BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Weekenden kom og jeg klædte mig på til min første fest(gammel sang: ”jeg skal til mit første bal og min kjole er nyyyy”) trallede jeg, spændt var jeg, som en flitsbue i brunst. Jeg havde trænet med dildoen var klar, men havde jo ikke aflagt prøve hos Herren endnu. Så Herren mente ikke, at tiden var inde til fuld service. Jeg måtte vise mit værd med munden først. Det var hvad han havde godkendt. Jeg skulle få erfaring og min kunnen skulle finpudses, før næste skridt. Jeg var i oprør over restriktionerne, mens min kusse var liderlig som aldrig før. Jeg håbede på, at festen ville byde på store pikke. Jeg kunne ikke vente med at vise min nye tillærte evner. Jeg havde varmet op med dildoen i halsen, så nu skulle de få.......

Gæsterne ankom og jeg skulle som sædvanlig sørge for det praktiske, iført mit lækre outfit. Jeg viste ikke rigtig, hvad der ellers skulle ske. Da alle havde stillet den værst nød, klappede Herren i hænderne og informerede de opmødte, om den forestående aften. Blandt andet, at jeg nu kunne tilbyde service til de Damer og Herrer med min mund, hvorpå der blev klappet og hvisket livligt. Herren gjorde opmærksom på, at utilfredshed skulle meddeles ham, hvorpå passende afstraffelse vilde finde sted. Gæsterne måtte under ingen omstændighed selv lægge hånd på mig. Min kusse og snævre røv kanal måtte ikke penetreres. Der ville blive annonceret, når jeg var klar til mere.

SEX I DAG?

De første der bød ind på min service var et direktørpar, hvor kvinden var den dominerende. De var begge høje og veltrænede. Manden havde et meget underdanigt udtryk, blev ført i halsbånd og servicerede sin kone til mindste detalje. Han bar en slags læder seletøj og pikken/nosser var låst inde i en slags bur, som så ud til at stramme godt. Kvindens udtryk var imponerende. Stærk, smuk, perfekt makeup, stram læderbuks, med lynlås de rigtige steder. Dertil en slags læder bluse, men hvor brysterne var frie, alle kunne beskue vidunderne. Der var ingen tvivl om, at hun havde fået hjælp af kirurgien. Brysterne var store som håndbolde og helt unaturligt faste og flotte. De havde helt sikkert kostet. Over skuldrene bar hun en kåbe i noget pelsagtigt materiale, på fødderne lakstøvler og i hånden en pisk. Jeg tænkte, at det var godt, at min Herre havde retten til at straffe mig, for hun så angstprovokerende ud. To sekunder efter var hun hende ved mig. Hun bevægede sig som den løvinde, som hun var. Hun greb mig i armen med den hånd som ikke holdt mandens halsbånd og pisken. Hun kikkede undersøgende på mig. ”Jeg har altid ønsket mig en asiat”: nærmest kvidrede hun. Kontrasten mellem hendes udtryk og hendes stemme var på en måde uhyggelig. Hun slæbte mig med til det tilstødende lokale, hvor der var en chaiselong. ”Læg dig på ryggen” sagde hun hårdt. Hendes stemme var forandret. Til manden sagde hun: ”SLAVE”. Manden viste hvad han skulle gøre. Han tog hendes ”pels”. Derpå lynede han det øverste af hendes bukser af, således at kun benene blev siddende på, lidt ligesom strømper. Nu var hendes helt utrolige velformede røv fri og beskuere kunne konstatere, at hendes fisse var helt glat, som i heelt glat, og at hun bar smykker i kussen lige ved klitoris. Både mænd og kvinder var som fortryllet af hendes tilstedeværelse.

Da hun var klar bøjede hun sig ned mod mig. De store bryster kom helt tæt på. ”Slik!”: befalede hun. Jeg slikkede de bedste jeg havde lært. Næsten med det samme begyndte hun at skælde mig ud. ”Slik nu ordentligt din lille tøs, - du skal fan’me ta’ ved!”, tordnede hun. Jeg gøs og greb ud efter hendes vorter, men hun havde allerede rejst sig og kaldte på min Herre, som kom prompte. ”Din lille mær sjusker”: brokkede hun. Direktør fruen var helt klart ude på, at jeg skulle straffes. Og da hun ikke selv måtte, så var min Herre jo nødt til det. ”Vend dig”: udbrød han irriteret. Jeg adlød og lå nu på alle fire med enden mod ham. Det slag som ramte, var jeg slet ikke forberedt på. Min Herres hånd slog mig næsten omkuld. Jeg skreg i forbavselse og smerte. Vendte mig og kiggede bedende på min Herre. Hans øjne var strenge og mørke. ”Tæl”, sagde han. Min røv begyndte hurtigt at gløde og varmen bredte sig til min fisse. Efter ti slag savlede den ned af lårene. Jeg ønskede kun at række ud efter min kilder. Direktør Fruen må ha’ fået mistanke, idet hun nærmede sig og sagde: ”Du er jo liderlig lille tøs, du ka’ jo li’ det”, hvorefter hun kaldte manden hen. ”Check”, befalede hun. Han greb mig i skridtet og mærkede godt efter. Jeg var ved at eksplodere. Manden nikkede bekræftende til Fruen, som næsten kogte i frustration. Det skulle jo være hende, som skulle tilfredsstilles, - da ikke mig. I det samme kom min Frue forbi. Hun bukkede sig hurtigt ned og hviskede:” Vær hård ved brysterne. Hun skal have det hårdt”.

