Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg arbejder som projektleder på byggepladser og min kone er sygeplejerske. Vi har sammen 2 børn på 16 og 18 år, vi selv er begge 47 år og har været gift i 19 år. Lever et ret almindeligt familieliv og måske et lidt kedeligt men dog eksisterende sexliv.

Jeg er normal af bygning, passer på min krop med cykling og svømning og spiser sundt. Jeg har ikke nogen hingste pik, men en helt normal flot penis på 19cm glatbarberet på nosserne og rundt om pikken. Min kone er som jeg normal af udseende, løber ture og spiser sundt-et par håndfulde bryster som har fodret 2børn og derfor naturligt hænger lidt. Hun har en fast røv, er naturlig behåret, dog er bikinilinje, ben og under armene barberet.

SEX I DAG?

Denne historie handler om, da jeg startede som vinterbader.

Jeg arbejder hjemmefra 2 gange om ugen, og fandt på at det kunne være sjovt at prøve vinterbadning. Dels fordi det siges at være så sundt for kroppen, og dels fordi så møder man en masse nøgne mennesker??

I vores lokale vinterbadeklub som kommunen har stillet til rådighed er der ret mange medlemmer. Klubben er bygget op, lidt som en trelænget ejendom af pavilloner, man går ind i midten af bygningen, til venstre er der brusere og omklædning til højre er der først et forrum med bænke/knager og så en mørk glasdør ind til en kæmpe sauna.

Som medlem får an udleveret et brik/chip til døren som kan bruges alle dage om morgenen fra kl.06 til 09 – dørene låser kl.09 og saunaen slukker kl.10.00, så er man først kommet ind kan man faktisk være der til kl.10.00

Jeg bader normalt fra kl.07.00 til 08.00 – der plejer at være 7-9 kvinder, og 3-4 mænd. Vi hygger os, jeg ser på de nøgne kvinder og nyder det så meget- nogle er blufærdige, andre vil nærmest gerne som jeg selv vise sig lidt frem. Der er f.eks. en kvinde som jeg vil skyde på er i midten af halvtredserne, og som ofte, hvis vi kommer ind fra det kolde gys på samme tidspunkt, først går ind under den varme bruser hvor vi plejer at stå over for hinanden, hun sæber sig godt og grundigt ind, brysterne og kussen for en ordentligt tur- i mens kan jeg se hun kigger skjult over på mig som sæber pikken ekstra ind- så går vi ind i saunaen og sidder der en halv times tid med de andre. Hun sidder gerne med benene let adskilt så hendes mørk behårede kusser er helt tydelig- det er som om vi smug smiler lidt til hinanden, eller måske flirter vi faktisk lidt.

Det giver mig altid en kæmpe trang til at spille min pik når jeg kommer hjem fra disse morgenbadninger og hvem ved, måske ligger hun selv og onanere når hun kommer hjem.

Jeg elsker det, jeg elsker nøgne kvinde i alle afskygninger, tykke, tynde, høje, lave og i alle aldre.

For nogle måneder siden, fik jeg desværre nogle møder tvangsindlagt i min kalender som gør at jeg først kan nå ned i klubben kl.8.30, der er næsten ingen på det tidspunkt. Der står et par cykler udenfor men ellers næsten helt mørkt. Lige for tiden er der faktisk normalt kun 3 andre medlemmer ud over mig. Lotte som er noget yngre end mig, og så er der normalt Karl, og Lis – de er ikke par, men sidder fast i saunaen når man kommer så sent.

Det passer med at Lotte og jeg begge ankommer ved 8.30 tiden, og fælles får tøjet af og hopper i det
is kolde vand, altid kun lige 2-3 minutter så op igen-fordi det er satme koldt. Lotte og mig har det sjovt, snakker godt sammen- en har en virkelig god kemi. Hun er 31 år, har en lille søn på knap 1 år som er ved at blive kørt ind i vuggestue, og en kæreste som arbejder på boreplatform, 3 uger ude, 1 uge hjemme.

Lotte er en lille kvinde, på vel cirka 165-168cm, almindelig af bygning, et par gode håndfulde bryster, de er så smukke, store mørke brystvorter, synlige blodårer og de stritter lige ud i luften- hun har på et tidspunkt fortalt hun stadig ammer sin søn om morgenen og ellers malker ud når det er muligt. En smule mave efter hun har født, det er klart, og ellers et meget kønt ansigt, store mørke øjne, og så har hun et stort mørkt krøllet hår, er trimmet på kussen som også er mørkhåret- pisse fræk kvinde at kigge på.

En morgen hvor vi faktisk begge først kommer lidt i 9, men akkurat lige når at komme ind inden døren låser. Får vi tøjet af, går udenfor og får dyppet kroppen i det kolde vand, hurtigt op og ind under den varme bruser. Jeg lagde godt mærke til at der stod 2 cykler udenfor, og i indgangsbygningen kan jeg se to par sko, det må være Karl og Lis der som sædvanligt stadig sidder i saunaen.

