Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

”Der sker aldrig noget i mit liv.”

Sådan har jeg ofte tænkt. Når jeg nu alligevel står her i Palermos lufthavn og ser tilbage på en helt fantastisk og lækker ferie, så må det bare være en påmindelse om, at hvis man ikke gør noget, eller tør noget, så sker der heller ikke en skid.

SEX I DAG?

Det har såmænd været sandt nok, det der med, at der aldrig sker noget. Jeg er en lille grå og nærmest usynlig fynsk kone, for hvem dagligdagen ikke byder på det vilde. Jeg passer mit arbejde, som moms og skatte ansvarlig i et mindre firma. Jeg elsker og nusser om vores børn, som dog er i færd med at vokse mig over hovedet. Jeg holder af min mand, på trods af at nogen Don Juan, er han jo absolut ikke. Når det kommer til stykket, er han nok endnu mere kedelig-grå end jeg selv. Vores liv er lige så forudsigeligt, som køreplanen til bybussen. Det kører temmelig noget efter en skabelon, skal jeg sige dig. For os er det vildt, hvis vi overhovedet bliver inviteret ud. De to gange om året, at det måtte ske, er jeg helt rundt på gulvet og kan nærmest ikke være i det. Min mand er fuldstændig ligeglad. Der er ikke ret meget, som kan få hans pis i kog. Lidenskab var noget, som eksisterede for mange, mange år siden. Ikke sådan, at vi ikke udveksler kærtegn, kys og kram, men i dag er sex rart og trygt. Det er ikke frækt og hedt, som kunne ønske. Desuden er det lidt af en sjældenhed.

Så dan var det, indtil at jeg fik overtalt min mand til ferie. Han er en historisk interesseret bogorm og gider bestemt ikke badeferier. Men, da han en dag sad og savlede over en artikel, om de Græske erobringer af Sicilien i oldtiden, foreslog jeg, at vi da bare kunne tage derned. Efter lidt snak frem og tilbage, endte han med at kunne se fornuften i det. Hans historieinteresserede hjerne, - og lille mig, fik ham overbevist om, at han måtte opleve historiens vingesus på første parket. Han gik med til at købe en rejse derned. 14 dage mente han var passende, når man tager de mange historisk interessante steder i betragtning. Og snart planlagde han dagene og fyldte kalenderen med lokale historiske seværdigheder. Jeg var henrykt. 14 dage på Sicilien. På billederne, så hotellet mega idyllisk ud. For første gang i vores mangeårige ægteskab, skulle vi på ferie.

Når han glædesstrålende præsenterede planerne, faldt det mig for brystet, hvor lidt tid der var afsat, til at være sammen med mig. Det viste sig at være en misforståelse, for en dag bedyrede han, at han skam glædede sig til at opleve Sicilien sammen med mig. Jeg ved ikke, om jeg blev mest glad, eller mest chokeret. Det var da glædeligt, at han gerne ville opleve Sicilien med mig. Chokket bestod i, at han ikke havde spurgt mig, om en eneste af hans planlagte udflugter. Det blev jeg faktisk ret ked af og måtte lige trække vejret lidt, inden jeg med ophøjet ro og skråsikkerhed i stemmen proklamerede, at jeg da havde andre planer. Det historie han ønskede at se, det måtte han skam selv tage ud at kigge på.

Jeg havde NUL planer, men det behøvede han jo ikke vide. Desværre, lod han ikke til at have det mindste imod det. Den lyd, som forlod ham, gav mig indtrykket af stor ligegyldighed, hvilket skuffede mig en smule. Snart var han igen væk i rejse vejledninger, om den sicilianske oldtids seværdigheder.

”Vidste du, at vikingerne erobrede Sicilien?” Spørger han pludselig uden at se op.

