Der var ikke mange tilbage i drengehuset. Tommy sad alene i sofaen. Jeg satte mig over ved siden af ham. Hvad så Tommy, hygger du dig? Ja det er ok Per. Skal vi to gå en lille tur og se om vi kan finde de sidste, så vi snart kan gå til ro. Det ville han gerne. Jeg tog de 2 sidste Mokai og vi gik hen mod bænken. Vi sætter os lige her og tager en mandesnak min dreng. Jeg rakte ham den ene Mokai. Jeg har fået 2 Per. Du kan vist godt klare en mere. Jeg lagde en arm om hans skulder. Har du en kæreste derhjemme Tommy. Næh. Det kan jeg da ikke forstå, du er sådan en sød og flot dreng. Jeg rykkede helt tæt på ham. Synes du ikke at tøserne er lækre? Jo de er da meget søde. Du kigger måske mere efter drengene? Nej sgu da, grinte han. For første gang lød han ikke helt upåvirket. Sussi, Samantha, Karina og Markus kom gående. Der er styr på dem Per. De har lovet ikke at løbe ude og larme. Godt Sussi. Ligger de også i deres senge? Det er ikke alle der ligger i deres egen seng. flere har fundet sammen i den samme seng, grinede hun. Hvad med Samantha, synes du ikke hun er pisse lækker Tommy? Jo men hun render altid efter de ældre fyre. Er sikker på, at du godt kan komme i bukserne på hende. Det tror jeg helt sikkert ikke, sagde han lettere eftertænksomt. Hvis du er en sød dreng i aften Tommy, så skal jeg nok sørge for at du kommer til at kneppe hende, inden vi kommer hjem fra denne tur. Jeg kørte ham på indersiden af låret. Vi må vist hellere komme ind i seng. Vi bundede begge.

Tøserne var gået ind på værelset. Markus kom ud fra toilettet, kun i hans underbukser. Tommy var på vej ud at tisse, da Samantha kom løbende kun iført g-streng. Jeg skal tisse, sagde hun og pressede sig forbi Tommy. Tommy troede ikke sine egne øjne. Hun er en dejlig fræk tøs Tommy! Ja for satan, mumlede han rød i hovedet. Samantha kom ud og gik over værelset. Samantha, sagde jeg. Hun stoppede op. Tommy synes du er pisse lækker og vil gerne kneppe dig inden vi skal hjem. Hvad siger du til det? Måske han er heldig, sagde hun og blinkede. Hun gik hen mod Tommy. Slikkede på sin finger og pressede den ind i Tommys mund. Så skal du være en sød dreng Tommy og gør hvad Per siger. Tommy var koksrød i hovedet. På vej hen til værelset, vrikkede hun ekstra meget, med hendes faste, frække, mørke parisernumse. Tommy var hurtigt ude på toilettet. Jeg smuttede ind til Markus. Husk nu hvad du skal gøre min skat. Jeg kyssede ham. Jeg her styr på det Per. Vi skal rigtig hygge os. Kunne høre der var godt tryk på Tommy´s stråle. Var lidt spændt på at se hans pik i stiv tilstand. I slap tilstand var han på størrelse med Jonas og Lasse, men dog tykkere og med mere markante blodårer. Smut du ind til Markus, så kommer jeg om lidt.

SEX I DAG?

Da Samantha kom ind af døren, var Karina hoppet under dynen. Sussi havde smidt nederdelen og stod kun i trusser og bh. Karina kiggede inderligt på hendes store bryster. Selv med gardinet trukket for var der lyst. Føj der er varmt, jeg vil sove helt nøgen, sagde Samantha og smed g-strengen. Hun hoppede under dynen til Karina. Karina fumlede lidt med hendes trusser men af kom de. Så vil jeg også sove nøgen, fnisede hun og smed dem på gulvet. Sussi havde netop sluppet sine store bryster fri. Er de ikke bare vildt flotte, hviskede hun til Karina. Jo og mega store, fnes hun. Er det mine bryster i to ligger og hvisker om, grinede Sussi og tog om dem begge. Ja fnisede Karina igen. Skal jeg også sove nøgen piger. Selvfølgelig skal du det, smilte Samantha. Hun hoppede også nøgen under dynen. De småsludrede og grinte. Karina har også fået en hel glat mis, har du ikke også. Jo fnisede hun. Har hun gjort det ordentligt, spurgte Sussi hende og rykkede dynen af og smed den på gulvet. Er der ikke lidt der? Hun lod fingrene glide over hendes lille fine fisse. Hvis ikke Karina´s brystvorter var stive så blev de det. Sussi lod en finger kærtegne skamlæberne. Et gisp undslap Karinas mund. Jeg sagde hun var en dejlig liderlig tøs Sussi. De bukke sig ind over Karina og mødtes i et saftigt tungekys. Sussi´s brystvorte ramte Karinas´s. De havde begge en hånd nede ved hendes fisse. Hun er så liderlig, at safterne næsten løber ud af hende, hviskede Samantha frækt. Sussi kravlede ned mellem hendes ben. Samantha satte sig med ryggen mod vægen og tog dildoen der lå under hendes hovedpude. Hun spredte benene og slikkede på dildoen. Karina kunne se lige op i hendes våde grotte. Har du prøvet at få pik Karina. I det samme fandt Sussi´s tunge hendes klit. NeeEEEJH lød det. Uuuhh Sussi det er dejligt. Samantha førte dildoen op og begyndte at kneppe sig selv.

