Det var sent Fredag aften og vi ville en tur i byen.

Min kæreste Charlotte var ved at tage tøj på, da hun fandt en meget kort sort nederdel frem, hun spurgte om hun ikke skulle tage den på, jeg svarede at hun ikke skulle bevæge sig meget for at man kunne se hendes trusser når hun havde den på. Hun spurgte om det så var bedre hvis hun så lod være med at tage trusser på, jeg kikkede på hende, og hun smilte frækt. Og jeg sagde at jeg syntes hun skulle gøre det.

Det endte at hun havde en hvid skjorte bluse på og den sorte nederdel, og så havde hun en hvid blonde BH på, men ingen trusser. På vej ned i byen gik jeg med min hånd på hendes bare bagdel og indimellem mærkede jeg hendes kusse bagfra, den var allerede godt våd inden vi nåede ned i byen. Da vi kom ned i byen hvor der var mennesker tog jeg min hånd til mig selv igen.

Vi gik ind på et mindre værtshus, vi satte os i baren og fik en øl. Der var en masse sofagrupper og et lille dansegulv i den anden ende af lokalet, vi satte og ned i en af de bagerste sofaer, min kæreste satte sig yderst. Lidt over for sad en fyr, som indimellem sad og kiggede på hende, når vi kiggede der over kiggede han væk. Jeg sagde til min kæreste om hun ikke ville give han noget at kigge på, hun nikkede og spredte benene. Jeg tror der gik et stykke tid inden fyren opdagede at hun ikke havde trusser på, men da det var gået op for ham, kunne han slet ikke lade være med at kigge.

Pludselig rejste han sig og kom over til os, han spurgte om han måtte sætte sig hos os. Jeg sagde at det måtte han gerne, vi rykkede længere om bag bordet og sad og snakkede om alt muligt et stykke tid. Jeg lagde min hånd på hendes lår og kørte den lidt frem og tilbage. Fyren kiggede på min hånd og hendes lår, og sagde så at det ikke var retfærdigt at jeg sad og tog på hende foran ham, min kæreste svarede at han da også bare kunne gøre det, og straks havde han lagt sin hånd på hendes andet lår, han bevægede sin hånd længere og længere op ad hendes lår, og inden længe havde han en finger i kussen på min kæreste. Så sagde han at han havde en enorm stiv pik, men kæreste svarede at han skulle tage den frem, men det ville han ikke, men hun sagde at der var så mørkt at ingen ville se det hvis han rykkede lidt ind under bordet, det gjorde han så og jeg gjorde det samme.

Nu sad hun der men en pik i hver hånd mens vi tog hende på låret og legede med hendes våde kusse, der var efterhånden mange mennesker inde i baren, de skulle bare vide hvad der foregik under bordet her. Pludselig blev fyren vild i øjenene og så kom han ud over hendes hånd og sine egne bukser, han sad nu der og vidste ikke rigtig hvad han skulle gøre, men så proppede han sin pik tilbage i bukserne og hev skjorten ud over hans tilsvinede bukser og bevægede sig ud på toilettet.

Vi grinte lidt af det, og så sagde jeg at jeg ville bolle hende, vi blev enige om at gå uden for. Da vi var kommet ud, gik vi lidt ned af gaden. Vi gik ned mod byparken, vi satte os omme bag en hæk, og begyndte at kysse. Jeg løftede hendes bryster ud over BH kanten, og begyndte at slikke på dem, så tog jeg min pik frem og så satte hun sig op den, hun var så våd at den bare smuttede direkte ind. Vi sad der og bollede hørte vi pludselig stemmer og fodspor.

Vi sad helt stille mens de gik forbi, den hæk vi sad bag. Ingen lagde mærke til noget, og da de var gået igen fortsatte vi hvor vi havde sluppet. Da jeg var ved at komme, trak jeg min pik ud og gav hende den i munden. Hun suttede 3-4 gange og så sprøjtede jeg min varme sæd ind i hendes mund. Hun suttede mig ren, vi rejste os, og gik hjem igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.