Tante Lise lå stadig ved siden af mig, da jeg vågnede næste morgen. Solen var stået op og klokken havde lige passeret 7, så det var snart tid til at vi skulle op. Jeg havde endeligt mere lyst til at blive i sengen sammen med Lise. Men det gik jo ikke, vi skulle jo op og igang med dagens opgaver.

Vi gik sammen på badeværelset, Lise var hurtig til at komme under bruseren, mens jeg fik børstet tænder. Jeg overtog bruseren efter Lise og fik mit morgen bad, Lise gik ned og satte kaffen over. Da jeg kom ned i køkkenet stod morgenmaden klar på bordet. Frisk kaffe og ristet brød, samt yoghurt med drys. “Nå.. du og Karen er nødt til at klare jer selv det meste af dagen, Mona og jeg har aftalt et par møder med nogle hundeklubber her i det nordjyske i dag. Vi vil høre om de måske er interesseret i et samarbejde med os. Så de måske vil bruge os, når de skal ha` passet deres hunde og vi kan så til gengæld sponsorere f.eks deres klubblade eller give nogle gevinster til deres hundestævner.” Det syntes jeg lød som en god ide. Karen og jeg kunne sagtens passe os selv, indtil de kom hjem igen sidst på eftermiddagen.

SEX I DAG?

Lise skulle lige have nogle ting på plads inden de skulle køre. Så jeg tog af bordet og gik derefter over i stalden. Nemo kom løbende med logrende hale og hoppede op af mig. Han fik en omgang kærlige klap og en lille håndfuld godbidder. “Så er det derfor du går og bliver så tyk Nemo, det er knægten er prop fodre dig” - “Han er da ikke tyk, han lige som han skal være. Nå, men vi to skal klare os selv i dag, Mona og Lise, køre på tur og er først tilbage sidst på eftermiddagen, så vi kan godt slappe lidt af, nu når chefen ikke er hjemme” grinede jeg. “Næ nej, unge mand, når Lise ikke er her så er det mig der er chef. Så du får nok at se til idag. Du kan starte med at hente kaffe til os, så finder jeg nogle krus” - “javel chef” sagde jeg og klappede hælende sammen. Karen slog et stor grin op og gav mig en klap bagi. “Afsted med dig”

Jeg kom retur med en kande kaffe og vi satte os ind i det lille kontor, hvor vi hygge snakkede og fik drukket vores kaffe. Vi gik så i gang med dagens arbejde og efter en times tid kikkede Lise lige ind for at sige at de tog afsted og om jeg ville slå græsset langs indkørslen hvis der blev tid. “Det skal jeg nok sørge for han gør” råbte Karen fra en af båsene. “Tak, Karen, så ved jeg det er i gode hænder” Formiddagen gik hurtig og ved halv tolv tiden var vi klar til at få frokost. Mens vi spiste fik vi snakket om hvad vi skulle nå resten af dagen. Vi blev enige om at det ville passe bedst hvis jeg lige efter frokost fik slået græsset og bagefter kom over og hjalp Karen med hundene. “Måske vi også kan nå en tur i høet, inden de kommer tilbage. Det kunne jeg nemlig godt trænge til” sagde Karen, mens hun rystede hendes store patter. “Så hvis du vil lege med dem her, så må du heller skynde dig med at få slået det græs” Jeg lovede at gøre det så hurtigt som muligt og at jeg nok skulle komme ind og lege med hende. Så snart jeg var færdig. Indkørslen til gården var ca 4-500 meter lang med en rimelig bred græsrabat i begge sider.

