Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone har lige fået en invitation, som hun ikke kan sige nej til.

Så skal jeg love for at der sker ting og sager. Hun farer op med et lidt vildt udtryk i ansigtet. Styrter mod døren, men vender om før hun når den.

SEX I DAG?

”Hvad skal jeg gøre? Hvad skal jeg tage på?”, siger hun stresset.

Hun er helt rundt på gulvet. Hun plejer at være temmelig afslappet omkring, hvad hun har på. Nu, hvor hun skal møde sin drømme pikke-mand, går det helt galt.

”Rolig skat. Start med at tage et bad”, foreslår jeg, hvorefter hun forsvinder ud på badeværelset i halvanden time.

I mellemtiden tænker jeg lidt over det. Har de unge mennesker virkeligt planlagt at knalde med min kone? Jeg mener, hun er da en OK dejlig dame, men der er nok 30år til forskel. Tanken er alligevel fræk. Især, hvis jeg, som jeg helt sikkert regner med, kommer til at kunne se det hele oppe fra overvågningen. De indre billeder af Thomas, som tager Fruen bagfra med sin store kussefornøjer, gør mig da lidt lysten. Jeg gnider lidt på pølsen, uden på bukserne, mens jeg spekulerer lidt på konens garderobe. Trusser formoder jeg ikke, at hun behøver at bekymre sig om, men hun skal vel have lidt anstændigt kjoleværk på. Det behøver jo ikke at ligne, at havneluderne har indtager gaden. Hmm, på den anden side. Vi var jo lidt inde på det, mens det gik løs i formiddags. Hvad var det hun sagde??

”Jeg er din utro luder, som bliver liderlig af naboens kæmpe piiiik”

Jeg roder sortimentet igennem. Det er selvsagt ikke meget ludertøj vi har. Meen, jeg finder da et fejlkøb, som måske kan bruges. En kort rød sag, som var lidt lille i numrene. Dertil et par selvsiddende strømper og hendes højeste sko. Min kone foragter alt tøj som strammer, så det her, kommer hun til at hade mig for. Jeg overvejer forskellige overtalelses strategier, mens hun stadig huserer på badeværelset.

Endelig kommer hun ud. Dejlig og velduftende. Hun har ligeledes været flittig med skraberen og er glat alle vegne. Selv make up’en har fået en ekstra tand. Hun styrer lige mod skuffen med undertøj, men jeg stiller mig lidt i vejen.

Naaeej”, siger jeg. ”Det kan nok ikke bevilges i dag. Husk, du er jo fars lille luder, som knepper kæmpe nabopikke. Derfor har jeg fundet noget helt specielt ludertøj til dig.”

Hun bliver rød i hovedet.

”Nej, skat. Det kan du ikke gøre mod mig. Kom nu, det er første gang, at jeg er sammen med de mennesker.”

Hun prøver diplomatisk at snakke mig fra det. Den fornærmede me-too relaterede ting, som jeg havde frygtet, udebliver.

Ved fælles hjælp klæder vi hende på. Det var heller ikke gået at lyne kjolen uden hjælp, hvis vi skal sige det lidt diplomatisk. Den sidder så tæt, at BH ikke er nødvendig. Hendes bryster er ved at falde ovenud. Derudover holder kjolen maven lidt inde og på røven sidder den, som om den er malet på. På ingen måde, havde det set smart ud med trusser inde under, så fred være med det. Heldigvis skal den nok snart af igen.

Jeg er strålende tilfreds. Min kone får et af de sjældne komplimenter og jeg kan ikke lade være med at gramse lidt, mens jeg, med god tålmodighed, kysser min elskede farvel og ønsker god fornøjelse. Jeg minder samtidig om, at jeg da vil følge hende tæt gennem kikkerten. Jeg benytter lige lejligheden til at mærke, om hun er klar. Hendes fisse er, -skal vi kalde det, tilpas våd. Jeg følger hende med øjnene, da hun lidt usikkert begiver sig over mod nabohuset i de høje sko. Jeg følger med ud på vejen og lurer, da hun ringer på. Hun blusser betydeligt, da døren bliver åbnet og Louises lyse stemme byder hende ind.

