BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mai fik lige lov at strække benene. Så bandt vi hende siddende i stolen med benene voldsomt spredte ud over armlænene og armene op over ryggen. Vi havde en pude under hendes baller så man kunne lege med hendes stramme hul med plug’en i. Nu kunne både fissen og røven tages. Jeg fandt en større plug og en kæmpe DILDO, på størrelse med en halv liter dåse øl. Mai stønnede og gav min røv. Ah, jaaa, det gør mig så liderlig at blive fyldt”. Jeg skiftede pluggen til en større, mens Mai sig da jeg pressede på. På trods af rigelig kusse saft lykkedes det ikke i første omgang. Glidecreme! Kussen gav sig og dildo’en fandt ind. Mai talte højlydt med slutty udtryk:” Kom med kæmpe pikken. Min sultne kusse kræver pik. Har i ikke noget som er større? Jeg kan tage mere. Knep min kusse og kommenterede. Nu var det bare hendes røv, som ikke kunne få nok. Lille kone, hvad går der dog af dig, - sikken et sprog. Gæsten fodrede Mai’s mund med sin pik og der faldt ro på igen. Lidt efter var hans pik igen stiv. Mai’s tunge var formidabel. Jeg pustede til hendes klit, der var helt blottet, pga den udspilede fisse. Mai stønnede og og bad om mer’. Jeg pustede igen, Mai bad om mer’. Gæsten fandt en øl mere i køleskabet. Den satte han lige på Mai’s udspilede kusse og blottede klit, hvorefter Mai stønnede og råbte: ”Få den ud”. Gæsten hev dildoen ud og jeg befriede Mai’s arme. Hun søgte umiddelbart sin klit, der var vanvittig sensitiv af vores kærlige behandling, hun udstødte en lyd, som mindede om en døds metal sanger, der growler. Jeg gav klemmerne på brystvorterne et par små dask. Kort efter kom Mai i en skælvende orgasme. Hun rystede og vred sig, så hun nær havde skilt stolen ad, mens hun stønnede og lavede de skønneste lyde. Man kunne se sammentrækningerne inde i hendes udspilede kusse, hvilket pressede safter ud.

Vi løste hende og krammede. Hendes blind blev fjernet, så hun kunne nyde synet af vores gæsts store pik. Mai kunne ikke lade den store pik i fred. Hun roste den og udlagde i detaljer sin passion for store pikke og hvor godt de fik hende til at føle, når hun blev udblokket i alle huller. Hun glædede sig og var snart klar igen. Vi lagde hende over bordet og gæstens pik kom igen på besøg i Mai svælg. Gæsten benyttede enhver lejlighed, da han ikke ret tit oplevede piger, der kunne sluge hans pik. Gæsten nød Mai’s behandling. Nu havde hun hænderne fri og kunne lege med kugler og røv. Han stønnede kraftigt. Jeg bad ham tage Mai bagi. Nu ville jeg selv suttes. Mens Mai slikkede som en engel, fjernede gæsten plug’en fra hendes lille snævre hul. Hun vrikkede indbydende med måsen. Derpå fugtede gæsten pikkens hoved i Mai’s sejlende kusse og satte staven til den bageste åbning og pressede på. Mai gav et højt suk over min pik. Gæsten pressede hårdere mod hendes snævre hul og kom igennem den første muskel. Mai slap min pik og råbte: ”Jaaaah, brug mig. Det er skønt, at mærke din lækre kæmpepik”. Jeg gjorde tegn til Gæsten, at han skulle give hende nogle rap på ballerne, hvilket han gjorde, mens han endnu en gang pressede til. Mai stønnede og lod den fede stav indtage hendes røv. Gæsten tøvede og lod hende nyde gennembruddet. Mai’s mund var som en pumpe om min pik.

SEX I DAG?