Han forventede vist ikke noget svar, hvilket han da heller ikke fik. Det var Ikke sådan, at jeg ikke havde forventninger til turen. Jeg havde skam store forventninger. På arbejde, i dagdrømmenes særlige lys, så jeg de lyse huse, med de farvede skodder, på hver side af de stejle gader. Caféer, slagtere, bagere, grønthandlere og købmandsbutikker, som herhjemme i min barndom. Solbrændte Sicilianere, som sindigt bevægede sig i gaderne, mens de hilste på hinanden, eller iltert artikulerende, førte passionerede samtaler i skyggerne fra parasoller og markiser. Flyttede jeg blikket mod havet, blinkede det blåt og solbeskinnet i takt til dønningens rumlende lyd, når den knustes mod stranden. I den sidste aftensol, gik glade par hånd i hånd og nød kærligheden og den kølige brise, efter en lang dags hed sol. Suuuk.

”Hvad sagde skat til den mail, vi sendte forleden?” Min chefs stemme skærer, som en skarp kniv i blødt smør, gennem Siciliens vidunderlige idyl.

”Hva’ behar?”, mit svar afslører, at mine tanker var langt væk. Men nu er der jo også kun få dage til, at vi skal af sted.

”Du er vist allerede på ferie, min ven”.

Smilet på chefens ansigt, afslører at vores mangeårige samarbejde, gør ham i stand til nemt at læse min sindsstemning. Jeg nikker.

”Jae, undskyld”, siger jeg. ”Det er min første rejse, siden gymnasietiden. Jeg ser virkelig frem til det.”

”Øh, skattevæsnet. Nej, de har ikke svaret”

Chefen lader mig igen alene og straks løber drømmene syd på. Denne gang på mere end en måde. Nu begynder mændene i de sicilianske gader, at se efter mig og pege diskret.

”Bella Donna” Ordene er dæmpede og bliver kastet rundt mellem husene og giver sagte genlyd.

Jeg tager mig selv i at sidde og smile. Jeg føler en indre varme brede sig. I drømmen, ser jeg på mændene uden generthed. Gengælder frejdigt deres blikke. De er mørke og dragende. Nogle af mændene er smukke. Deres rynkede brune hud har en sær charme. Jeg ser en yngre fyr lige i øjnene og føler et sug i maven.

Min fisse fugter en anelse. Under bordet, samler jeg ubevist benene, rømmer mig og flytter lidt på papirerne på bordpladen. Lidt rystet rejser jeg mig og henter et glas vand. Hvad er det, som sker? Jeg har aldrig haft det på den måde med andre mænd. Det har været min mands privilegium. Han har altid haft eneret på min fisse.

De næste par dage bliver det kun værre. De sicilianske mænd bliver frækkere og jeg har svært ved, ikke at lade mig mærke med det på arbejde. En dag i badet, finder jeg skraber og skum frem og barberer mig forneden. Det er mange år siden, at jeg har været barberet. Det føles lækkert igen at være bar. Men straks efter, da jeg står og betragter mig selv, mens jeg lige mærker efter med min hånd, slår det mig, at det måske ikke er så god en ide. Og rigtig nok, det hjælper i alt fald ikke på fantasierne, som nærmest er umulige at skubbe fra sig. Jeg tager mig selv i, at sidde på kontoret med en hånd mellem benene uden på bukserne.

”Er det OK, hvis jeg lige går til frisøren et par timer?”, hører jeg mig selv spørge min chef, efter at en tanke har besat mit sind hele dagen.

”Jae, hvad går der af dig”, svarer han lidt fraværende.

Jeg har aldrig bedt om fri til noget personligt. Da jeg kommer tilbage ser min chef alt andet end fraværende på mig.

”Hva’ fanden”, udbryder han.”Du er jo ikke til at kende. Jeg har altid ønsket mig en blond sekretær”

”Jeg er ikke din sekretær, så glem det”, siger jeg friskt, da jeg stryger forbi hans bord og hen til mit eget.

Resten af dagen glor han på mig. Nej, oprigtigt sagt kaster han måske stjålne blikke, men i min optik glor han. Jeg er ikke vandt til, at tiltrække nogen form for opmærksomhed. Det er både dejligt og grænseoverskridende på én og samme gang. Min fisse kan vist li’ det. Fugtigheden indtager mit skød. Der er vist også noget med at blondiner har det sjovere, ikke. Huh, jeg tør væde på, at sicilianske mænd er vilde med blondiner. Nu skal vikingerne indtage Sicilien igen!

