Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg holdt kontakt med min mands ven, som jeg havde haft sex med. Han havde prøvet at overtale mig til at have sex med ham. Han havde tilbudt mig at vi kunne have en “venner med fordele” forhold. Bare hemmeligt så min mand ikke fandt ud af noget. Men tiden gik og vi har ikke været sammen siden.

Nogle mænd lære bare aldrig. Nogle måneder senere fortalte min mand om, at der snart skulle holdes en eller anden form for fest med hans firma for lederne med deres partnere. Ingen af de andre i firmaet havde nogensinde mødt mig.

Min mand gad ikke til den fest, det var ikke lige ham. Den skulle holdes hos "den gamle", som de kalder ham. Han er ældre nok de 56 år. Har været med fra starten af i firmaet. Da vi kom tættere på selve dagen, fortalte min mand mig, at han skulle lave noget arbejde. Så han ville ikke tage med.

Dagen før kom Flemming forbi som ham den han fortalte at festen var blevet rykket til hans sommerhus fordi hans kone var blevet syg og ville have ro. Men han kunne ikke aflyse nu men kun ændre stedet. Han var dog irriteret over, at hans kone nu var blevet syg.

Min mand kunne da godt forstå at han blev irriteret og foreslog at Flemming kunne låne mig.

"What..." sagde jeg

"Ja du skal jo bare sidde herhjemme så hvorfor ikke tage med" svarede han

"Ja for helvede det ville da blive super sjovt" sagde Flemming

Med det samme. Kom det tilbage til mig hvad der skete sidst jeg blev lånt ud af min mand. Der blev jeg kneppet godt og grundigt. Så grundigt så jeg måtte tage en fortrydelsespille dagen efter.

"Okay...så tager jeg med" svarede jeg så

"Hvornår vil du have din kone hjem igen" spurgte Flemming min mand

"Hvis hun bliver fuld så bare lad hende sove den af, det er nok bedst" svarede han

"Ja..god ide...så behøver jeg heller ikke nøjes med vand eller juice" grinte jeg

"Super" svarede Flemming

"Jeg henter dig kl 16" sagde han så

Flemming kørte senere glad hjem, så jeg spurgte min mand om han virkelig er ok med det her. Han svarede, at han ikke ville have jeg skulle sidde hjemme og kede mig mens han sad og arbejdede. Han lovede mig at Flemming nok skulle passe godt på mig, han er en rigtig gentleman.

Jeg undrede mig dog lidt over at min mand igen sådan bare “lånte” mig ud, som om jeg ikke betød noget. Er han bare dum eller tror han virkelig på at andre mænd kan holde fingerne væk fra mig.

Sidst jeg var lånt ud, måtte jeg få fat i en dagen derpå pille. Tænk hvis jeg fortalte min mand at jeg var blevet gravid når vi ikke havde sex. Hans undskyldning var, at han ikke havde overskud til at tage sig af mig i sengen. Han ville ikke have børn nu han var ikke klar.

Men jeg bliver ikke yngre og ville så meget gerne have en lille også selvom jeg måtte tage mig at vores barn alene. Men så heldig var jeg ikke. Min bedste veninde fortalte mig tit at han ikke var det værd. Hvis jeg virkelig ville have et barn, så er der nok andre mænd der ville hjælpe mig med det ønske, men det skridt kunne jeg ikke lige få mig selv til at tage.

Jeg gik ind i soveværelset og fandt min meget korte tætsiddende kjole på. Den når mig lige til under ballerne. Mmmm det bliver uden bh men med en lille g-streng. Hvorfor skulle jeg ligne en kedelig gift kone, når jeg kunne klæde mig på og ligne en lækker, sexet kvinde?

Jeg lagde det hele frem, så min mand kunne se hvad jeg ville tage på, men han sagde ikke et eneste ord til det. Dagen kom hvor jeg skulle til den fest jeg gjorde mig klar. Hvis jeg selv skal sige det så, så jeg lækker ud. Det ringede på døren. Det var Flemming, der hentede mig. Min mand gav mig bare et kys på kinden og sagde jeg bare skulle more mig.