”I må undskylde min usmagelige påklædning, men min mand synes, at det her var passende”, hører jeg min kone sige i en undskyldende tone.

”Aah, det skal du ikke tænke på. Thomas bliver sikkert helt ….” Mere hører jeg ikke, inden døren bliver lukket bag hende.

Jeg lusker ind i huset. Inde i køkkenet standser jeg med en mærkelig følelse i kroppen. Uden nøjagtigt at vide hvad som kommer til at ske, er det dog noget underligt at være alene hjemme, fordi min kone er i byen, formodentlig, for at få noget overdimensioneret tissemand. Pludselig bliver jeg i tvivl om, at jeg har lyst til at se det. Men da jeg åbner køleskabet og griber en Odense Classic, ser jeg, på min indre skærm, synerne af Thomas som volddusker min kone. Her efter ved jeg med mig selv, at den forestilling må jeg ikke gå glip af. Jeg tager også en øl til den anden hånd og lister op på overvågningsværelset.

Det første som jeg ser, er min kone og Louise som kommer Thomas i møde på terrassen. Thomas ser glad ud og strækker armene frem. Min kone får et stort kram og et kys. Hun rødmer stadig noget. Thomas tager hende i hånden og leder hende hen til solsengen. De sætter sig og Louise bringer nogle glas, som fyldt med noget farverigt drikkelse. Det ligner noget med alkohol, hvilket jeg ved, vil gøre min noget nervøse Frue godt.

De skåler og jeg kan se, at de taler sammen. Det ser faktisk lidt hyggeligt ud. Jeg føler et lille stik af ensomhed og tager en slurk øl. De smiler og det ser slet ikke ud til at være så kejtet, som man kunne frygte. De unge mennesker er åbenbart gode værter. Snart kan jeg se, at Thomas’ hænder glider op ad min kones strømpebeklædte lår, mens hun smiler genert. Da Louise bringer 1000kr og sætter dem i min kones strømpekant, er jeg næsten sikker på, at hun har afsløret vores lille leg. Min kone bliver meget rød i hovedet og jeg kan se, at hun prøver at returnere betalingen. Det ender med, at pengene bliver lagt på bordet under min kones glas.

Thomas er svært glad for min kones pressede meloner, i den lidt for lille kjole. Han nusser om dem og kysser hende, så tit han kan komme til det. Min kones blik flakker, men efterhånden kan jeg se liderligheden lyse i hendes øjne. Jeg observerer, hvorledes Thomas’ blik søger Louise, og hvordan hun nikker til signal. Det er hende, som styrer slaget.

Thomas sætter sig bag min kone, så hun sidder mellem hans spredte ben. Han tager hende på brysterne og kysser hende i nakken. Jeg tør væde på, at han gnubber sit fede lem mod hendes røv. Hun stiller sin drink fra sig og lukker øjnene. Louise nærmer sig. Pludselig bukker hun sig frem og kysser min kone. Jeg griber kikkerten og nærstuderer min kones reaktion. Hun har altid været nedladende omkring, en hvilken som helst form for, homoseksualitet. Til min store forbavselse ser min kone helt afslappet ud og kysser Louise, som om det var det naturligste i Verden. Nu har Thomas også fået Fruens bryster fri af kjolen. Hendes vorter er hårde. Min pik reagerer på det uventede scenarie. Det ser fan’me frækt ud.

Efter et langt kys, trækker Louise, med lidt besvær, kjolen over hovedet på min kone, hvorefter hun smider sin egen. Jeg kan næsten ikke få vejret. Min kone i stiletter og selvsiddende, samt Louise i … ingenting!

”Jo, for helvede!” siger jeg højt for mig selv. I hendes lille stramme hul, sidder den blinkende sten.