Jeg pakker vores kufferter. Det er kun min mand og jeg selv som skal af sted. Børnene er jo store og skal passe deres skole og gymnasium. Jeg spørger min mand til hans behov, da jeg dårligt kan huske hans mange planer. Han er mest til lyse bukser og sommerskjorter.

”Skal du ikke have shorts med?” spørger jeg forundret, mens han ligner én som er forundret over, at jeg spø’r.

Han har ikke nævnt mit nye hår med et ord. Ikke, at jeg havde forventet noget. Meeen jeg fornemmer en lidt større interesse. Det er måske indbildning, men jeg synes, at han tager lidt oftere og mere frækt på mig, efter at jeg er sprunget ud som blondine. Vi havde faktisk også sex i lørdags. Ikke noget grænseoverskridende, men dejligt at mærke hans interesse, hans krop mod min og hans pik, ikke mindst.

”Næ, hvad skulle jeg bruge dem til?” spørger han tilbage, efter en pause.

”Ja, hvad tror du?” tænker jeg stille.”Du skal på ferie i Sydeuropa.” Men siger ikke noget højt.

Jeg pakker alligevel et par shorts og badebukser. Det kan jo være, at der alligevel bliver lidt fritid fra de støvede museer. Angående min egen kuffert, er jeg i syv sind. Jeg synes virkelig ikke, at mit skab rummer det, som jeg kan bruge. Kedeligt tøj, det er hvad jeg ejer. Der er intet, som matcher den begivenhed, som jeg er fast besluttet på, skal blive mit livs ferie. Jeg finder et par sommerkjoler, som kan bruges. Men min beholdning af undertøj, finder jeg noget ude af trit med min nybarberede fisse. Mormor trusser. Det skal bare være smartere. Hvorfor egentlig? Jeg dvæler lidt ved tanken. Hvad har jeg egentlig tænkt mig, at der skal ske?

Jeg vælger nogle få stykker, mens jeg tænker, at undertøj må kunne købes lokalt. Jeg har jo sparet lidt sammen gennem årene og skal jo også fordrive tiden med et eller andet, mens "professoren" er på ekskursion. I tankerne, er jeg pludselig på handlen i Siracusa. Den unge attraktive Sicilianske butiksassistent hjælper mig en lækker BH på. Hun er slank, men besidder de mest fantastiske kurver. Hun har store meget mørkebrune øjne, hendes hår er knaldsort og hun dufter fabelagtigt. Jeg tager mig selv i, at stå og snuse luft ind gennem næsen, her midt i mit eget soveværelse. Med et ryk, som nogen havde prikket til mig med en nål, sætter jeg i gang og fortsætter pakkeriet.

”Nu rabler det for dig, min gode kone”, tænker jeg.

Hendes hænder føltes så virkelige på min krop. På trods af, at Kvinder aldrig har været et emne for mig seksuelt. Alligevel, kan jeg mærke trækninger i mine vorter og den der behagelige summende fornemmelse mellem benene. Det er utroligt. Den ferie gør mig fuldstændig uligevægtig. Med lidt besvær, skubber jeg tanken om den sicilianske butiksassistent bort.

Det er lørdag og vi er tidligt på den i toget mod Kastrup lufthavn. Vi skal med Lufthansa klokken 06:05 via München til Palermo. Min mand studerer avisen og drikker kaffe. Vi rejser på DSB 1'ste, så der er fred og ro. Der er ikke andre end os i kupee’en. Jeg ser ud ad vinduet og tænker på, om jeg ville kunne forføre min mand her i toget. Hvis jeg nu smed alt tøjet og gjorde mig til, ville han så komme til live og begære mig?

Hvordan gør man sig overhovedet til? Det har jeg jo slet ikke erfaring med. Det er umindelige tider siden, at jeg var single og skulle flirte. Desuden skal der nok en ret heftig flirt til, hvis der skal gang i ham. Gad vide, om han ville tænde på den sicilianske butiksassistent. Er han mere til de sydlandske typer, når det kommer til stykket?