Karl er gammel landmand, omkring de 70 år, høj og almindelige af bygning, mørkhåret med fuldskæg, har en lang ranglet barberet pik, kæmpe hænder og store øre. Lis er vel omkring de 65 år, lille og buttet, har en stor næsten grå dusk på kussen og meget store bryster som naturligt hænger lidt. Hun har et virkeligt kønt ansigt, og er altid smilende. – de er begge gifte, og det er ikke med hinanden.

Lotte og jeg går som sagt under den varme bruser hvor vi længe står og nyder de gratis dråber, man kan fint stå og snakke sammen og det gør vi. Det er ikke længere akavet at vi begge er nøgne, selv om vi jo ikke kender hinanden på den måde. Jeg skal virkelig fokusere på alt andet end patter og kusse, for at min pik ikke skal rejse sig mere end højst nødvendigt når jeg ser på Lotte. Denne morgen er det som om hun er lidt i det frække hjørne, måske lidt liderlig. Hendes øjne stråler mere, hun kigger mere på mig og min krop, hun bukker sig naturligt ned når hun vasker sig på benene, men med røven lige i mod mig. Jeg kan se lige op i hendes kusse og hendes lyserøde numsehul. Pikken rejser sig let, det er fandme svært at styre. hun vender sig om igen, kigger over på mig og siger så, ”nå skal vi gå i sauna”

Jeg siger ja, og går som den første hen og tager mit håndklæde og går om mod den bygning hvor saunaen er. I forrummet hvor man kan hænge håndklæde osv. er lyset gået i stykker- men kan nemt se gennem glasdøren ind i saunaen hvor der stadig er lys, men man kan ikke kigge fra saunaen og ud, fordi der er helt mørkt, og så fanme om ikke jeg kigger direkte ind på at Karl står op ovre ved Lis som sutter pik på ham- Lis sidder på bænken og prøver at få den kæmpe pik ind i munden og Karl står og kigger saligt op i loftet.

Jeg hører at Lotte kommer ind til mig i forrummet, jeg viser med hånd tegn at hun skal være musestille. Hun fatter det med det samme, og lister hen til mig, stiller sig lige bag ved mig, helt tæt ind til mig- jeg mærker hendes nøgne våde hud mod min, , jeg mærker hendes hårde brystvorter, hun kigger om forbi mig og ind i saunaen, what, de gamle mennesker hvisker hun og små fniser lidt, det er pisse frækt. Lis rejser sig op fra bænken og vender sig med helt rolige bevægelser rundt, tager noget spyt på fingrene og fører hånden ned til kussen- Karl står klar bagved, Lis bukker sig ind over bænken og Karl fører sin kæmpe pik mod den varme kusse. Jeg bliver så liderlig ved det syn at min pik står lige ud i luften. Lotte opdager det med det samme og siger så, ”nåeh det kan du lige at se på hva, din slemme fyr” Ærligt, vi står som 2 små teenagere der lige har set en PORNOFILM for første gang. Lotte fører hendes hånd om foran på mig, og griber fat i min allerede ret hårde pik, kører den let frem og tilbage- der er allerede presperm på det mørke pikhoved. Det passer præcist med at den måde vi står på, så er min højre hånd lige der hvor Lottes kusse er, jeg rækker den en smule længere bagud og mærke nu hendes fugtige skede- hun giver et sæt i sig, hun trækker med det samme vejret højere, hun kan sgu lide det- vi trænger vist begge til udløsning- det er tydeligt.

Karl og Lis knepper nu i saunaen, Lotte og jeg står og onanerer på hinanden. Jeg har nu 2 fingre inde i Lottes nu helt våde fisse, hun står og stønner sagte med hendes mund helt tæt på mit øre, det er så liderligt et øjeblik- pludselig, og ret uventet ryster hun, hendes ben nærmest skælver, hendes fisse strammer om mine fingre og hun kommer i en næsten lydløs orgasme, jeg mærker det pibler ud af hendes kusse- hun sprøjter sgu, eller pisser, jeg ved det ikke- samtidig kører hun stadig hendes hånd hurtigt frem og tilbage på min nu helt jern hårde pik, det er sgu for meget for mig, jeg sprøjter sperm i kaskader, ud på gulvet, 5-6 tykke stråler til højre og venstre, kan ikke huske hvornår jeg sidst har sprøjtet så meget.

I samme øjeblik ser vi at Karl trækker sig ud af Lis, og tager pikken i hånden og levere så en masse sperm på ryggen af Lis i mens han stønner højt, det har de gjort mange gange før, det er helt tydeligt.

Lotte og jeg skynder os ud til bruserummet igen, som 2 børn på æblerov- vi griner, skynder os under bruseren igen, hopper i tøjet, giver hinanden et varmt og kærligt kram og kører så hver til, med et vi ses i morgen kl.8.45.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.