Hvis, i har læst den foregående historie, så kender i Oscar. Foruden Oscar, ser jeg også Gunnar og James i mit kælderrum. De er alle unge, sprøde mænd i 20’erne.

Gunnar er høj, med lyst skulder langt hår og en slank, lidt senet krop. Det bedste ved Gunnar er hans kæmpe jern, som mine tanker tit kredser om, - også i mine drømme. Gunnar har et lyst sind og nyder virkelig at underkaste sig. Vi har rigtig god kemi, hvilket bevirker at vi har dejlige lege sammen.

James er ikke så høj, men firskåren og grov. Han har kort rødt hår og har temperament. Han kan virkelig pirres til ekstrem hidsighed, hvilket går dejligt ud over mig, når han får lov til at tage mig hårdt. James er bifil og nyder derfor også andre mænd. Det er så fedt, når mine andre slaver skal over den grænse. James er udholdende og udspekuleret. Jeg ved aldrig, hvad han kan finde på, når jeg overgiver mig til ham.

SEX I DAG?

I aften har jeg inviteret alle mine mænd i kælderen. Jeg skal vold-forkæles i den store seng. Men først må de underkaste sig og gøre sig fortjente til min lækre krop, mine spændstige silikonebryster, min våde mund, min stramme kusse og veltrænede røv. Tanken om tre vilde mænd, som nærmest voldtager mig samtidig, pirrer mine sanser og gør min krop til én stor erogen zone. Således bliver selv følelsen af vand mod min hud, mens jeg bader, en liderlig ting og gør mig næsten over følsom for berøring. Jeg er nervøs, spændt og koncentreret.

Det er en krævende opgave, at skulle holde styr på tre fuldvoksne, liderlige mænd. Jeg ved, at et hvert fejltrin vil betyde, at jeg taber kontrollen. Sker det, kører mændene mig over. Det får jeg selvfølgelig også noget ud af, men min nydelse bliver kun maksimal, hvis jeg kan opbygge min liderlighed ved at ydmyge mændene først. Magten gør mig ubeskrivelig lysten og får det til at koge og syde i min krop. Den efterfølgende overgivelse føles voldsomt intens. Så kan jeg komme i fantastiske orgasmer, - til tider flere gange.

Mit outfit er indkøbt til lejligheden. Mine bryster kræver ingen støtte, så derfor har jeg anskaffet en stroppetrøje med snøreliv, bundløs, med åben barm og et lille skørt, som knapt dækker mine balder og glatvoksede læber. Dertil høje støvler med skaft til over knæet. Mens jeg klæder mig på, tænker jeg, at støvlerne er gode, hvis man skal ned på knæ. Jeg nyder tanken om, at mændene tvinger mig på knæ for at sutte pik, - og/eller tager mig på alle fire. Trusser er ganske overvurderede og vil kun være i vejen. Åh, det siver allerede fra mit køn. En stille gysen spreder sig på min hud. Det bliver en vild aften. Min krop føles overdrevent levende og nærmest elektrisk. Jeg betragter mig selv i spejlet. Lækker kvinde. Mit lyse hår er sat i en fletning højt på hovedet. Det udgør et godt håndtag for mændene, når jeg skal håndteres. Make- up’en er lidt overdrevet og understøtter mit tøjte-image. Tøjet kunne have siddet på en ludder og fremhæver min smukke krop. Vorterne på mine pumpede bryster er erigerede og følsomme. Jeg er klar!

Jeg slænger en frakke over skuldrene, knapper den ikke, men snører bæltet og begiver mig de få hundrede meter mod bygningen med mit hemmelige kælderrum. På vejen drømmer jeg, at jeg ligger på alle fire i den store seng og bliver taget i alle huller af ”mine” mænd. Ååh, min husbond skulle bare vide, hvad jeg har af planer for i aften. Den historie hører han en anden dag, når min krop trænger til hans kærlige omsorg. Det vil tænde ham! Det vil få ham til at give mig alt hvad han har. Hvad har jeg dog gjort af gode ting her i livet, siden jeg åbenbart fortjener dette søde og rigelige (sex)liv? Jeg kan kun smile, mens jeg, således opstemt, går ned af trappen til kælderskakten. Jeg låser mig ind. Nu sker det snart.

