Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Charlotte og jeg havde længe snakket om at tage på tur til Tyskland for at købe øl og andet godt, så jeg havde være ude og leje en lidt større 7 personers bil så der var god plads til det vi skulle købe samtidigt som at en af os kunne ligge og slappe af på bagsædet mens den anden kørte bilen.

Vi havde været på besøg hos nogen af min familie på Fyn og havde bestemt så for og få en tur ud af det. Charlotte var min daværende kone, på denne tur troede jeg egentlig heller ikke at vi skulle have sex, da turen startede skidt hun havde det ikke godt, men det blev en lidt anden tur end forventet.

SEX I DAG?

Tidligt om morgen kørte jeg og Charlotte afsted fra Fyn mod Lolland, vi sad bare og snakkede om det ene og det andet og da vi nåede til Langeland spurgte Trine om det var okay at hun lagde sig om på bagsædet og tog en lur for vi havde festet lidt vildt aftenen før så hun var ikke helt god i hverken kroppen eller hovedet, jeg stoppede på en rasteplads og vi stod begge ud og gik på toilettet, da vi mødtes ved bilen igen lagde Charlotte sig ind på bagsædet og jeg satte mig foran for at køre videre, Charlotte er 155 cm høj lidt buttet, med dejlig små bryster og en dejlig stor røv.

Charlotte lå og sov sødt og strittede godt med hendes dejlige røv, jeg sad og tænkte lidt på hvor mange gange jeg mon havde haft min pik eller ansigt mellem hendes baller, det gjorde mig godt liderlig og gav en kæmpe bule i mine bukser, et øjeblik overvejede jeg om jeg skulle vække hendes og spørge om hun var med på lidt sjov, men efter som hun ikke havde det særlig godt slog jeg tanken fra mig, jeg satte i stedet lidt lav musik på radioen og sang lidt med på de sange jeg kunne.

Turen til Lolland gik hurtigt da der næsten ingen trafik var og snart var vi fremme ved færgelejet i Rødby, så skulle jeg vække Charlotte så hun kunne være med til at vise pas, jeg blev igen liderlig af at se på hendes røv og ende med at klappe hende blidt i røven for at få hende til at vågne, det virkede ikke, så nussede jeg hende i stedet på røven og op over ryggen til jeg nåede til skulderen som jeg så rystede blidt.

Nu vågnede hun og vendte sig mod mig og smilede, jeg havde sådan en dejlig drøm, sagde hun, jeg spurgte hvad hun havde drømt, det ville hun så ikke helt svare på, men hun ville måske fortælle mig det lidt senere på dagen, jeg svarede bare okay og så hoppede hun om på forsædet da vi skulle vise pas og købe billet.

Da vi var kommet ombord på båden fandt vi hurtigt en god plads vi kunne sidde og slappe af, jeg sad hurtigt og halvsov, jeg blev vækket ved at Charlotte havde sin hånd på mit lår og rystede mig lidt, så spurgte hun hvad jeg havde drømt imens hun havde et kæmpe smil på læben, jeg mærkede med det samme at jeg havde jern på så drømmen måtte have været god, jeg sagde at jeg ikke husket hvad jeg havde drømt, men det var tydeligt at det var en god drøm.

Hun rykkede lidt tættere på mig og lagde sin hånd på bulen, så gled hun hånden lidt rundt og spurgte om jeg måske var frisk på lidt sjov senere når vi havde fået handlet, jeg fik hurtigt sagt at det ville være lækkert med lidt sjov, så blev der sagt i højtalerne at alle i bil skulle gå til bilerne nu, da vi ville være i havn om 10 min. Charlotte tog sin hånd væk og jeg fik rettet lidt på pikken så det ikke var så tydeligt hvor stiv min pik var.

Så gik vi til bilen og satte os ind og ventede på at vi kunne køre af båden, kort tid efter holdt vi ved bordershoppen, Charlotte sad og lurede på om jeg stadig havde jern på, jeg måtte sige til hende at vi nok lige måtte sidde lidt og vente på at pikken havde lagt sig lidt mere ned, så tog fanden ved hende, hun kommandere mig til at køre til nærmeste rasteplads, den var heldigvis lige i nærheden, da vi holdt stille, spurgte jeg hende hvad vi skulle her, så lagde hun sig ind over mig og kyssede mig liderligt mens hun åbnede mine bukser.

