Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at min kone havde set Louise og Thomas have sex, må jeg indrømme, at vi bruger vores overvågningsværelse en del mere. Nu er det noget, som vi har sammen og snakker om dagligt. Alle vore ledige stunder bruger vi på togbane og syning. TV’et har næsten fået fri. Min kones DILDO sidder parat på skabslågen med sin fine sløjfe og venter på at få sin debut i min kones fisse. Jeg har prøvet at lokke lidt, men hun holder på, at den først skal bruges, når Thomas knepper Louise. Øv, det ville ellers være fedt at se min kones snævre revne blive udspilet til bristepunktet, så skamlæberne rigtigt strækker sig i et fast greb om den kunstige klare pik. Jeg har lyst til at slikke hende imens, så jeg kan komme rigtig tæt på og mærke hudens spænding med min tunge. Jeg har også en enkelt gang, i en humoristisk tone, rejst spørgsmålet om, hvor min pik så skal være henne, når hendes hul er fuldt optaget af Thomas’ fede lem. Min kones ansigt blusser, men hun er ikke kommet med nogle forslag.

Ovre hos naboerne går livet sin vante gang. Thomas går på arbejde, Louise læser, de laver mad, de ser TV, de sover og hvad man nu ellers gør. Det ENESTE de ikke gør, er at dyrke sex. Det er da ikke normalt for sådant et ungt par. Det er ligesom om, at de vil spille lidt kostbare. De ved jo nok godt, at vi lurer på dem. Jeg fornemmer endda at Louise er mere tilbageholdende med sol dyrkningen. Vi har snakket om, at Thomas måske ikke er så vild med ideen. Det kan man jo ikke fortænke ham i. Vi havde nok også været skeptiske, hvis der var nogen som lurede på os.

SEX I DAG?

Men en lille uges tid efter sker der noget. En eftermiddag er Louise igen på plads i solen med sin bog og stort set intet tøj. Jeg er begejstret, mens min kone er mere lunken. Hun ville hellere, at det var Thomas, som tog lidt sol. Louise vinker mod vores vindue og vi vinker tilbage. Den stiltiende aftale er på plads og hun ved, at vi begge kigger.

Solen bager på Louise krop og svenden begynder at pible frem. Hun ligger på ryggen, men virker urolig på solsengen. Snart lægger hun bogen fra sig og hendes hænder søger hendes bryster. Da jeg griber kikkerten og nærstuderer vorterne, ser jeg tydelig at hun allerede er ophidset. Hun stønner vist og det gør jeg åbenbart også.

”Din liderlige gamle lurer”, driller min kone, mens hun drysser lidt uinteresseret rundt. Hun laver noget nedenunder eller nørkler med sit sytøj.

”Mmh”, brummer jeg med kikkerten klistret til øjnene.

Jeg observerer, hvordan Louise bliver mere og mere varm. Hendes ene hånd er nede i trussen nu.  Jeg gnider lidt på min pik uden på bukserne.

”Ta’ dem dog af”, opfordrer konen, da hun kigger ind i værelset, for at se hvad der foregår.

Det får jeg ikke gjort, for i næste øjeblik trækker Louise knæene op til brystet og smyger bikini trussen af. Fra hendes bagerste hul glimter en stor sten. Jeg retter øjeblikkelig kikkerten mod den og konstaterer, at det drejer sig om en but plug.

”Hey, lillemor. Hun har sgu noget oppe i røven”, udbryder jeg uden den store omtanke. Min kone kommer straks til.

”Tal dog lige ordentligt”, snerrer hun, mens hun flår kikkerten ud af min varetægt. Hun retter straks sin interesse mod Louise og udstøder et lavt suk.

”Hva, så gamle. Du står vel ikke og bliver lysten”, driller jeg. Min kone er få måneder ældre end jeg selv.

Hun svarer ikke. Sammen ser vi, hvorledes Louise vender sig på alle fire og sænker overkroppen, så hun ligger med hendes fantastiske røv lige i vejret og flasher sin plug, som blinker inciterende i sollyset. Der er dødstille i overvågningsværelset. Selv min kone er paralyseret, da Louise hånd kommer til syne mellem hendes let spredte ben og blidt begynder at kærtegne hendes skamlæber. Der bliver lidt rift om kikkerten, som skifter hænder et par gange. I det lille rum, høres vores vejrtrækning tydeligt og hæst. Snart glinser Louises skamlæber fugtigt og hun vrikker indbydende med bagen. Min pik er hård som sjældent før og min kone dufter liderligt. Louises anden hånd kommer til syne bag om hendes ryg. Kun støttende på panden, leger hun med både plugg’en i bagindgangen og med sin savlende fisse.