Da vi satte os ud i bilen og kørte mod Flemmings sommerhus så fortalte han at det altså kun var lederne der ville komme. Så der vil kun være 4, men det er mere spisning end en fest. Det er ment, at man lige for en stund kan glemme hverdagen og hygge sig. Flemming forklarede også, at hans kone var blevet syg.

Da han var færdig med at fortælle og forklare mig, så slog han over i og rose mit udseende.

“Må jeg være ærlig ved dig” spurgte han

“Ja det må du da” svarede jeg

“Din mand virker altså kedelig…..han vil ikke engang med til spisning” sagde han

“Ja det må han jo om, jeg har jo ikke travlt med at komme hjem det aftalte i jo så jeg vil bare hygge mig og have det sjovt” svarede jeg

“Det lyder godt smukke jeg skal nok sørge for at du kommer til at have det sjovt”

Mens vi kørte, fortalte Flemming mig en del om ham og hans kone. De var 50 og 55 år gamle. De havde ingen børn. Det var noget hun aldrig ville have selvom han gerne selv ville have børn. Men nu er det nok snart forsent.

“Det er da ikke for sent for en mand at få børn når man er 55, Al Pacino var vist 82 da han fik en søn” svarede jeg

“Det er mere for kvinder at det kan være for sent"

“82. ja så har jeg lidt tid endnu” grinede han

“Ja opgiv ikke håbet” grinte jeg tilbage til ham

Vi kom til hans sommerhus. Flemming viste mig rundt. Wow klokken er kun 16 nu. Han hentede mig tidligt, men pyt tænkte jeg. Han viste mig haven. Det var en stor have med en stor svømmepøl i haven. Jeg gik hen til kanten. Der kunne jeg se at der var bygget lys ind i poolen.

“Jeg viser dig lyset tændt i poolen i aften/nat” sagde han

“Jamen jeg har intet badetøj med mig” svarede jeg

“Det får du heller ikke brug for” svarede han mig

Efter den lille rundtur så gik vi ud i køkkenet. Han havde været der dagen før, så der var dækket bord. Jeg hjalp Flemming men bemærkede at han hele tiden skulle støde ind i min bagdel. Eller række over foran mig så han snittede mine bryster. Det tændte mig. Ville jeg frarøve mig en seksuel oplevelse med en ældre mand. Nej…bestemt ikke, jeg har aldrig haft sex med nogen, der faktisk var gammel nok til at være min far.

Vi fik drukket lidt rødvin, mens vi gjorde os klar. Det var ikke helt det store, vi skulle have ordnet. Hvilket også var godt for ca. en time efter vi startede i køkkenet, så ringede det på døren.

Det var Signe og Søren. De kunne jeg se ventede barn. Kort efter kom Mette og Lennart. Til sidst kom Ann-Sofie og Martin. Alle var omkring de 40 år. Flemming var så venlig at præsentere mig for de andre.
Da vi var klar, gik vi i gang med at spise. Jeg sad ved siden af Flemming. Jeg havde ikke nogen på min højre side. Engang imellem satte han sin hånd på mit lår. Den første gang flyttede jeg hans hånd men kom til at flytte den helt over til hans pik hvilket gjorde at han hurtigt tog min hånd og satte den på hans pik og klemte min hånd blidt. Han slap min hånd, og jeg tog den stille tilbage til mig selv.

Flere gange under middagen havde han sin hånd på mit lår. Det tændte mig vildt meget at vi sad der blandt min mands arbejdskollegaer og Flemming tog på mig som jeg var hans. Under desserten blev han mere modig. Nok fordi at jeg ikke gjorde nogen modstand men lod ham gøre det. Min mand havde jo sagt at jeg skulle more mig så det ville jeg da gøre men det var jo nok ikke lige på den måde han regnede med men han var selv ude om det.

Men han var blevet mere modig, så mens alle havde travlt med at snakke. Spiste desserten så satte han sin hånd på mit lår. Kørte hans hånd langsomt ned mellem mine ben. Kørte langsomt hans hånd ned til min fisse. Jeg gav ham lidt plads, så han kunne skubbe min g-streng til side.

