Jeg gik rundt på arbejdet og kunne ikke rigtigt samle mig om at få noget fra hånden.

Hele tiden tænkte jeg på at der hjemme i min lejlighed går en liderlig “lolita” rundt.

SEX I DAG?

Emilie på 17 skulle i praktik i denne uge, på en fabrik i min by, så hun havde fået lov og bo ved mig, da jeg har kendt hendes familie i flere år.

Emilie ville komme tidlige mandag da hun skulle startede tirsdag morgen, så hun lige kunne komme til rette ved mig nøgen lå under måtten til hende.

Efter frokost bestemte jeg mig for at køre tidligt hjem og “overraske” hende.

Jeg låste lydløst min hoveddør op og sneg mig gennem lejligheden ind i stuen hvor jeg kunne høre støn og liderlige suk. Men intet kunne forberede mig på det syn der mødte mig da jeg kiggede ind af den åbne dør. På gulvet lå hun iført en lille top en kort nederdel som var gledet op på maven og et par minimale trusser som var krænget til side, og i hendes glatte kusse havde hun en DILDO.

Hun lå med ryggen til mig og så en af mine PORNOFILM hvor en sort mand, bankede sin meget store pik op i en hvid teenager. I hånden havde hun den største dildo jeg til dato har set og den suttede hun på, som var det en slikkepind.

Jeg trådte ind i stuen : “Hva’ har du gang i det ser godt ud ?” Det gibbede i hende og med et flovt udtryk i øjnene kiggede hun på mig. Jeg gik over mod hende og sagde, “hvad fa’en tror din mor og far og kæreste vil sige når jeg fortæller dem, at du ligger og knepper dig selv med en dildo?”.

Hun begyndte at grine og kiggede på mig og sagde “du må ikke sige noget til Rasmus eller mor og far, Jeg vil gøre hvad som helst!”

Jeg kiggede nedover hendes lille krop og så at dildoen stadig sad i hendes kusse. Jeg gik over til hende, og bukkede mig ned og tog fat i den og hev den langsomt ud. “alt?” sagde jeg. Hun nikkede med nedslåede øjne.

“Ok” sagde jeg, “så må du hellere lade mig se hele din krop”. Hun rejste sig op og begyndte at tage nederdelen af, så røg toppen og hun kiggede på mig. “også trusserne” sagde jeg og hun krængede dem langsomt af. “Har du nogen sinde været sammen med en ældre mand ud over mig ?” Spurgte jeg hende, “hun kiggede på mig og grinede det ved du godt, sagde hun. “Nå men så lad mig se hvad du dur til!” Jeg åbnede mine bukser og ud sprang min meget stive pik. Hun kiggede på den og tog forsigtigt om den. Min pik er ikke meget mere end ca. 18 cm men temmelig tyk. Hun lukke hånden om den og jeg tvinger den ind i hendes mund. Forsigtigt smagte hun på den og tog så hoved ind i munden. “Hmm” sagde jeg “måske hjælper det på din præstation hvis du leger lidt med den her” jeg rakte hende den lille dildo og mens hun stadig havde mit pik hoved i munden førte hun den op i sin kusse.

Da dildoen begyndte at summe i hendes kusse, fik hun et liderligt udtryk i øjnene og hun begyndte at sutte mere og mere begærligt. Efter et stykke tid følte jeg at jeg skulle komme og trak mig ud. „Nå”, sagde jeg, „drømmer du om at få den store dildo op i dig?”

Hun nikkede, “jamen så lad os se om det kan lade sig gøre”. Jeg hentede den store dildo og fik hende til sætte sig på hug oven på den. Hun kunne lige nøjagtigt ikke få hovedet inden for, Selv om hun legede godt med sin klit. “Hmm måske passer den bedre i røven” sagde jeg.

Hun kiggede op på mig med et lidt skræmt udtryk i øjnene. Jeg hentede mandelolie og smurte dildoen godt ind.

Hun satte sig igen på hug og lod spidsen presse mod hendes ringmuskel. Ikke en milimeter kom ind. “Måske skulle jeg hjælpe den lidt” jeg bad hende lægge sig ind over spise bordet og uden varsel kørte jeg min pik helt op i hendes kusse. Den var så stram at jeg næsten kom på stedet. Hun ømmede sig med efter lidt tid begyndte hun at lege med sin klit og skyde røven tilbage mod mig.