Kort efter mærkede jeg hendes hånd på pikken, mens vi stadig kyssede begyndte hun at spille pikken af, så slap hun mine læber og bede mig om at lægge mig tilbage og bare nyde hendes behandling, hendes mund sluttede tæt til pik hovedet og jeg mærkede tydeligt hendes tunge glide ind under forhuden hvor hun kørte tungen rundt og rundt til hun havde fået forhuden til at glide ned, så slikkede hun dejligt på pik hovedet og hendes mund gled op og ned over pikken i langsomme bevægelser, jeg begyndte at stønne lidt og hun spurgte om jeg havde trængt til at få suttet pik længe.

Jeg stønnede at det var alt for længe siden hun havde haft den i munden, så fortsatte hendes mund med at glide op og ned over pikken, jeg var efterhånden så liderlig at jeg snart ikke klarede mere og jeg stønnede til Charlotte at jeg var tæt på at komme, hun fortsatte bare sit fantastiske mund arbejde, så brølede jeg min orgasme ud, Charlotte sugede ekstremt på pikken mens den pumpede sperm ind i munden på hende, hun blev ved med at sutte til pikken var slap, så sank hun hvad hun havde i munden og sagde at nu kunne vi vist godt køre tilbage og handle, jeg stønnede let at hun suttede pik helt fantastisk, så smilede hun og sagde at det var vel det man havde en kone til når det var nødvendigt, så kyssede hun mig liderligt igen og vi kørte retur til border shoppen.

Snart var vi inde og handle og efter små to timer var vi igang med at fylde bilen til randen med alt godt fra border shoppen, så spurgte jeg, Charlotte om vi skulle køre til Oldenburg in Holstein og se om vi kunne finde et sted at spise, den var hun med på og snart var vi på vej til Oldenburg in Holstein da vi var fremme kørte vi lidt rundt for at finde et sted at spise efter 20 min. endte vi foran Stadtcafé Oldenburg.

Vi satte bilen og gik ind for at spise, vi fandt et bord på deres ude areal og fik bestilt mad og sodavand, så spurgte Charlotte om jeg kendte til et sted i nærheden hvor vi kunne have det lidt sjovt, jeg svarede at jeg kendte til et område der hed Oldenburg Graben som var et vandreområde og der mente jeg nok at vi kunne have det sjovt sammen, så spiste vi vores mad og fik snakket om lidt forskellige ting.

Jeg var stadig nysgerrig på hvad hun havde drømt, så smilede hun frækt og sagde at hun havde drømt at jeg kneppede hende i røven imens hun legede med sin klit, jeg svarede at det måtte vi da se om ikke vi kunne få gjort lidt senere, så betalte vi og gik til bilen, da vi skulle sætte os i bilen, sagde Charlotte at hun ville sætte sig på bagsædet for der var noget hun skulle ordne, jeg tænkte ikke så meget over det, men startede bilen og begyndte at køre.

Efter to minutters kørsel begyndte Charlotte at stønne og jeg kunne høre tydelige svuppe lyde fra bagsædet, da jeg kiggede i bakspejlet kunne jeg se Charlotte sidde på midterste sæde uden bukser og trusser på, hun spillede heftigt på sin fisse, jeg blev stang liderlig og spurgte hvorfor hun ikke havde givet besked om at hun var så liderlig, hun svarede at hun havde håbet på at jeg havde taget hintet da hun gav mig et blowjob på rastepladsen, men det havde jeg åbenbart ikke, men det så ud til at jeg havde forstået det nu.

Hun lagde sig om på siden og finger kneppede nu både fissen og røven, åhh du må snart finde en plads vi kan kneppe for jeg må have pik i alle tre huller inden vi køre hjem igen, stønnede hun, jeg havde svært ved at holde øjnene på vejen, men det gik lige og efter kort tids kørsel fandt jeg en parkeringsplads bag Bundesstrabe 202, jeg næsten væltede ud af bilen for at komme om på bagsædet til Charlotte.

Da jeg var kommet ind ved siden af hende gik vi i gang med at snave heftigt og hun åbnede mine bukser og jeg fik dem ned om knæene, min pik stod lige ud for hendes saftige fisse, hun stønnede højt knep mig så, jeg pressede pikken hårdt op i hende og hun stønnede voldsomt, åhh knep mig, knep mig alt hvad du kan!!

Jeg kneppede hende i et voldsomt tempo og hendes stønnen tog til, hun var så liderlig at hun allerede var godt på vej til at komme, åhh ja åhh ja ja ja åhh, jeg er lige ved at komme stønnede hun voldsomt, hendes fisse begyndte at trække sig samme og hun vendte det hvide ud af øjne, så kom der et skrig fra hende og fisse safterne sprøjtede ud langs pikken, hun vred sig og krampede af orgasmen imens hendes fisse malkede min pik.

