Jeg har igennem et stykke tid haft sex med Mikala – også selvom hun kun er 17 og jeg er 52år

Men egentlig startede det med hendes veninde Emilie og hendes kæreste Rasmus.

SEX I DAG?

Mikala skrev til mig at hendes veninde Emma gerne ville ha sex og miste hendes mødom, der var et foto med af hende Emma havde sorte bikini trusser på, og derudover havde hun en meget løstsiddende bikini overdel på – i øvrigt med frynser. Den var hvid med flere farver. Håret havde hun sat op i en knold.

Emma stod helt tæt på kameraet og bukkede sig forover, imens hun fortalte, hvad der nu skulle til at ske. Jeg forelskede mig med det samme, og jeg blev noget så liderlig, af at jeg tydeligt at kunne se ned af Emma s mave inde under hendes tøj. Resten af aftenen sad jeg og savlede over Emma i hendes optagelse, imens jeg voldsomt onanerede og først svagt stønnede hendes navn. Men med tiden nærmest skreg jeg det højlydt, og jeg udtalte for mig selv, hvordan jeg enormt gerne ville vold kneppe hende og voldsomt sutte og slikke hendes brystvorter, som jeg dog aldrig så.

Selvom jeg tændte så enormt voldsomt på Emma, kunne jeg holde den til sidst på aftenen, men så kom jeg også i voldsomme kaskader af sperm.

Efter at jeg i nogle dage havde savlet over Emma i det meste af min fritid, dukkede Mikala op på skærmen og sagde hun og Emma gerne ville mødes med mig,en af dagene,

Mikala virkede lidt mere moden end Emma, og mere udvikling var hun også. Jeg tjekkede naturligvis med det samme begge pigernes former ud, og Emma havde kun lige fået bryst hævelse.

Der gik ikke mange dage, før det gik op for mig, at Emma ikke var specielt blufærdig. Hun kunne godt lide at gå i lidt udfordrende tøj, tydede det på. Lige noget for mig at se på, så i de kommende dage fandt jeg alle profiler på nettet med både Emma og Mikala. De uploadede videoer, hvor de bl.a. gjorde gymnastik og hoppede rundt. Med Emma i en korte grå bluse og stramme sorte shorts var der ikke meget overladt til fantasien. Jeg kunne helt ærligt have taget hende på stedet

Jeg var nu nået til, at jeg havde enormt meget lyst til at ta dem sammen dag.

Emma og Mikala. Men jeg vidste ikke, om jeg egentlig turde. Jeg tog dog chancen, og jeg begyndte at kommentere det, de lagde op på nettet. Jeg skrev som regel noget i stil med, at jeg syntes, at de gjorde det godt. Men jeg fik mere og mere lyst til at skrive noget mere frækt til dem. F.eks. kunne jeg virkelig godt tænke mig at fortælle dem, at jeg syntes de begge to havde nogen dejlige bryster, som jeg godt kunne tænke mig at se og røre. Men jeg turde ikke – i første omgang.

Jeg havde desuden SÅ MEGET lyst til at spørge Emma, om hun havde fået hår på sin tissekoner. Jeg viste at Mikala som var næsten et hoved højere end Emma havde lidt hår på sin tissekone. Hun virkede som nævnt mere moden. Emma forestillede jeg mig ikke, at have fået hår på tissekonen endnu. Men jeg var alligevel stadig fuldstændig vild med hende også.

Pigerne svarede altid pænt tilbage, og de takkede for det jeg havde skrevet. Jeg begyndte at føle, at jeg var ved at få et personligt forhold til Emma også, og jeg følte mig stadig liderlige i dem begge to. Det var jo ikke sådan, at jeg gik og forestillede mig, at jeg skulle giftes og have børn med dem, hvilket jo også ville være helt urealistisk p.g.a. aldersforskellen.

Pludselig gik det op for mig, at det jeg egentlig gerne ville have med dem, var at de skulle være mine elskerinder, og med min drøm om to liderlige piger på engang,

Dagen før Emma s fødselsdag, tog jeg mod til mig, og spurgte om hun om hun mente det med mødom og hun nogensinde havde drømt om at have en elsker. I det samme fortrød jeg og tænkte, at nu havde jeg ødelagt min egentlig gode kontakt til hende, og hun svarede mig da heller ikke – lige med det samme.

Jeg valgte alligevel at ønske Emma tillykke med fødselsdagen, og med glødende hjerte, var jeg nu meget spændt på, om jeg mon ville høre noget fra hende. Det gjorde jeg. Hun svarede pænt tak, Emma havde tænkt sig at lade som ingenting, angående spørgsmålet om en elsker.

Efter Emma s tak for lykønskningen, besluttede jeg mig for stadig at være forelsket i hende, og jeg fandt det bedste billede jeg havde af hende frem. Jeg satte mig til at onanere til billedet, hvor hun var iført den korte grå top og de sorte shorts. Jeg sad og stønnede til den udfordrende klædte pige nærmest hele aftenen, samtidig med at jeg flere gange ønskede hende tillykke med fødselsdagen og fortalte hende, at jeg elskede hende højt. Jeg fik selvfølgelig ingen reaktion, da det jo egentlig var computerskærmen jeg snakkede til.