Jeg var ved at komme og trak mig ud af hende. “Neeej” sagde hun med en stønnen “jeg var ved at komme. “bare roligt” sagde jeg og satte mig pik mod hendes brune blomst.

Hun gav sig og forsøgte at komme væk fra min pik. Men hun var spiddet mellem min pik og spisebordet. Jeg tog dildoen og kørte den op i kussen på hende mens jeg stadig pressede mod musklen. Hun kom næsten med det samme og i orgasmen åbnede hendes muskel sig og jeg gled langsomt men sikkert op i hende. Hun klynkede og forsøgte igen at komme væk, men jeg holdt i hende og lod hende vænne sig til min pik.

Da hun igen lå stille begyndte jeg at støde langsomt frem og tilbage, samtidigt med jeg legede med hendes klit og bryst. Hun begyndte at stønne og jeg kunne se at hun havde vænnet sig til mig. Jeg jog pikken op i hende og så kom hun igen, hendes tarm klemte om min pik, så jeg næsten frygtede at den ville falde af, og jeg mærkede at jeg ikke kunne holde mig længere.

Spermen kogte i mine nosser og jeg sendte med et brøl alle mine safter langt op i røven på hende. Der lå vi så lidt ind over spise bordet, og jeg kyssede hende i nakken.

Jeg trak mig ud og sagde “Nå skulle vi så se om der var plads til den store dildo?”.

Hun nikkede svagt og gik over til dildoen. Hun satte sig på hug og langsomt gled dildoen op i hende godt hjulpet af olien og mine safter. En trediedel kom op i hende, og da hun havde vænnet sig til størrelsen, begyndte hun at glide op og ned på den.

Jeg tørrede min pik i et stykke køkkenrulle og gik over til hende. Jeg løftede hende op på sofabordet så jeg bedre havde adgang til hendes kusse, hun oppede nu lystigt op og ned og jeg begyndte at slikke hendes kusse. Den smagte himmelsk og safterne løb ud af hende.

Hun havde lukkede øjne, og stønnede nu meget højlydt. Jeg proppede den lille dildo op i kussen på hende og slikkede videre. Hun skreg sin orgasme ud i rummet, og væltede langsomt om på bordet. Hun havde fået halvdelen af dildoen op i røven og den summede stadigt lystigt.

Jeg fjernede den lille dildo og proppede min nu stive pik op i hende.

Jeg kunne mærke vibrationerne fra dildoen og begyndte at køre frem og tilbage.

Hun sansede ikke meget men begyndte pr. instinkt at stønne, jeg huggede nu min pik ind i hendes kusse og hun hev fat i mit hår. Jeg bed i hendes bryster og så kom hun igen.

hun faldt helt sammen, og jeg trak min sprøjte klare pik ud af hendes fisse. Jeg gned den hurtigt og sendte så min ladning ud over hendes krop. Flot landede det første sprøjt på hendes hage og resten kom ned over brysterne og kussen.

Jeg hentede mit digitalkamera og tog et par billeder af hende. Så trak jeg dildoen ud af hendes røv og tog et par billeder mere af hendes røv mens den lukkede sig.

Hun lå stadig som bevidstløs på bordet, og jeg tog hende og bar hende ud i mit badekar. Jeg vaskede hende nænsomt og hun kom langsomt til sig selv. Jeg tørrede hendes krop og bar hende ind i på min sofa vi lå der op af hende og kyssede hende broderligt på panden. Hun smilede og kiggede på mig. “Tak” jeg viskede vi er da ikke færdige i nu.

Jeg lænede mig tilbage og nød Emilie s bryster, da hun igen var klar dykkede hun ned igen, denne gang skulle hun ikke tage hans bukser så hun kunne sutte på ham lidt længere.

Det hele gentog sig, men tredje gang hun tog den i munden kunne hun mærke det straks begyndte at rygge i den, hun sugede alt hvad hun kunne, mens hun gned på den del af pikken hun ikke kunne have i munde.

Jeg kom, hun kunne mærke hvordan min pik voksede lidt og at jeg ikke kunne side stille, og så kom det, spermen sprøjtede ud i hendes mund, og hun tog det grådigt til sig.

Da hun kom op igen så jeg på hende med slørede øjne, uden at sige noget løftede jeg hende op på spisebordet, jeg fik spredt hendes ben og begyndte at slikke hendes spændte baller, man kom til røvhullet.