Jeg fik tisset af og listede hen og kiggede ind til drengene. De grinte og brydes. Markus var ovenpå og sad med hans frække mås ovenpå. Giver du op Tommy? Aldrig grinte Tommy og prøvede at komme fri. Markus gned mere på hans pik. Kunne se at Markus havde fået ståpik. Åbnede døren. Hvad laver i drenge. Markus hoppede af. Tommy havde en lille våd plet på hans underbukser og hovedet tittede glinsende ovenud. Presperm tænkte jeg og slikkede mig om munden. Tænker i på Samantha drenge? I ser liderlige ud! Tommy blev helt rød i hovedet og kiggede efter dynen. Den var røget på gulvet i kampens hede. Jeg syntes bare det var lækkert, at mærke Tommys store pik, mod min stjerne, grinte Markus og smed underbukserne på gulvet. Jeg var ikke selv upåvirket og stod med en halvfed, i mine små underbukser. Den ser også dejlig ud Markus. Jeg smed også underbukserne og hoppede op til dem. Den vil også gerne ud kan jeg se. I det samme lod jeg en finger glide ned af Tommys´s skaft. Han kiggede lidt forskrækket på mig. Husk at være en sød dreng Tommy. Jeg trak underbukserne af ham og ud kom den dejligste tykke stive pik. Wauuwww den er lækker, sagde Markus og greb om den.

Inde fra pigerne hørte vi højlydt stønnen. Vi vil hygge os lige som tøserne, sagde jeg og skilte Tommys læber med min tunge. Markus lod sin tunge lege med Tommys´s glinsende hovede. Han kom med et suk og min tunge smuttede ind og fandt hans. Markus begyndte at spille pik på dem begge. Tommy stønnede nu meget højt. Stop Markus. Markus stoppede og jeg dykkede ned og tog hans pik i munden. Jeg kunne næsten ikke gabe over den og kunne slet ikke tage ham til roden. Markus satte sig op og førte hans pik hen til Tommys læber. Tommy åbnede munden og Markus pressede hans pik ind. Tommy var meget tæt på at komme. Da min fugtige finger pressede sig op i hans stjerne, fik han skubbet Markus væk og afleverede den dejligste store ladning sperm i min mund, mens han råbte ÅÅÅHHHH. Han lå med åben mund og Markus sprøjtede sin sperm ind. Tommy var nødt til at sluge for ikke at blive kvalt. Vi lagde os på hver sin side af Tommy og kærtegnede hans bryster, nosser og pik.

Inde hos pigerne havde Sussi slikket Karina til en vidunderlig orgasme. Samantha havde kneppet sig selv med dildoen, med en finger oppe i det andet hul og var også kommet i en dejlig orgasme. Nu lå de også og kælede. Især Karinas dejlige lille fisse fik opmærksomhed. Vil du smage mine fissesafter Karina? Samantha tog dildoen op til hendes læber og hun slikkede liderligt på den. Sussi havde en finger oppe i hendes fisse. Har du aldrig fået pik Karina? Nej stønnede hun. Vil du gerne at vi tager din mødom og gør dig til en kvinde. Åååhhhhh jaaa stønnede hun. Samantha rakte Sussi dildoen og suttede på Karinas´s brystvorter. Stille pressede Sussi dildoen op. Da hun brød hinden, kom der et lille av fra Karina. Stille pressede hun den i bund. Tykt væske flød ud af hende, men der var ikke det mindste blod. Efter nogle minutter bevægede hun den helt stille og roligt frem og tilbage. Karina skreg...ÅÅÅÅHHHHH JJAAAAAHHH...ÅHHH...ÅÅÅHHHH. Sussi bevægede den hurtigere og Karinas krop stod som en flitsbue, da hun skreg den vildeste orgasme ud.

