Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej, jeg hedder Kisser. Jeg er en slank blondine omkring de 50, som er godt gift og bor i et mindre samfund, hvor der findes en lokal uddannelsesinstitution, som mest tiltrækker unge mænd. Min mand og jeg har et lidt kompliceret forhold, da jeg altid har haft behov for, at udleve et særligt kink, som min mand ikke er en del af. Det accepterer han ikke uforbeholdent. Han er, - til tider, temmelig oprevet over det, men vi har, trods alt, holdt sammen i mange år nu. Han har da også indirekte glæde af det, idet vi tit knepper som sindssyge, efter mine mange eventyr. Min sexlyst er stor og jeg elsker min mand.

Men jeg har brug for unge mænd(- og til tider kvinder). I begyndelsen fandt og fristede jeg unge fyre, når vi var i byen. Med dem havde jeg ret almindelig sex i en have, på gaden, skjult i en port eller i et depotrum på den beværtning som vi besøgte, mens min mand tit rendte rundt og ledte efter mig. Det tændte mig enormt den gang, men det blev snart utilstrækkeligt og det har senere udviklet sig betydeligt.

SEX I DAG?

Det er blevet mere avanceret og sat i system. Nu lokker jeg de studerende fra den lokale uddannelsesinstitution. Jeg tvinger dem til perverse lege, så som tvang, bondage, pegging og bi/homo. Det tænder mig helt vildt. Min mand og jeg ejer en større bygning, hvor vi lejer værelser ud. I denne bygning, har jeg i kælderen mit eget hemmelige og specialudstyrede rum, hvor jeg er Dronningen og hersker uden forbehold.

Jeg har aldrig haft problemer med, at tiltrække mine udvalgte emner. Det har mit attraktive ydre og udfordrerne opførsel altid hjulpet mig med. Da jeg var ung, var det nemt at se lækker ud, men nu må jeg holde min krop attraktiv med fitness, wellness, og efter vores 3. barn, også lidt kirurgi. Jeg elsker mine nye bryster og flade mave. Det er herligt, at jeg kan forblive attraktiv. Mange siger, at jeg ligner en på 35. Jeg kan ikke få nok af begær og beundring. Jeg klæder mig gerne fristende, især når nogen skal i nettet, eller fyres op under. Jeg ved ikke, hvad der skal blive af mig den dag, hvor jeg ikke længere kan tiltrække de frække unge mennesker. Jeg håber, at der går mange år endnu og at min sexlyst er aftaget betragteligt.

De unge mennesker, som jeg vælger, skal se godt ud og være med på lidt af hvert. De må være parat til at gå lidt over deres grænser. Det gør mig liderlig.

Jeg jager i byens beværtninger. De indledende træk er ofte, at jeg ”tilfældigt” møder eller passerer dem i baren. Jeg pirrer dem med en hurtig berøring og, hvis de virker modtagelige, frække bemærkninger.

Til drengene siger jeg: ”Hva’ så frække, har du noget hårdt til mig?” eller ”Skal jeg mærke dig i nat, lækre?” eller ”Min mund løber i vand, når jeg forestiller mig, hvordan jeg suger din mælk ud af dig”.

Til de vågede piger er det: ”Hvad så lækre. Du ser hot ud i den kjole. Er du frisk på at blive taget af en rigtig tiger?” eller ”Er du til piger? Tør du lade en rigtig Dronning ordne dig?”

Hvis vedkommende så virker interesseret, danser jeg frækt med dem eller lader et forslag falde, om at mødes udenfor, eller på toilettet. På det tidspunkt er jeg allerede godt våd og kan ikke lade være med at føle på varerne. På tomandshånd foreligger jeg dem så aftalen. Det er kinky sager og det er bestemt ikke alle, som vover at sige: ”Ja”. Det giver mig et sug i maven og længere nede, hvis jeg får et ”Ja”. Derefter har jeg svært ved at vente. I mit hoved findes kun dominerende sex og alle mine overtalelsesevner bliver brugt på, hurtigt at få mit offer med hjem i min kælder. Sådan mødte jeg også Oscar.

