BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Langt senere, vågnede jeg ved, at Herren og Fruen kom ind i soveværelset. Gæsterne var gået og de havde ryddet det værste væk. Fruens baller lyste om kap med hendes bryster, fra den afstraffelse, som hun havde modtage i løbet af aftenens fest ”Mai, jeg har besluttet, at du fremover kan sove hos os, så er din service altid inden for rækkevidde”, sagde Herren. Den nat kyssede og slikkede jeg både Herren og Fruen. Først suttede jeg Herrens store stav, så den var klar til Fruen. Så gjorde jeg Fruen klar, slikkede som jeg havde lært og fortsatte tilbage til Herren, så han var max hård. Så gled han let ind i sin kone, som stod på alle fire og fik den bagfra, mens jeg krøb under hende og slikkede hendes klit. Herren tog hende hårdt til de begge kom i en dejlig orgasme. Det var herefter, at Fruen kom i tanke om, at jeg, som den eneste, ikke var blevet forløst.

De arrangerede den dejligste tøse forkælelse. Først kom jeg i deres gabestok, hvor Herren varmede min røv godt op med nogle dejlige slag lige til min fisse dryppede af lyst. Så kneppede han mig i munden og halsen, mens Fruen slikkede min fisse og røv. Herren stønnede højt og sagde, at han godt kunne forstå Direktør manden, næsten ikke havde kunde styre sig i min dejlige mund. Det er i øvrigt dejligt, at få slikket røv, men jeg bryder mig ikke så meget om, at få slikket fisse. Det er ligesom for ”cute” til mig. Men Fruen slikker dejligt.

Herren spurgte nu, om jeg mente, at jeg var klar til at prøve hans pik i min lille røv, selv om det ikke var noget, som vi havde trænet endnu. Jeg fortalte, at jeg havde smugtrænet med dildoen, så det mente jeg, at det kunne godt klare. Så tog Fruen en DILDO og gjorde mit hul klar. Åh, Gud, der er intet som at stå i en gabestok med sviende rød røv, en dejlig pik i munden og en stor dildo i røven. Da Fruen mente, at jeg var klar til Herren, trak han sig ud af min mund og gik rundt til min røv, satte pikken til min åbning og trykkede til. Jeg stønnede uhæmmet og bad ham kneppe mig hårdt. Følelsen af den store pik, som pressede sig ind i min lille røv var ubeskrivelig. Herren var godt ophidset, så han kneppede af fuld kraft, mens fruen kyssede mig og krammede mine bryster. Jeg bad om at få min ene hånd fri, så jeg kunne lege med mig selv. Det kunne ikke komme på tale. Herren kneppede mig endnu vildere og Fruen kærtegnede min klit hårdt, næsten som jeg helst vil have det. Da Herren omfavnede min krop, tog mig hårdt på brysterne og kneb mig i vorterne, kom jeg i en ubeskrivelig orgasme af lang tids opsparet liderlighed. Herren fortsatte ufortrødent og jeg tiggede Fruen om være hårdere. Jeg nåede lige at komme igen, før han skød sin ladning langt op i min stramme røv. Sammentrækningerne i min kusse og røv ville næsten ikke holde op.

Vi krøb alle i seng sammen og sov længe næste morgen.

Den sidste tid sov jeg kun sjældent på mit eget værelse. Vi havde det alle dejligt i Herren og Fruens store seng.  Jeg lærte alt om at behage Herren og Fruen. Herren fik smag for at kneppe mig grundigt med sin dejlige pik. Fruen lærte mig om alle former for servicering af Herren og hende selv, således at jeg fik en grundig uddannelse. De lærte mig, at jeg nyder, at blive bundet og brugt i mund, fisse og røv. Jeg elsker at være fyldt helt ud og få smæk. Under festerne sørgede de godt for mig, således at jeg virkelig fik mine evner testet.

Efter at have betjent mit værtspar vel kom min au-pair periode til en ende. Jeg var virkelig ked af at skulle hjem til Danmark igen. Det havde været en utrolig rejse.

 

PP69

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.