Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Herefter følger en lang periode med dårligt vejr. Vi falder lidt tilbage i de gamle rammer med TV og kaffe i stuen. Kun lejlighedsvis kigger vi forbi overvågningsværelset, for lige at sikre os, at vores naboer ikke finder på noget frækt uden os. Men vi taler om dem. Det gør vi ofte. Min kone er lettere besat af Thomas’ pik. Det har ikke hjulpet, at hun har fået en kunstig én at hygge sig med. Selv om den har fået fast plads på gulvet i brusenichen, så man næsten falder over den, når man skal i bad, så har det kun forværret situationen lidt. Min kone er begyndt at bruge væsentligt længere tid i badet, hvilket jeg ikke undlader, at drille hende lidt med. Hun er også ganske larmende derude, men det er pokkers frækt at lytte ved døren. Så lige det, kunne jeg aldrig drømme om, at drille hende med. Jeg nøjes med at stille mig ved døren og onanere lidt, mens jeg forestiller mig, hvorledes hun liderligt spidder sig selv på den fede klare makker med sugekoppen, mens hun bruser sin klit, som frækt står frem mellem de vidt spredte skamlæber. Lydene og de indre billeder gør mig godt lysten.

Det hænder jo også, at vi møder de unge mennesker ude på vejen, hvor vi taler høfligt om dit og dat. Jeg føler, at det er en lille smule akavet, men tilsyneladende, ønsker ingen at åbne ballet og tale åbent om de mere intime sager. Men øjnene. Jeg siger jer, at der kigges i smug under disse uskyldige samtaler. Louise skæver til min kone, hvis øjne gentagne gange, i et splitsekund, søger Thomas’ skridt. Jeg prøver at fange Thomas’ blik, for at finde ud af hans stilling i det her, men han virker helt naturlig og er umulig at læse. Så ser jeg på Louise, som ikke viger mit blik. Hun finder åbenbart sine læber lidt tørre, for tungen fugter dem med en flygtig bevægelse. Heller ikke her finder jeg et klart budskab, med mindre den tunge betyder noget. Uh, når hun lige gør det, kilder det næsten umærkeligt på mit pikhoved. Hun er bare en lækkerbisken.

SEX I DAG?

Vejrudsigten er i bedring og vi glæder os. Det er op til weekenden og vi håber, at de unge mennesker vil være hjemme. Fredag eftermiddag skinner solen og vi indtager forventningsfulde vores pladser overvågningsværelset. Vi har opgraderet med bløde stole ved vinduet, så man kan ligge på knæ, med kroppen over ryglænet og støtte med albuerne i vindueskarmen, mens man spionerer på naboerne gennem kikkerten. Min kones bedste ven er kommet med op fra badeværelset og venter på skabslågen.

Der går heller ikke længe, før Louise lægger sig ud på solsengen og læser. Hun ligger på ryggen og er i fuld bikini. Hun ignorerer os lidt. Det er lidt usædvanligt, for hun plejer ellers at være flink til at vinke. Der sker ikke rigtigt så meget, så min kone går ned og laver kaffe, mens jeg lurer på skønne Louise, som fromt læser sin faglitteratur. Jeg tager kikkerten og læser lidt med. Vel, jeg kan kun se omslaget. ”Almen Medicin” står der, med et stort grønt A over. Så hun vil være læge, -aha. Min kone kommer med kaffen og vi sætter os lidt i de gode stole med ryggen til Louise. Jeg fortæller konen, at Louise læser til læge.

”Fornuftigt”, siger konen bare, hvor har hun ret. Vi taler lidt om lægemangel og ventetider.

Da vi har drukket kaffe, tjekker jeg lige op på Louise igen. Hun har vendt sig på maven, men ellers er det meget det samme. Jeg fordriver tiden med, i kikkerten, at studere hendes slanke ryg. Derefter glider mit blik lidt nedefter og dvæler ved hendes fænomenale mås.

”Du må træne den”, tænker jeg. ”Det kan ikke være gener det hele.”

Et øjeblik overvejer jeg, om hun har plugg’en i. Jeg forkaster teorien. Hun virker alt for målrettet og professionel omkring læseriet. Desuden ville G-strengen nok ikke kunne skjule den. De slanke lår er perfekte. Lige en anelse af buttethed helt oppe ved ballerne, men stadig med flot afstand imellem dem. Når nu jeg er i det område, tjekker jeg lige om trussen er våd. Det er den ikke. Der er vist ikke udsigt til narrestreger i dag. Da Louise pakker sammen og går ind, slutter vi overvågningen for i dag. Vi glæder os til en lørdag i strålende sol.

