ONANI & SEXLEG: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

En bruger af G6N har inspireret til følgende fiktive historie gennem chat. Tak for snakken og inpirationen.

Vi har aftalt at mødes. Det er meget risikabelt, da både du og jeg har faste partnere, som ikke accepterer et åbent forhold. Vi kan bare ikke lade være. Efter at have chattet et stykke tid, hvor den seksuelle spænding blev bygget op, måtte det bare ske. Trangen til det forbudte vandt og vi har fundet på undskyldninger til vores partnere, så vi kunne få os en friaften.

Du har fået besked på at checke in på et hotel i København. Jeg har sørget for et værelse under et dæknavn. Du skal have gjort dig lækker med bad, frisør, makeup og påklædning. Jeg elsker høje sko, strømper og tætsiddende kjoler, som fremhæver din lækre figur. Især din bagdel er jeg helt betaget af. Du ved ikke, hvad jeg har planlagt, men jeg har gjort mig umage for din skyld. Jeg kommer lidt senere og vi mødes i baren, så du kan se mig lidt an, samt nå at fortryde, hvis stemningen ikke holder. Jeg er ikke helt typen på fyren i din seksuelle fantasi, men det har jeg taget højde for i min planlægning.

Vi snakker lidt over en drink. Ikke om sex. Jeg ved hvad der tænder dig, så vi snakker udenom, giver os tid til at opleve hinanden IRL. Jeg beundrer dig i smug. Du er helt bestemt lige efter min smag. Der er sagte musik og da der kommer et nummer jeg synes om, spørger jeg, om vi skal danse. Det er en god undskyldning for at røre lidt ved hinanden på en uskyldig måde, før vi skal til det frække oppe på værelset. I starten danser vi med behørig afstand, men efter lidt tid mere tæt. Jeg kan høre på dit åndedræt, hvad det gør ved dig, at være tæt med mig, velvidende at noget mere vil ske aften. Du smyger dig ind til mig, mens vi danse stille. Det ophidser mig og min pik begynder at vokse. Du må kunne mærke noget, da du trykker dit underliv tættere mod mit. Da musikken stopper, ser vi i hinandens øjne og fornemmer intensiteten. Vi beslutter, at gå på værelset. Vi går hånd i hånd. Vi kysser i elevatoren. Jeg kærtegner din krop uden på kjolen. Jeg kæler for dine strømpebeklædte ben. Du overrasker mig, ved at tage dine våde trusser af og give mig dem i gave. Jeg bliver glad og varm. Som jeg ønsker, er du tændt og med på legen. Jeg presser dig op af døren og kysser dig igen, på munden, på halsen og i nakken. Min overraskelse til dig venter. Vi går ind.

Da vi er kommet ind, og efter at have kysset meget mere, fortæller jeg dig en hemmelighed. Det er ikke nødvendigvis mig, som du skal have sex med. Jeg har allieret mig med en mørk, veltrænet og veludrustet fyr til at opfylde dine hede fantasier. Hvis du er med på det, kommer han om fem minutter. Dine øjne flakker. Jeg kan næsten se, hvad du tænker. To fremmede mænd på hotelværelse, hvor ingen ved at du befinder dig. Du rødmer i nervøsitet, men jeg kan se kampen i dit sind. Tilbuddet er lige det, som du tænder mest på. Jeg forklarer, at jeg som udgangspunkt kun vil se på, at i har sex. Det tænder mig, at skulle se dig blive pulet igennem af en stor veltrænet fyr. Men hvis finder overskud og lyst, vil jeg gerne hjælpe med at tilfredsstille dig. Jeg vil elske, at du vil tilfredsstille mig, da jeg ved, at det vil gøre mig mega liderlig at se på.