Vi står klistret til vinduet med øjnene på stilke, da Thomas træder ud på terrassen.

”Der er Thomas”, jubler min kone.

Vores opmærksomhed skifter et øjeblik. Hans pik kan tydeligt fornemmes bag stoffet i hans arbejdsbukser. Louise ser lidt skyldbetynget mod sin mand, som, i begyndelsen, ser lidt fortørnet ud, men derefter hurtigt finder et lummert smil frem. Da han går over mod hende, knapper han sine bukser op, hvilket min kone akkompagnerer med et lavmælt støn. Hun har ret. Thomas har virkelig en flot pik, som han uden tøven serverer for Louise.

”Det kan hun sgu da ikke”, måber jeg

”Nu skal du bare se, fatter”, svarer min kone med en stemme så hæs, at jeg næsten ikke kan genkende den. Og ganske rigtigt. Louises mund bliver glubende stor og modtager hendes mands fede anakonda. Hendes læber spiles maksimalt ud og strammer om hovedet, som han forsigtigt bevæger i hendes svælg, mens hun står på solsengen på alle fire. Thomas ansigtsudtryk siger alt.

Min kones hånd er nede i trussen. Den glider vidt på hendes fisse. Jeg øjner muligheden for et frækt syn og tager sugekop-dildoen og smækker den op på ruden foran min kones mund. Et øjeblik senere sutter min kone en kæmpe dildo, mens hun vildt ophidset iagttager de unge naboers live show. Jeg er vaks ved lågen og trækker hendes tilsølede trusser ned. Jeg har aldrig set noget, som ophidser mig så meget. Så ryger mine bukser også, hvorefter jeg friskt støder min ultra-stive pik op i konens sjaskede fisse. Rummet emmer af lider og sex.

Louise skæver mod vores vindue. Der er ingen tvivl om, at hun ser det, som hun håber på at se. Herefter hengiver hun sig fuldt ud til hendes mands store jern. Ind imellem famler hendes hånd mellem hendes ben, men hun har svært ved at holde balancen og må hurtigt opgive. Thomas ansigt udtrykker vild nydelse. Et øjeblik senere har han skiftet til hendes snævre fisse, som hun øjeblikkeligt vender mod vores vindue, så vi kan få alle detaljerne med. Skamlæberne er røde og udspilede, da han knepper hende i seje tag, så væden render ud.

Samtidig, nærmest voldtager jeg min stakkels frue, mens hun stønner ud gennem næsen og kæmper med den fede dildo i hendes mund.

”Slap lige lidt af voldsmand”, skælder hun, da hun et øjeblik river gummifyren ud, for at få vejret.

Men hun stønner liderligt, gør hun. For hvert eneste hug jeg leverer op i hende.

Snart kan vi se, at de unge mennesker nede på terrassen ryger ind i ekstasen. Thomas svajer krampagtigt i ryggen, da han fylder Louise med sin sperm, mens hun åbner sin mund på vid gab og øjensynligt brøler sin orgasme ud. Det er vildt at være tilskuer til. Det er for meget. Alt, alt for meget.

Jeg fræser ud over kanten og orgasmen overmander mig, uden at jeg kan stille noget op. Jeg presser mig længst muligt op i fruens saftige indre og afleverer min ladning i et langtrukkent ”Aaaaargh”.

Den eneste, som endnu ikke er nået i mål er min kære frue. Jeg griber om den glinsende gimmipik og flår den af ruden, for dernæst at sætte dens fede hoved mod konens snævre fisses indgang.

Ja, jaaaah, stønner hun og skubber rumpen bagud. ”Kneeep mig! Pul mig med dyret.”

Jeg presser dildoen ind, mens hun hyler i ekstase. Efter ti stød med det store gummilem, kommer hun i en voldsom orgasme og falder sammen i vindueskarmen med væden fossende ud af kussen.

”Skaat, skaat, er du der?” Jeg bliver helt nervøs for hende.

Hun åbner det ene øje lidt på klem og udbryder med svært tilfreds og lidt sløv stemme:

”Ja, din odder. Gu’ fanden er jeg her. Jeg har aldrig været her mere, end nu!”

Jeg kysser hendes mås og kaster et blik over til naboen. Nede på terrassen er smilene store og tommelfingrene vender opad. Det er pissesvært, at spille den sure gamle mand for tiden. Jeg smiler over hele femøren og vinker tilbage.

Fortsættes måske...?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.