Natten var lige startet efter Emma s fødselsdag, og pludselig skete der det, at jeg fik en besked på det medie, hvorpå jeg havde kommunikeret med Mikala og Emma

Det viste sig, at Mikala og Emma havde fejret Emma s fødselsdag, og nu skulle de sove sammen hos Emma. De var alene hjemme, hvilket vel var grunden til, at de nu valgte at skrive til mig. De svarede dog, at de mente, at Emma nok var lige unge nok til at have en elsker, og at hun naturligvis aldrig havde haft en. Jeg svarede tilbage, at det forstod jeg godt. Jeg undskyldte også, at jeg overhovedet havde stillet dem sådan et dumt spørgsmål.

Men til min overraskelse fortsatte kontakten.

Mikala skrev at der var jo dem der var startet med om jeg ville ta Emma s mødom Pigerne var lidt over fjollet, og lå nu og gav hinanden skyld for, gerne at ville have mig som elsker. Pigerne var blevet jo klar over den alder jeg havde, så de vist ved de kaste sig selv og hinanden ud på dybt vand. Men jeg valgte at spille med, og jeg kunne næsten ikke holde min sperm tilbage længere under min kommunikation med pigerne.

Da Emma spurgte mig, om jeg nogensinde havde bollet, og taget en ung pige s mødom svarede jeg, at det havde jeg ikke, men at jeg virkelig gerne ville prøve det – OG MEGET GERNE EMMA DEM.

Viste jo Mikala ikke var jomfru

Igen var jeg klar over, at jeg havde overskredet grænsen.

Pludselig var det Mikala, som skrev. Hun foreslog, at jeg kom op til dem, for så kunne Emma få taget sin mødom, nu hun var blevet et år ældre. Dér kunne jeg ikke længere, og da pigerne nogen minutter senere spurgte mig om, hvorfor jeg havde været væk, svarede jeg ærligt, at jeg havde sprøjtet så meget sperm ud som aldrig før, imens jeg havde kigget på billedet af emma.

Nu havde jeg jo lige fået orgasme, og jeg var derfor knap så liderlig, så igen fortrød jeg, hvad jeg havde skrevet. Men gjort var jo gjort.

Mikala og Emma fortsatte med at skrive til mig, og de skrev alt muligt. De skrev både mindre frækt og meget frækt til mig. Hele tiden noget med, at den anden gerne ville have sex med mig og gerne ville spille den af på mig, og desuden gerne ville mærke min pik i skeden skrev Emma. Jeg blev hurtigt tændt igen, og nu overvejede jeg virkelig kraftigt, om jeg skulle køre op til dem, selvom mine naboer jo nok ville undre sig, hvis de hørte min bil starte og køre afsted efter midnat. Men omvendt skulle jeg jo ikke stå til regnskab for dem.

Da pigerne havde fortalt mig, at de skulle være alene hjemme indtil næste morgen, og samtidig havde været så letsindige at give mig den adresse de befandt sig på, valgte jeg at tage chancen og køre afsted. Jeg havde ikke selv spurgt efter adressen, selvom jeg som nævnt havde fundet ud af, hvilken by de boede i.

Tænk hvis jeg kunne få noget tissekone denne nat

Jeg skrev jeg gerne ville komme på besøg.

Jeg ankom til byen, hvor Emma og Mikala befandt sig i Emma s hjem, og jeg var noget nervøs for, om nogen skulle se mig stå og ringe på hos dem kl. halv to om natten. Jeg var også nervøs for, om Emma s forældre alligevel ville være hjemme. Samtidig tænkte jeg, at pigerne måske var faldet i søvn, så måske skulle jeg bare køre hjem igen, og lade som om at dette aldrig var sket. Efter jeg var kørt afsted hjemmefra, var pigerne nemlig stoppet med at skrive til mig. Vel nok fordi jeg ikke længere svarede tilbage. Men desuden kunne de vel heller ikke blive ved med at finde på ting at skrive, angående om hvad de gerne ville have jeg skulle gøre ved dem seksuelt. Jeg kunne jo ikke både køre bil og skrive beskeder på samme tid.

Ligesom jeg skulle til at vende om og gå, blev der tændt lys inde i huset, og igennem glasdøren så jeg Mikala komme gående. Hun var i færd med at trække natkjolen op over livet, og jeg fik øje på hendes hvide trusser. Mikala var på vej på toilettet, og hun skulle lige til også at trække trusserne ned. Sådan gjorde hun altid, når hun skulle tisse efter at være kommet i seng. Altså klædte sig halvvejs af allerede på vej ud til Badeværelset. Hun vidste jo godt, at folk som gik ude på vejen, tydeligt kunne se igennem det store glasparti i døren, når hun trak trusserne ned og natkjolen op, inden hun nåede helt ud på badeværelset, men det var Mikala sådan set ligeglad med.

Mikala lod den hvide lårkorte natkjole falde ned over livet igen, jeg bankede på og Mikala lukkede mig ind. Stille og roligt.

Men Mikala skulle jo stadig tisse, og hun inviterede mig straks med på toilettet. Jeg ville ikke trænge mig på, men Mikala insisterede, så jeg gik med.