Dine øjne skinner og du sveder lidt. Du nikker stille og gyser. Jeg holder om dig, for at give dig lidt selvtillid til det, som skal ske. Efter nogle minutter kysser vi igen. Spændingen er høj. Jeg slipper dig og ringer op. Da jeg har lagt på, spørger jeg, om jeg må smage din fisse, mens den stadig kun smager af dig. Du lægger dig på ryggen i sengen, trækker knæene op og spreder benene, så jeg kan studere din lækre servering. Dine glatte skamlæber glinser af saft. Jeg slikker mig om munden og går på knæ mellem dine ben. Jeg glæder mig. Der er ikke noget bedre end kvindelige safter. Jeg nærmer mig og blæser drillende lidt kold luft på dig. Så rækker jeg tungen ud og slikker dine ydre læber. Dit åndedræt fortæller om nydelse. Min tunge kiler sig ind i de bløde folder og jeg smager den liflige saft fra dit indre. Det smager skønt og jeg fortætter op mod din kilder, hvilket for dig til at stønne højt. Du opmuntrer mig med frække løfter til at fortsætte. Din dejlige fisse får fuld opmærksomhed. Med tungen helt ude slikker jeg i lange strøg lige fra dit bagerste hul to klitoris. Jeg spreder dine læber og stikker tungen op i dit indre, hvor jeg lader den spille så langt oppe, som den kan nå. Du griber mit hoved og prøver at guide mig til at give dig størst nydelse, mens du ind imellem kærtegner dine andre erogene zoner. Du er godt oppe at køre og på kanten til orgasme, da det banker på døren og jeg må gå ud og lukke vores ven ind. Du leger med dig selv i mit fravær. Det ser frækt ud. Din fisse glinser og dine brystvorter stritter om kap med din klitoris.

Jeg byder vores gæst indenfor. Han er mørk og kæmpestor. Jeg føler mig nærmest som en dværg. Hans øjne falder straks på sengen, hvor du ligger og er lækker i dit sexede out fit. Kun er kjolen trukket op om taljen, ellers har du stadig alt tøj på. Dog på nær trusserne, som du forærede mig. Hans øjne fortæller om lyst og han begynder at klæde sig af, hvilket afslører hans veltrænede krop. Til sidst står han kun i undertøj. Hans bule er af en betragtelig størrelse. Han be’r dig, med stor overbevisning i stemmen, om at tage kjolen af, så han kan fornøje sig med hele din krop. Jeg hjælper dig glædeligt med at få den over hovedet. Du ser usandsynlig fræk ud nu. Ikke nok med at din krop er lækker. Du har også et blik i øjnene, som ikke lader os i tvivl om, at du vil kneppes. Øjnene søger hele tiden hans kæmpe lem i shorts’ene. Alligevel vælger jeg, at bede dig bekræfte, at du er OK og helt med på legen. Du nikker og hvisker:”Jeg kan slet ikke lade være”.

Han beder dig bestemt om at tage hans pik ud af shorts’ene, hvorefter du falder på knæ foran ham, mens jeg sætter mig til rette i den komfortable lænestol og finder min pik frem. Det her bliver uforglemmeligt. Du gør store øjne, da hans shorts falder, men det lader kun til, at det ophidser dig yderligere. Du studerer hans kæmpe og begynder forsigtigt at sutte på den, mens du bruger begge hænder til at holde den. Efter de første forsigtige slik og sut sætter du mere fart på og sutter kraftigere på den voksende kæmpe. Den fylder din mund godt op. Pre-sperm og savl drypper ned af din hage. Det ser liderligt ud. Jeg føler mig helt blæst bagover i stolen. Du skifter til at have et fast tag i hans nosser, samt roden på pikken, mens du pumper den ind i munden og så langt ned i halsen, som du magter. Det lyder bestemt til at være noget, som han kan lide, hvilket hans støn og frække kommentarer fortæller alt om. Et øjeblik senere må han stoppe dig for at han ikke allerede skal komme. Han skubber dig ned på sengen og dykker ned mellem dine ben, mens han holder dine hænder fast. Han gør det tilsyneladende godt. Du stønner og jamre liderlige ord. Du beder om mer’ mens hans tunge forkæler din sultne kusse, som safter og sender dejlige gys igennem hele din krop og hjerne. Da du er på nippet til orgasme stopper han. Han vender dig rundt på maven og trækker din røv op. Så slikker han dig bagfra, fra kusse til røv og helt op til lænden, mens han masserer dine bryster med de stiveste vorter. Efter kort tid kommer du højlydt i din første orgasme. Mens du sunder dig, sætter han pikken til din kusse. Du protesterer og siger at han skal vente. Så presser han hovedet ind, mens du stønner: ”Neeeej”. Så trækker du vejret hurtigt, lidt ligesom hyper-ventilering. Jeg betragter din kusse, som ser godt udspilet ud. Den strammer vist godt om hans pik. Han smiler, men holder sig helt stille. Jeg går over til dig, så jeg kan få øjenkontakt. Jeg skal lige se, at det er OK. Øjenkontakten er godkendt. Der er glimt og du smiler lidt. Så presser du røven bagud og tager pikken i bund, mens der kommer en dyb rallende lyd ud af din mund. Øjnene er lukkede nu og jeg fornemmer, at du kun mærker din kusse blive udblokket til bristepunktet, samt at det presser på alle de rigtige steder. Du roterer langsomt i underlivet og åbner øjnene vildt op, hvorefter dine lår begynder at sitre. Det breder sig i din krop. Du ryster og kommer for anden gang med en stille jamren, som stiger i styrke. Orgasmen tager helt magten fra dig og du falder sammen på sengen.