Jeg slikkede hendes bare skamlæber så englene sang, lidt efter pressede jeg blidt en finger ind i hendes røv og en ind i fissen på hende, hun var vild af lider.

Hun havde problemer med at ligge stille, og jeg slikkede som vild på hendes kilder, hun kunne mærke at hendes orgasme var ved at være der, og kom med et højt skrig da hun kom, orgasmen var hård og vild, hun havde problemer med at forblive liggen på bordet, men jeg hjalp hende.

Da hun var kommet lidt til hende selv kunne hun mærke at jeg satte smig lidt op, og hans pik bevægede sig rundt på hendes skamlæber, langsomt borede jeg min store pik ind i Emilie s snævre grotte, det var så godt at hun ikke kunne holde et lille skrig tilbage.

Jeg begyndte langsomt at kneppe hende, men lange bevægelser, hvor jeg næste tog pikken helt ud og pressede den helt i bund hver gang. Hun var i himlen, det var så lang tid side at hun var blevet bollet godt og grundigt, og det skal jeg love for at hun blev.

Hun kom igen, hun kastede sit hoved omkring som stukket, jeg kneppede videre, mens jeg snakkede om hvor sexet hun var og hver dejlig hendes røv var, og hvor snæver og skøn hendes fisse var, mit snak gjorde hende endnu vildere, og hun skreg “JA JA JA JA” og var ved at komme igen da jeg pressede en finger ind i røven på hende igen. Så kom hun igen, og hun kunne mærke at jeg med det, sammen hamrede vores underliv imod hinanden, nej det var godt at mærke jeg kom i hende, sperm der bliver sprøjtet langt op i hendes fisse.

Vi faldt sammen oven på hinanden, og lå lidt inden vi gik i seng sammen.

Emilie vågnede om morgen da hun skulle tisse, hun kom til at tænke på hvad der var sket dagen før. Hun kunne stadig huske hvordan min store pik føltes inde i hende.

Jeg lå ved siden af hende og sov, sikkert på grund af varmen havde jeg sparket dynen af sig, og lå der og sov stille og rolig, jeg så så sød og kær ud som jeg lå der.

Min pik lå ud til den ene side, og mine nosser hang en smule, hun flyttede sig så hun kunne komme til at nå mine nosser.

Hun begyndte ganske svagt at lege med hårene på nosserne, så vidt hun kunne føle havde jeg nogle ret store kugler hængene i pungen, det var pirrende at mærke den bløde hud på sine fingere og vide at det var grundstenen til mit seksualitet.

Hun lod en finger glide ned mellem sine egne ben, en finger gled ind mellem de yderste læber, hun var ved at blive godt fugtig, hun begyndte at nulre sin kilder, hun kunne ikke lade være med at stønne, nej der føltes så dejligt.

Hun tog fat om min slappe pik, og trak forhuden tilbage, og et lille lyserød hoved kom frem, hun viste godt at det kunne blive en særdeles anden størrelse og farve, næsten blå.

Få sex i dag

Langsomt lukkede hun læberne om hovedet og begyndte, med meget spyt at nulre det med sin tunge, lidt efter begyndte hun at bevæge mit hoved op og ned stille og rolig, pikken havde fået en smule mere størrelse, så hun forsatte, hun var så liderlig nu at hun ville gøre alt for at så den op og stå så den kunne bliver banket ind i hende igen.

Pludselig kunne hun mærke at jeg bevægede mig lidt, og hun så op på mig, jeg så ned på hende med et par trætte øjne.

“God morgen søde”, sagde hun.

“Stop ikke, det er sååå dejligt”, jeg så ned på hende da hun igen tog min pik i mellem sine læber, “Sådan skulle man vækkes hver morgen.”

Nu stod pikke for fuld rejsning, den var lidt så stor og skøn som hun huskede den, hun var ved at få krampetrækninger i fissen bare af at tænke op hvordan den føltes i hende. Hun suttede alt hvad hun kunne, og brugte sine hænder til at lege med min nosser.

Jeg begyndte at kramme mine baller, og inderlår, lidt efter fandt jeg frem til hendes smask våde og varme fisse, jeg fandt frem til kilderen, hun stønnede med min pik i munden.