Gæsten løftede Mai op fra bordet, stadig med pikken i hendes røv. Hun måtte slippe min pik, men slikkede sig sultent om læberne. Derefter vendte han rundt og lagde sig på ryggen med Mai siddende på sit jern. Jeg betragtede dem. Mai’s røv var blokket og havde et stramt greb om den massive pæl, som hun sad der på hug, snøret smal i taljen og iført høje sko. Røven glødede mørkerød og brystvorterne, som klemmerne gjorde store og mørke. Jeg måtte have et billede. Mai smilede oven den ene skulder. Så sænkede hun sig ned og tog pikkens fulde længe med et dybt åaaah. Jeg nærmede min pik hendes kusse og hun lagde sig indbydende tilbage. Idet jeg åbnede hende for at bore min stålhårde pik i hendes sjaskvåde fisse, slikkede hun sig om læberne og bed under læben lidt. Jeg pressede for at komme ind. Gæsten var en smule ugæstfri. Han havde optaget næsten al plads i kussen, den fulde plads i røven og havde ikke til sinds at byde mig ind. Mai’s krop sitrede, da jeg insisterede, og trængte op. Både Gæsten, Mai og jeg selv stønnede under pladsmanglen. Hun føltes ubeskrivelig stram, som hun sad der med lukkede øjne og så fuldt koncentreret ud.

Gæsten startede festen ved at gribe Mai om taljen og løfte hende op, så hans pik gled halvt ud af hendes røv. Mai og jeg kom ind i kampen og snart kørte pikkene ind og ud i begge huller under megen støn og larm. Den trange plads gjorde, at vi snart måtte pause. Mai’s krop sitrede og hun meddelte i svulstige ord sin overdrevne liderlighed og at hun snart måtte komme. Vi skiftede stilling igen.  Nu tog Gæsten Mai bagfra bagi, mens jeg lå på ryggen med pikken i kussen og legede med hendes bryster. Kort efter ville Mai slikke mig, mens gæsten kørte i rasende fart. Mai tog en hånd ned mellem benene og gnubbede sin klit. Orgasmen nærmede sig for alle. Gæsten overgav sig først og fyldte med en pinefuld stønnen, Mai’s røv med sin sperm. Dernæst kom jeg. Jeg jamrede min orgasme ud, da Mai, med den anden og frie hånd, listede en finger op i min røv . Min pik gjorde ondt, efter adskillelige udløsninger. Sidst, men ikke mindst, kom Mai, som var i sin favorit onani position, på maven med sine fingre in fissen. Det giver hende altid en langtrukken orgasme, der ikke er så larmende, men kraftig. Hun smilede saligt, mens hendes kusse og røv pumpede sperm ud på bordet. Gæsten fjernede klemmerne fra Mai’s brystvorter. Nu skiftede Mai til nærmest at hyle som en ulv. Hendes fingre arbejde på højtryk. Gæsten tog sit bælte og gav Mai et slag over ballen, som også ramte hendes ømme fisse. Mai råbte på mere og han slog igen. Så gennemrystedes af en kraftig orgasme og faldt sammen på bordet, mens hun hev efter vejret.

 Vi hvilede, kærtegnede hinanden og krammede. Vi var helt være tømte for energi, men Gæsten og Mai kunne ikke blive.  Mai takkede ham for en dejlig oplevelse, mens jeg hjalp hende med at klæde sig af. Jeg kommenterede hendes røde baller og spurgte, hvad hendes mand dog ville sige til dem. Mai var ikke så bekymret. Hun havde før været på eventyr, uden ham. Hun tog sig et bad og iklædte sig sit eget tøj på. På mystisk vis dukkede et par trusser op fra lommen.

Vi krammede længe, Mai sagde: ”Tak for i aften”, kyssede godnat og hilste af.

Efter et bad gik jeg i seng, lettet over det gode udfald, og en skøn oplevelse rigere. Nu er mit seksuelle udestående med Mai ude af verden, og mit sind renset for fortrydelsen over, aldrig at få det gjort Mai’s way. Godt jeg fik det billede som minde.

 Jeg tænker, at jeg vist godt kan vende mig til de der re-unionsJ Så sover jeg(ZZZZZZZZ).

 

PP69

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.