Hans fingerspidser fandt frem til min fisse. Sådan sad han kort tid, da han lige skulle svare nogen, så begyndte han langsomt at gnide min kilt. Jeg blev hurtigt meget liderlig. Jeg var nok det man kalder for en forsømt kvinde, og her sad en mand og tændte mig vildt meget.

Jeg blev mere og mere våd. Han fik presset en fingerspids lidt ind i min våde fisse og legede lidt med mig. Han tog fingeren ud af mig. Vi fik øjenkontakt. Han stak fingerspidsen ind i hans mund og hviskede:

“Mmm lækkert”

Der skete ikke mere under desserten. Jeg overvejede om jeg skulle tage min g-streng af, så han nemmere kunne få adgang til mig. Jeg besluttede, at jeg lige så godt kunne gøre det. Så jeg gik på toilettet og tog dem af og lagde dem i min taske.

Signe og Søren kørte kort efter desserten, da Signe var træt. Vi andre hyggede os. På et tidspunkt skulle jeg ud i køkkenet og hente noget, så kom Flemming ud til mig. Han tog fat i mine hofter bagfra.

“Jeg trænger til en kvinde…jeg vil have dig” hviskede han

“Det kan ikke komme på tale, jeg er ikke beskyttet og er i en frugtbar periode..jeg har ingen kondomer har du” hviskede jeg tilbage

“Nej det har jeg ikke min skat” hviskede han tilbage

“Ja så er det debatteret, jeg vil ikke tage chancen og have sex uden” hviskede jeg strengt tilbage

“Jeg skal nok få dig til at overgive dig og bede mig om det…udfordring accepteret” svarede han mig

Så trak han sig væk fra mig og gik ind til de andre med nogle snacks og et par flasker vin. Så kom han ud til mig igen. Jeg vendte mig om, da han kom ud i køkkenet. Han tog fat i mig og vendte mig om. Løftede mig op og satte mig på køkkenbordet ved siden af vasken.

“Flemming….de andre kan komme” sagde jeg desperat til ham

“Så lad dem” grinede han

Så satte han sig ned på knæ. Satte mine ben på hans skuldre. Min korte kjole røg hurtigt op. Min fisse som var meget våd. Han satte nu tungen direkte ind på mine skamlæber.

“Du er jo våd din frækkert” mumlede han

Så gik han ellers i gang med at slikke min fisse. Meget hurtigt kunne jeg mærke at han satte en finger mellem mine skamlæber og kørte den stille og roligt op i mig mens han slikkede mine safter i sig. Jeg måtte holde mig for munden mens jeg stønnede. Flemming kneppede mig nu med hans finger mens han slikkede min fisse.

Efter kun få minutter af hans behandling var jeg ved at komme. Det kunne han fornemme, så han trak fingeren ud af mig og stoppede med at slikke mig.

“Så får du ikke mere for nu” sagde han med et grin og gav mig et meget krævende kys

“Hvad…seriøst” svarede jeg.

Flemming gik ind til de andre. Jeg var blevet efterladt komplet liderlig. Men vidste godt hvad han var ude på nu ville jeg bare spille med på det hele og virke uskyldig. Jeg gik ind til de andre. Vi hyggede os næsten 2 timer mere så kørte de sidste 2 par hjem.

Klokken var lidt over 23:30. Vejret var godt. Det var faktisk ret varmt udenfor, så Flemming og jeg gik udenfor.

"Skal du med i poolen" spurgte han drilsk

"Jeg har ingen badetøj med" svarede jeg uskyldigt

"Det skal du heller ikke bruge når du hopper i vandet nøgen..." sagde han med et grin

"Hvad...aldrig" svarede jeg ham

"Hør her...enten hopper du i vandet nøgen, eller også hopper du i vandet med kjolen på" sagde han drilsk

"Hvor er du dog bare krævende" grinede jeg til ham

Flemming begyndte at tage tøjet af. Jeg kunne se at han havde en stiv pik som er større end min mands pik. Jeg tog langsomt min kjole af. Da jeg var nøgen gik jeg hen til vandet. Gik hen til "stigen" og gik langsomt ned i vandet. Flemming havde tændt lyset i hans pool, så der var lus i den. Noget jeg ikke selv havde set før i mit liv. Flemming hoppede bare ned i vandet, som det var ganske normalt.