Imens Mikala sad på toilettet med natkjolen trukket op over livet og trusserne trukket ned om anklerne, stod jeg og kiggede på, at hun tissede. Hun generede sig til min store overraskelse ikke spor. Da hun spurgte mig, om jeg ville tørre hende i tissekonen, blev jeg noget bims i hovedet. Fuldstændig ør. Jeg mente, at hun ville fortryde det, hvis hun lod mig pille sig i tissekonen, men endnu engang insisterede hun, så jeg valgte at slå til. Imens jeg var i gang med hendes tissekone, tog hun mig pludselig i skridtet udenpå tøjet, og naturligvis var min pik for længst blevet stiv igen. Jeg var SÅ liderlig, og i øvrigt duftede Mikala enormt dejligt. Det var en fornøjelse, at stå så tæt på hende igen, og så endda have lov til – for ikke at sige være blevet bedt om – at ”rode” med hende. Jeg stod bag hende, og hendes natkjole var lige så løs, som den bikinitop hun i sin tid havde haft på i ”vand-videoen”. Jeg kunne igen se ind under Mikala s tøj og nød selvfølgelig synet af hendes bare mave og Bryster. Denne gang helt tæt på igen.

Da jeg fik det første syn af hendes brystvorter,denne aften overvejede jeg at begynde at onanere med hende. Men jeg besluttede mig så for, at jeg ville vente til senere. Jeg satsede nemlig på, at natten endnu var så ung, at jeg ville kunne nå at onanere sammen med Emma og Mikala i deres tissekoner. Om jeg også ville komme til at kneppe dem denne nat, måtte tiden vise.

Jeg kørte dog nok fingeren en ekstra gang op og ned i Mikala s tissekone-revne. Jeg bemærkede, at trods Mikala s unge alder var hendes skamlæber rimelig store og meget buede. Hendes revne var desuden ret lang. Mikala havde som jeg havde gættet, ikke barberet hendes hår af sin tissekone denne aften.

Mikala lod sine trusser glide ned over anklerne, og da vi kom ind på Emma s værelse, hvor Emma lå og var lige ved at falde i søvn, havde jeg Mikala s trusser i min højre lomme. Jeg sværger, at det ikke var mig, som havde puttet dem deri. Jeg må indrømme, at det tændte mig ret så meget, at have opdaget at Mikala var sådan en fræk lille sild. Gad vide om hendes forældre kendte til dette.

Men Emma havde jo også stadig min store interesse, og da det gik op for hende, at Mikala havde mig med ind på værelset, vågnede hun helt op. Selvom det var Emma s værelse, og hun selvfølgelig havde en seng, havde pigerne valgt at ligge på en madras på gulvet – helt tæt sammen, og dette gav nu Mikala muligheden for at stille sig hen over hovedet på Emma, og med Mikala s lårkorte natkjole, kunne Emma tydeligt se op imellem Mikala s ben. Emma fandt altså ud af, at Mikala ikke længere havde sine trusser på. Pigerne havde tit set hinanden helt nøgne, så hvordan Mikala s tissekone så ud, var ikke nogen overraskelse for Emma. Hun blev klar over, at der nu skulle ske noget virkelig frækt. Det havde Mikala nemlig fået Emma med på at aftale, hvis jeg virkelig kom.

Mikala tog min hånd, og førte mig hen at stå ved siden af sig. Mikala tog sine trusser fra min lomme, og puttede hånden ind under mit tøj. Hun onanerede mig med sine trusser rundt om min megastore stive pik. Emma fangede, at det var svært for Mikala at onanere mig, fordi jeg stadig havde både underbukser og lange bukser på. Emma satte sig derfor op og trak nu alt af mig. Min pik sprang voldsomt ud, idet underbukserne slap.

”Wow”, lød det fra emma.

Jeg selv var lige ved at sprøjte en kæmpe ladning sperm direkte ned i hovedet på Emma. Både p.g.a. Mikala s berøringer, men også fordi jeg så hvor lidt tøj Emma havde på. Kun en meget lille hvid gennemsigtig top, og jeg kunne der igennem se hendes meget lidt hævet brystvorter. Hendes areola var ikke voldsomt stort, men lidt hævet og lidt stort i omkreds var det da. Brysterne var næsten flade.

Selvom Emma havde en lille smule blonde dun på sin tissekone, var hun iført så små trusser, at det bare var to snore. Den ene gik rundt om livet på hende, og den anden sad imellem de meget små flade og korte skamlæber og sikkert også helt oppe imellem ballerne.

Emma havde i flere år, godt kunne lide at sove med et eller andet oppe imellem sine skamlæber. Hun var ingen ung alder, da trusserne en nat tilfældigt var kravlet lidt op imellem skamlæberne og ballerne, og det var gået op for hende, at hun egentlig havde syntes, at dette var dejligt. Men det var svært at få almindelige trusser til at blive deroppe, når ikke det lige skete ved et tilfælde. Derfor havde hun som ung fundet den løsning, at hun kunne klippe nogen af sine trusser til. Hun var samtidig bange for, at hendes forældre ville opdage det. Det var dog kun sket en enkelt gang, at hendes mor havde trukket dynen af hende, fordi hun en morgen ikke var til at få op. Men der var aldrig blevet sagt noget, og derfor tog emma chancen og fortsatte. Det var ret dejligt, syntes Emma, og hun havde da også overvejet at stikke en finger op. Men det troede hun var unormalt, når man var ung.