Snart klarede jeg heller ikke mere, jeg trak pikken ud og pegede den mod Trine´s mave så brølede jeg min orgasme ud, der var godt med tryk på nosserne så spermen sprøjtede ud over bagsædet bag Charlotte det var kun de sidste sperm stråler der ramte hende, jeg faldt sammen over på hende og vi lå begge og stønnede heftigt af vores orgasmer.

Da vi var kommet lidt til os selv begyndte vi at kysse hinanden let, vi var begge to helt færdige og lå bare og krammede lidt, så fik vi langsomt sad os op imens vi stadig kyssede, så fik vi kigget os omkring i kabinen, hele midter sædet var gennemblødt af Charlotte´s safter og der var sperm på det meste af sædet, dør, vindue og nakkestøtte bag hende, vi kom begge til at grine da det var tydeligt at det var gået hedt for sig mere end vi selv havde regnet med, Charlotte spurgte om det ikke var en bil jeg havde lejet, jo svarede jeg, så skal vi godt nok igang med at gøre rent så vi ikke skal til at betale for også at få den rengjort, for vi har da godt nok fået sprøjtet vores safter overalt grinede hun, jeg svarede at det måtte vi jo bare finde ud af senere for der var ikke så meget at gøre ved det lige nu.

Så fik Charlotte fundet noget papir og tørret det sperm af som hun havde på maven, bryster og halsen, jeg fik tørret pikken af også klædte vi os på igen, vi satte os om foran og Charlotte spurgte hvad jeg nu havde tænkt mig? skulle vi ikke køre til Hohenfelder Strand og få lidt sol på turen næsen hjemad svarede jeg, Det var Charlotte med på, vi startet bilen og var på vej til stranden, vi ankom til en parkeringsplads som lå tæt på stranden og tog et par sodavand og et tæppe og gik så de 2 min. der var til stranden, da vi havde fundet et sted at ligge, kiggede vi os lidt rundt, der var en del folk uden tøj på, men så vidt vi kunne se var det vist ikke en nudist strand.

Vi endte alligevel med at smide tøjet og lagde os nøgne for at ta sol, efter at have ligget en times tid mærkede jeg en hånd om min pik, jeg drejet hovedet og kiggede direkte ind i Charlotte s øjne hun smilede frækt, så satte hun sig op og lagde sig ind over mig, hendes ene hånd trak forhuden tilbage også begyndte hun at slikke på pik hovedet det rykkede dejligt i pikken mens hun suttet den stiv, snart suttet hun grådigt og efter lidt tid sagde jeg at nu var det vist min tur til at smage på hende.

Hun lagde sig ned igen og jeg lagde mig mellem hendes lår og lod min tunge gå på opdagelse, hendes fisse var allerede meget våd og jeg nød at slikke hendes dejlige safter i mig, hun prøvede virkelig ikke at stønne for ikke at tiltrække for meget opmærksomhed, men hun klarede det simpelthen ikke og snart stønnede hun alligevel, det var tydeligt at hendes stønnen tiltrak nøgne folk fra stranden for snart var der en kødrand af både mænd og kvinder der stod og lurede på os, nogen af dem prøvede at sige noget til os men da jeg ikke kunne tysk gav det ikke meget mening for mig, Charlotte kunne så heldigvis lidt tysk og fortalte ind i mellem hendes stønnen at de ville se mig kneppe hende.

Få sex i dag

Jeg fik Charlotte til at lægge sig på mave og begyndte så at slikke hende i røven, der var flere af tyskerne som sagde “sehr geil” Charlotte oversatte det til “meget liderlig” jeg fortsatte med at slikke hende i røven og nød at tunge kneppe hendes liderlig røvhul.

Uden at sige noget videre kom hun op på alle fire og stønnede at jeg skulle kneppe hendes røvhul for nu måtte hun altså have min pik!! Jeg satte mig op på knæ og lagde nu mærke til hvor mange folk der stod og kigget på os, der var i alt fald pikke nok til en god tysk gangbang PORNOFILM, jeg satte min pik mod hendes røvhul og presset mig langsomt op, det strammede dejligt om pikken og Charlotte stønnede skønt samtidigt, jeg startede nu med at køre langsomt ind og ud og da røv hullet havde åbnet sig lidt mere satte jeg tempoet op, jeg mærkede at Charlotte lå og gned på sin klit mens jeg kneppede hende, hun stønnen efterhånden ganske højt og det fik bare folkene rundt os til at blive mere høj lytte, jeg stønnede også ganske heftigt efterhånden, Charlotte stønnende at hun var lige ved at komme så jeg måtte godt kneppe hende endnu hårdere og hurtigere,

jeg satte tempoet op og støde pikken hårdt op i røven på hende, så stønnede hun højlydt og vred sig i orgasmen, jeg fortsatte med at kneppe hende i sammen tempo og snart rullede orgasmen ind over hende igen, hun kom ned og lå fladt på maven og jeg lagde mig ind over hende så jeg kunne fortsætte med at kneppe hende, da hun kom til sig selv igen var der en tysker som råbte ” spritze ihr in den Mund” Charlotte kom til at grine, jeg spurgte hvad det var der blev sagt, Charlotte svarede at han vil have du skal sprøjte mig i munden, så grinede Charlotte igen og sagde skal vi ikke give dem det show de vil have.