Hmm, han har jo reageret på mit lyse hår, så nej, det er han nok ikke. Det slår mig, hvor lidt vi egentlig kender til hinandens præferencer. Det er aldrig noget, som vi har snakket igennem. Jeg vil nu heller ikke blive så glad, hvis han i virkeligheden foretrækker en type kvinde, som jeg slet ikke kan være. Det slår mig pludselig, at jeg selv drømmer om sydlandsk udseende mænd. Er det mon derfor vores sexliv er gået lidt i stå? I et uforsigtigt øjeblik, er lige ved at spørge ham, men stopper mig selv. Han læser jo avis.

Toget kører ind i Kastrup lufthavn. I højttaleren siger de, at vi skal huske vores bagage og komme ud i en fart, for toget vil hurtigt blive rangeret væk. Jeg tænker, at det nok ville gå uden den bagage, men sådan er det jo ikke alle, som har det. Vi tager rullebåndet op i hallen. Hånd i hånd, går vi over i terminal to. Jeg nyder, at gå her i Kastrup lufthavn, med min mand i hånden, og vide at vi er på vej på ferie. Jeg er snart halvtreds og det bobler i maven, fordi jeg skal ud at rejse. Mon jeg er den eneste, som har det sådan?

Jeg studerer de andre kvinder, som vi møder. Er jeg den eneste, som skal ud at flyve for første gang i næsten 30 år? Der er mange unge. Jeg nyder at studere deres nyforelskede adfærd. Smilene, kyssene og de små kærtegn. Bare min mand ville kærtegne mig lidt mere. Han har faktisk oppet sig lidt. Jeg lægger armen om ham og strækker mig mod hans ansigt. Vi får et hurtigt kys, mens vi venter i check in, dejligt.

Vi får checket ind og kommer til security. Selvfølgelig bliver jeg taget ud til kontrol. Typisk mig, mit hoved nikker bare autonomt, da den mandlige vagt spørger, om han må visitere mig. Det gibber i mig, da vagtens hænder rører mig. Min krop tager det åbenbart som en overraskelse, selv om jeg udmærket ved, hvad som skal ske. Det er vist mere selve berøringen, end det som han gør. Et øjeblik stopper min vejrtrækning, indtil jeg bevidst starter den igen. Det samme gør hans hænder. Han tøver et øjeblik, før han begynder. Jeg er sommerklædt, min kjole er tynd og jeg mærker tydeligt hans hænders færden. De er professionelle, men det tænder mig alligevel lidt. Hans hænder er store og rare. Ligger min reaktion mon i det ret bestemte tag, eller er det bare lang tid siden, at nogen fremmed har rørt ved mig? Da han er færdig er jeg kog rød i hovedet. Jeg skynder mig at samle mine ting og komme hen til mand.

”Var det slemt, skat?” Han smiler lidt lunt. ”Du blusser altså meget.”

Det tager et øjeblik, før jeg er klar til den taxfree shop. Jeg bruger lidt tid på, at studere dufte. Måske trænger jeg til en ny duft, men jeg finder ikke lige den, som jeg mangler. Lufthavnen er kun lige ved at vågne, da vi slentrer rundt og venter på, at gaten skal åbne. Min mand ryger ind WHS, mens jeg stopper ved undertøjsbutikkerne. Change og Wunderwear. Jeg smager på navnene og ser søgende rundt, mens jeg forundres over den udtalte gennemsigtighed og det minimale materialeforbrug. Vil jeg kunne gå med det? Jeg mener, i min alder. Min lyst vågner ved tanken. Der er stadig lukket, så jeg fortsætter. Lidt efter støder min mand til. Vi går ud mod gaten i B-armen.