Emma havde derfor aldrig før haft en finger oppe i sin skede. Men denne aften havde hun faktisk prøvet det.

Imens pigerne havde kommunikeret med mig i telefonen, havde Mikala stukket ”fuck-fingeren” op imellem hende s skamlæber. Hun havde kørt fingeren ind og ud, mens hun havde ladet tommelfingeren hvile uden på hendes skede. Sådan lå Emma også – med fingeren inde i Mikala tissekonen, nu da Mikala og jeg kom ind på værelset.

Mikala fortsatte helt ugeneret med at spille den af på mig, og hun flåede mere og voldsomt til, og lige pludselig havde hun trukket min forhud så langt tilbage som den overhovedet kunne, at mit store stive våde pik hoved var helt blottet og blev ved med at være det, hvilket normalt ikke sker, når jeg selv onanerer. Emma sad og så måbende til, på hvordan hendes modne veninde spillede mig af. Uden at tænke over det, sad Emma med sit ansigt ret tæt på, og der var ikke langt fra min pik til Emma s mund. Jeg nød, hvad Mikala gjorde ved mig, samtidig med at jeg stod og savlede over Emma s næsten nøgne krop.

Jeg kunne næsten ikke holde spermen tilbage længere, og der var da også kommet en del præsperm ud i Mikala s trusser, som hun stadig brugte til at spille mig af med. Men Mikala havde også fået en del af det på sine fingre, og hun førte nu hånden hen imod Emma s mund. Emma to fat om Mikala s finger, og suttede den. Det var noget pigerne engang imellem gjorde med hinanden for sjov. Men der plejede jo ikke at være en voksen mands præsperm på.

Jeg tog min bluse af, så jeg nu stod helt nøgen, hvilket føltes dejligt, i relation til at jeg var sammen med to unge piger, som endda også var næsten nøgne.

Det lykkedes mig dog at holde spermen tilbage. Jeg stod stadig henover eller lige foran Emma, og hun lagde sig nu ned på ryggen. Det fortolkede jeg som en invitation, og jeg bukkede mig ned og spredte hendes ben endnu mere fra hinanden, end de i forvejen var. Jeg puttede min pegefinger og langfinger ind imellem hendes skamlæber og fiskede snoren, som jo gik for at være hendes trusser. Jeg løftede snoren op fra hendes tissekone-revne, og jeg lagde den på højre side af hendes højre skamlæbe. Jeg førte min mund ned til hendes tissekone, og stak tungen ind i revnen.

P.g.a. hendes spredte ben udgjorde hendes korte flade skamlæber nærmest kun et lille rundt hul. Det føltes som om, at der var så lidt plads imellem, at min tunge kun lige kunne være der, og den sad nærmest fast. Men det gjorde såmænd heller ingen forskel. Emma kunne sagtens mærke i sin tissekone, hvor dejligt det nu kildede, selvom min tunge ikke lavede nogen bevægelser. Hendes lille knop blev alligevel berørt, og hun begyndte faktisk at ligge og rotere en lille smule. Jeg tror helt ærligt, at Emma var små liderlig. Hun nåede dog ikke at få orgasme, inden jeg trak min tunge ud derfra. Jeg kyssede hende nu op af maven, og da jeg nåede til brysterne, kunne jeg nemt flytte toppen, så hendes bryster blev blottet. Jeg begyndte straks at sutte hendes brystvorter med min tunge, som nu var våd fra Emma s egne tissekone-safter. Jeg kyssede mig længere og længere op, og jeg endte med at tungekysse Emma.

Hun snavsede tilbage, og hun kunne nu fra min tunge ligefrem smage sine egne tissekone-safter.

Jeg havde SÅ MEGET lyst til at kneppe Emma, og der var heller ikke langt fra min pik til hendes tissekone. Jeg spurgte på et tidspunkt, om hun syntes jeg var for tung at have liggende henover sig, men det svarede hun nej til, selvom hun inderst inde godt kunne mærke, at hun lå lidt klemt.

Mikala følte sig lidt overset, og lagde sig nu pludselig bag Emma s hoved. Hun trak natkjolen op over underlivet og spredte benene alt hvad hun kunne. Så samtidig med at jeg lå ovenpå Emma og kyssede med hende, kunne jeg ikke undgå at glo lige ind i Mikala tissekone. Jeg følte lidt, at selvom Emma som nævnt var noget barnlig i sin væremåde, var hun da vist uden tvivl ret så kønsmoden. Men jeg havde nu ikke glemt Mikala, og havde netop tænkt mig, at jeg nu ville spille tissekone på hende. Jeg havde droppet at komme til at bolle pigerne denne gang, da jeg var klar over at tiden var knap, inden Emma s forældre pludselig ville komme hjem, og det ville jo være en katastrofe, hvis de opdagede mig, selvom Emma og Mikala ligesom selv havde været med til at lægge op til dette.

