Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der gik ikke lang tid inden vi var flyttet sammen. Snart begyndte John igen at snakke om, at jeg skulle prøve at få andre pikke end hans, men her sagde jeg helt fra. Godt nok var Johns den eneste pik, jeg havde set og prøvet, men jeg elskede hans pik, og alt hvad den gjorde ved mig, så jeg ville ikke have at andre skulle kneppe mig. Jeg ville ikke kneppe med andre fyre - det overskred min grænse. John var ikke bare stædig omkring dette, men han fortsatte selv med at besøge parret. Jeg fandt det sært nok meget ophidsende, når John var ude hos parret, og når John fortalte mig alle de saftige detaljer, mens han kneppede mig efter sine besøg, blev jeg endnu mere ophidset af liderlighed. Jeg blev også selv voldsomt liderlig, når vi om, at der var en anden fyr med i sengen, når vi elskede. Tankerne om at blive kneppet, stående på alle fire i Tævestilling, og at jeg samtidigt skulle slikke en vildt fremmed fyrs pik, gjorde mig sanseløst af liderlighed. Men straks jeg var faldet ned fra lysternes tinder, benægtede jeg at have lyst til at gøre det. John var meget ivrig efter at jeg skulle slippe mine hæmninger, og det var meget irriterende. Efter fester og lignende, krydsforhørte han mig nærmest, om de fyre jeg dansede med. Havde de givet mig frække forslag? Tændte jeg på den eller de fyre? Det var helt omvendt jalousi. Men alle hans forslag faldt til jorden, og jeg afviste alle ideer om, at jeg gik alene i byen, for at finde en der kunne kneppe mig, eller hans forslag om, at han tog en kammerat med hjem, og det selvom min krop tændte voldsomt på tanken om en ekstra fyr.

Så var det i april måned, kort tid efter at jeg var fyldt 20 år, at der lå en meget stor brunkuvert i postkassen, en dag vi kom hjem fra vore jobs. Jeg så overrasket på, at John meget spændt åbnede kuverten, og ud væltede der en dynge brune og hvide kuverter på bordet. Jeg så at der på kuverterne blot stod det samme - et 5-cifrede tal - og spurgte: "Hvad i alverden er det her?" John stod lidt og trippede, før han hentede et af vores sexblade. Jeg så, at det var et nummer af Rendezvous, jeg endnu ikke havde set. Han åbnede op på en af annoncesiderne, og her så jeg først lidt uforstående, på den fotoannonce han viste mig. Så genkendte jeg et af de fotos, John havde taget af mig. I bladet var det i sort/hvid, der mindre end det der sad i vores fælles frække "fotoalbum" Jeg følte mig ikke godt tilpas med at blive fotograferet i bar figur, men John havde rost min posering, og da jeg fik lært at slappe af blev det frækt, at vise mig nøgent eller pikant påklædt foran kameraet, så efterhånden var der en hel del frække fotos af mig i det specielle album. Det var gerne mig der skulle aflevere og hente billederne, og det var først, da jeg første gang skulle afhente den første FILM efter fremkaldelsen ved fotohandleren, at det gik det op for mig, at der var nogen der fremkaldte billederne, og at de havde set mig helt nøgen eller frækt påklædt i forskellige frække stillinger.

SEX I DAG?

Det gav mig nogle vilde lyster helt ned i fissen. Det at vide, at andre, ukendte fyre - måske - spillede pik, mens de studerede mine billeder. Det var et chok at se et frækt foto af sig selv i bladet. Det var dog kun mine bryster, mave og lår der var synlige, samt min fisse der lå frit synlig for enhver. Jeg så rasende over på John og sagde: "Det her kan du ikke være bekendt, der er folk som kan genkende mig, du er godt nok for dum - du kunne da i det mindste have sagt noget om det". Jeg rejste mig, og forsvandt ind i stuen, og hamrede døren i bag mig. Raseriet fik næsten tårerne frem i mine øjne, mens jeg stod dirrende på stuegulvet. Jeg hørte John rumstere i køkkenet, og hørte ham forsvinde ind i soveværelset. De næste par dage var jeg stadig sur på ham, og hans forsøg på at forklare sig blev afbrudt af mig med: "Jeg vil ikke høre mere om det" Men jeg var alligevel lidt nysgerrig, så en aften, hvor John var til et møde, blev min nysgerrighed vagt, så jeg fandt bladet frem fra Johns natbord.