Vi sætter os. Min mand læser avis. Jeg løfter hans ene arm og læner mig ind til ham. Han lægger armen om min skulder og læser videre. Jeg nyder nærheden og trygheden, indtil vi skal om bord. Jeg ser på menneskene, som samles i gaten. De fleste ligner danskere, men et par få ser Italienske ud. Jeg ser en meget smuk, ung og mørk mand, som sætter sig i en stol ved det store vindue, som vender ud mod flyet. Han tager sin laptop frem og forsvinder ind i den. Jeg kan nogenlunde uforstyrret iagttage ham, halvt dækket af min mands avis.

Få sex i dag

Jeg lukker øjnene lidt. Snart, drømmer jeg mig til Sicilien, hvor jeg befinder mig i selskab med den smukke unge mand. Hans øjne er mørke og opmærksomme. Opmærksomme på mig, vel at mærke. Hans smil er blændende og gennemvarmer mig. Vi er på Café. Han trækker stolen ud for mig og skubber den ind under mig, da jeg sætter mig ned. Jeg kan tydeligt dufte hans after shave. Han sætter sig og holder let min hånd over bordet, mens vi bestiller og venter på at blive serviceret.

I Kastrup lufthavn mærker jeg mit underliv blive fugtigt. Jeg tager fat i den ene side af min mands avis, sænker det hjørne, som jeg har kontrol over, hvorefter jeg, så diskret som muligt, fører hans frie hånd ned på min fisse. Jeg spreder benene ubetydeligt, mens jeg føler liderligheden strømme ned mod min lystne revne. Han fortsætter med at læse avisen, tror jeg. Der farer et stød gennem min krop, da min mand, gennem flere lag stof, presser sin langfinger ind mellem mine hævede skamlæber og bevæger den næsten umærkeligt mod min klit. Et støn overrasker mig og undviger min mund.

Da jeg ser rundt, for at kontrollere om nogen har opdaget min tilstand, ser jeg lige ind i den unge sydeuropæiske mands mørke øjne. Han holder mit blik, mens jeg mærker orgasmen nærme sig, med express fart. Fastholdt mellem italienerens blik og min mands hånd, mærker jeg en brusende fornemmelse bygge sig op i kroppen.

Kun fly personalets forstyrrende bekendtgørelse af, at det nu er tid til at board’e, får min mand til, sikkert helt uvidende om min tilstand, at flytte hånden og redder mig derved fra, at komme foran et par hundrede ventende passagerer i gate B 18 denne lørdag morgen. Ikke, at jeg er en skriger eller noget, men ligefrem skjule en orgasme, tror jeg ikke, at jeg ville have lykkedes med. Den unge mands blik brænder sig fast i mit, indtil jeg må vige, for at komme på benene. Pinligt! Han kan næsten ikke have undgået, at regne den ud. Jeg blusser igen. Det er lige før, at det går hen og bliver min signatur farve. I køen tænker jeg, at jeg må have et sæt knaldrødt undertøj, så det matcher. Apropos undertøj, så har mine trusser svært ved at suge væden fra min drivende våde fisse.

Vi kommer ind i flyet. Vi har sæderne 23 A&B, altså vindue og midtersæde. Jeg tænker på duften fra mit våde køn og trygler min mand, men han insisterer på, at ville sidde ved vinduet. Skamfuldt sætter jeg mig i midtersædet, vel vidende at passageren i C- sædet, sandsynligvis, vil kunne dufte min lyst. Den lyst, som har fået et stærkt tag i mig, efter at jeg, for mindre end et kvarter siden, var lige på grænsen af orgasme. Jeg læner mig ind mod min mand.

”Jeg har brug for dig”, tænker jeg. ”Jeg har brug for din opmærksomhed og dine kærtegn.”

Jeg byder ham min mund. Han kysser mig hurtigt, med antydningen af lidt tunge. Lige nok til, at holde gryden i kog.

”Fuck, hvor kunne jeg godt bruge din tunge i fisse lige nu, kedelige mand”, tænker jeg videre. ”Hvor er den lille frække revne dog ustyrlig og irriterende, når man skal flyve på ferie.”