Jeg rejste mig fra at ligge ovenpå Emma, og gjorde tegn til Mikala om at komme tættere på mig. Mikala lagde sig på ryggen ovenpå Emma, og hun spredte igen benene så langt ud til siderne, som hun overhovedet kunne. Liggende med benene så spredte som aldrig før, var Mikala nu klar til at få slikket tissekone.

”Slik mig”, hviskede hun.

”Ja, slik vores tissekoner”, sagde Mikala.

Det skulle de to piger ikke sige to gange. Emma ville åbenbart gerne slikkes noget mere, og Mikala havde jeg jo tænkt mig at slikke under alle omstændigheder. Det var jo netop fordi, at jeg ville slikke tissekone på Emma, at jeg havde trukket tungen ud af Mikala s skede.

Jeg gik nu i gang med Mikala, men med hende startede jeg med at putte hovedet ind under hendes natkjole, som stadig; men også kun dækkede hendes overkrop. Jeg førte munden op til hendes flade bryster, og begyndte at sutte hendes brystvorter. Et kort øjeblik overvejede jeg, om jeg kunne kravle så langt op igennem hendes vige natkjole, at jeg kunne få hovedet ud den anden vej, så jeg på den måde kunne komme til at kysse hendes mund. Men hullet var dog ikke stort nok.

Jeg kravlede tilbage mod Mikala s skød, og jeg førte nu tungen ind igennem hendes ret store buede skamlæber. Jeg førte ligesom jeg havde gjort med Emma først tungen et par gange op og ned i hendes revne, men senere havde jeg fået ført tungen dybt op i pigebarnets skede, og jeg slikkede Mikala s tissekone til den store guldmedalje. Mikala begyndte at rotere med sit underliv. Først en lille smule, men inden længe meget voldsomt. Sådan set endnu mere end emma havde gjort – og jeg der troede at Mikala var den frækkeste af de to piger. Mikala var smask-hamrende våd i sin tissekone. Jeg havde SÅ MEGET lyst til at slikke Mikala s tissekone til en kæmpe orgasme, men besluttede mig for at stoppe.

Jeg fik de to piger til at lægge sig tæt sammen på den madras de senere skulle sove på. Næsten helt nøgne lå de ved siden af hinanden på ryggen. Mikala havde stadig natkjolen på, men den var endnu trukket op over hendes tissekone, som i øvrigt havde en lille smule opsvulmede skamlæber, efter at jeg havde slikket hendes skede..emma lå med sine flade skamlæber blottet, eftersom ”trusse snoren” stadig sad på den højre side af hendes højre skamlæbe. Pigerne lå med næsten samlet ben. Jeg stillede mig oven over Emma og Mikala og nu flåede jeg i min kæmpestore stivet. Jeg behøvede dog ikke at flå ret mange gange, før jeg fik en kæmpe orgasme, som sagde spar to. Jeg stillede mig i knæ og sigtede efter Emma s og Mikala s tissekoner. Jeg havde sparet så meget sperm sammen, at der kom masser af det ud over pigerne. Det gik pludselig op for mig, at jeg ikke vidste, om Emma var begyndt at have menstruation. Jeg blev lidt svedt ved tanken, for der kunne sagtens været røget sperm klatter op i de to pigers tissekoner.

Da jeg var færdig med at sprøjte, kiggede Emma på mig og sagde du skal ta min mødom nu.

Jeg lage mig ned og førte min pik op i Emma s stramme fisse lidt af gangen til jeg kom til mødommen jeg kigge på hende og sagde det gør nok lidt ondt det hre og kørte pik gennem den hun knep en tåre.

Jeg begyndte og kneppe hende og hun fik en ogasme næsten med det samme nog jeg kunne mærke jeg snart ville komme.

Og stønnede jeg kommer snart Emma kiggede på mig og sagde kom i mig og i et sendte jeg mit sperm op i hende.

Lidt efter pigerne faldet i søvn – til dels fyldt med min sperm både i og ved underlivet, men også en lille smule ind i deres åbne munde. Jeg havde lyst til at tørre det af dem, da jeg var ikke interesseret i, at Emma s forældre skulle se pigerne sådan, når de kom hjem. Men samtidig var det også vigtigt for mig, at forældrene ikke opdagede mig, og det var ved at være hen på morgenstunden, så jeg valgte at køre hjem. Jeg var helt elektrisk over den dejlige oplevelse, jeg lige havde haft

Der er gået to uger, siden jeg havde besøgt Emma og Mikala. Jeg havde stadig en enorm stor lyst til at kneppe dem igen.

Jeg havde været i kontakt med dem et par gange. Men vi havde kun skrevet om, hvordan vi havde det. Jeg fortælle dem, at jeg stadig havde virkelig hede drømme om dem.

Få sex i dag

Men en dag skete der pludselig noget. Emma fortalte, at hun og Mikala igen skulle være alene hjemme i Emma s hjem. Denne gang en hel weekend fra fredag kl. 17 til søndag kl. 10.