Jeg studerede annoncen der lød således:

08 området. Til min spændende frække 19 årige tøs, søger jeg: En viril, meget veludrustet fyr til frække oplevelser. Tøsen har aldrig prøvet andre pikke end min, så nu skal det være. Hun er vild med at sutte pik og blive kneppet godt og grundigt igennem. Hun er brunette, har flotte store C85 skåle bryster, faste lår og røvbalder, samt en velduftende våd elskovsgrotte. Du er ml. 25 og 35 år, velplejet og forstår at bruge en fræk tøs. Frankeret kuvert, og ansigtsfoto et must. mrk. XXXXX

Min fisse var blevet varm, våd og saftig af læsningen, og jeg blev nysgerrig efter at se, hvad den store brune kuvert mon indeholdt. John havde åbnet alle svarene, og jeg måtte lige læse et af brevene. Jeg slugte de sjofle ord, og måtte bare onanere. Jeg fik en voldsom orgasme, mens jeg læste brevet, hvorefter jeg tog et andet brev frem og slugte igen de frække ord, og endnu et brev, medens jeg masserede min liderlige store klit til en ny orgasme, inden jeg lagde det hele på plads i sengeskabet. Da John kom hjem, mærkede han straks, at jeg var liderlig. Han kneppede mig i sofaen med sin skønne elskovsstav og igen fik jeg en ny voldsom orgasme. Vi rejste os bagefter op, og jeg gik ud og tørrede vores elskovssafter af. Mens jeg fandt kopper frem til kaffen, kom han med et drillende smil, og i hånden havde han den store kuvert og sagde: "Nå, der er nok nogen der har smuglæst, mens jeg var væk. Er det derfor du var så liderlig i aften?". Jeg svarede: "Jeg har ikke set i nogen af de breve" Han kyssede mig og sagde: "Jeg har lagt dem i en bestemt orden, og de er altså lagt anderledes nu" Jeg fastholdt mit: "Jeg har ikke rørt din kuvert". Men jeg har aldrig været god til at lyve, så John smilede bare og satte sig i sofaen: "Kom her din frække tøs, så ser vi alle 50 svar igennem sammen, det sker der ikke noget ved, vel?".

Jeg fulgte hans opfordring, og igen slugte jeg det ene sjofle brev efter det andet, det var bare helt fantastisk frækt læsning for mig. John gled ned og slikkede min superfølsomme trusseløse fisse og klit. Hans skønne tunge, sendte mig hurtigt op i en ny stærk orgasme. Han så spændt op på mig: "Det er altså helt vildt, så liderlig din kusse bliver af at læse de breve. De får vist din fantasi om at få fremmed pik sat i sving". Jeg kunne næsten ikke holde stemmen rolig: "Åh gud, jaaa min skat. Jeg kan slet ikke styre mig når jeg læser disse frække breve. Brug mig som din billige Tæve nuu" Han lo hæst, og hans store svulmende elskovsstav nærmest sprang ud af hans bukser. Han kneppede mig vildt og skønt, så jeg kom i to nye højlydte orgasmer, før hans sperm pumpede op i min kogende kusse. Vi pustede ud, før vi satte os ned med kaffen, og læste de sidste breve i gennem. Jeg var blevet vildt ophidset af at læse alle de frække lyster, der blev skrevet om i fyrenes tilbud til mig, og de breve hvor der var billeder af fyren i fuld figur og med stiv pik, tændte min nysgerrighed. Jeg havde jo aldrig set en anden fyr nøgen, og med stiv pik foran mig før, inden jeg mødte John. Vi sorterede kraftigt de ca. 30 svar fra, der ikke faldt i vores smag, mens de sidste 20 blev lagt til nærmere granskning, men jeg pointerede, at det kun var for at jeg nød at læse dem, og at de ikke skulle bruges til andet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.