Der er en lille time til den James skal møde, som den første. Jeg forbereder mig minutiøst. Fodlænker, håndjern, tovværk, øjenbind, glidecreme og but plugs til alle mændene. Den specialstøbte dobbelt-endede DILDO til mig og en ridepisk, som jeg tænker, kunne bruges til at opretholde en passende disciplin. Jeg gør foldeplinten klar til at fastgøre mændene. Her skal de skiftevis være midtpunkt i min leg med dem. Til sidst gør jeg hejseværket klar, så jeg kan hæve mændene op under loftet, mens jeg klæder dem af og gør dem klar.

Jeg check’er mine forberedelse en sidste gang og sætter mig på sengen. Det er fristende at røre ved mig selv, men det kan ikke nytte nu. Endelig banker det på døren. Jeg åbner en lille lem i døren og kigger ud på James.

”Tag det på”, siger jeg strengt og rækker jeg ham et øjenbind, et sæt ankelmanchetter og et sæt håndjern. Da han har pacificeret sig selv åbner jeg døren og fører ham ind til krogen i loftet. Jeg forbinder tovværket og hejser ham op. Hvis du har læst del 1 ved du hvorledes jeg klæder mændene af.

Jeg studerer James, som hænger med hovedet nedad i krogen i loftet, kun iført øjenbind, håndjern og ankelmanchetter. Hans pik er allerede næsten stiv. Den vokser yderligere, mens jeg skyller hans bagindgang og fører den største plug op. Han stønner.

”Pik-liderlige halvbøsse!”, snerrer jeg. ”Du kan næsten ikke vente til jeg knepper dig, hva’? Måske skal du stedet prøve Gunnars kæmpepik i din liderlige røv. Var det noget?”

James nikker og svarer: ”Ja, Frue”

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

”Nu kan du komme i skabet, så du kan se hvilke andre mere lækre mænd, som jeg skal muntre mig med i aften”, siger jeg drillende, mens jeg sænker James ned. Derefter bliver han sat fast inde i det første skab, hvorfra han gennem koøjet vil kunne se de andre blive klædt af. Inden jeg lukker døren, fjerner jeg hans øjenbind. James misser mod lyset. Jeg vimser lidt rundt, mens jeg nyder James’ brændende øjne, som følger mig intenst. Jeg står total til falds for de hede blikke.

Så banker det igen på døren. Samme fremgangsmåde som med James. Denne gang er det bare Gunnar, som står for tur. Efter afklædningen betragter jeg Gunnars dejlige værktøj, mens jeg skyller ham bagi og fører pluggen op. Jeg ved at Gunnar tænder på ydmygelsen. Han fortrækker ikke en mine. Jeg berører hans pik, så den vokser sig halvstiv.

”Nåe, hvad så lille semi-homo?”, siger jeg henvendt til James, mens jeg nærmer mig skabet, som han står i. ”Er det ikke en lækker pik, som Gunnar har?” James ser lidt skeptisk ud. Jeg havde ikke regnet med andet. Den er ikke til børnenumser.

”Åhr, vær nu lidt frisk”, driller jeg. James fnyser inde i skabet. Han er så nem. Min kusse driver ved tanken om hvad Gunnars stav skal senere. Fuck, hvor vil jeg kneppes.

Til Gunnar siger jeg: ”Nå, min lille mandsling, er du klar til, at mor tager sig lidt af dig?”, mens jeg vrider hans nosser en omgang. ”Tøs!”, spotter jeg, mens jeg lander Gunnar på gulvet. Jeg fører ham ind i det andet skab og fjerner hans øjenbind, så han også kan se, når den nye dreng i klassen ankommer. I mellemtiden kan han så æde mig med øjnene, da jeg vimser hen til sengen og lægger mig på ryggen med spredte ben. I hånden har jeg dildoen. Jeg skal have noget op - NU. Min kusse er insisterende og vædende. Liderligheden er ved at få overtaget fra fornuften. Mens jeg væder dildoen dybt i min mund, banker det igen på døren. Jeg bliver nødt til at afbryde mit forehavende, men mærker tydeligt de intense blikke fra skabene. De kan ikke være i tvivl om min tilstand.

Udenfor står Oscar. Jeg bliver forbavses over, hvorledes hans udstråling og styrke påvirker mig. Jeg dvæler et øjeblik ved Oscars skønhed, så henter jeg rekvisitterne. Herefter er det samme fremgangsmåde, som med de foregående mænd. Oscar hænger uroligt i krogen fra loftet. Han er brølstærk og forsøger, at gribe mig. Jeg henter pisken og stryger den lille læderflap i enden af piske mod Oscars hud.