Jeg finder noget at drikke fra køleskabet. Mens vi pauser, spørger jeg dig, om du vil acceptere, at jeg deltager. Du svarer, at du ikke ved om du kan koncentrerer dig om to pikke, især ikke, når den ene er så voldsom. Men du foreslår, at du måske kan sutte mig. Det er helt fint for mig. Jeg har den stiveste pik af at se på jer, så hvad som helst vil være dejligt. Du siger, at nu kan du godt klare lidt mere kæmpepik. Du lægger dig på sengen og spreder benene. Gæsten går over til dig. Du skal først lige få ham stiv igen, men det klarer du hurtigt. Han stiller sig mellem dine ben og sætter kæmpen mod din kusse. Du stønner og lægger benene på hans lænd. Han trænger forsigtigt ind. Du opmuntrer ham til at presse videre. Stønnende går han helt i bund og presser væske ud af din kusse. Du kærtegner dine bryster og stønner, at han er stor og føles dejlig i kusse. Efter et øjeblik begynder han at bevæge pikken ud og ind. Du kan slet ikke styre det. Dine ben låser ham fast og hoften roterer. Han fjerner dine ben, så han kan styre tempoet og knepper dig grundigt, mens du hviner af fryd. Hans øjne får et hårdt udtryk. Nu er der ikke langt til at han kommer. Du kalder på mig. Jeg er hurtigt ved din side og serverer pikken til din mund. Hold kæft du sutter godt, mens han pumper i dig. Hurtigt efter stopper du ham. Nu skal jeg ligge på ryggen, med hovedet ved din fisse, men han tager dig bagfra. Det er godt nok et fedt nærbillede jeg får der. Du beder mig slikke dig, mens du slikker mig. Det er himmelsk. Man kan tydelig mærke, at liderligheden er over dig. Du sutter vildt dybt og godt. Så sætter han pikke til din kusse.

Jeg gør noget, som jeg har fantaseret om i mange år. Jeg slikker dine safter af hans fede pik, men han kører ind i dig. Du nyder givetvis hans pik, for du glemmer helt at slikke mig. Det har han luret, så han trækker sig ud og stikker pikken i min mund. Det er lækkert nok, men ikke som jeg havde forestillet mig. Men den er alt for stor og jeg er komplet nybegynder. Efter kort tid rammer han bræk refleksen og jeg kommer til at hoste. Man de få sekunder med hans pik i min mund og min pik i din mund var himmelske.

Han skifter til din kusse og knepper dig af fuld kraft til i begge kommer. Han fylder dig med sperm og din kusse pumper det ned i min mund. Således får jeg smagt jeg begge på en gang. Det er fedt at prøve og utroligt frækt. Du kommer til dig selv og beder mig rengøre din kusse. Det gør jeg gerne og mens jeg slikker dig, slikke du mig til jeg kommer i din mund. Åhhhh, lige hvad jeg trængte til og sikken orgasme.

Det var godt nok en dejlig og liderlig aften. Efter et bad og en drink, takker vi hinanden alle tre. Vi er jo sikre på at det ikke bliver på gensyn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.