Efter en god time kunne jeg køre havetraktoren på plads i den lille maskinhus bag stalden. Fra maskinhuset kunne jeg gå direkte ind i stalden. Der var helt stille i stalden da jeg kom ind. Alle hundene var lukket ud i løbegården. Det eneste jeg umiddelbart kunne høre var radioen fra det lille kontor. Gad vide hvor Karen var gået hen? Hun var nok gået over i stuehuset eller sad hun inde på kontoret ? Jeg gik ville lige tjekke der, indemuret jeg gik over i stuehuset. Da jeg var nået ca. halvvejs kunne jeg pludselig høre Karens stemme. “Nå.. så kunne du være her, jeg har været klar længe. Jeg var ved at tro du havde glemt mig” Jeg kunne ikke se hende, med stemmen kom fra en af båsende. Jeg gik lidt længere frem og ganske rigtig i en af dem sad Karen. I båsen stod en stor trækasse, med en bunke tæpper ovenpå, ved siden sad Karen, helt nøgen på en stol. “Ja, jeg har smidt tøjet, for jeg blev så liderlig af at gå og vente på dig, at mine trusser var blevet sjask våde. Så jeg har snydt lidt og har siddet her og pillet ved mig selv i håbet om at du snart ville dukke op” Hendes ene hånd var stadig igang med at pille i kussen og mens hun talte tog hun med den anden hånd fat om det ene bryst og klemte det hårdt sammen. “Du lovede mig at du ville komme og lege med mine store patter. Så kom nu, kom og grams på dem, de længes efter dig”

Jeg gik hen til hende og tog et godt greb om begge hendes store patter. “Ja sådan, gi` dem et ordentlig kram” Mens jeg stod der og æltede rundt med hendes enorme kloder. Fik hun åbnet mine bukser og fisket min pik frem. Hun tog fat om den og nulrede den mellem hendes hænder indtil den stod helt stiv. “Nu skal du kneppes af mine patter. Kom med pikken, stik den ind i mellem her, så jeg kan kneppe den” Hun rettede sig op på stolen, tog fat om hvert bryst og hev dem lidt ud til hver side. Så lænede hun sig frem og med patterne omsluttede hun min stive pik. Ved at løfte dem op og ned, kunne hun kneppe min pik. Kæft, det var frækt, det var ikke det samme som at kneppe en kusse. Men det var super dejligt. Hun fik på et tidspunkt således fat om pikken at hovedet engang imellem stak over ud. Med det resultat at hun kunne få den i munden hvergang den tittede frem. “Uhm, jeg elsker at smage på din pik, det er den bedste slikkepind jeg kan få” Jo mere hun suttede, jo mere vådt blev det mellem hendes patter. Så med ét smuttede den ud af hendes ellers så stramme greb. “Lad mig smage rigtig på den” sagde hun og tog den i munden. Hun slugte den helt til roden indtil flere gange. Med et fast greb om mine hofter kunne hun trække mig frem og tilbage som det passede hende.

På det helt rigtige tidspunkt stoppede hun. “Nu vil jeg ha` pikken i min sultne kusse. Du skal gennempule mig til jeg eksplodere” Hun sprang op af stolen og smed sig på ryggen ovenpå kassen. “Kom så min tyr, nu skal du gi` mig alt hvad du har, kom så” Hun tog fat under hendes knæ og trak benene op til brystet. Foran mig var synet af en lyserød, let åben kusse og et lidt mørkere numsehul. Ved at læne mig indover hende kunne jeg ganske let placere min pik i hendes kusse. Meget langsomt lod jeg pikken forsvinde op i hende, indtil jeg var så langt inde som muligt. “Åhh ja, Åhh gi` mig mere, jeg vil ha` mere! Meget mere” På grund af den måde Karen lå på, kunne jeg komme langt op i hende og det var åbenbart noget hun kunne lide. Hun jamrede sig igen og igen. Jeg tog styringen og bestemte tempoet. Indimellem gik det over stok og sten. For næst efter at tage det stille og roligt. Karen lod en hånd glide ned til kussen og gnubbede ivrigt løs på hendes lille tap. “Åhh, det her er rigtig godt, du skal bare forsætte sådan” Karen lå med lukkede øjne og let åben mund, mens hovedet hvilede på en lille “pude” af tæpper. Hendes hånd gled længere ned mod kusse, hun kom så lange ned at hun kunne røre min pik. Hånden kørte rundt, ned omkring kussen og min pik, så tilbage op forbi “tappen” hun blev mere og mere højlydt i hendes stønnen. Fingerne var godt smurt ind i vores safter. “Jeg skal ha` mere, træk dig lidt tilbage, men du skal ikke trække dig ud. jeg skal lige prøve om jeg kan få et par fingere med ind” Jeg trak mig så det kun var pikhovedet der var indenfor. Så kørte hun 2 fingere langsomt op i kussen. “Sådan, knep mig så igen, jeg er klar til den store tur nu” Det var en speciel fornemmelse at kneppe hende, mens hun havde fingerne med inde.