Oscar er en lækkerbisken. Kæmpe stor og veltrænet. Det tænder mig mest at dominere de store og veltrænede fyre. Med kvinderne, er det deres energi, selvtillid og modspil som er afgørende. Følelsen af at have kontrollen over en person, som man under normale omstændigheder aldrig ville kunne dominere, sender mig i ekstase. Oscar er virkelig dejlig. Næsten 2 meter høj, bredskuldret og med en god fast røv. Hans muskler er ikke kæmpe, men han er meget markeret. Rundt om hans unge firskårne ansigt bølger hans lange mørke hår. Hans øjne er brune og rolige, hans hænder er kæmpe. Han kan virkelig rive én rundt, hvis han får lov. Og det gør han, efter at jeg har ydmyget ham tilpas lang tid og hele min krop summer af lyst.

Vi går hånd i hånd gennem de små gader, efter jeg endelig har fået overtalt Oscar til at følge med mig hjem. Om lidt vil han være prisgivet. Mon han kan forestille sig, hvad jeg vil udsætte ham for, eller undervurderer han den velholdte, lidt gamle kone, som han har samlet op i byen. Vi stopper og mærker hinandens kroppe, kysser krævende. Hvem er mon mest dominerende? Jeg kan føle hans enorme styrke, hvilket tænder mig, da jeg ved, at han ikke får chancen for at tage kontrollen. Vi fortsætter med at gå og snart er vi ved kældertrappen. Vi går ned til bunden af skakten. Lige uden for kælderdøren kaster Oscar mig op ad væggen og snaver mig heftigt. Hans store hænder er overalt. Jeg kæmper. Selv om det føles fristende og ingen kan se os, vil jeg ikke vise min svaghed og komme - endnu. Jeg skubber ham væk og låser døren op. Vi må og skal ind nu. Jeg er på nippet til at miste kontrollen og må have ham pacificeret, før han overtager styringen totalt. Jeg næsten løber på mine høje hæle, når døren til det hemmelige kælderrum et sekund før ham, griber håndjernene, som hænger på knagen og vupti er hans hænder sat ud af spillet. Nu begynder legen, -MIN leg med unge lækre Oscar.

”Husker du, hvad vi aftalte nede på baren?”, spørger jeg. ”Det er sidste chance for at melde fra.” Jeg gnubber min velformede, kjolebeklædte røv mod hans bule i bukserne, så han ikke skal komme på andre tanker. Han kan helt sikkert mærke fordybningen mellem mine balder på hans pik, som føles stiv. Min kusse driver af forventningernes saft. ”Du er med på, at det som du kommer til at opleve nu, bliver mellem os to?”, fortsætter jeg. Oscar nikker. Så låser jeg op og åbner døren.

Den store mørke himmelseng, i den fjerne ende af mit dunkle kælderrum, kommer til syne i døråbningen. Oscar ser nysgerrigt ind i rummet, som åbenbarer sig for ham. Ud over sengen, er der seks skabe på væggen modsat sengen og intet andet. De tre af skabene har et koøje i lågen, ellers er de ens udenpå. Jeg tænder det svage lys, skubber ham ind, lukker døren og drejer låsen indefra. Så giver jeg Oscar bind for øjnene og dirigere ham hen til krogen i loftet. Jeg åbner et af skabene med udstyr og tager et reb. Jeg binder den ene ende i Oscars håndjern og svirper rebet op i krogen, hvorefter at jeg strammer til, så Oscar står med armene strakt mod loftet. Jeg fastgør rebet til sengen. Den er boltet fast og kommer ikke til at rykke sig.

”Så, dit lækre handyr, nu skal du have tøjet af”, hvisker jeg forventningsfuldt, mens jeg løsner hans livrem og åbner bukseknappen. Med et ryk nedad afklæder jeg Oscars underliv. Han træder ud af bukser og boxers, mens jeg studerer den nederste og nøgne del af hans krop.

”Lææækkert”, spinder jeg kælent, mens mine fingerspidser og negle stryger let kærtegnende over hans bare hud. Forventningerne til det jeg ser, giver mig kuldegysninger. Jeg sætter mig på hug og ånder tungt på hans halvstive pik, mens fingrene fortsætter deres rejse. Min behandling gør, at den rejser sig lidt. Jeg studere ham og ka’ li’ det som jeg ser. Oscar bliver lidt mere urolig, efter at have stået stille som en statue, flytter han fødderne let. Jeg klukker overlegent og nyder min magt.