Hun blev med mit mund arbejde til hun kunne mærke det begyndte at rykke i pikke, så lukkede hun sine læber lige under hovedet og begyndte at spille med tungen mens hun gned som gal på den del af pikke der var uden for. Jeg stønnede ret højt.

“Ja, det er fedt, jeg KOMMER!!! JAAAHHHHH arrhhhhhhhhh uuuhhhhhhhhh ja ja”

Jeg bevægede mig underliv i bolle bevægelser, og hun gned og suttede videre, hun kunne mærke mit sperm blive sprøjtet med høj kraft ind i munden, hun sank så hurtig hun kunne og var i stand til at få det hele ned uden noget gik til spilde, hun blev ved til min pik var helt fra for sperm.

Så så hun op på mig, jeg lå med et salig smil og lukkede øjne.

“Håber at du kan lide dit vækkeur?”, jeg nikkede bare og smilte endnu bredere.

Vi lå lidt og holdt om hinanden og slappede af, det var dejligt at mærke hende så tæt på mig, hun var lige ved at blunde da hun følte to fingere om en af sine brystvorter, den rejste sig straks, hun har altid haft meget følsomme brystvorter.

Hun lukkede øjnene og lod med et suk hovedet falde ned på mine skulder. Jeg kærtegnede hele bryste og vorten i lang tid, indtil jeg blidt væltede hende om på ryggen, nu gik jeg meget blidt i gang med det andet bryst.

Noget tid efter kunne Emilie mærke mine læber mon det ene brystvorte, det var skønt, min våde tunge kom ud og legede med det, hun kunne mærke elektriske stød gennem hele sin krop og at hendes fisse snørede sig sammen.

Jeg forsatte min behandling i lang tid, så begyndt jeg at lave mønstre med tungen ned over hendes mave, en underlig labyrint, jeg cirklede et par gange rundt om hendes navle, og nåde til sidst til hårgrænsen, jeg slikkede på begge sider af hendes smalle stribe hår, huden der er utrolig følsom.

Min tunge kom ned på hendes inderlår og forsatte ind på hendes bare skamlæber, hun kunne mærke sine safter pible ud af hende, og langsomt sive ned mellem sine baller og ned til det bagerste hul. Hun var hammer liderlig.

Jeg legede længe rundt med tungen inden jeg fandt min vej hen til hendes kilder, men da jeg gjorde, gjorde jeg det så godt, på ganske kort tid fik jeg hende til nærmest gå amok da orgasmen kom rullende, hver muskel i hendes lille krop spændes og hun skreg sin nydelse ud i rummet, inden hun var kommer til hende selv havde jeg vendt hende om og boret min store pik op i hende, og kneppede løs, der gik ikke ret lang tid så kom hun igen, det var for skønt.

Hun kunne mærke at jeg begyndte at kneppe hendes våde bagerste hul med en finger, hvilket bare gjorde hende endnu mere liderlig, jeg hamrede løs og hun stødte kontra alt hvad hun kunne.

“Hun ville ride mig”, fik hun fremstammet.

Jeg trak mig ud og lagde mig på ryggen, hun sad lidt og så den store pik med sine øjne, så satte hun sig ned over den med ryggen mod mit hoved, så hun bedre kunne komme til at lege med sin kilder og mine nosser, og bagerste hul.

Hun red i et godt tempo, mens hun legede med mine nosser, hun forsatte jeg begyndte at stønne, at jeg snart ville sperme i hende, hvilket hun ikke hade det mindste imod.

Lige inden jeg kom stødt jeg til og stønnede, så borede hun sin finger ind i røven på mig, jeg stønnede nu vildere.

“Jaaaaaaaa for fedddddttttt, uuuhhhhh ja ja ja, jeg koooomerrrrrrrr”.

hun blev nød til at trække fingeren for at kunne ride igennem, og mens min store dejlige pik sprøjtede i hende kom hun igen, det blev sort for hendes øjne, og hun gik i kramper, men kunne dog forsætte sit ridt, i tilfældige retninger.

Hun faldt fuldstændig udmatte ned over mig, og jeg sukkede bare, sådan lå de længe, hun tror de begge sov lidt.

Men hun skulle afsted til praktikstedet

Og han skulle på arbejde Emilie fortalte at hun havde fri kl 12

Jeg sagde at jeg havde taget fri i dag så hvis hun ville komme når hun havde fri kunne vi jo hygge os noget mere. hvilke vi gjorde….

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.