Emma spurgte, om jeg havde lyst til at komme og besøge dem igen. For Mikala ville gerne kneppes af mig igen, skrev Emma, Der var jo ikke noget jeg hellere ville, så vi aftalte, at jeg skulle komme sent fredag aften, og at jeg skulle blive der til midnat lørdag. Jeg glædede mig allerede helt vildt.

Jeg valgte ikke at sætte næsen op efter sex med de to unge piger med det samme. Måske vi bare skulle snakke lidt, tænkte jeg. Men pigerne havde helt andre planer.

Da jeg ankom til Emma s hjem, var jeg ved at få kolde fødder. Tænk hvis hendes forældre alligevel var hjemme. Men inden jeg nåede at bekymre mig ret meget mere, kom begge piger springende ud for at åbne døren. De havde hørt min bil.

Alle tanker om bare at snakke, blev med et brag droppet, da jeg så pigernes påklædning eller mangel på samme.

Sådan set havde pigerne det samme tøj på, som de havde sidste gang jeg besøgte dem. Da jeg så hvordan de på de to uger jeg ikke havde set dem, havde udviklet sig og bulede struttende ud, var jeg solgt. Jeg blev så mega liderlig, at jeg kunne have taget dem på stedet – lige midt i døråbningen. En forbipasserende mand var da også ved at glo øjnene ud af sit eget hoved. Jeg tænkte kort; at hvis han gik direkte hjem og spillede den af med Emma og Mikala i hovedet, kunne jeg helt sikkert godt forstå det. Jeg var lige ved at dele mine tanker med Emma og Mikala, men gjorde det dog ikke.

Da jeg var kommet ind, røg det ud af munden på mig, at Emma havde fortalt mig, at Mikala meget gerne ville kneppes af mig igen. I det samme fortrød jeg, da jeg tænkte, at det jo ikke var sikkert at pigerne havde snakket om det indbyrdes. Måske var det emma, som meget gerne ville kneppes.

Uanset hvad sandheden var, vidste jeg med mig selv, at jeg inden denne weekend var gået, ville gøre alt for at tage både Emma og Mikala flere gange.

Mikala stod nu dér foran mig kun iført den hvide gennemsigtig bh-top. Hendes bryster var vokset noget i forhold til to uger siden. De var runde og struttede gevaldigt ud i luften. Emmas brystvorter var ikke specielt hårde, og de prikkede derfor heller ikke så hårdt mod stoffet i hendes top, som jo altså var den samme, som den hun havde haft på for to uger siden. Dengang passede den til hende. Nu var den noget for lille, og dækkede så lidt af hendes bryster, at hendes kavalergang tydeligt kunne ses.

Emma havde som sidst nærmest ingen trusser på. Kun den tynde hvide snor, der nu sad endnu højere oppe imellem hendes baller og skamlæber. Jeg kunne derfor tydeligt se, at Emma stadig kun havde få dun på sin tissekone. Hendes skamlæber var heller ikke vokset på de to uger, så de var stadig nærmest flade og udgjorde kun den samme lille korte revne som sidst. Jeg ville absolut virkelig gerne bolle Emma igen.

Mikala prøvede at forklare mig, at hun ikke havde sagt noget om, at hun ville kneppes igen. hun havde fået menstruation havde jeg som sædvanlig glemt at have styr på.

Emma havde også den samme hvide natkjole på som sidst. Trusser havde hun ikke på. Hun var også begyndt at bule mere ud, end hun havde gjort sidst. Hun struttede ikke så lidt endda, og på hende var brystvorterne meget hårde af preteenpige-ungdom. Både brystvorterne, men også Emma s areola strittede SÅ MEGA HÅRDT mod indersiden af natkjolens hvide tynde halv-gennemsigtige stof. Pludselig løftede Emma op i natkjolen, hvilket var grunden til at jeg opdagede, at hun ikke havde trusser på. Emma sagde, at hun skulle tisse, og at jeg skulle gå med hende, så jeg igen kunne tørre hende i tissekonen, som om det var en tradition vi var ved at indføre. Mikala blev noget overrasket. Mikala havde nemlig ikke fortalt hende om, da jeg sidste gang havde tørret hende i tissekonen (lidt mod min vilje). Jeg troede veninder delte alt!

Men nu kunne det jo være ligegyldigt, for jeg havde jo allerede pillet så meget ved de to piger, at det var for sent at fortryde.

Emma satte sig på toilettet med natkjolen løftet op over underlivet, og nærmest fremviste sin helt u behåret tissekone. Hun sad nemlig med let spredte ben – vist med vilje.emma s skamlæber var nu endnu mere hævet og buet end de var for to uger siden.

Både Mikala og jeg var gået med Emma, og pludselig skete noget, som jeg ikke lige havde forudset. Mikala satte sig hen foran Emma på toilettet med front mod hende. Hun førte hænderne op under Emma s natkjole, og begyndte at beføle hende på brysterne. Natkjolen dækkede dog stadig brysterne, så jeg havde stadig ikke set hvordan Emma s bryster egentlig havde udviklet sig på det sidste to uger. Det var kun den fornemmelse jeg havde af at se natkjolen bule mere ud end sidst, som gjorde at jeg mente, at hendes bryster, brystvorter og areola var blevet mere rundt og strittende.