Få sex i dag

Hendes hånd var lidt i vejen, men lidt efter lidt gik det ok. Karen var åbentlyst begejstret. Hun stønnede og jamrede sig, med sammenklemte øjne og med et ansigtudtryk der så ud som var hun i smerte, var hun nær et klimaks. “Åhh ja, jeg er så tæt på. Du må ikke stoppe nu, du skal bare knep mig, vildt og voldsomt, Åhh ja, KNEP MIG” råbte hun. Jeg gjorde selvfølgelig som hun sagde. Men så meget kræft som jeg kunne mobilisere, bankede jeg min pik op i hende. Det var lige før jeg skubbede hende ned at kassen. Hun hylede op da orgasme overtog hendes krop. Men en dyb, næsten rallende stemme, skreg hun orgasmen ud. Jeg forsatte mit vilde ridt. Karen ville ha` mig til at stoppe, men jeg hørte ikke efter, nu vil jeg også komme. “Nej, ikke mere, du må lige mig et øjeblik til at komme mig” bad hun. “Du kan slappe af bagefter, tie stille og nyd det” hvæsede jeg. Hun kikkede mig direkte ind i øjenene. “OK, Så skal du fandeme også gøre det ordentlig” Det var som der var tændt en ny ild i hende. Hun kunne åbenbart lide at det blev talt lidt hårdt til hende. Jeg greb fat om begge hendes ben eller retter hendes lår. Nu kunne jeg virkelig tage styringen. Jeg var hurtig på vej over i en helt anden verden. En verden hvor det kun var mine lyster der bestemte. Alt jeg foretog var med det ene mål, at tilfredsstille mig selv, ved skyde min pik af i hendes varme kusse.

Tidsfornemmelsen var ikke tilstede, alt gik nu ud på at holde eksplosionen tilbage så længe som muligt. Kun ganske svagt kunne jeg høre Karens jamren. Så skete det, sol, måne og stjerner overtog. Den fantastiske orgasme rus for gennem min krop og pumpede ud via min pik. Da jeg langt om længe kom til mig selv, lå jeg indover Karens mave og pustede som havde jeg indhentet et lyntog. Karen lå og nussede mig i håret. “Hold nu kæft, det var godt. Det er sjældent at jeg kan kommet to gange. Men det skal jeg da lige love for, at jeg gjorde i dag” kom det fra Karen. “Du bliver sgu savnet, når du rejser hjem, du må love at komme og besøge mig. Jeg vil ha` din pik igen og igen” - “bare rolig jeg skal nok komme og besøge dig. Vi kan jo ikke ha` du render rundt og savner mig” Vi kom på benene og hjalp hinanden med at ryde op i boksen. Et par af tæpperne var blevet lidt våde af vores seance. Så dem fik vi smidt til vask. Da vi var færdig ville Karen lige over og skylles inden de andre kom hjem. Karen gik over i stuehuset og jeg gik i gang med at arbejde.

Sidst på eftermiddagen kom Lise og Mona retur. De havde købt kager med hjem, så vi blev kaldt over i køkkenet til kaffe og kage. Lise og Mona havde haft nogle gode møder og interessen havde været ret positiv. Så de var overbevist om at der ville komme flere kunder på sigt. “Så bliver vi jo nød til at beholde knægten her, vi kan jo ikke undvære ham, hvis vi får mere at se til” lød det fra Karen. “ja, det kunne være rart at du var her hver dag, men det er også vigtig at få en god uddannelse” kom det fra Tante Lise. “Ja, det er det vel, men lige nu ville jeg faktisk heller blive her, jeg tvivler på skolen er lige så sjovt og spændende som her hos jer” - “Godt så, så er det afgjort, du bliver” grinede Mona. “Det går desværre nok ikke så let, dine forældre vil aldrig tilgive mig, hvis jeg var skyld i at du ville forlade skolen” sagde Lise.