Jeg stod lidt i den ene side og kiggede på ham, mens han gik lidt rundt og snakkede om hvor skønt det var at være i vandet sådan en varm aften.

Da han kom tættere på mig, svømmede jeg væk fra ham. Han gik ud i midten af poolen. Han lod mig svømme lidt rundt. Men så ville han have mere end bare en nøgen kvinde i sin pool. Han prøvede at fange mig. Han fik fat i min ene fod, da jeg svømmede lige foran ham. Jeg kæmpede lidt imod men lod mig overmande og han “fangede” mig.

Han løftede mig op så jeg nærmest hang på ham. Vi begyndte at kysse hinanden meget krævende. Jeg var så liderlig at jeg var ret så ligeglad med min kedelige mand der sendte mig i armene på en ældre liderlig mand.

Flemming gik hen imod hjørnet af poolen. Her lod han mig sætte fødderne på bunden af poolen. Han kyssede mig over alt på halsen. Mit hoved. Da det føltes mest skønt så vendte han mig hurtigt om. Han trak min røv bagud, og med en hånd skubbede han mig forover. Jeg vidste udmærket godt hvad han ville nu. Flemming ville kneppe mig. Flemming kørte nu en hånd fra min skulder. Ned til lænden på mig ned til mine baller. Her stoppede han ikke. Han kørte ned imellem mine baller og hans pik. Han tog fat i hans pik og satte den direkte hen til min fisse.

“Hvor er du våd smukke” sagde han drilsk til mig

“Hallo…vi står i din pool” grinte jeg tilbage til ham

“Skal du være fræk” sagde han surt til mig

“Hvad vil sådan en gammel mand dog kunne gøre mig” svarede jeg ham

“Det skal du få at føle” og med de ord pressede han sin pik ind i min fisse. Ikke noget med at han lige skulle mærke mig lidt for lidt. Nej, den skulle bare ind. Så snart han var inde i mig, gik han i gang med at kneppe l løs i min ubeskyttede og meget frugtbare fisse.

“Du skal stoppe nu…du skal have kondom på” stønnede jeg til ham

“Det kan du godt glemme alt om” svarede han mig, mens han stadigvæk pressede mig forover og holdt mig godt fast med den anden hånd.

“Jeg skal ikke gøres gravid af en gammel mand” svarede jeg ham

Flemming hørte slet ikke efter, men jeg var også ligeglad. Jeg elsker bare den leg med ord, men sandt var det, han kunne ende med at gøre mig gravid. Flemming kneppede mig dybere og dybere. Jeg kunne høre at han stønnede tungere og tungere. Følelsen i min krop blev bedre og bedre. Lige da jeg var ved at komme, så stoppede Flemming med at kneppe mig.

Jeg bøjede hovedet lidt og kiggede mig over skulderen.

“Hvad laver du…jeg var tæt på”

“Det er jeg også men jeg må jo ikke komme i dig, jeg må ikke gøre dig dejlig gravid” smukke

“Knep mig nu bare og træk dig ud inden du kommer” svarede jeg ham

“Ej hør nu her, min sperm er beregnet til at blive afleveret oppe i en livmoder og ikke ude i vandet” sagde han en smule irriteret

“Hør nu her…du er gammel nok til at kunne være min far, du er min mands kollega…det er ikke nogen god ide gør nu som jeg siger” sagde jeg voksent til ham

“Fint så trækker jeg mig ud af dig også stopper festen her” svarede han

“Okay okay…så knep mig…fyld mig op med din varme sperm” sagde jeg så desperat da jeg jo ville have min orgasme

Flemming begyndte nu at kneppe mig igen som en gal, denne gang holdt han sig slet ikke tilbage. Min følelse af at min orgasme var på vej vendte hurtigt tilbage og efter meget kort tid kom jeg i en dejlig rolig orgasme.