Så kommer turen til hans jakke og skjorte. Men de skal jo ud over håndjernene, så jeg må tage mine forholdsregler, for at bevare kontrollen. Jeg tager manchetter og et reb mere fra skabet, samt et hejseværk. Jeg sætter manchetterne på Oscars ankler, slynger rebet op i krogen, binder den ene ende af rebet til manchetterne ved Oscars fødder. Så fastgør jeg hejseværket til sengen og forbinder rebet. Derefter hejser jeg Oscars fødder op til loftet og løsner rebet til hans arme. Nu hænger Oscar med hovedet nedad. Hans pik er på højde med mit ansigt. Jeg ånder på den igen og klasker hans balder, så de rødmer. Et øjeblik overvejer jeg at smage, men formår at styre mig selv. Min krop er elektrisk og sensitiv for berøring. Jeg glider ud af kjolen og er nøgen, bort set fra stiletterne. Det hjælper lidt. Så fjerner jeg Oscars håndjern og klæder ham helt nøgen, mens han griber ud efter mig. Det er lækkert, at føle hans stærke arme om min krop og store hænder mod min nøgne hud. Jeg nyder det et øjeblik, men bliver herefter nødt til, at klemme hans nosser temmelig hårdt, for at kunne komme fri. Han stønner.

Han må have håndjern på igen. Jeg studerer ham lidt og svømmer hen i hans lækkerhed, Mums! Jeg griber om hans ansigt og kysser ham heftigt, mens han med lethed bøjer i hoften og møder mit kys. Hans muskler bliver, til min store fornøjelse, endnu mere synlige. Efter et langt kys, hvor han kæmper for at nå min mund, må han give op og lade sin overkrop falde ned. Han trækker vejret hurtigt efter anstrengelsen. Som en lille belønning fjerner jeg bindet fra hans øjne og lader ham se mig. Blikket i hans øjne afslører, hvorledes han ville have grebet og taget mig, hvis han kunne. Jeg nyder begæret et øjeblik. Så sætter jeg bindet tilbage over de grådige øjne. De tænder mig i en grad, så liderligheden brænder i min krop, som føles ustyrlig og vild. Jeg kan næsten ikke vente med at mærke ham. Så jeg beslutter at tage ham ned og flytte ham til det ene skab. Det er alt for tidligt at fortsætte legen.

De tre skabe med koøjer er indrettet til opbevaring af slaver. Jeg fastgør Oscar inde i det ene, fjerner øjenbindet og lukker lågen. Gennem ruden kan han se mig gøre klar til vores videre leg. Fra de andre tre skabe finder jeg det udstyr, som jeg vil bruge på Oscar.

Først en sammenklappelig plint, som jeg stiller op midt på gulvet. Den er speciallavet til at fastgøre slaver på, så de hviler på bryst og mave, med hænderne bundet nede ved gulvet. Slavens ben kan fastgøres i forskellige stillinger, enten spredte med fødderne på gulvet, eller med knæene bundet op under maven. Den første stilling bruger jeg mest til mine piger, så jeg har god adgang til alle huller, mens den sidste er favoritten til mine mænd, så de er helt åbne for min store pik.

Dernæst finder jeg min specialstøbte dobbeltdildo. Den er af en type, som piger kan bruge uden sele, da den ene ende, skal op i vagina. Dildoen er støbt til mig, hvilket både giver et perfekt greb og dejlig stimulans. Den anden ende, som er pænt stor, skal op i partneren, hvilket alle mine slaver får fornøjelsen af. Det er en slags adgangsritual. Jeg elsker pegging. Det er maks dominans i min optik.

Sidst, men ikke uvigtigt, glide creme.

Jeg lægger mig på sengen, hvor jeg ved, at Oscar kan se mig lige op mellem mine vidt spredte ben. Vel vidende, at Oscars øjne står på stilke inde i skabet, nyder jeg at lege med dildoen. Her er glide creme heeeelt unødvendigt. Jeg kan næsten mærke hans øjne brænde på min hud, da jeg tester mine huller med begge ender af det frække legetøj. Min klitoris står spændt ud mellem mine skamlæber. På få minutter kommer jeg i en voldsom og våd orgasme. Aaarrhh, lige hvad jeg trængte til. Nu er jeg klar til at bringe Oscar ud af skabet igen.

