Sussi og jeg gik ind og lagde os alene i det ene soveværelse. Det her er da virkelig over min vildeste fantasi Per! Sker det virkeligt? Ja det er vanvittigt Sussi, men sandt. Så mangler vi bare 6 Per, sagde hun og kærtegnede mig på kinden. Ja og jeg har en ide med lasse og Jonas, så dem skal vi også nok få styr på. Du er så skøn min skat, var det sidste Sussi sagde inden vi faldt i søvn.

Nanna og Samantha listede ind i deres hus. I det samme de kom ind, kom Sofie ud fra toilettet. Hvor har i været henne? De skyndte sig, at trække hende med ind på deres værelse. Hvorfor er i nøgne? Sssccchh Sofie...Sover Karina? Ja hun er helt væk. Det her siger du ikke til nogen, er du med? Sofie var en lille forsagt pige, som lige var fyldt 16 år. Hun havde ikke mange venner, men var en lille sød lille pige, som ikke havde fået den mindste anelse af bryster endnu og heller ingen kønsbehåring. Hvad har i lavet? Hvis du er vores ven, så sladrer du ikke til nogen, vel Sofie? Nej jeg skal nok lade være, med at sige det til nogen.

SEX I DAG?

De hoppede op i sengen, stadig uden en trevl på kroppen. Trak Sofie op imellem dem. Sofie var kun i trusser. Sofie lå på ryggen med hænderne foldet under hovedet. Nanna og Samantha lå på siden, med hovedet hvilende på den ene hånd. Har du nogensinde været sammen med en dreng Sofie, spurgte Samantha. Jeg har kysset lidt med Thomas fra min klasse. Kunne du lide det? Det var meget rart. Har du rørt ved hans tissemand? Nej sgu da, grinte Sofie. Er du sikker? Samantha nussede hende på kinden. Det har jeg altså ikke. Har du aldrig rørt ved dine bryster, spurgte Nanna. Jeg har ikke nogen, fniste Sofie. Derfor kan man da godt lege med sine brystvorter, så kommer de til at stritte. Nanna lod sine fingre lege med sin ene brystvorte. Se hvor den stritter nu Sofie. Samantha lod hendes pegefinger plirre med Sofie´s ene brystvorte og den strittede straks. Se selv Sofie, grinte hun. Sofie blev lidt rød i hovedet. Hvor var i henne?

Vi har været ude og få pik i vores våde kusser, sagde Samantha. Sofie blev koksrød i hovedet. Er det rigtigt? Hvem var det med? Det er en hemmelighed Sofie. Så ved du ikke hvor dejligt det er, at blive kneppet, eller at få slikket fisse? Sofie kunne ikke blive mere rød i hovedet. Neeejjj Samantha. Samantha blinkede til Nanna og lod en finger glide ned over maven af Sofie. Nanna lod en finger lege med Sofie`s stive brystvorte. Hvad gør i, spurgte Nanna nervøst. Slap helt af, sagde Samanta og kærtegnede hendes inderlår. Nanna kyssede Sofies bløde læber og skilte dem med tungen. Samantha havde hånden nede i hendes trusse og lod en finger kærtegne hendes revne. Der gav et sæt i Sofie og hun forsøgte at komme fri. Hun ville til at sige noget. Nanna snavede hende endnu mere og holdt hende fast. Det blev kun til lidt mumlen. Da Sofie igen slappede af, trak Samantha trusserne af hende og gled ned mellem hendes ben. Hun lod tungen blidt lege med hendes kønslæber. Et lille støn undslap Sofies mund. Hun kan lide det, sagde Nanna inden hun blidt bed i hendes stive brystvorter. 

Samantha lod en finger glide op i Sofie mens hun bearbejde hendes klit. Sofie stønnede nu højere. Samantha pressede 2 fingre hårdere op. Avvv sagde Sofie og lidt tykt vædske flød ud af hende. Der røg mødommen min skat, sagde Samantha. Der var ingen blod at se. Hun slikkede ivrigt videre og lod de to fingre kneppe Sofie hårdere. Sofie stønnede højere og Nanna satte sin våde fisse over hendes hoved og kørte den rundt, så hun ikke vækkede Karina. Pludselig stod Sofies krop i en bue. Hun havde fået sin første orgasme.

