BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mai og forfatterens oplevelser i de unge år(Jeg hader skole jubilæums)

Jeg ved ikke om i kender det, men jeg er ikke særligt begejstret for skole re-unions. Jeg finder, at det er et skuespil og et show off. Se mig, jeg har nået SÅ meget og har fuldstændig styr på mit liv, -agtigt. Atmosfæren bliver lidt falsk, og mange spiller skuespil. Man forventer at folk finder ind i de gamle roller igen. De roller, som hører fortiden til og mange har ikke lyst til at spille. De er kommet videre i deres liv.

SEX I DAG?

Alligevel havde jeg sagt ja til invitationen. Det skyldtes hovedsageligt udsigten til at møde Mai igen, - en af mine bedste, og skulle det vise sig, hotteste venner gennem hele skoletiden. Hun var adopteret og var af Koreansk afstamning. En petite korthåret pige med pæne Asiatiske træk, og som, i vores unge år, havde et smukt brunt øje til mig. Hun har en lidt særlig personlighed, var dengang den stille type, der læste mange bøger, var meget belært og ikke havde kærester. Hun var ikke én, som jeg forbandt med vild sex, meen...

Vi gik ud af Gymnasiet, hvorefter vi begge tog et sabbat år. Efter et år i udlandet, vendte Mai tilbage og virkede, i modsætning til jeg selv, meget selvsikker omkring sin seksualitet. Det var i den periode, at vi havde nogle gode seksuelle oplevelser sammen. Grundet vores forskellige uddannelser, mødtes vi ikke ret tit, men når vi gjorde, var der altid en seksuel spænding mellem os. Hvis jeg havde været klar, tror jeg såmænd, at vi havde kommet til at leve vores liv sammen. Desværre for Mai, var jeg usikker på, at jeg kunne håndtere hende seksuelt. Jeg følte mig lidt intimideret af Mai’s meget veludviklede seksuelle bevidsthed og hendes kink, som ikke forstod. Før jeg kom min usikkerhed til livs, mødte jeg min kommende kone, og trak mig fra Mai. De to var ikke forenelige.

Det var i tiden lige efter Mai’s var vendt hjem fra hendes au-pair ophold. Vi var hjemme hos vores forældre og benyttede lejligheden til, at samle op på vores liv det sidste års tid. Vi var begge single og nød hinandens selskab. Det var sommer og vi havde hygget os nogle dage, hvor vi også havde sovet sammen. Stemningen blev mere og mere erotisk ladet og det endte med, at vi kyssede, nussede og gejlede hinanden. Det gik kun en vej, mod sex! Da Mai’s kusse var blevet godt våd og min pik var stiv, ville hun vildt gerne sutte min pik. Jeg ville gerne slikke hende, så jeg lagde mig modsat hende, således at vi kunne lave en 69’er. Men Mai bad mig stoppe mit slikkeri, da hun ikke brød sig om at blive slikket. Det kom noget bag på mig. Jeg ville gerne gøre noget godt for hende, og alle de andre piger, som jeg kendte, elskede oralsex. Så hvad skete der her? Det skulle jeg ikke få tid til at bekymre mig om. Mai tog igen mik stive stav i munden og suttede og slikkede grådigt min pik og nosser. Da jeg var kommet godt op og køre kyssede hun på skift skaftet og det våde hoved. Hendes fingre fandt mit stramme hul, som blev nusset. Prøvende stak hun fingeren ind, men det var jeg ikke med på. Derfor tog hun hele pikken ind i munden og suttede hårdt til jeg var på kanten af at sprøjte. Når hun holdt pauser, talte hun liderligt om, hvor dejlig lækker og, i særlig grad, hvor stor en pik jeg har. Min pik er helt gennemsnitlig, men jeg tror, at hun psyker sig selv, fordi det gør hende ekstra liderlig. Hun kan ikke få nok af store pikke.