”Hvis du ikke opfører dig ordentligt, bliver jeg nødt til at bruge den her”, advarer jeg. Oscar smiler, men falder til ro, da jeg giver ham et lille prøve-rap på den ene vorte. Han udstøder en blanding af støn og brøl. Da Oscar er afklædt med renset og udblokket bagindgang, sætter jeg ham i det tredje skab.

Jeg betragter mine tre mænd gennem koøjerne. Endelig kan jeg tilfredsstille mig selv. På dirrende ben svanser jeg hen på sengen. Liggende på ryggen med spredte ben, sutter jeg på dildoen, men jeg kæler for mit underliv. Jeg er fuldt bevist om, at inde i skabene står øjnene på stilke. Min krop sitrer. Min klit og vorter er ultra følsomme, erigerede og hårde. I en bevægelse skifter jeg dildoen fra min mund til, med et hug, at være dybt begravet i min sejlende kusse. Ååhhhr, jeg stønner og vrider min lystne krop. Jeg kæler hårdt for mine bryster og vorter, mens jeg pumper og gnider min kusse. Orgasmen nærmer sig hastigt. Mine tanker finder tilbage til fantasien om mig på alle fire i den store seng. Hurtigt kommer jeg rundt på alle fire med røven mod skabene. Et øjeblik efter kommer jeg ved tanken om tre mænd, som tilfredsstiller mig, samt mine hænder som befamler mine bryster og knepper min kusse med dildoen. Jeg råber og jamrer: ”Arrhhg-ååååÅÅÅHHH”, mens safterne sprøjter fra mit indre og jeg falder om på sengen. Åh, den orgasme var dejlig kraftig, opbygget af dages forventninger til i aften. Nu føler jeg mig klar og kan koncentrere mig fuldt ud om at lege med mine mænd.

Efter at have sundet mig et par minutter, rejser jeg mig fra sengen og nærmer mig skabene med de ventende tyre.

”Nå, hvem vil først?”, spørger jeg. Ikke overraskende byder alle sig til. De vil ha’ mig, hvilket beruser mig.

Spillet uden grænser

Min plan er at James er først. Jeg åbner skabet, blænder hans øjne og tager ham over til plinten. Her bliver han fastgjort på maven ed knæene op under maven. Jeg henter min dildo og sætter den formstøbte ende op i kussen. Den passer perfekt. Det ligner at jeg har en pik. Jeg gramser på James røv, hiver lidt i plug og nosser. James stønner.

”Hva’ så røde? Er den lille homo inde i dig klar til mors pik, - eller vil du hellere have Gunners?”

”Din, Frue. Jeg vil altid helst have din pik”, siger James, så man næsten skulle tro, at han mener det.

”Ja, det kunne du lide”, siger jeg drillende, mens James kan høre, at jeg åbner skabet til Gunnar.

”Frue, den er alt for stor. Skån mig!” James lyder noget presset, mens jeg hiver Gunnar over foran hans ansigt og tilbyder ham Gunnars fede pik.

”Sut!”, befaler jeg og giver James et klask bagi med hånden. Han åbner munden og lader Gunnar komme ind. Det ser frækt ud, da James sutter Gunnars voksende stang. Til sidst er den næsten for tyk til hans mund.

”Sådan et par skabshomoer. I kan jo li’ det”, siger jeg og skubber Gunnar på røven. ”Kan du nu bukke dig ned, så jeg kan kneppe din lille røv”, snerrer jeg til Gunnar. Gunnar adlyder og jeg hiver pluggen ud af hans bagindgang, for et øjeblik efter at erstatte den med min dildo-pik. Gunnar stønner under behandlingen. Så knepper jeg Gunnar, så hans pik stødes længere ned i halsen på James, som gagger og hoster. Gunnar stønner højere og højere.

”Du har ikke fået lov til at komme”, siger jeg advarende til Gunnar, mens hans lyde indikerer, at han er godt på vej. ”Du får pisken at smage, hvis du kommer”, tilføjer jeg. Gunnar jamrer, at han ikke kan holde længere. ”Tøsedreng”, spotter jeg og trækker mig ud. Så går jeg om bag ved James, trækker hans plug ud og trænger op.

”Ååh, Frue!”, stønner James, som åbenbart har ladet Gunners pik slippe ud af munden.

”Sut James, for helvede”, kommanderer jeg, mens jeg skubber pikken helt op i James røv. James adlyder. Det gør dejligt i min sultne kusse.