Flemming stønnede mere og mere. Jeg vidste, at han var lige oppe over. Jeg vidste at han vidste at han kunne gøre mig gravid. Jeg ville have et barn. Han havde aldrig fået et barn. Skulle vi. Skulle vi ikke. Men jeg ville have hans sperm langt oppe i min livmoder.

“Kom så…Boll mig tyk”

“Fyld mig med din fede varme klistrede sperm”

“Sprøjt mig hvor min mand ikke sprøjter"

Jeg fortsatte…

“Kom så fyld mine bryster med mælk”

“Kom så vis mig du er en mand, kom med din sperm” stønnede jeg tungt,

Så kom han. Flemming brølede som en vild tyr, da han kom langt oppe i min livmoder. Sprøjt efter sprøjt af små soldater blev sendt op i min mave, hvor de skulle prøve at finde deres præmie. Et koreansk æg og slå lejr der.

Flemming kom ret meget. Efter noget tid kom der ikke mere sperm. Han bøjede sig ind over mig og kyssede mig i nakken. Han trak sig ud af mig stille og roligt. Jeg vendte mig om. Vi stod og kyssede meget lidenskabeligt, vi begge vidste godt hvad vi havde gjort.

Da vi stoppede vores kys, så trak han sig lidt væk. Jeg kiggede ned i vandet og så noget af hans sperm flød rundt i vandet. Et syn jeg aldrig havde set før, men frækt var det.

Vi blev lidt i vandet men besluttede os for at gå i seng. Næste morgen. Fik vi ryddet op. Vi snakkede om hvad vi havde gjort. Vi var enige om, at det var en dejlig oplevelse, men der var noget, han ville prøve. Han ville kneppe mig på køleren af hans bil. Fik gjort alt rent igen og klar til at køre tilbage. Da vi så kom ud i indkørslen hvor bilen holdt, stoppede jeg op. Jeg satte tingene fra mig. Smed min g-streng igen. Satte mig på køleren og begyndte at lege med mig selv.

Godt at der var en høj hæk, ellers kunne naboen få noget af et syn. Mine safter løb stille og roligt ud af mig. Jeg gned min klitoris mens jeg havde en finger oppe i mig selv. Jeg lukkede mine øjne og lod mig falde ind i min egen nydelses verden.

Lige pludselig mærkede jeg en pik ved min fisse. Jeg åbnede mine øjne og så Flemming stod med bukserne nede og pressede nu en stiv pik hårdt op i min fisse. Min meget våde og villige fisse.

“Skal du have pik hva min tøs” stønnede han
“Ja tak vil du være så venlig at kneppe mig hr” stønnede jeg tilbage

“Det vil jeg med største glæde gøre” stønnede han tilbage

Vi var begge nu så vildt liderlige, så der fandtes intet andet end os. Flemming kneppede løs. Han holdt godt fast i mine lår, mens han kneppede mig. Hvor var det dog skønt, Han tog mig lige som han ville. Dejligt.

“Må jeg komme i dig igen eller var det kun en engangs ting i nat” stønnede han tungt

“Du skal komme i mig igen..bare tanken får mig til at komme” stønnede jeg

Så kneppede han mig lidt dybere. Det var det, der skulle til. Jeg kom i en ordentlig orgasme. Bølge efter bølge af nydelse strømmede igennem min krop. Da min orgasme var over, hørte jeg Flemming brøle, og han sendte endnu en ladning sperm langt op i mig.

Mens han sendte sperm op i min mave, bøjede han sig ind over mig og kyssede mig meget krævende. Da han var færdig med at fylde mig op med sperm, så trak han sig ud. Vi fandt et håndklæde frem som jeg lagde på sædet som jeg skulle sidde på.

Vi satte vores ting ind i bilen og kørte hjemad.

“Jeg sagde jo jeg ville få dig til at bede mig om at komme i dig” sagde han drilsk

“Ja din slemme dreng” svarede jeg med et grin

Da vi igen var hjemme var min mand der ikke så jeg tog et bad og Flemming kørte hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.