Så ville Mai kneppes i munden. Hun lagde sig på ryggen, åbnede munden og så fræk og klar ud.  Jeg stak mit stive jern forsigtigt ind til hendes våde tunge. Hun brummede og tog dejligt imod, sugede på hovedet og slikkede med tungen. Snart var det ikke nok for hende. Hun greb mine baller og trak mig længere ned. Jeg blev lidt overrumplet og trak mig tilbage. ”Knep mig nu i munden, den skal bare ned i halsen”, sagde hun. Jeg troede knap mine ører. Hun fik igen min stive pik i munden og så kunne det ikke gå for vildt. Hun bad hele tiden om mere og voldsommere. Snart pulede jeg hendes saftige mund, så vildt jeg kunde og hun tog bare imod. Mine nosser slog hende i panden og på næsen, indtil hun kunne høre, jeg var ved at komme. Så tog hun om min røv og trykkede pikken sø langt ned i halsen, som den komme. Det føltes for vildt. Jeg kunne mærke, at hun gjorde synkebevægelser, mens hun holdt mig i et jerngreb. Jeg vred mig og råbte før, jeg tømte mine nosser. Først da slap Mai mig. Jeg var forundret, følte mig pirret og lidt skræmt. Hvor kom det fra?

Da vi efterfølgende lå og slappede af, introducerede Mai mig til hendes verden af lyst opnået ved hård og grænsesøgende sex. Nu gav det mening, at jeg ikke kunne give hende det hårdt nok. Hun berettede den forunderlige historie(ref Mai som au-pair pige og tøs) om hendes au-pair tid. Jeg var målløs. Samtidig forstod jeg også, at jeg nok ikke kunne matche hendes lyst, når det kom til avanceret og hård sex. Alligevel kunne vi ikke rigtig lade hinanden være. Hun opfordrede mig tit til at straffe og dominere hende. Altid, når vi herefter mødtes havde vi en speciel vibe. Hun var bare fræk, altid, hvilket resulterede i dejlig sex.

Efter at Mai havde fortalt om de frække ting, som hun havde oplevet, var vi igen klar til på ny at kneppe. Der herskede en meget mere omsorgsfuld stemning nu. Selv om vi aldrig var kærester, holdt  vi meget af hinanden. Mai nød det intime, men blev ikke tændt i samme grad, som ved at blive brugt. Vi kiggede i hinandens øjne og kyssede virkelig meget og dybt, mens vi kneppede i missionæren. Det var dejligt, at føle Mai’s bløde kusse kærtegne min pik. Mai ville øverst, og vi skiftede, så hun kunne tilfredsstille sig selv samtidig. Det ophidsende hende lidt mere. Det skal være hende, der er den givende, så tender hun. Jo mere ophidset hun blev, jo mere talte hun om min lækre pik og, vigtigst af alt, hvor stor den føltes. Hendes kusse masserede mig dejligt, hun klemte og roterede om min stav. Jeg var mere udholdende nu, men kom alligevel først igen, hvorefter Mai gled af min pik, vendte sig på maven og spillede sin fisse til hun kom.

Mai ville gerne have at jeg behandlede hende hårdere. Hun havde brug for afstraffelse, tvang og at blive bundet. På det tidspunkt kunne jeg ikke rigtig imødekomme hende. Jeg havde ikke den rette forståelse af spanking, bondage og underkastelse. Jeg havde ikke lyst til, at behandle hende sådan. Men med årene modnedes jeg og på et tidspunkt var klar. Jeg havde planlaget, at binde hende med røven i vejret og give hende det hun ønskede. Mai havde forklaret mig, at det eneste som jeg ikke måtte, var at kneppe hende bagfra i kussen. Hun sagde at det gjorde vildt ondt. Det var noget med hendes livmoder, som var bagover bøjet. Hvis jeg havde lyst til hende bagfra var jeg velkommen til at kneppe hendes snævre røv. Det ville hun sætte pris på. Forfra var der ingen restriktioner og jo mere jeg kunne fylde hende ud i kusse og røv, jo mere ophidset ville hun blive. Hun kunne bare ikke komme, mens der var noget i kussen. Så når den var ved at gå på hende, skulle kussen tømmes og hendes klit stimuleres, så kom hun i syvende himmel.

Desværre blev det ikke til noget. Jeg faldt for min nuværende kone og Mais og mit forhold måtte ende. Jo ældre jeg bliver, jo mere tænker jeg over, hvor frækt det ville ha’ været. Man modnes og jeg føler, at skylder lidt. Det er her 25 års Gymnasie re-union kommer ind i billedet.

Vil i møde Mai igen, så læs: Mai’s som au-pair og tøs

PP69

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.