Da kagen var spist og kaffen var sluppet op. Gik vi hver til sit og fik ordnet det sidste, så vi kunne lukke ned for den dag. Karen og Mona var kørt hjem, da jeg kom over i stuehuset. Jeg kunne høre at Lise var gået i bad, så jeg smed mit beskidte arbejdstøj i bryggerset, fandt et par shorts og gik ud i haven med et glas koldt cola. Under et af de store træer i haven fandt jeg et godt sted at sidde med ryggen op af stammen. Temperaturen var dejlig kølig i skyggen. Lise kom ud på terrassen iført en tynd hvid skjorte og kikkede rundt i haven, hun kunne åbenbart ikke få øje på mig. “Hallo, Dan er du herude? Hallo” Et øjeblik overvejede jeg ikke at svare hende, men til sidst gav jeg mig tilkende. “Når der er du, sidder du og belure mig, det er da ikke pænt” - “Jo det er faktisk pænt, ihvertfald at kikke dig” - “Du er en være én er du. Kom her op til mig, så kan vi lige nå at hygge lidt, inden vi skal spise” Vi satte os begge i solen og nød det gode vejr. Ingen af os sagde rigtig noget, vi slappede bare af. Lise brød tavsheden. “Åh, jeg gider ikke lave mad i dag. Hvad siger du til vi køre over på grillen og spiser i aften. De har nogle rigtig gode burger derovre” Den var jeg helt med på, grillmad sagde jeg aldrig nej tak til.

En times tid senere sad vi i bilen på vej til grillen. Jeg havde nået et tiltrængt bad og Lise havde skiftet til en pæn lyseblå sommerkjole. De fleste grillbarer jeg havde besøgt var ofte sådan lidt små snusket. Men denne grill var faktisk et pæn og hyggelig sted. Med små runde borde med dug på. Vi fik bestilt vores mad og fandt en plads i hjørnet. Lise havde ret, deres burger med pomfrits og iskold cola var rigtig gode. Vi åd begge så vi var ved at revne. “Puha, det er godt at jeg tog en kjole på, ellers tror jeg mine bukser var revnet. Jeg er godt nok mæt nu” sagde Lise hun lænede sig over til mig “Det var også godt jeg glemte at tage trusser på” Hun tog fat i min hånd under dugen og førte den op af hendes lår. “Du må gerne mærke efter om jeg taler sandt” Hun talte sandt! Om de andre på grillen lod mærke til det ved jeg ikke, men jeg kunne mærke at jeg blev en smule rød i kinderne. “Nu tror jeg vi to skal smutte hjem og ta` desserten, hvad siger du?” Hun sendte mig et frækt smil. “Det lyder som en god ide” Vi begyndte at trillede hjemad. Vi havde vel 10-12 km hjem til gården.