På turen til München er jeg vist lidt klistrende. Jeg hænger på min mand, som igen prøver at læse. Der kommer heldigvis ikke nogen og sætter sig på C-sædet. Mod slutningen af turen, hvor jeg er dampet lidt af, flytter jeg over i det tomme sæde, således at vi får bedre plads til albuerne. I München får vi brunch, mens vi venter på, at maskinen til Palermo bliver klar. Da vi går i gaten, møder mit blik et par velkendte øjne. Den sydlandsk udseende unge mand fra Kastrup gør os følge. Han giver mig et lille nik, for at tilkendegive, at jeg skam er genkendt. Mine ben bliver usikre. Det føles rart at blive sat ned. Min mand er næsten selskabelig nu. Jeg har nydt hans opmærksomhed og vi har hyggesnakket under hele opholdet i München. Så München, kan jeg godt komme til at holde lidt af.

Vi går på flyveren til Palermo. Vi har de samme sædenumre og nu er det ikke så kritisk med vinduespladsen, så den giver jeg frivilligt til min mand. Det fortryder jeg dog snart. Da den unge italienske udseende mand nærmer sig, afslører hans smil, at sædet ved siden af mig, godt kunne være hans. Min hjerne slår koldbøtter. Nej, nej! Det kan simpelthen ikke passe. Jeg skal ikke sidde ved siden af den mand, som så direkte ind i mine liderlige ”jeg får orgasme lige om lidt” øjne i København. Jeg har ikke tal på, for hvilken gang mit ansigt blusser og bliver rødt i dag.

Han hilser pænt, uden at antyde det mindste, hvilket hjælper mig til at slappe lidt af. Jeg er dog stadig anspændt nok, til at tage min mands hånd, da vi skal lette. Umiddelbart efter, mærker jeg at italieneren med et let tryk tager min anden hånd. Der sidder jeg, en helt gennemsnitlig dansk kone i et fly til Palermo og holder to mænd i hånden. Den ene er min mand, mens den anden er en helt fremmed. I begyndelsen, føles det for mærkeligt til at være rigtig rart, men snart kommer lysten snigende tilbage. Da jeg vender hovedet mod min mand, ser han ud af vinduet. Da jeg efterfølgende vender hovedet mod den fremmede, ser han mig direkte i øjnene og smiler frækt. Det bobler i min mave. Men jeg kan ikke slippe den irriterende tanke om, at min fisse kan duftes flere rækker væk. Jeg smiler forsigtigt til den fremmede og trækker min hånd til mig, efter at have givet hans hånd et lille klem. Et øjeblik senere henvender min mand sig.

”Jeg tror lige, at jeg tager mig en lille lur”, siger han lidt søvnigt.

”Hey, hov”, tænker jeg. ”Du kan da ikke lade mig være alene med ham, på dan anden side.”

Mens in mund siger: ”Ja, skat. Tag du dig en lille lur. Vi har også været tidligt oppe.”

Han lader skulderen og hovedet hvile mod yderklædningen på flyveren. Jeg kryber under den modsatte arm. Lidt ligesom i Kastrup. Således sidder jeg op af min mand, men delvist med front mod den fremmede unge mand. Efter nogle minutter kan jeg mærke, at min mand sover. Jeg betragter den fremmede. Et laaangt øjeblikke senere, drejer han hovedet og ser mig direkte i øjnene. Jeg genoplever følelsen fra Kastrup. Jeg føler, at tyngdekraften driver al væde ned mod min lille sarte forlystelseshule. Med ærgrelse indser jeg, at jeg nu desperat mangler min mands hånd på min fisse. Pjat, jeg kan jo ikke blive tilfredsstillet her, midt i en flyver.

Jeg skubber tanken væk og prøver at lade som om, at jeg vil sove. Men den fremmede er virkelig attraktiv. Hver gang at jeg smugkigger, flirter hans øjne med mig. Snart bliver det en leg mellem os. Hvor længe kan jeg se på ham, før han opdager det og besvarer mit blik. Jeg overvinder min bornerthed bliver mere modig. Min tungespids bliver synlig mellem læberne og jeg spreder diskret benene. Lidt efter tager jeg, knap så diskret, den ene fod op på sædet og lægger knæet mod sæderyggen. Det andet ben ligger udover sædekanten og foden er på gulvet. Min kjole dækker anstændigt området mellem knæene. Det er en fræk leg. Ikke så fræk i sig selv, men i sammenhængen er det mega ophidsende. Min fisse koger.