Jeg var nu noget forvirret. Først havde jeg troet, at det var Mikala som var den frække af pigerne og med på hvad som helst. Senere troede jeg, at det var emma der ligesom førte an. Men nu virkede det igen som om, at det var Mikala.

Emma og Mikala havde tit set hinanden sidde og tisse, men de havde aldrig på samme tid siddet på toilettet. De gjorde det simpelthen for min skyld.

Pludselig sagde Emma : ”Du skal da også tisse”, og det skulle jeg sådan set. Jeg ville vente til pigerne var færdige, men Mathilde rejste sig op; tog mig i hånden og førte mig hen at sidde på toilettet, som hun selv lige havde siddet. Altså med front mod Emma, Inden da havde hun flået alt tøjet af mig, og min pik var nærmest fløjet ud over kanten af underbukserne.

Jeg kunne fornemme, at emma nu syntes, at den var lige lovlig tæt på hendes tissekone, og der var sådan set heller ikke særligt langt fra mit lidt præsperm -blottet pik hoved til den unges piges tissekone-revne.

Emma var nu færdig med at tisse, og sad med sin våde tissekone og kiggede på, at jeg nu tissede. Mikala havde smidt den smule tøj, hun havde haft på, og hun kravlede nu ind over mig for at sidde på mit skød. I det hun skrævede indover – fra højre mod venstre – fik jeg nærmest hendes efterhånden ikke helt lille nøgne røv ind i mit ansigt. Kors nogen dejlige baller Mikala havde, syntes jeg. Mikala og jeg tissede altså nu sammen. Da vi var færdige, foreslog jeg, at vi skulle rejse os, så jeg kunne tørre emma i tissekonen, som jeg jo nærmest havde lovet. Men Mikala mente noget andet. Emma havde vist bakket ud af det hele, hvis hun havde kunnet. Men det kunne hun jo ikke, sådan som vi sad.

Mikala tog fat i mine hænder, som hun førte ind under Emma s natkjole. Med Mikala s hænder rundt om mine, var det nu mig, som befølte Emma på brysterne. Hold da kæft, hvor var hendes areola hævet, og hendes brystvorter var totalt stive, hårde og meget strittende.

Mikala slap taget på mine hænder, men jeg fortsatte min onani af Emma s bryster. Mikala trak Emma s natkjole op over hendes hoved.

Det gik hurtigt op for min stive pik, at jeg nu sad helt nøgen med to unge preteen -piger som også var helt nøgne. Den rejste sig endnu mere, hvilket gav det resultat, at mit våde blottede pik hoved sad lige ved Mikala s lille korte tissekone-revne. Mikala mærkede det, men i stedet for at prøve at vriste sig fri, tog hun med sine bare hænder fat om den, fordi hun ville prøve på at føre den op i sin skede. Hun sagde ikke noget.

Men kun pik hovedet kunne hun få op imellem skamlæberne. Hullet / revnen var simpelthen for små og ikke våd nok

efter et langt forsøg, lod Mikala den slippe sin revne. Hun løftede sig lidt, og halvvejs stående førte Mikala den hen til sin venindes noget længere revne. Mikala stod i øvrigt en lille smule til sin højre side, fordi jeg stadig var i gang med at rage Emma på brysterne, og derudover var begyndt at kysse hende. Både i selve ansigtet og på munden. Mikala stillede sig helt tæt på Emma, og automatisk rykkede jeg også tættere på emma. Men det var også det, som var Mikala s plan skulle ske. Så kunne hun nemlig uden problemer gøre det som hun ville. Mikala tog igen fat om min pik, og hun gjorde det så hårdt, at jeg var lige ved at sprøjte. Mikala nåede dog at føre min pik ind i Emma s tissekone, og jeg bollede nu uden videre bare voldsomt løs. Jeg pumpede og pumpede, jeg havde jo ødelagt Emma s jomfruhinde to uger før og der taget hendes mødom.

Mikala stillede sig nu med tissekonen helt inde i ansigtet på Emma, som hun bad kysse sig. Inden længe var Emma godt i gang med at slikke tissekone på Mikala.

Stadig var ingen af pigerne blevet tørret i tissekonen, efter de havde tisset. Dette gjorde, at Emma var endnu mere våd, og min stang gled nemt ind og ud af hendes tissekone. Jeg trængte automatisk længere og længere op i Emma s skede, og jeg ramte flere gange hendes MEGET HÅRDE klitoris. På et tidspunkt lod jeg stangen hvile op af den et stykke tid.

Mikala stod stadig en lille smule foroverbøjet, så jeg havde både hendes tissekone-revne og baller lige ind i mit fjæs. Jeg tog hende om hofterne, og gik straks i gang med også at slikke tissekone på hende. Men Mikala s tissekone var jo mega våd, og da Emma s og min tunge på et tidspunkt ”stødte” sammen inde i Mikala s skede – Ja så sad vi fast. Emma og jeg tungekyssede nu inde i Mikala s skede.