”Knep ham, din slatne svans”, hvæser jeg til Gunnar, som støder til. James gagger og hvæser. ”Gunnar, du må godt komme nu”, tilføjer jeg stønnede. Vi knepper James i begge ender. Dildoen masserer min kusse, som flyder over. Det er kun lige til, at jeg kan holde den oppe i mig. Efter mindre end et minut piver og stønner Gunner, at han kommer, hvorefter han tømmer sig i James’ mund med en jamren. James sluger det hele. Jeg ved, at han elsker sperm.

”Hvor er du en ynkelig mand, Gunnar”, siger jeg og trækker mig ud a James’ bag. ”Flyt dig”, siger jeg og skubber Gunnar lidt væk, så jeg kan give James en smagsprøve af hans egen røv. Jeg ved, at han hader det og at det gør ham gal i skralden.

”Sut mig så, lorte James”, driller jeg, da jeg tvinger mig adgang til hans mund. Han spytter og hvæser alt hvad han kan, men jeg gør det ikke nemt for ham med min dildo-pik.

Inde i skabet, ser Oscar måbende til, mens jeg trækker mig ud.

”Ikke mere guf til dig”, griner jeg til James, mens jeg løsner ham fra plinten og gør hans hænder fast til krogen i loftet med et reb. Så fjerner jeg bindet fra James’ øjne, så han kan følge med i min leg med de andre drenge.

Derefter fastgør jeg Gunnar til plinten. På samme måde, på maven, så hans røv er tilgængelig. Jeg går rundt om ham, mens jeg kærtegner hans ryg og nakke.

”Patetiske lille slave tøs”, siger jeg, ”nu skal mor nok få en ordentlig mand ud af dig”. Jeg hiver min dildo ud, så min kusse giver et svup. ”Slik!”, kommanderer jeg og stiller mig, så Gunnars tunge lige kan nå. Han strækker halsen det bedste han kan og rækker tungen helt ud. Jeg nyder hans tunge, som berører mine skamlæber og snitter min klitoris. Men kun et øjeblik.

”Hvad fanden Gunnar, det kan du jo heller ikke finde ud af!”, skælder jeg, mens jeg griber hans hår og tværer min kusse rund i hovedet på ham, så han glinser af safter. ”Ah, det var bedre”, sukker jeg, mens jeg et øjeblik overvejer, at kneppe hans fede pik. Jeg går om bag ham og lader mine fingre og negle lege med den lidt slappe pik.

”Gunnar! Nu må du tage dig sammen”, siger jeg bebrejdende. ”Der er da ingen kvinder, som kan være tjent med sådan en slatten pik”. Jeg mærker, at den bliver stivere. Min berøring, godt hjulpet af ydmygelsen, giver resultat. Hvilken magt, men jeg må vendte.

”Du kommer i skabet igen, men jeg vil hjælpe dig lidt”, siger jeg bestemt. Jeg finder en dobbelt pikring i skabene og tvinger den på hans fede lem og krænger den ene del ned under hans nosser. Straks efter ligner det, at hans store pik er ved at eksplodere. Den er stor som aldrig før og får en mørk farve. Jeg løsner ham fra plinten og låser hans håndjern op, for derefter at låse dem på ryggen. Det er jo ikke meningen, at han skal kunne rører sin sprængfarlige tingest. Så kommer han i skabet.

Jeg åbner for Oscar, giver ham bind for øjnene, og tager ham hen til plinten. Oscars pik er forventningsfuld og stiv. Jeg gør ham fast, liggende på maven, som de andre. Det er tid for James, at komme til at nyde lidt. Hans pik er stiv, da jeg løsner ham fra krogen i loftet og fører ham til Oscars mund. Oscar vender hovedet. Jeg går om bag Oscar og griber hans nosser. Et klem og et klask senere er Jamas’ pik i Oscars mund.

”Sut”, beordrer jeg, mens jeg leger med pluggen i Oscars bag. Modvilligt går Oscar i gang. ”Dygtig dreng, Oscar”, roser jeg, mens jeg gejler hans pik som belønning. ”Knep hans mund”, siger jeg til James. Det behøver jeg ikke at sige to gange. James går til den. Han er liderlig. Oscar gagger og kæmper med det. James nærmer sig hastigt udløsning. Oscar ved hvad som er ved at ske og virrer med hovedet. Af al kraft klasker jeg hans røv, så han et øjeblik glemmer James’ pik i munden, men længe nok til at James, under høøje støøn, kan aflevere sin ladning i hans hals.