Jeg åbner skabet. Vow, det ser ud til, at Oscar kunne lide forestillingen. Jeg giver ham bindet for øjnene igen. Så løsner jeg ham fra skabet. Stadig med lænkede hænder og fødder, leder jeg ham hen til bænken, hvor jeg tvinger han ned på maven og fastgør arme og ben. Nu skal han indvies i min Verden. Jeg tager dildoen og fugter den kraftige ende i mit våde skød. Åhh, hold kæft, hvor jeg glæder mig. Jeg skifter til den anden ende, som jeg fører op. Nu er jeg Herren i selskabet.

”Sut!”, befaler jeg og stikker pikken hen til Oscars læber. Han undviger.

”Smag mine dejlige safter”, siger jeg indbydende og sætter igen pikken til hans læber, mens jeg holder fast i hans lange hår. Oscar prøver at undslippe men beslutter sig til sidst til at sutte prøvende på min stive pik. Det ser mega-frækt ud.

Få sex i dag

”Hvad så, din lille liderlige Homo? Kan du lide en lækker pik?”, spørger jeg frækt. Oscar sutter uden engagement. ”Hvis du sutter min pik godt, vil jeg gøre gengæld”, lokker jeg. Det hjælper lidt. Jeg trækker mig ud og går om bag ved Oscar, lægger mig under hans bøjede knæ og trækker pikken fri af lårene, så jeg kan sutte hans lækre lem. Uhm, jeg nyder det og snart smager jeg hans begyndende safter. Nok med det. Jeg går tilbage til hans ansigt og tilbyder ham min stav igen. Nu sutter han virkelig.

”Godt, min lille drenge luder”, roser jeg og begynder at kneppe ham i munden. Han gagger og hoster.

”Hva’ er nu det? Kan du så opføre dig pænt og sutte mig ordentligt? Det er vel ikke værre end det, som du tilbyder pigerne?” driller jeg. ”Du skal tage mig til roden!” kommanderer jeg og griber hans hår, og vinkler hans hoved, så hans svælg får en god vinkel. Så støder jeg i bund.

Oscar sprutter og hvæser, mens han kæmper med gag-refleksen. Jeg griner og håner ham.

”Lorte luder”, siger jeg. ”Du er sgu et elendigt knald. Tag dig nu sammen! Du får først lov til at kneppe mig, når du kan klare min dejlige stav.”

Jeg trækker mig og går om bagved Oscar.

”Nu kan du lige tænke lidt over det, mens jeg varmer din røv.” Jeg slår hårdt med flad hånd på hans balder, indtil til de gløder. Oscar brummer lidt og prøver at komme fri. Det lykkedes selvfølgelig ikke. Jeg går tilbage til hans ansigt. Nu gaber han frivilligt. Jeg skubber staven ind og støder i bund. Han hoster, mens jeg knepper hans hals. Det kildrer dejligt i kussen, da staven masserer mit indre og min klit. Da han ikke længere gør modstand stopper jeg modvilligt. Er han besvimet? Jeg trækker plastikpikken ud. Jeg kan ikke finde ud af om han trækker vejret. Så klasker jeg ham bagi, hvilket hjælper. Der kommer liv i ham igen.

”Det var dygtiiig!”, siger jeg, som om jeg roser en hund. Jeg finder en udskyldningssprøjte og et kar med vand frem og begynder at forberede hans røv på den forestående indtrængen. Han ligger uroligt på plinten, mens han protesterer lidt. Jeg finder en gag og blokerer hans mund. Ah, dejlig ro. Da jeg har skyllet Oscar bagi og klistret hans bagindgang godt ind i smørelse prøver jeg med en finger. Protesterende lyde slipper ud af Oscars tilstoppede mund. Det bekymrer mig ikke og jeg fortsætter. Snart har jeg tre fingre i røven på ham. Så er det tid for dildoen.

”Så, loverboy. Nu tager jeg din mødom”, spotter jeg og sætter dildoen mod hans sarte hul. Han hyler bag gagg’en. ”Snart vil du være én af de indviede”, siger jeg og trænger langsomt ind. Oscar laver lyde og rykker i sine bånd, men han er hjælpeløs i min magt. Min kusse pulserer og mine brystvorter stritter af lyst. Det er det her, det handler om. Det er nu det sker for mig. Presset på klitoris og i min kusse øges i takt med, at jeg kommer dybere op i Oscar. Jeg nærmer mig den 7 himmel, da jeg knepper Oscar i røven med seje tag. Pikken stimulerer hele min kusse og jeg stønner højt og skingert. Oscar stønner med. Han er vist ved at komme sig over den lidt vanskelige begyndelse. Hurtigere og hurtigere arbejder jeg mod en sikker orgasme. Mine ben ryster og jeg skriger i ekstase, mens jeg pumper løs i Oscars udblokkede kanal. Endelig falder jeg ind over hans stærke ryg.

