Vi havde kun sovet en times tid da Sussi vækkede mig, Mille og Markus var helt væk. Vi listede ud i Stuen. Sussi skænkede os et par glas rødvin. Der var tropenat og vi sad helt nøgne. Vi snakkede om de 2 dejlige tvillinger og hvor godt det var gået. De sladrer ihvertfald ikke Sussi. Nej det gør de ikke. Hold kæft hvor er de frække og liderlige Per. Tænk hvis de andre er ligeså liderlige, det kunne være fedt, at vi havde sex allesammen Per. Det er vist utopi Sussi. Ved det godt, men jeg gad altså også godt checke Samantha ud. Samantha var adopteret fra Columbia. Hun var kommet til Danmark som spæd. Hendes adoptivfar hedder Samuel og er præst. Hun havde helt kulsort hår og var helt nøddebrun.

Sussi ville ud og have et bad, da hun var godt klisteret ind. Vil du ikke med? Vi vaskede hinanden og det blev også til et par lette kys. Vi fandt vores morgenkåber og satte os ud på terrassen. Sussi drømte igen om at have sex med alle de unge. Du er da helt vild Sussi. Du skulle bare vide, hvor mange gange, jeg har fantaseret om de dejlige unge tøser, mens jeg har onaneret. Du er jo ikke en skid bedre, du vil da også gerne kneppe, alle de dejlige drenge. Scchhh Sussi.

SEX I DAG?

Vi hørte lidt fnisen og var musestille. Hun kiggede på mig med store øjne. I måneskinnet kunne vi begge ane 2 piger der listede over mod drengehuset. Det var  Samantha og Nanna. De er begge 16 og går i klasse sammen. Det var de 2 piger som var mest fremme i skoene og dem vi var mest bange for ville skabe problemer. Nanna var helt rødhåret og meget lys i huden. De bankede på et vindue. Lasse og Jonas kom ud. De gik i parallelklasse med tøserne. De gik ud på stien, som gik lige forbi vores hus. Vi dukkede os bag plankeværket. De opdagede os ikke. De var ikke kommet langt, inden de gik og holdt i hånd. Sussi tog min hånd og hviskede, mon de skal nøgenbade? Vi listede forsigtigt efter. På afstand så vi at de flere gange gjorde holdt og snavede. De var alle 4 kun iført t-shirts og trusser. Samantha og Lasse gik forrest. Der kom en lille skov og Samantha trak fnisende Lasse med derind. Nanna og Jonas gjorde det samme. Vi kunne pludselig ikke se dem længere. Meget forsigtigt listede vi efter. Der var en lysning inde i skoven. Samantha smed t-shirten og stod og tog på sine bryster, som faktisk havde en pæn god størrelse. Nanna og Jonas stod og kiggede derover, mens de gramsede og kyssede. Samantha gik på knæ og trak Lasses trusser ned og hans pik stod lige ud i luften. Nanna gjorde det samme.

Vildt frækt at se de unge tøser sidde der i deres g-streng og sutte pik. Drengen kunne ikke holde sig og sprøjtede hurtigt. Pigerne nåede ikke at trække munden til sig og fik en del i munden og resten i ansigtet. Jeg hørte en smaskende lyd. Sussi havde hånden oppe under morgenkåben og bearbejdede sin klit. Jeg selv havde også en halvfed på. Ved ikke om drengene blev flove, fordi de begge var kommet så hurtigt, men de stak faktisk af og lod pigerne sidde tilbage med sperm i ansigtet og på brystene. Samantha rejste sig og sagde, hold kæft hvor er de tarvelig. Nanna rejste sig også. Ja de har det hele i kæften de spassere. Ja og nu står vi her og er godt liderlige, grinte Samantha. Som du ser ud Nanna. Hun tog sin t-shirt og begyndte at tørre hende i ansigtet og derefter på brysterne. Nanna gjorde det samme. Tog Sussi`s hånd og sagde så er det nu. Sussi gik ved siden af mig, da pigerne fik øje på os. De tog begge deres klistrede t-shirts op foran brysterne og vidste ikke, hvor de skulle gøre af sig selv. Hvad har i gang i sagde jeg med en hård stemme. Øøøhh ikke noget stammede Nanna. Hvorfor står i så kun i jeres g-streng, spurgte Sussi også med hård stemme. Øøøhh vi var på vej ned og bade i havet og der er så varmt, sagde Samantha. Fis med jer, udbrød jeg. Vi så det hele. I suttede pik på Lasse og Jonas og så stak de bare af. Nanna du kommer lige med mig, vi skal lige have en snak. Sussi du tager lige et par alvorsord med Samantha. Lige inden vi gik, hviskede jeg til Sussi, brug den lille liderlige tøs.

Jeg gik hen til den fjerneste del af lysningen, hvilket kun var 4 meter fra de andre. Satte mig på en træstamme. Sæt dig her ved siden af Nanna, du kan sidde på din klistrede t-shirt. Nanna satte sig ved siden af. Jeg burde være sur på dig Nanna, men jeg er faktisk mere sur på Lasse og Jonas, fordi de udnyttede jer. Det var deres ide, forsøgte hun sig. Ja men vi bliver nok nødt til at fortælle det til jeres forældre....