Vi kunne helt tydeligt høre det. Min pik stod stadig helt stiv og drengenes var godt på vej. Jeg hjalp Tommys´s det sidste stykke. Tror du ikke at Samantha er klar til din store pik Tommy. Jo lød det ivrigt. Kom drenge vi ser lige, hvad de laver. Jeg gik hen og åbnede døren. Karina lå helt slap på ryggen. Samantha lå på alle fire og slikkede fisse på Sussi. Jeg fugtede en finger i Samanthas drivvåde fisse og pressede den op i hendes røv. Ååååhhh lød det og hun pressede hovedet helt op i fissen på Sussi. Sussi kom i en dejlig orgasme. Drengene stod og gned på deres stive pik. Jeg trak Samantha hen til kanten og hendes ben udover. Hun lå på maven og Tommy var hurtig til at sætte sig på knæ. Tommy har været en sød dreng Samantha. Knep mig Tommy...Knep min liderlige fisse...KOM NU TOMMY...KNEP MIG!!! Tommy styrede den til og pressede den hårdt i bund. UUHHH...UUHHH...ÅH du er stor Tommy. Åhh havde jeg vidst, du har sådan en stor pik, så havde jeg redet dig for længe siden. Tommy voksede ved ordene og kneppede hende hårdere. Markus pressede en finger op i det andet hul. ÅÅÅHHH for satan drenge...ÅÅÅÅHHHJJJAAA stønnede hun. Sussi sad på alle fire ind over Karina og gned på hendes klit, så hun kunne se drengene og Samanthas`s liderlige ansigt. Karina kiggede lige op i hendes drivvåde fisse. Samantha og Tommy stønnede som gale og da han sprøjtede sin ladning op i hende, kom hun også.

Samantha lå helt flad. Markus ville også have noget. Han pressede sin pik op i hendes stramme røv. Ååååhh lød det blot fra Samantha, hun var helt færdig. Jeg kravlede hen og løftede Karinas´s ben op. Sussi tog omkring dem og holdt dem. Det er første gang hun skal have rigtig pik skat. Jeg pressede mig i bund med det samme. Karina gav sig en smule. Jeg var helt ligeglad. Jeg var så vanvittig liderlig og hun havde den strammeste lille dejlige fisse. Jeg kneppede hende hårdere. Ænsede overhovedet ikke at hun beklagede sig i starten. Hun stønnede snart lige så højt som jeg. Godt skat. Knep hende hårdt, den lille liderlige tæve, sagde Sussi med et djævelsk blik i øjnene. Markus havde afleveret sin sperm oppe i Samantha og trukket sig ud. Hun lå helt slap og spermen drev ud af hendes huller. Jeg kom i et brøl oppe i Karina og da hun mærkede den fantastiske følelse af sperm der pumpede op i hende, kunne hun heller ikke holde til mere og fik en endnu vildere orgasme end de to første. 

Vi lå helt udmattede på sengen. Kun Sussi lå på alle fire med overkroppen og ansigtet nede i madrassen og kneppede sig selv med et par fingre. Sussi ænsede ikke jeg rejste mig. Jeg fandt Big Sam og passede den til. Karina og Tommy gjorde store øjne, da jeg kravlede om bag Sussi. Nu skal du have pik Sussi. Åååhhhjjjjaaaahhh skat. Hun havde stadig ikke opdaget Big Sam. Jeg havde gnedet den rigtig godt ind i spyt og heldigvis drev safterne ud af Sussi. Jeg styrede den til og pressede den hårdt halvvejs op i hende. AAARRGGGHHH FOR SATAN SKAT, råbte hun. 

Samantha var kommet til sig selv. Godt Per! Hun skal selv mærke det. Mærke hvor stor og dejlig han er. Ja hun trænger til pik, meget pik Samantha. Jeg pressede den helt i bund. NEEEJJJ SKAT...NEEEJJJ lød det. Jeg pressede hendes overkrop helt ned i madrasse og holdt mig i ro. Nu skal du selv have den store tur skat. ARRHHH han er stor...AARRRHHH DU FLÆKKER MIG! Slap af skat. Nyd det. ÅHHH for satan...Åhhh...åhhhh. Samantha havde grebet dildoen og havde den oppe i fissen. Hun trak den ud og den var helt klistret ind i sperm. Hun satte sig op til os og pressede den mod Sussi`s stjerne. NEEJJJ...NEEJJJJ lød det igen fra Sussi. ÅÅÅHHH Der er ikke plads, jeg kan ikke mere. Der er ikke plads. Samantha pressede den i bund. UUUHHH...UUUHHHHH. Samantha bukkede sig frem og vi tungekyssede. Knep hende Per! Knep hende! Hun gav mig et hårdt klask på ballen. Jeg begyndte at kneppe Sussi. Hun beklagede sig ikke længere. Jeg satte farten op og Samantha bankede dildoen hårdt i bund hver gang. Sussi kom i et kæmpe brøl og var kortvarigt helt væk. Vi trak os ud og faldt omkuld ved de andre.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.