Jeg fik besked på at vende mig på ryggen igen. Åhh, ballerne sveg. Direktør Fruen satte sin velformede røv hen til mund og sagde: ”Slik.” Jeg huskede min egen Frues reaktion, da jeg slikkede hende i røven og valgte samme taktik. Fruen stønnede sagte. Endelig virkede hun lidt mildnet. Jeg slikkede mellemkødet og det snævre bageste hul til det blev godt savlet til. Så stak jeg tungen så langt op i røven på hende, som jeg kunde. Jeg holdt bare fast i hendes hofter og maste til. Det kunne hun li’. Stemningen ændrede sig og Fruen gav sin mand et vink. Han skulle åbenbart slikke hendes kusse. Jeg spredte mine ben. Han måtte nærmest lægge sig oven på på mig for at nå Fruens skatkammer. Fruen sad på hug over mig og lænede sig lidt bagover, således havde mandeslaven adgang til hendes juvelprydede fisse. Snart stønnede hun tungt. Hun lovede, at hvis vi fik hende til at komme godt, ville manden få tilladelse til at få suttet sin pik af mig. Det tilskyndte til lidt kreativitet. Pikke er nu at foretrække. Mandeslaven viste selvfølgelig at Fruens bryster skulle ha’ det hårdt. Han tog ved dem og æltede dem. Klemte vorterne og drejede lidt rundt. Fruens sukken, stønnen og skældsord mod os steg i styrke, men jeg fornemmede, at det stadig havde lidt lange udsigter. Vi lå dårligt og måtte have hende gjort færdig i en fart. Jeg tænkte på min fede DILDO, men den havde jeg jo ikke. Så førte jeg min hånd til Fruens skamlæber og begynde at skubbe alle fingrene ind i hendes sjask våde indre. Fruens stønnen blev helt hysterisk, kaldte mig en lille hore, men glemte ellers helt at skælde ud. Jeg pressede på med min lille hånd. Hendes safter drev ned og pludselig gav kussen efter. Fruen brølede som en løvinde. Jeg knyttede langsomt min hånd, så den pressede på alle vægge af Fruens kusse. SÅ kom Fruen. Hendes ben kollapsede og hun satte sig på mit ansigt og min hånd gik i bund i hendes kusse. Hun sprøjtede flere sprøjt ud af kussen og slavemanden måtte støtte hende, så jeg ikke blev kvalt under hende. Kun derefter kunne jeg trække min hånd ud, mens Fruen stønnede og gav sig. Hun havde helt mistet autoriteten. Manden så næsten bekymret på hende, men så faldt hun ind i rollen igen. ”Du skal få din belønning”, sagde hun til ham.

Hun tog en nøgle fra sin kæde rundt om halsen og låste manden pikbur op. Jeg smilede forventningsfuldt. Pikken lod til at sætte pris på at blive sluppet fri. Langsomt blev den mere blodfyldt. Jeg nærmede mig og gabte over den, begyndte at kærtegne pikhovedet med tungen. Manden stønnede. Pikken voksede sig hurtigt stiv. Den var mindst lige så stor som min Herres. Jeg satte hastigheden lidt op og slugte hele skaftet. Manden stønnede hæst. Fruen iagttog os stille, men hun rakte ud efter pisken. Jeg var tilbage på glans og masserede de spændte kugler. En af mine fingre listede sig over til bagindgangen og trykkede drillende. Manden roterede sit underliv for at kneppe mig i munden. Fruen så det straks.”Nej, hun skal selv” råbte hun og lagde et piskeslag over begge baller, hvilket fik manden to at udstøde et råb og holde inde med bevægelsen. Jeg flyttede mig i stilling, så jeg kunne styre den fede pik ned i halsen. Da jeg var klar åbnede jeg svælget og stødte pikken helt til roden. Manden rystede og rallede. Fruen svang pisken og råbte, at han ikke havde fået lov til at komme endnu. Laaangsoomt trak jeg mig bort, pikken forlod mit svælg, mens manden dirrede i alle muskler. Det kunne ikke nytte at gentage den bevægelse, da manden var helt på kanten. Jeg slikkede hans nosser og skaft. Jeg fornemmede, at han nærmest græd da han tiggede sin Frue, om tilladelsen til at komme i min mund. Fruen svinede ham og beskyldte ham for at være en elendig pik, som en simpel tøs kunne få til at komme på ingen tid, hvorefter hun igen svang pisken. Jeg fornemmende, at jeg nærmest var blevet statist, som jeg sad her på knæ, mens spillet kørte mellem de to. Manden havde fået tid til at samle sig og jeg vovede igen tage pikken ned i svælget. Fruen nød tydeligt mandens kamp, mens hun opfordrede mig til ikke at skåne ham og truede med at kalde på min Herre. Manden fik et afsluttende slag over de stribede baller, hvorefter Fruen ham fri. Det var mit signal og jeg styrede pikken i svælget til roden, gjorde synkebevægelser og drejede mig en anelse rundt om pikken, li’som når man skruer en prop af og på. Manden brølede. Jeg trak tilbage og gentog bevægelsen. Han pumpede øjeblikkelig sin ladning i min hals, mens jeg havde fat i hans baller og pumpede mit hoved frem og tilbage på pikken. Mandens ben blev usikre og jeg stoppede. Direktør parret takkede min Herre for lån.

Jeg havde gjort min Herre stolt. Min Frue hjalp mig ud af rummet og ind i hendes og Herrens seng. ”Du kan hvile dig lidt her”, sagde hun stille og kyssede mig. Jeg kommer med noget at drikke. Det varede dog ligt, så jeg spillede min liderlige fisse og faldt i søvn før hun kom tilbage.

 

PP69

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.