Sussi spildte ikke tiden. Hun lå på siden i græsset og Samantha lå lige overfor hende, begge med hovedet i den ene hånd. Hvad fanden tror du ikke din far siger Samantha. Han behøver da ikke vide det Sussi. Nej det gør han måske ikke. Det er fandeme heller ikke iorden, at de efterlader jer to liderlige piger herude i ingenmandsland. Er du stadig liderlig? Nej hviskede Samantha. Dine brystvorter stritter da lige ud i luften og din g-streng ser fugtig ud, så det tror jeg ikke på. Måske lidt.... Sussi åbnede morgenkåben og trak armene ud. Hel nøgen lå hun nu lige overfor Samantha. Hun slikkede på pegefingeren og lod den derefter lege med sin strittende brystvorte. Samantha var helt paf. Du gør mig så liderlig Samantha og nu må vi to hjælpe hinanden. Hun trak Samantha over, så hun lå ovenpå hende. Hun nåede ikke at gøre modstand. Hun trak hendes ansigt ned til sit med den ene arm, mens den anden holdt hende godt fast. Hun skilte hendes læber med tungen og gned hendes fisse mod hendes. De tungekyssede og Sussi havde hende i sin magt.

Nej det må i ikke, sagde Nanna. Jeg lagde min hånd på hendes lår og sagde, har du et bedre forslag? Hun ville trække sig lidt væk. Tog med den anden hånd omkring hende og trak hende helt ind til mig. Samantha og Sussi er ved, at finde ud af det kan jeg se. Hun kiggede derover. De lå i en 69`er og slikkede fisse på hinanden. Jeg tog hendes hånd og førte den ned til min halv stive pik. Hun kiggede forbavset på mig. Er du stadig liderlig din dejlige tøs? Jeg førte min hånd ned til hendes fisse. Trusserne var godt våde. Jeg lod langefingeren glide op og ned i hendes åbning. Hun gispede og hendes øjne fik et liderligt blik. Jeg åbnede morgenkåben og trak hende ned på knæ mellem mine ben. Hun tog min pik i munden og nøjjj hvor kunne hun sutte. Jeg havde hurtigt fuld ståpik. Susssi og Samantha var blevet meget højlydte og stønnede begge liderligt.

Jeg fik smidt morgenkåben og trukket Nanna om på alle fire. Nu skal du få pik, din lille liderlige tøs. Lod pikken køre et par gange i hendes meget fugtige revne. Lod pikhovedet glide op og pressede mig i bund. ÅÅÅHHHH stønnede hun højt...Åååhhhhhjjaaaahh. Jeg kneppede hende blidt, mens hun stønnede mere og mere. Hvilket syn at se hendes lille stramme fisse med de små røde dun omkring, omslutte min stive pik. Jaahh...jaahh...jaahh stønnede hun højt. Jeg kneppede hende hårdt og hun skreg sin orgasme ud. 

Lå og nussede hende lidt, mens vi begge kiggede over på Samantha og Sussi. De lå og saksede og kom også begge i en meget højlydt orgasme. Efter 5 minutters kyssen og kælen gik vi over til dem. Jeg havde stadig den stiveste pik. Vi satte os overfor dem. Nanna overfor Sussi og jeg overfor Samantha. Samantha kunne ikke holde øjnene fra min stive pik og Sussi kunne ikke hode hendes fra Nanna`s drivvåde fisse, hvorfra safterne sivede ud. Sussi blinkede til mig og lod tungen lege med sine læber. Vi bytter lige lidt Per. Hun kravlede over og puffede Nanna om på ryggen, lagde sig ovenpå og lod hendes tunge lege med hendes små bryster, inden hun kravlede længere op og begyndte at tungekysse hende, mens hun gnubbede hendes våde fisse mod Nannas. Jeg kravlede over og puffede Samantha om på ryggen. Tog hendes ben op på mine skuldre og førte min stive pik op i hendes våde fisse. Jeg pressede mig helt i bund første gang. Hun gav sig lidt, mens hun stønnede liderligt. Jeg kneppede hende længe og vi var begge ved at komme. Trak mig ud og lagde mig på ryggen. Nåede ikke at sige ´rid mig´, inden hun med ryggen mod mit ansigt og hænderne styttende på mine lår, lod sin lille mørke fisse glide ned over min stive pik. At se hendes lille stjerne glinse og hendes stramme fisse glide op og ned over min pik, var mere end jeg kunne holde til og da hun satte farten op eksploderede jeg. Da jeg skød min sperm op i hende, kom hun i en vild orgasme. Sussi havde slikket Nanna til endnu en orgasme.

Vi gik med armene omkring pigerne på vej tilbage. Det var fandme godt de skred, ellers havde vi aldrig fået sådanne fantastiske oplevelser Nanna, sagde Samantha. Bare de andre ikke opdager noget, hviskede Nanna. Det gør de ikke min skat, sagde jeg og gav hende et klem. Sussi tror du ikke, at du lige skal barbere pigernes mis, så de lige har et lille minde? God ide Per. Hun tog dem begge med ud på vores toilet, da vi kom tilbage. Døren stod åben og da Sussi sad på knæ med deres indsæbede misser og shaveren i hånden knipsede jeg et par billeder. Pigerne kiggede lidt overrasket på mig. Hvad mon de andre siger når vi skal i badeland, spurgte Nanna. Det er nu jeres lille problem, sagde Sussi smilende med et liderligt glimt i øjet. Mille og Markus siger ihvertfald ikke noget. Hvorfor ikke? Det skal jeg vise jer, når vi er færdige. Da pigerne var blevet tørt, fik de besked på at lade deres tøj ligge, så Sussi kunne vaske det. I kan sagtens smutte over uden, at nogen ser jer. Lige inden pigerne smuttede, gjorde Sussi tegn til, at de skulle komme hen til hende. Hun åbnede døren til soveværelset og med en finger på læberne listede hun ind. Pigerne gik med ind. De gjorde store øjne, da de så Mille og Markus ligge helt nøgne, med glatbarberede kønsdele. Ude igen....Har de også, hviskede Samantha, Ja og de er ligeså liderlige, som i to dejlige tøser. Smut så over i seng med jer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.