Pludselig råbte – nærmest skreg emma og Mikala på fuldstændig samme tid. De var begge to i gang med at få orgasme. Emma s var en klitoris-orgasme, og Mikala var en kæmpestor skede-orgasme. Da det gik op for mig, pumpede jeg to gange ind og ud af Emma s skede, og derefter sprøjtede jeg SÅ MEGET sperm op i pigebarnet, at det var heldigt, hun var på p piller.

Det næste som skete i Emma s badeværelse, var at vi gjorde os fri af hinanden, og gik i bad sammen. Alle tre.

Helt rene lagde vi os nøgne ind på de to madrasser på gulvet i Emma s værelse, hvor vi faldt i søvn. Pigerne lå ved siden af hinanden, og selvom jeg prøvede at holde lidt afstand, var der så lidt plads, at jeg ikke kunne undgå at ligge lidt op at Emma. Vi delte to dyner, så det var en ret dejlig oplevelse.

Da jeg som den første vågnede næste morgen, var jeg allerede liderlig igen. Bare tanken om de oplevelser jeg havde haft den foregående aften og halve nat. Det gik op for mig, at jeg slet ikke havde haft taget Mikala på brysterne, og den tanke gjorde, at jeg straks fik lyst til begge pigerne igen. Jeg rejste mig op, og efter at have været ud og tisse, trak jeg forsigtigt dynerne af pigerne, så de nu lå helt nøgne lige foran mig. De lå begge på ryggen og sov sødt.

Jeg valgte, at lægge mig ned imellem Emma s ben, som jeg spredte en lille smule. Lidt efter var jeg i fuld gang med at slikke hendes tissekone. Da jeg begyndte på også at tage hende på brysterne, vågnede hun. Men jeg fortsatte mit slikkeri og min beføling. Pludselig lagde jeg mig henover hende, og begyndte igen at pumpe løs med min pik oppe i hendes skede. Denne gang fik hun en skede-orgasme. Hun skulle lige til at skrige op af liderlighed, men jeg fik afværget det ved at holde hende for munden. Jeg kyssede nemlig emma på munden, og jeg trak mig ud af hende uden at have fået udløsning. Emma lagde sig til at slappe af, imens hun så på, hvad jeg gjorde ved Mikala.

Jeg satte mig overskrævs på Mikala og selvom hun lå med helt samlet ben, udgjorde hendes skamlæber som tidligere nævnt kun et lille rundt hul. Jeg pressede lidt på, og lige pludselig lykkedes det mig at få pik hovedet ind imellem skamlæberne. Mikala var ligesom Emma vågnet kort tid efter, at jeg var begyndt at tage hende på brysterne. Jeg ragede hende efterhånden ret voldsomt på patterne. Jeg lænede mig lidt ind over hende, så jeg kunne komme til at sutte hendes brystvorter. Lige pludselig lød et svup. Det var min pik, som helt af sig selv var gledet ind imellem Mikala s skamlæber. Men hullet var stadig våd nok til at jeg ikke kunne bevæge mig inde i hende. Min pik var dybt begravet i Mikala s skede, og selvom både hun og jeg prøvede på at lave samleje bevægelser, lykkedes det ikke. Jeg må dog alligevel have rørt Mikala s noget opsvulmede store klitoris, for lige pludselig kunne jeg mærke, hvordan hun krampede nedenunder mig. Nu var det Mikala s tur til at prøve en klitoris-orgasme. Begge piger havde altså nu prøvet både en klitoris- og en skede orgasme.

Mikala bliv rigtig våd og min stivet strøg ind i Mikala s tissekone.jeg begyndte og kneppe hende og der gik ikke langt tid før jeg sende en ladning sæd op i hendes fisse,

Jeg trak min pik ud og satte mig på hendes bare mave, og det lykkedes at spille den af imellem hendes bryster. Da jeg var lige ved at komme igen, valgte jeg dog at rejse mig. Til Emma og for den sags skyld også Mikala s store overraskelse, jog jeg pikken ind i Emma s tissekone, og endnu engang sprøjtede jeg Emma s skede til med en kæmpe ladning sperm. Jeg suttede også hendes brystvorter og slikkede hendes areola. Emma som jo ellers lå og døsede lidt hen, vågnede nu rigtigt op – noget overrasket over mit forehavende.

”Har jeg ikke lige fortalt dig, at jeg er begyndt at have menstruation”? spurgte Emma. Dette havde allerede glemt igen.

Mikala rullede hen og lagde sig ovenpå Emma, og de to piger lå nu og gned deres tissekoner mod hinanden. Uden at have aftalt noget med pigerne, lagde jeg mig som lag nr. 3 ovenpå Mikala. Jeg lavede samleje bevægelser, og da jeg var færdig, var der kommet sperm ind i både Mikala s og endnu engang i Emma s tissekone. Samtidig var der blevet en stor plet på Emma s lagen.

Inden jeg kørte hjem, gik pigerne og jeg endnu engang i bad sammen.

Da Emma s forældre var kommet hjem, var pigerne blevet spurgt om de havde haft en dejlig weekend. Mon ikke, havde pigerne svaret i kor. Men de ville ikke fortælle hvorfor, det havde været sådan en fantastisk dejlig weekend.

De skraldgrinede bare, da Emma s far sagde: ”Man skulle tro I havde fået sex

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.