Da vi var kommet lidt uden for byen, tog jeg mod til mig og lagde min hånd over på hendes lår. Hun kikkede op og gav mig et smil der sagde “du må godt” Med hendes “tilladelse” lod jeg hånden glide ind under kjolen og langsomt nærmede min hånd hendes varme skød. Hun løftede sig lidt fra sædet og trak kjolen op over livet, så hun nu sad med nøgen underkrop. Den invitation tog jeg straks imod. Jeg plantede min hånd lige midt på kussen og uden videre lod jeg en finger glide ind i revnen. Der undslap en lille suk fra Lise mens hun bed sig i læben. Min finger kørte op og ned af hendes fugtige kusse. Hun pressede sig lidt fremad hver gang min finger var ud for indgangen. Hun greb fat i min hånd og pressede min finger op i hende “Åh ja, knep mig lidt, din slemme dreng” Hun slap min hånd og lagde begge hænder på rattet. “Jeg skal ha` en finger mere” Som befalet fik hun en finger mere. “Åh åh, Nej, det går ikke, det her” Lise drejede af og kørte ind af en lille skovvej. “Jeg kan ikke vente mere, jeg har så meget lyst dig. Vi må finde et sted her inde, hvor du kan tage mig rigtig” Vejen var meget ujævn, så det var ikke let at fingerkneppe hende. Efter nogle få hundrede meter var der et lille hul ind i mellem fyr træerne. Lise fik hurtig holdt på bilen, trak håndbremsen og lynhurtig fik hun kjolen af. “Kom vi kravler om på bagsædet, der er lidt bedre plads” med lidt besvær fik vi os møvet om på bagsædet. Min T-shirt og resten af mit tøj blev næsten flået af mig. Lise fik øje på min halvstive pik og greb straks ud efter den. Mens hun pumpede mere liv i den fik jeg listet min hånd ind mellem hendes ben, så jeg igen kunne komme til at fingerkneppe hende. Ret hurtig lykkes det mig at få tre finger op i hende. Lise stønnede mere og mere. Hun bukkede sig frem og tog min pik i munden. Hun gav pikken den mest fantastiske omgang.

Den var nu så stiv som en pæl. Hun gav slip og vende sig om så hun stod på alle fire med røven til mig. Jeg kunne lige præcis være bag hende, når jeg sad på knæ. Hun skubbede bagdelen bagud så den ramte min pik. Vi fik os rykket tilpas meget rundt, så det til sidst lykkes at få pikken op i hende. “Jaah, åh ja” Det er ikke det mest komfortabelt sted at kneppe, på bagsædet af en bil. Men når nu lysten var så stor som den var for os begge. Så kan alt lade sig gøre. Det var lige på og hårdt, ikke de store kærtegn, mere som rå sex, to mennesker der havde et behov som skulle dækkes. Lises behov var helt klart at opnå en orgasme så hurtig som muligt. Hun arbejdede hårdt for at komme tættere på klimaks. Jeg kunne høre på hende at hun kom nærmere og nærmere på hendes mål. “Åhh, åhh jaaaa åhhh” jamrede hun “Kom nu, bank din stive pik hårdt op i mig. Du skal kneppe rigtig hårdt” Med alt hvad jeg kunne mobilisere af kræfter, kneppede jeg hende i et vildt tempo. “ Åhh ja, nu koommmer jeg, Åhh ja” Det lød næsten som om hun græd. “Ååhh, jaaaah” Hun lod overkroppen falde ned på sædet. Mens jeg blev oppe i hende. Hun fik lidt tid til at nyde orgasmen. Stille og rolig begyndte jeg så igen at kneppe hende.

Efter kort tid var hun klar igen, ikke helt så vild som før, men stadig tændt. Men lige med ét trak hun sig væk, drejede sig rundt og tog min pik i munden. “Du skal komme i munden på mig, jeg vil smage din sperm” Det var næsten mere end jeg kunne klare. I løbet at ingen tid var jeg så tæt på, at jeg havde svært ved at holde balancen. “Kom så skat, gi` mig alt hvad du har” Den kendte fornemmelse af en orgasme der var på vej gik gennem kroppen på mig. Jeg forsøgte af alle kræfter at holde det tilbage. Men synet af min tante der begærligt suttede på min pik, fik mig ud over kanten. Det ene skud efter det andet blev sendt ind i munden på hende. Hun modtog dem alle med stor lyst. “Uhm, det var lækkert, det var lige den dessert jeg havde lyst til” sagde Lise mens hun slikkede sig om munden.

Vi kom i tøjet igen, fik bilen bakket ud på den lille skovvej og begav os hjemad. Vi bruget resten af aftenen i sofaen foran tv’et, med kaffe og lidt snolder. Da klokken nærmede sig 23, blev vi enig om at gå i seng.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.