Lørdag efter morgenkaffen, kigger jeg lige til min modelbane. Jeg har ikke de store forventninger til formiddagen, men til min store forbavselse, ser jeg Thomas tage sol på terrassen overfor. Jeg læner mig lidt frem i vinduet og spejder efter Louise, men finder hende ingen steder. Da jeg skal til at vende snuden den anden vej, løfter Thomas hånden til hilsen. Med en lidt kejtet fornemmelse, løfter jeg hånden og hilser forsigtigt igen. Han smiler.

”Skaaat”, råber jeg. ”Thomas er på terrassen og tager sol”.

Jeg smiler for mig selv, da jeg hører en dør smække og min kones løbende trin på trappen. Forpustet dukker hun op i døren og farer til vinduet, hvor hun får et vink fra Thomas. Rødmende, vinker hun smilende tilbage.

Jeg tror, at de unge mennesker har opfanget min kones fascination for Thomas. For ikke så længe efter tager han en flaske sololie frem, fra under solsengen. Langsomt begynder han at smøre sig selv ind, mens min Frue ser til med store øjne og tilbageholdt åndedræt. Jeg løfter kjolen, for at tjekke underverdenens tilstand. Med en irriteret bevægelse slår hun min hånd væk, men jeg når lige at se pletten i hendes trusse. Hun griber kikkerten. Jeg lader min kære kone savle et øjeblik længere, over det attraktive mandfolk nede på terrassen. Efter at Thomas beslutter, at hans store lem også trænger til sololie og hans hænder har arbejdet nede i shorts’ene, er kæppen nu vokset, så den tydeligt fornemmes gennem stoffet. Min kone stønner sagte. Det bliver signalet og jeg sætter endnu et angreb ind.

Knælende bag konens gode røv, trækker jeg hendes trusser ned og vipper kjolen op på hendes ryg. Med et fast tryk planter jeg min tunge på hendes klit, som, lettere erigeret, er kommet til syne mellem hendes hævede skamlæber. Hun stønner højt:

”Åååååh, jaae, skat, drik saften fra min utro fisse.”

Det tager jeg som accept af mit initiativ og lader nydende min tunge vandre rundt i hendes våde skød. Jeg elsker hendes safters delikate smag og giver mig god tid, mens hendes stønnen hurtigt tiltager og hendes hænder konstant søger faste holdepunkter. Jeg øger hastigheden lidt og går lidt dybere.

”Nyder du synet af hans lækre kødhammer”, spørger jeg drillende, mens jeg lige får vejret mellem dykkene.

”Jaaaaahh”, jamrer hun. ”Han har lige taget den freeem”

Det var lige godt som søren. Jeg dykker ind i konens lystige grotte og giver indgangen lidt kærlig massage med tungen. Hun sukker dybt og vrider kroppen, mens hun med hænderne stimulerer sine bryster.

”Er du en utro luderfisse?”, spørger jeg brysk. Jeg er selv lidt overrasket over mit sprog. Vi plejer ikke at tale grimt til hinanden.

”Jaaah”, stønner hun bare, umiddelbart efterfulgt af et hulkende: ”Jeg er din utro luder, som bliver liderlig af naboens kæmpe piiiik”

Et par slik senere ryger hun ind orgasmen og hyler sin glæde ud. Gad vide, om de unge mennesker ser, hvilken lykke de forvolder. De kan jo kun se hendes røde ansigt, som er helt fremme i ruden, og med de lukkede øjne og den åbne mund, som råber hendes ekstase ud, før hun rystende styrter ned i vindueskarmen.

Jeg tørrer mit fedtede ansigt i hendes kjole og ser smilende mod naboerne. Nu er Louise også dukket op. Der er smil på og tommelfingre opad. Jeg hilser. Min kone sukker.

Louise smiler lidt frækt, mens hun rækker højre hånd frem og med en krum pegefinger, laver hun ”kom her” bevægelsen. Det er ligesom, at vi skal komme derover. Jeg ser tvivlende på hende. Så signalerer hun store bryster på sig selv med hænderne og gør ”kom her” bevægelsen igen. Aha, nu tror jeg sørme, at de inviterer min kone over. Jeg nikker og peger på min kone. Louise nikker tilbage, peger på sit håndled og giver mig fire fingre. Jeg gentager hendes signal.

”Skaat”, siger jeg.

”Mmh”, siger konen mat.

”Jeg tror, at du har fået en invitation til i eftermiddag”, siger jeg drillende.

”A-hva?” lyder det kritisk.

”Louise og Thomas venter dig klokken fire.”

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.