Jeg trak pikken ud af hendes røv så det gav et lille svup, så drejede hun sig rundt og satte sig foran mig og tog pikken i munden og suttede heftigt, hele flokken af folk bag os huede og kom med flere til råb, jeg hørte ikke efter jeg nød bare at få suttet min pik og mærkede tydeligt at jeg snart kom, Charlotte slikkede og suttede fantastisk og jeg stønnede højere og højere, åhh jeg, åhh jeg også brølede jeg min orgasme ud.

Charlotte holdt pikken lidt væk fra hendes mund så alle tilskuerne kunne se min pik pumpe store mængder at sperm ind i munden på hende så pegede hun pikken let op ad så resten af spermen sprøjtede ud over hendes ansigt, hun afsluttede med at tage pikken i munden og suttede de sidste dråber i sig. Så kom der en klapsalve fra folke flokken og langsomt begyndte de at gå videre ned af stranden, en enkel tysker kom hen til os og sagde “Danke für eine geile Show” Charlotte smilede bare til ham også gik han, jeg spurgte hvad han sagde Charlotte forklarede at han sagde “tak for et liderligt show”.

Charlotte tørrede sit ansigt i tæppet også lagde vi os ned og slappede af en halv times tid da vi begge var godt brugte, langsomt fik vi sat os op og sad og kiggede lidt rundt, så fik vi tøj på og pakket vores ting og begyndte at bevæge os mod bilen, oppe ved bilen fik vi lagt tæppet på plads og satte os ind og kørte så mod grænsen, vi sad vi og snakket om kødranden af folk som havde set på os mens vi kneppede, Charlotte sagde at hun synes at det havde været frækt at have flokkene til at stå og kigge på os og samtidig var hun bare blevet endnu mere liderlig af at se alle rundt os stå og spille pik eller fisse imens at vi kneppede.

så svarede jeg at det kunne være vi skulle finde en nudist strand i Danmark hvor vi kunne kneppe engang, hun smilede og svarede at det var noget vi helt sikkert måtte gøre.

Charlotte sad og gned hendes venstre hånd rundt på min pik uden på bukserne, da vi kørte igennem tolden og da vi lidt efter kørte på motorvejen, tog Charlotte min pik ud af bukserne og sad og spillede let på den, hmm du har altså en dejlig pik, sagde hun, koncentrer dig om vejen så smager jeg lidt på den, hun lagde sig ind over mig og begyndte at sutte på pikken snart stod den som en pæl i hendes mund, jeg havde store problemer med at bare se på vejen, så den første rasteplads vi kom til kørte jeg ind på og standset bilen, der var et lille skovområde rundt rastepladsen, så der var ikke noget indsyn fra motorvejen.

Charlotte suttede grådigt, jeg stønnede heftigt og spurgte Charlotte om vi ikke kunne gå en tur i skoven for jeg trængte altså til at kneppe hende igen, hun satte sig op og snavsede mig liderligt, let stønnede svarede hun at jeg måtte have læst hendes tanker for hun trængte til at få pik, vi kom ud af bilen og ind i skoven, ved et stort træ satte jeg mig på knæ og trak Charlotte s bukser og trusser ned så pressede jeg munden op på fissen og slikkede let på hendes klit som var hård og hævet, hun stønnede dejligt og snart var min mund fyldt af hendes liderlige safter, så lod jeg tungen glide rundt i fissen og tunge kneppede hende, så stønnede hun at nu skulle hun ha pik!!

Så vendte hun sig rundt og satte hænderne på træet med røven strittende mod mig, jeg fik mine bukser ned og satte min pik mod hendes våde fisse, knep mig hårdt stønnede hun, jeg pressede pikken hårdt op i hende og hun gav et lille skrig fra sig, åhh ja, knep mig med vold og magt kom det fra hende, pikken gled hurtigt ind og ud mens jeg klaskede hende på røven med flad hånd så hendes røv rødmede, efter nogen minutters intens kørsel i fissen, bede hun mig om at skifte til røven, jeg trak pikken ud og stødte hårdt op i røven, det var lige så hun rystede af liderlighed, hendes fingre gled igen rundt på klitten imens jeg kneppede hendes røvhul hårdt, hun stønnede heftigt også skreg hun sin orgasme ud, hun rystede helt vanvittigt mens orgasmen rullede igennem hendes krop.