Jeg sunder mig lidt og finder hans pik med hånden. Jeg kærtegner den hårdt, mens jeg igen begynder at pumpe hans røv. Han holder mindre end to minutter. Så ryster hele hans krop og sæden sprøjter ud på gulvet under ham. Jeg kysser hans nakke, mens orgasmen klinger af og jeg glæder mig til anden halvleg, hvor Oscar bliver sluppet løs. Jeg forstiller mig, hvorledes han vil kneppe mig sønder og sammen i alle mine huller og efterlade mig udbombet på den store seng. Min krop er allerede klar. Jeg kan mærke de begyndende liderlige vibrationer, da jeg rejser mig op og trækker dildoen ud af os begge.

Jeg fjerner Oscars bind fra øjnene og gagg’en fra hans mund. Forsigtigt løsner jeg hans bånd. Jeg ved, at jeg er prisgivet, så snart at han slipper løs og får fat på mig. Det kildrer i min krop. Det er meningen ved at tirre ham. Han skal være vild, når han tager mig. Han skal være hensynsløs og bare banke pikken op i alle mine huller. Jeg ryster på hånden.

Oscars lemmer sover og kommer kun langsom til live.  Han øjne lyser af lyst og indestængt hævngerrighed. Jeg holder sikker afstand. Pludselig griber hans arm efter mig, fanger mit knæ og holder fast. Min kusse flyder over i forventning. Selv om han kun har fat med en hånd, kan jeg ikke slippe fri og snart er han over mig. Han hiver mig op, banker pikken i min sjaskvåde kusse og kysser mig krævende. Jeg sejler væk i hans stærke arme.

”Sut min pik”, udbryder han kort efter. Jeg kommer på knæ og tager hans dejlige stav i munder. Den smager af mig selv. Det tænder mig yderligere og jeg sutter ham intenst og hårdt. Snart knepper han min mund. Det er frækt. Han stønner højere. Han trækker sig ud og smider mig på maven i den store seng. Min krop jubler. Nu kommer det.

Oscar borer sit jern op i min hede kusse og knepper mig så vildt, som jeg ikke kunne have forestillet mig i min vildeste fantasi. Pikken banker op i mig og hans nosser klasker mod min erigerede klit. Jeg stønner ubehersket, højere, dybere. Med skinger stemme beder jeg ham tage mig i mit snævre bagerste hul. Han skifter, uden hensyn, uden at sænke farten. Jeg skriger af smerte og lyst. Han øger kraften og banker hele min knop ned i madrassen. Hans stønnen tager til. Det er hans lyst som styrer nu. Jeg er kun en rekvisit. Med min ene hånd finder jeg min ophovnede klit og med et strøg bringer jeg mig selv over grænsen. Mit underliv kramper i rytmiske sammentrækning, hvilket går lige i hans mandige værktøj, som tømmer al hans kraft og liderlighed langt op i min udspilede røv. Et øjeblik senere falder han sammen over mig. Jeg mærker hans tyngde, mens jeg nyder efterdønningerne af orgasmen. Han er ubevægelig og jeg når at tænke, at han måske er besvimet. Endelig rører han på sig.

”Øj, det var fandme’ fedt. Det er det bedste sex, som jeg nogensinde har prøvet”, siger han omtumlet. ” Jeg anede ikke, at man kunne få så gode orgasmer med noget i røven.”

”Du siger bare til, hvis du har lyst en anden gang”, svarer jeg. Han ved endnu ikke, at han sandsynligvis får selskab af to andre. Der er jo plads til tre i mine skabe.

Han glider ud af mig, tager sit tøj på og efterlader mig gennemkneppet på sengen. Fuck, hvor vil min mand tage sig kærligt af mig, når jeg fortæller dette. Gys, sikken et herligt liv.

 

Måske kan i senere læse om en af mine kvinder, eller hvordan jeg hersker over tre store mænd på én gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.