Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min veninde og jeg lå og snakkede om. Om vi var for onde imod Christian. Han havde jo regnet med at kunne kneppet os begge. Sikke noget sex det ville have endt med.

Vi tog et bad. Og gik i seng. Jeg kunne dog ikke sove med det samme. Godt nok var jeg tilfredsstillet men. Var vi for onde. Christian er jo sød nok, men han har det ikke med at kunne nøjes med en kvinde.

SEX I DAG?

Næste morgen sad min veninde og jeg og snakkede sammen om vi ikke skulle lave noget sjovt med Christian igen, vi behøvede jo ikke at kneppe med ham. Vi kunne jo bare få ham til at komme, når vi selv var kommet. Det endte med at vi aftalte at vi alle 3 skulle have noget ud af det, men han måtte bestemt ikke kneppe os. Ingen af os var på pillen eller noget andet. Vi havde heller ikke lige nogle kondomer liggende, så det var nemmere at aftale ingen knepperi.

Jeg skrev til Christian. Han virkede småsur, men jeg ringede ham så op og fik en snak med ham. Jeg lovede jeg ville give ham en god oplevelse og at han nok skulle få lov til at sprøjte. Han kunne også deltage i det sjove i sengen. Den var han med på men ingen håndjern denne gang grinte han.

Jeg fortalte min veninde, hvad vi havde aftalt, det var hun helt med på. Vi blev begge enige om at vi nok skulle få noget sjovt ud af det.

Der gik en uge. Det var lørdag. Min veninde og jeg havde været i bad og gjort os klar. Vi tog vores korte silkekimonoer på og ventede på mit værelse. Der gik dog heller ikke mere end små 30 minutter fra vi satte os til Christian ringede på døren,

Vi gik ud og åbnede døren og trak nærmest Christian ind.

"Hej søde" sagde vi næsten i kor til ham

"Hej i 2 dejlige frække tøser" sagde han

Hyo-Jin (min veninde) og jeg kyssede ham nu på skift. Mens vi kyssede ham overalt på ansigtet og halsen, gik vi ind på mit værelse.

Vi tog hans jakke af. Så hans bluse og t-shirt. Derefter gik vi forførende rundt om ham med fingerspidserne på vores ene hånd lige rørte på hver side af hans brystkasse og ryg. Jeg snittede lige hans brystvorter. Det gav et gib i ham. Vi stoppede med at gå rundt om ham da vi begge stod foran ham. Vores hænder søgte ned til hans bule som allerede var temmelig stor.

Vi knappede hans bukser op. Vi satte os på hug og fik i fællesskab trukket hans bukser ned. Med alles hjælp fik vi hans sko af. Så hans bukser. Så hans boxershorts. Han stod nu helt nøgen foran os.

Christian kiggede meget liderligt på os. Vi tog et par skridt væk fra ham. Vi vendte os imod hinanden og begyndte at kysse hinanden. Vi åbnede hinandens kimonoer og lod dem falde til jorden. Vi stod nu nøgne over for hinanden.

"Omg i 2" stønnede Christian nærmeste

Vi kiggede hen på ham og rakte hånden ud imod ham som et signal til, at han skulle komme hen til os.

Christian kom hen til os og gik om bag mig. Han satte med det samme hans pik hen imellem mine baller og trak mig lidt bag ud. Hyo-jin og jeg begyndte at kysse igen. Vi stod og nød hinanden og var i vores egen verden. Christian satte nu sin pik hen til min fisse. Han pressede den ikke ind men markerede lige at han kunne kneppe mig hvis han ville.

Han gik nu om bag min veninde. Her gjorde han det samme mens Hyo-jin og jeg snavede. Vi stoppede og gik alle 3 op i sengen. Vi bad Christian om at sætte sig på knæ, nu ville vi smage ham.

Han gjorde som vi sagde. Jeg så hans pik var meget våd, det var nok pga vores safter men også pga hans præ-sperm. Hans pik hoved havde et blåligt skær. Hans blodåre var så tydeligt, at han virkelig måtte være liderlig.

Vi suttede og slikkede hans pik. På skift slikkede vi hans pik på alle sider. Mens vi begge masserede hans pung.

"Fuck i er vildt" stønnede Christian

"Lad mig komme ud over jeres ansigter", stønnede han tungt.

Jeg kørte min ene hånd roterende rundt på hans pik mens Hyo-jin suttede ham.

"Jeg kommer...for helvede jeg kommer " brølede han

Hurtigt holdt han sin pik lige foran os og sprøjtede hans sperm ud over vores ansigter. Hvor var der dog meget sperm. Det dækkede næsten hele mit ansigt. Det var svært at se med alt det sperm i ansigtet. Jeg fik fjernet spermen ved mine øjne så jeg kunne se igen.

"Ha ha tøser, det er tak for sidst" grinede han

"Tak søde Christian" sagde vi smilende til ham

Christian satte sig nu på stolen på værelset. Jeg slikkede nu sæden af mine fingre. På skift slikkede min veninde og jeg vores ansigter rene for sperm. Det tændte os endnu mere. Safterne løb ud af mig, det var vildt så liderlig jeg var. Jeg bad Hyo-jin om at lægge sig på sengen. Hun gjorde som jeg sagde. Jeg gik ned på alle 4 imellem hendes ben og viste Christian min røv og fisse. Jeg ville have han skulle kneppe mig.