Næste morgen under morgenmaden havde vi en meddelelse. Alle skulle i badeland undtagen Lasse og Jonas. Dem havde vi lige noget vi ville snakke med om. I ved sikkert godt, hvad det er? Nej hvad, røg det ud af munden på dem begge. I går i bad og så kommer i lige over.

Sussi smuttede i bad med det samme og svingede lady-shaveren og godt med parfume. Drengene kom og blev placeret i hver deres stol. Sussi kom ud kun iført morgenkåbe. Den var meget åbenstående, så man kunne se kavalergangen og lidt af hendes store bryster. Hun satte sig overfor dem i sofaen, med benene oppe under sig. Så kan du nappe et bad Per. så skal jeg nok tage den med drengene. Jeg smuttede i bad. Sussi ville høre, hvad der var sket i nat. Ikke noget svarede de i munden på hinanden. Hun bukkede sig frem og tog hendes kaffe på bordet. Drengene kunne begge se hendes bare bryster. Nanna og Samantha siger noget andet. Hvad siger de spurgte Lasse. De siger at i tvang dem til at sutte pik. Det var dem selv der ville, udbrød Jonas. Ja istemte Lasse. Hun satte sin kop tilbage på bordet og igen kunne de se hendes bryster. Selv om de var brødbetyngede, kunne man se på deres shorts, at en påvirkning ikke udeblev. Gjorde i ikke gengæld? Hun rettede sig op og satte benene på jorden. Bukkede sig frem og tog hendes kaffekrus. Morgenkåben gled lidt til side og de kunne ane hendes glatbarberede fisse. De havde nu begge den stiveste pik. Sussi satte begge fødder op på bordet og de kunne se lige op i hendes fisse, som allerede var godt fugtig.

Jeg listede hen og kiggede ind i stuen. Så de begge stirrede på Sussi`s våde fisse. Jeg smutter lige over og checker i badelandet råbte jeg. Gik ind på mit eget soveværelse og de troede jeg var smuttet. 

Sådan et par drenge kan da ikke tillade sig og gøre pigerne liderlige og så bare skride. Hvad vil i sige til at jeg skred nu og bare lod jer sidde med jeres stive pikke. Hun førte en finger ned og lod den lege med sin fisse. Deres øjne var ved at trille ud. Hun rejste sig op og lod morgenkåben glide af. Kom så drenge, så skal i mærke en rigtig fisse. Hun gik hen mod soveværelset. Drengene næsten løb efter og flåede deres tøj af.

Døren stod på klem. Jeg listede nøgen hen med kameraet i hånden. Lasse lå med hovedet begravet i hendes fisse og Jonas lå indover hendes ansigt med pikken i hendes mund. Ingen af dem opdagede, at jeg knipsede løs. Jeg vil have pik stønnede Sussi. Jeg filede løs på min stive pik. Lasse satte pikken mod hendes fisse. Jeg hentede tuben med glidecreme og begyndte at lege med mit hul. Jeg vil have jer begge. Hun satte sig over Jonas´s pik smurte hendes anus godt i fissesafter og gled ned over den. Knep min fisse Lasse. Knep mine liderlige huller drenge. Jeg knipsede igen løs. Hun fik virkelig pik. Ingen ænsede jeg var kommet ind i rummet. Sussi skreg som en gal og da Lasse kom oppe i hende, skreg hun hendes orgasme ud. Jonas var ikke kommet. Sussi satte hendes våde fisse på hans ansigt og kørte den rundt. Jonas lå der med hans stive pik og kunne intet se.

Lasse gjorde store øjne da jeg satte mig overskrævs på Jonas og styrede hans dejlige pik, mod min stjerne. Jeg gned ned over ham og red ham til vi begge kom, i en vidunderlig orgasme. Ååååhhh så godt...Fuck så godt råbte Jonas

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.