er drivende våd.

Jeg var frygteligt ophidset og ville bare mærke dine fingre, der begravede sig i min kusse. Det lod jeg mig ikke sige to gange, og straks lå jeg på knæ foran hende,

Hun havde sine små gennemsigtige silke trusser på, som efterhånden havde store fugtpletter.

– Tag mine trusser af, hviskede hun og greb fat i mit hans hår.

Så røg trusserne, og hun stod med sin fedtede nøgne skamlæber og bad mig om at slikke hende.

– Åhjaja, åh, bliv ved, stønnede hun, da min tunge gled ind i hendes våde revne og begyndte at køre rundt om hendes klitoris.

Det kildede i hele kroppen, og hun ønskede bare, at jeg havde haft en flere meter lang tunge, så jeg kunne trænge helt op i kussen og slikke hende overalt. Hun kunne næsten ikke trække vejret af bar liderlighed og pressede sit underliv ned over mit ansigt.

Jeg havde et godt tag om hendes balder og sugede og slikkede hendes skamlæber med hele hovedet dybt begravet i kussen på hende. Jeg spredte hendes ben, så jeg kunne komme til, og så mærkede hun min tunge, der som en slangede sne sig ind mellem hendes lår og nåede hendes røv.

Hun stønnede og kunne knap nok tale, for nu havde jeg nået mit mål og forsøgte at bore min liderlige tunge op i hendes stramme røvhul.

To sekunder efter var hun ikke stram mere, og hendes røv åbnede sig. Hun var ude af sig selv og hjalp mig med at sprede hende balder, så jeg kunne stikke et par fingre op i hendes røv. Det gik let, og to fingre forsvandt dybt oppe i røven på hende.

Hun var lige ved at komme, da jeg stoppede og trak mine fingre ud af hende røv.

– Jeg vil bolle dig i røven! sagde jeg

Hun svedte over hele kroppen og stillede sig i position foran mig. Hun blinkede en ekstra gang, da hun så, hvilket jern jeg hvade på og hvade tænkt mig at fylde hende røv helt ud med.

– Spred dine balder! beordrede jeg med en stemme, jeg gjorde klar til banke mit stive lem op i hendes pige røve.

Hendes kusse dunkede ved mine ord, og hun spredte sin røv helt Så mærkede hun presset fra mit pik hoved, der stødte mod røv åbningen, og i næste nu sprang dyret ind og styrede direkte op i røven.

Hun skreg lavt, da.jwg borede mig vej og vidste, at hun ikke ville kunne holde orgasmen tilbage ret længe. Med et godt tag om hendes hofter gennem kneppede jeg hendes røv, ud og ind med stadig stærkere stød, hun mødte mig hver gang, og det klaskede voldsomt, når hendes balder mødte mine hofter.

Jeg stønnede højere og højere, og efterhånden begyndte jeg at brøle hver gang pikken gik i bund.

Jaja, hylede hun og tog fat i sin egen kusse, hun ville helst komme med hele hånden oppe kussen, og det lykkedes at få fire klistrede fingre op i skeden, og sådan forsøgte hun at finger bolle sig selv.

Hun var fyldt ud i begge huller, og det er det bedste, hun ved. Jeg sagde noget om, at hun var en lille, liderlig luder, og at jeg elskede hendes klæbrige røv.

Hun kunne høre på mig, at jeg nærmede mig. og pludselig trak jeg pikken ud, skubbede hende ned på madrassen og pressede den ind i munden på hende. Hun suttede min hårde lem og kunne lugte safterne fra hendes røv.

Med et udstødte jeg en besynderlig lyd, og så sprøjtede jeg mit sæd ind i munden på hende. Hun slugte og smagte og elskede hver salte dråbe, der flød ned i hendes hals. Hun elsker at sluge sæd og masserede samtidigt sin kusse, der var så ophovnet af liderlighed, at hun kom med nogle vældige ryk. Hendes kusse trak sig sammen og sendte et par stråler saft ud på mit lår.

Hun satte sig op på mig og begyndte og ridder min pik er hurtigt var tæt på.og komme og hun visker kom oppe i mig,

Jeg vil mærke du sprøjte op i mig,og i det sammen sende jeg mit sperm op i hendes ung pige fisse.

Vi rullede os ind i nogle tæpper, kyssede og faldt i søvn. Næste morgen blev vi vækket ved, at kassebilen blev åbnet bagi. Jeg var helt rundt på gulvet, og så på hende hun lå stadig ved siden af mig.

Hun vågnede ikke, da jeg rejste mig.

Det var en af mine venner der stod der.med sit store fuldskæg.

Ham stod nu inde i bilen og kiggede på mig og hende.hun var nøgen, men jeg var ligeglad om han så hende. Han grinede og sagde godmorgen. Hun vågnede og kiggede på os. Tog sit tøj på og Inden hun smuttede, gav hun os sit mobilnummer og sagde, at vi kunne jo ringe, måske kunne vi mødes på en anden parkeringsplads et eller andet sted

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.