Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde lige været i bad, klokken var 12.00, Jeg havde besluttet mig for at begynde at onanere lidt, inden min datter ville komme.

Jeg tog Pikken i hånden og spille den af imens jeg gik ind på mit soveværelse. Jeg blev helt rød i hovedet, min datter lå helt nøgen på sengen, med hånden på sin lille mis. Hun lå bare helt bomstille og kiggede op på mig.

SEX I DAG?

Hun var åbenbart kommet imens jeg var i bad. Jeg gik hen til hende. "Må jeg ikke få en lille tur?" Sagde han stille. "Øhm, hvad mener du?" Sagde hun med et frækt smil.

Jeg tog mine bukser og min skjorte af. Nu havde jeg kun mine bjørnborg underbukser på.

Hendes første reaktion var bare at glo på sin far mens hun måbede, men så blev hun mere og mere liderlig, jeg kunne ikke lade være med at fantasere mig til hvordan jeg kunne gennem kneppe min datter igen, Det ville bare være perfekt. Min datter blev bare liggende og kiggede på mig.

Jeg tog langsomt mine underbukser af, mens jeg holdt øjenkontakten med min datter. Da jeg havde fået dem af lagde jeg mig hen ved siden af hende. Hun lagde sin hånd på sin fars mave for at se hvordan jeg reagerede. Men jeg viste slet ik nogen reaktion. Så sagde jeg med min dybeste bjørne-stemme "Skal vi ikke gøre det igen skat?". Hun havde selvfølgelig lyst, og vi var begge MEGA liderlig, 

"Jeg ved du har lyst, skat.." Sagde jeg stille. "Se hvor meget jeg har lyst" Sagde jeg og kiggede ned på min stive pik.jeg lagde min hånd på hendes bryst og begyndte at køre den rundt i cirkler på brystet. Jeg kom langsomt tættere og tættere på bryster.

Til sidst ramte jeg brystvorten, hun kunne ikke lade være med at stønne, det var så skønt, det var meget bedre end når man selv legede lidt med sine bryster. "Kan du lide det?" Sagde jeg med et lille smil på læben. "Mmm... Det er vidunderligt!" Sagde hun stille. Hun tog fat på mine lår, og førte langsomt sin hånd op mod min pik.

Hun var ret usikker på om jeg kunne lide det, så mens hun gjorde det, blev hun ved med at kigge på mig. Men jeg gjorde ikke noget andet, jeg blev bare ved med at rage på hendes bryster. Så hun fortsatte langsomt med at føre sin hånd op af mit lår. Mens hun gjorde det, kunne hun mærke hvor liderlig hun blev, det var næsten ikke til at styre. Hun havde lyst til at vende og dreje sig i en uendelighed så liderlig var hun.

Da hendes hånd var nået helt op til min stive pik, greb hun godt fat om den, og begyndte at onanere den. "Kom, skal vi ikke gøre det nu!?" Sagde jeg og satte sig op i sengen og gav hende et kys. "Jo far lad os gøre det nu. Lige nu, jeg kan ikke vente!" Sagde hun.

Jeg satte mig ved hendes knæ, og begyndte at røre ved hende mis. Og så gjorde jeg det. Jeg kom min pik op i hendes glatbarberet fisse. 

Min pik kørte ud og ind i hende, hun støn og skrig knep mig far knep mig hårdt. Ohh gud stik din pik ind i min kusse, bliv ved med at kneppe mig, du må ikke stoppe. Jeg rullede rundt så hun kom oven på. Hun red min pik som hun aldrig havde lavet andet. Mærk skat du er helt nede over mine nosser, Behold den stramme kusse nede over min pik, bliv ved med at kneppe din far. Din unge krop tænder mig sådan. Jeg vil kneppe dig hele dagen. Hun hev bare efter vejret da hun hoppede op og ned.