Så smider Thomas også bukserne. Pigerne går med det samme på knæ og begynder i fællesskab at slikke monsteret. Jeg har Verdens bedste udsigt. Mine to favorit-røve, som vrikker let i takt til pigernes pik-slikning. Jeg tager en betragtelig slurk øl og retter igen kikkerten mod det betagende skue. Det er for godt til at være sandt. Thomas ser også pænt tilfreds ud. Nu er hans pik efterhånden stiv som en pæl og pigerne skiftes til at sænke deres ansigter ned over den. Jeg følger Thomas’ eksempel og står i bar røv med fed stivert.

Mens min kone midlertidigt har pælesugningstjansen, sniger Louise sig til, at slikke hendes fisse og røv. Min kones ene hånd finder Louises hår og med et fast greb, sørger hun for, at pigen ikke får andre tanker. Snart byttes der plads. Jeg spiller lidt på min hårde pik.

Thomas vil kneppe min kone. Han rejser sig og går bag hende. Louise sætter sig op ad hovedgærdet på solsengen med spredte ben og peger på sin glinsende fisse. Thomas trænger langsomt op i Fruen. Jeg kan se, at hun åbner munden. Gad vide, hvad der kommer ud. Langsomt presser Thomas sig længere op, mens han skubber min kone hen mod Louises ventende fisse. Snart er hele Fruens mund begravet i fisse, mens Thomas begynder at bevæge sig frem og tilbage. Måbende kan jeg følge med i, at konens fisse strammer om det omfangsrige lem og skamlæberne bliver næsten skubbet ind i hende. Jeg spiller flittigt på mit jernhårde lem, mens jeg nyder min lille kone, som slikker samtidig med at hun får pik.

Men snart er Thomas hammer smurt med fissesaft og han bevæger sig frit ind og ud. Min kone vender ansigtet mod ham og råber noget, hvorefter han nærmest skovler sin fede dåseåbner op i min lille kone. Den rytme kan mænd med normale pikke aldrig præstere. Hun hænger bogstaveligt talt på ham og kan slet ikke samle sig om, at slikke Louise, som må hjælpe sig selv med hånden.

Min kone formår med nød og næppe at gribe fast i solsengen. Men da hendes krop gennemrystes af den første orgasme, falder hun på maven. Jeg spiller min pik som besat. Thomas er blevet startet for alvor nu og forsætter ufortrødent med at råkneppe min kone, som nu ligger fladt på maven. Igen og igen, ser jeg tegn på at hun kommer i en stribe orgasmer. Lige ved siden af spændes Louises krop i en bue, mens hendes orgasme flår i hendes muskler. Til sidst åbner Thomas sin mund på vid gab, som i et råb. Louise kaster sig frem og skubber ham ud a min kone. Hvorefter hun hastigt sluger hans pik. Hun synker adskillige gange, da han tømmer sig i hendes hals. Samtidig afleverer jeg en fed ladning sperm på vores nypudsede rude og synker stønnende i knæ på stolen.

Da jeg igen ser ned på terrassen vinker Louise mig over. De ser lidt bekymrede ud, mens de blidt prøver at kontakte min kone. Jeg får gjort mig selv lidt anstændig og smutter nedenunder, finder mine træsko og futter over til de unge mennesker. Louise åbner. Hun har stadig ingen tøj på.

”Hejsa”, siger hun kort og leder mig gennem huset og ud på terrassen.

Jeg hilser på en nøgen Thomas og knæler ved min kone. Kysser hende på kinden og nusser hende i håret.

”Skaat, skaat, er du der?” spørger jeg lidt bekymret.

Hun åbner det ene øje lidt på klem og udbryder med svag stemme:

”Ja, din odder. Gu’ fanden er jeg her. Hvordan tror du selv du vil ha det efter, så’n en omgang”

Jeg smiler beroligende til værtsparret og samler min kone op i min favn.

”Kom skat, vi skal hjem”

Louise dækker os med et tæppe. Jeg takker mange gange for både det ene og det andet. Så vakler jeg hjem og putter min kone.

Slut

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.