Jeg startede med at slikke min venindes fisse, hun var lige så liderlig som jeg var hun sejlede, aldrig havde jeg set hende så våd. Jeg slikkede det hele i mig. Stak 2 fingre stille ind i hendes fisse og fingre kneppede hende. Trak dem lidt ud og nærmest skubbede hendes skamlæber fra hinanden, så jeg åbnede hendes fisse. Så stak jeg tungen ind i hende og slikkede og tunge kneppede hende. Sådan gjorde jeg lidt så kunne jeg høre hun stønnede som en gal.

Jeg fjernede min hånd og sugede nærmest hendes skamlæber ind i munden. Da jeg gave hendes kilt samme omgang så kom hun i en voldsom orgasme. Hun gik helt i bro og skreg hendes orgasme ud.
Jeg trak mig lidt væk. Hun vendte sig lidt om og lagde sig på siden i fosterstilling.

Christian kom hen bag mig og tog om mig. Jeg kunne mærke hans stive pik. Han satte den ned imellem mine ben, så den gned på min fisse. Han satte begge hænder på mine bryster og masserede dem dejligt. Jeg lagde hovedet tilbage og hviskede til ham, at det var dejligt.

Jeg fik mig vendt. Jeg var tæske liderlig. Jeg var nået et punkt hvor min fornuft var væk. Jeg kyssede Christian krævende mens vi "gik" hen til stolen. Han fik sig sat. Jeg satte mig med det samme på ham. Gik lagt hans pik sådan at jeg kunne ride ham hvor hans pik gned på min fisse og kilt. Så gik jeg ellers i gang med at ride ham. Han havde hans hænder på mine baller. Jeg tog hårdt fat i hans hoved og slikkede hans hals og bed ham i øreflippen. Jeg pustede ham let i øret og stak tungen ind i hans øre.

"For helvede du er våd So-Hee" stønnede han

Jeg kiggede bare på ham og smilte. Jeg skulle lige rette mig lidt og så "smuttede" hans pik hen til min fisse. Hen til min indgang. Vi fik øjenkontakt. Jeg kiggede bagud imod Hye-jin, som så ud til at hun sov. Jeg kiggede igen på Christian.

"Okay søde kun lige for at mærke dig" sagde jeg til ham

Så sænkede jeg mig langsomt ned over hans dejlige pik. Den gled helt i bund i mig. Hvor var den følelse dog skøn. Jeg så på ham og kyssede ham. Stak tungen ind i hans mund. Vores tunger nærmest dansede tango.

Så begyndte jeg at ride ham langsomt. Men den følelse blev bedre og bedre. Jeg trak ham nu helt tæt ind til mig. Pressede hans ansigt ind til mine bryster. Han kunne lige slikke mit ene bryst hvilket sendte bølger igennem min krop.

Jeg red ham nu hurtigere og hurtigere. Stoppede næsten helt for så nærmest at rotere mit underliv på hans dejlige pik. Så tog jeg hans hoved ind til mig og begyndte at ride ham igen.

"Du må ikke komme i mig Christian" stønnede jeg til ham og fortsatte

"Jeg kan blive gravid hvis du gør"

Jeg slikkede ham nu i øret og fortsatte.

"Jeg skal ikke gøres gravid...høre du"

"Mine bryster skal ikke fyldes med mælk"

"For Helvede hvor er du fræk" stønnede han tungt

Min orgasme var ved at bygge sig op i mig. Min egen frække snak til Christian havde sat sin effekt i mig. Nu var den på vej. Nu kom den. Bølge efter bølge af seksuelle energier flød igennem min krop. Hvor var det dog vidunderligt. Christian trak mig ind til sig, ellers var jeg faldet ned på gulvet. Min fisse malkede hans pik.

"Jeg er tæt på" sagde Christian anstrengt.

Jeg fik samlet så meget, at jeg satte mig på knæ foran Christian.

"kom ud over mine bryster søde" sagde jeg til ham

Han tog sin meget våde pik i hånden og spillede pik som en gal.

"Nuuu kommer det din lækre tøs" brølede han

Christian sprøjtede en ordentlig ladning ud over mine bryster. Da han var færdig, satte han sig i stolen igen. Jeg kørte mine hænder rundt på mine bryster og gned sæden rundt på dem. Jeg slikkede nu begge mine hænder rene. Da jeg var færdig med det, slikkede jeg Christians pik ren for vores safter.

Vi rejste os op og gik hen til Hyo-jin. Jeg hviskede til Christian, at han ikke måtte fortælle hende, at vi havde kneppet. Han smilte bare og sagde okay. Vi lagde os ned til min veninde. Hun vågnede.

Kort tid efter sov vi alle 3. Næste morgen, da jeg vågnede. Jeg vågnede alene i sengen. Jeg listede mig mod badeværelset hvor min første tanke var der skete noget. Ganske rigtigt. Hyo-jin stod der nøgen i badet. Bag hende stod Christian og kneppede hende hårdt. Mens han holdt fast i hendes talje.

Hun havde begge hænder på væggen og tog bare imod hans stød. Da hun kom i en voldsom orgasme faldt hun helt sammen. Christian sendte hele hand ladning ud over hende der i badet.

De fik afsluttet deres bad og Christian tog hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.