Pludselig viste han, at hun fik orgasme, hun stønnede og hev efter vejret og hendes fisse begyndte at stramme mere end før, da hun begyndte at sænke farten sagde jeg at jeg selv var ved at komme. Jeg hjalp hende af min pik, Så tog hun fat i min pik og begyndte at spille den af på mig igen til jeg sprøjtede ud i ansigtet på hende. Hun fniste, og kyssede spidsen af min pik da det sidste skud kom.

Vi lå lidt og sunde os, da hun spurgte far vil du ikke slikke min fisse.

Efter flere minutters sutten og slikken, viste jeg at hun var klar til at kneppe igen. Hendes unge fisse var så våd og varm som den kunne blive. Læg dig på maven, sagde jeg..hun kravlede af mit ansigt, og gjorde som jeg sagde. Jeg lagde sig op på hende og spredte hendes ben helt ud til siden, jeg lagde hele min vægt oven på hende og pressede.min pik imod indgangen til hendes fisse, er du klar, spurgte jeg og puttede den lidt ind. Hun stønnede og roterede med sin røv. Oh ja far, stik den dybere ind oh gud ja dybere ind. Jeg kunne ikke vente mere, og stak den dybt ind, jeg rejste mig op på mine knæ, hendes bagdel fulgte automatisk med pikken, så hun var nu oppe på alle fire, klar til at få den dybt ind i sin lille fisse. Jeg tog fat i hendes bagdel og begyndte at kneppe hende med lange seje stød. Jeg trak den næsten helt ud, så kun hovedet var ind, så stødte jeg den ind igen med stor kraft.

Da jeg begyndte at pumpe hurtigere, stønnede og klagede hun sig højere, Jo mere hun stønnede, jo mere og hårdere stødte jeg den ind i hende. Hun råbte KNEP MIG FAR Oh knep mig ja, ja, ja. Efter nogen minutters kneppe kunne jeg ikke holde mig længere. Jeg kommer, jeg kan ikke holde tilbage. Hun stønnede hen over skulderen at jeg bare skulle lade den gå. Jeg kunne slet ikke styre mig, så jeg begyndte at komme inden i hende. Jeg skød mange skud inde i hende og hvert skud fik hende til at skrige endnu mere, da hun fik sin orgasme, hende kusse begyndte at stramme Oh skat du kommer nu gør du ikke, hun stønnede bare som svar, og fortsatte med at støde tilbage imod min pik. Da hun var færdig faldt hun frem over og ned på sin mave.

Gud far du kneppede mig virkelig hårdt denne gang! - Hvad så skal du prøve anal også?

Igen lagde jeg mig på knæ bag hende og begyndte at køre min pik ind og ud af hendes kusse.jeg fortalte imedens jeg gjorde det for og, brug hendes egen safter til at smøre med. Er du klar til at jeg kneppe det lille brune røvhul jeg ser foran mig. Ok nu er det tiden. Jeg kendte nu vejen og trak mig ud af hendes fisse og pressede hovedet af min stive pik ind imod hendes røvhul. Jeg spredte forsigtigt hendes hul ud og trykkede mig et par cm ind. Hun skreg og gispede, Oh din liderlige støder stønnede hun da jeg trængte længere ind. 

Jeg øgede rytmen da hendes smerte gik over til vellyst. Oh ja far OH JA, OH JA knep mit røvhul skreg hun hen over hendes skulder. Jeg var allerede ved at komme igen og min piks hårdhed inde i hendes røv var ubeskrivelig. Jeg begyndte at slå hende i hendes røv med min hånd, råbe til hende, Din liderlige luder. Du er så liderlig. Tag min stive pik i din lille røv, jeg kommer snart i dit lille røvhul din luder. Er du klar til at jeg sperme i din lille søde røv.

Og så sende jeg en ladning sæd op i hendes røv og faldt sammen ved hende side, hun kravler ned og begyndte og sutte min pik ren og sagde tak far,

Det var en dejlig og vildeste oplevelse vi igen har prøvet, hun følte sig så tilfredsstillet som aldrig før. 

Det var den bedste omgang sex i mit liv med min datter, har virkelig fundet ud af hun er en fræk og liderlige datter

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.