Da hendes orgasmen ebbede ud var jeg tæt på at komme og Charlotte stønnede at jeg skulle sprøjte på hendes røvhul så hun kunne mærke spermen rande ned mellem hendes skamlæber, jeg trak pikken ud og brølede så min orgasme ud mens pikken pumpede tykke stråler af sperm ud over hendes røvhul og fisse da jeg var færdig med at sprøjte, vendte Charlotte sig om og tog pikken i munden for at slikke den ren, hun stod lidt og slikkede også mødtes vi i et liderligt kys, vi stod og kyssede og krammede, så sagde hun, at hun hellere måtte få trusserne op inden spermen begyndte at løbe ned af hendes lår, så fik vi begge bukserne op igen og bevæget os mod bilen, da vi var kommet ind og sidde, sagde Charlotte at hun blev liderlig af at mærke mit sperm på hendes røvhul og fisse, så hvis vi kunne nå en omgang til inden vi var hjemme så var hun frisk.

Jeg blev godt liderlig ved tanken og svarede at der var vel altid tid til at kneppe så det burde vi vel nok få til, så kørte vi videre, da vi var næsten hjemme kørte vi ind på en resteplads Stenhøj nord hvor jeg kneppede hende så hårdt jeg kunne i fissen.

Vi kom hjem og Charlotte ville lige tage et bad sådan at hun ikke lugtede af horehus jo selvfølgelig kan du det svarede jeg, da vi havde fået øl og andet godt op vores lejlighed, smed Charlotte tøjet og spurgte om jeg gik med i bad, den var jeg frisk på så snart stod vi begge under bruseren, da hun spredte sine skamlæber for at vaske fissen dryppede der sperm ud af hende, hold da op du har spermet mig til, grinede hun, det må da være længe siden du har fået skudt pikken af med de mængder du har leveret i dag, jeg svarede at det var et stykke tid siden sidst, så smilede hun og sagde at vi hellere snart måtte finde min seng eller sofa så jeg kunne få tømt mig helt da hun mente at jeg nok trængte til det, så blev vi tørret og Charlotte satte sig på toilettet for at tisse, jeg gik ind i stuen og satte lidt musik på og fandt nogle sodavand og noget slik frem.

Efter lidt tid kom hun ind til mig, vi satte os på sofaen og begyndte at snave, Charlotte kyssede mig på halsen, brystet og maven inden hendes liderlige mund gled ned over pikken, jeg stønnede liderligt imens hun suttet pikken op fra slap, åhh jeg bliver så våd i fissen når jeg sutter din pik stønnede hun så satte hun sig på hug over pikken og gled ned over den, langsomt begyndte hun at ride, imens jeg sad og legede med hendes bryster, jeg fik suttet hendes brystvorter godt stive og nød at bide i dem, så bede jeg hende om at lægge sig ned på sofaen, det fik hun hurtigt gjort, så satte jeg mig mellem hendes lår og tog hendes ben på mine skuldre, pikken stod lige ud for fissen.

Hun stønnede at jeg skulle presse pikken helt i bund også kneppe hendes hårdt, hun stønnede dejligt da pikken gled helt i bund også kneppede jeg hende i hurtige hårde bevægelser, åhh ja åhh det føles så godt når din pik går helt i bund stønnede hun højt, hendes fisse trak sig samme i små ryk imens jeg kneppede hende alt jeg kunne, efter 5-6 minutter skreg hun sin orgasme ud mens fissen malkede pikken, hun stønnede at jeg skulle sprøjte ud over hende for hun ville se hvor meget sperm der var tilbage i mine nosser.

Jeg trak pikken ud og Charlotte grep om den og spillede på den imens jeg brølede min orgasme ud, pikken pumpede 4 tykke stråler sperm ud over hende, og hun blev ved med at rykke til pikken var slap, så kiggede hun op på mig og sagde at jeg vist ikke var helt tom for sperm endnu for der kom mere end hun havde regnet med, så lagde jeg mig ind over hende og kyssede hende.

Vi lå lidt også gik vi i bad igen, ude på badet blev vi enige om at hun skulle få mere når vi havde sovet, så havde vi sikkert lyst til mere sjov når vi stod op næste morgen, så blev vi tørret og gik direkte ind i min dobbeltseng der lå vi lidt og kyssede og kælede inden vi til sidst faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.