”Flot min skat, nu er du indviet som sperm-container”, roser jeg den hostende Oscar. ”Jeg tænker, at det snart vil blive din livret” spøger jeg. ”Kunne du tænke dig, at få suttet pik?”, spørger jeg. Oscar nikker ivrigt.

”James”, kommanderer jeg. James er villig til at adlyde og kravler under plinten for at sutte Oscars lækre pik. Jeg finder igen min dildo-pik og sætter den op. Det føles ulidelig skønt da jeg, efter at have fjernet pluggen, skubber min pik op i Oscar, som stønner voldsomt. Min fisse jubler, mens jeg knepper Oscar i røven. Inden længe kommer Oscar voldsomt i James’ mund, mens jeg får endnu en lille opvarmningsorgasme.

Du vi har sundet os et øjeblik, er ved at være klar til, at slippe mændene løs. Jeg løsner James’ ankelmanchetter og låser hans håndjern op. Derefter rækker jeg ham nøglerne til de andre. Han flår dem ud af mine hænder og skubber mig tilbage på sengen.

”Nu skal du få, din luder”, hvæser han hidsigt. Jeg kommer hurtigt rundt på alle fire, idet jeg håber, at de fatter, at det er sådan, at jeg vil tages. James er over mig og låser mine hænder på ryggen med de håndjern, som jeg lige har taget af ham. Derefter får jeg ankel manchetter på og min ben bliver bundet til sengestolperne. Således ligger jeg med spredte ben, røven i vejret og hovedet i dynen, mens James frigør drengene. Min kusse kildrer af liderlig forventning, mens mine tanker kredser om det, som er lige ved at skulle til at ske.

Den første som kommer over i sengen er Oscar, som med det samme stikker pikken i min mund.

”Sut, tæve”, udbryder han. ”Nu skal du få betalt” Da hans pik er helt stiv, knepper han min mund. Gunnar og James støder til og rager mig i kussen og på brysterne. Åh, himmel.

”Synes i ikke, at hun fortjener pisken”, siger James så. De andre grynter samstemmende. Mens James henter pisken stikker Gunnar prøvende sin fede pik op mig. Der undslipper næsten et helt støn fra min mund, mens Oscar trækker sig tilbage for igen at støde i bund. Et øjeblik pumper drengene i takt, mens jeg føler min krop nærme sig næste orgasme. Så kommer James til.

”Flyt dig. Læg dig på ryggen under hende”, kommanderer han Gunnar. Jeg føler en ufattelig tomhed i min kusse da Gunnar trækker sig ud, -suk. Han er dog hurtigt rundt på ryggen og snart kan jeg se hans ansigt mellem Oscars knæ. Min kusse fyldes af pik og glæde, da han presser mig ned over ham. Så rammer smerten mine balder. James varmer dem med pisken. Alt koger i mig, det koger over, jeg kommer og sprøjter ud over Gunnar.

”Møjtøjte”, skriger James. ”Du skal fan’me ikke komme uden mig”. I min orgasmerus mærker jeg slagene intensiveres. Så stopper de. Min røv gløder. Gunner pumper bare videre i min kusse. Så da James genner Oscar om bag mig og de begge spytter på mit røvhul, er jeg varm og klar. Oscar sætter pikken til og presser sig i ind. Det er ekstremt stramt, at have Gunner i kussen, mens Oscar forcerer lukke musklerne. Jeg skriger i lyst og smerte.

”Ti dog stille kælling”, udbryder James og putter sin pik i min mund. Så knepper de mig i et sindssygt tempo. I ved, sådan som kun tre gode mænd, der lige har fået den første udløsning, kan kneppe. Min krop sanser kun pik og alt svømmer for mig, da Gunnar finder mine vorter og klemmer til, mens James råber: ”Kom så din forpulede smatso! Vis os hvem du i virkeligheden er”.

 Jeg råber, jamrer og ryster i orgasmens magt. Jeg føler, at alt går på mig, selv lyset går. Da jeg vågner, er min krop øm, som efter en håndboldkamp, og godt spermet til. Min hals er øm og de andre huller dunker. Lagnet er vådt, mændene er gået, men har gjort sig den ulejlighed at slippe mig fri. Hvilken utrolig følelse. Kan jeg modstå den fristelse det er, at fortælle min mand historien allerede i aften? Jeg låser mig ud og vakler hjem. Hvis nogen har set mig, har jeg nok lignet det som jeg er…..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.