Så gør han det. Han rør mig. Godt nok kun på det bare stykke af læggen, som ligger på sædet. En let berøring, som sender en kuldegysning gennem hele min krop. De hår, som jeg ikke har barberet af, står ret op. Jeg blusser igen. Fra mit bryst til toppen af mit hoved. Han smiler selvsikkert og rækker sin hånd op mellem mine ben, under den sommerlige kjole. Han rør mig ikke, men ser mig udfordrerne lige i øjnene. I stilhed spørger han, om min tilladelse til at forsætte, velvidende, at hvis jeg rører mig for meget, så vågner min mand. Den unge mand vender ryggen til gangen, så han dækker for passagererne fra den anden side.

Min lyst siger ja, ja, ja! Men der er så mange bekymringer. Den største er faktisk, at jeg har mormor trusser på. Havde jeg dog for H….. bare købt noget smart til turen. Dernæst er der alle medpassagererne og personalet om bord. Sidst og ikke mindst min mand. Hvad gør jeg, hvis han vågner. Jeg kan jo dårligt skrige ”Voldtægt”.

Den unge mand er ved at miste tålmodigheden. Hans øjne er insisterende og hans hånd nærmer sig langsom, det helligste mellem mine ben. Om lidt vil hånden møde mormor trussen. Det er uudholdeligt. Han tøver, så bukker han sig frem og kysser mit knæ. Små lette kys, som fremkalder små gispelyde fra min mund. Så kommer der en stewardesse forbi med service vognen, men vi skal ikke have noget. Stewardessen smiler lidt indforstået. Har hun lagt mærke til noget?

Da stewardessen er væk nærmer den fremmedes hånd sig igen mit skød. Mit ben sitrer, da han kommer ganske nær. Vores øjne er låste i hinandens.

”Hå-åh-åh”, siger min mund sagte, da han igen forkæler mit knæ med lette kys.

Jeg mærker hans finger, som flytter elastikken på trusserne til siden, så min saftige fersken bliver bar. Spændingen er ulidelig. Han kærtegner engleblidt mine ydre skamlæber, mens jeg samler al koncentration om ikke at stønne. Det er en pine, ikke at kunne udtrykke det ubeskrivelige velvære, som bruser i min krop. En finger stryger langs revnen mellem mine nederste læber og trækker væden med sig. Elektriske gnister fordeler sig ud i hele min krop. Jeg bider i min hånd, for at holde lydende inde og min krop i ro. Det er ikke menneskeligt. Det er næsten tortur.

Han ser lysten lyse i mine øjne og sekundet efter, har hans ene finger fundet vej. Han er oppe i mig. Jeg lukker øjnene. Det kræver al min kraft, ikke at smække knæene sammen, mens jeg i små stød slipper luft ud gennem næsen. Det er jo ikke fordi, at han ikke må fortsætte. Det er bare ikke til at holde ud, ikke at må give udtryk for sin begejstring.

Da han har konstateret, at jeg er pladder våd, trykker han hele sin slanke hånd ind til knoerne. Jeg gør store øjne og min hånd farer op til min mund, som åbnes på vid gab. Aldrig har jeg følt, at min fisse har haft en så ren og uforstyrret forbindelse til lystcenteret i min hjerne. En tåre løber ned af min kind. Det er mine følelsers eneste nødudgang, når jeg hverken må stønne, skrige, eller vride mig. Af al kraft kanaliserer jeg min orgasme nedad, hvor min fisse pumper om den unge mands hånd, som i næste nu sidder helt oppe i mig og trykker ubarmhjerteligt på det g-punkt, som jeg ikke anede, at jeg havde. Forsigtig, forsigtig, bevæger han sine fingrer, som stimulerer mig indvendig, mens han studerer min reaktion. Orgasmen vil ingen ende tage og jeg græder lydløst mine glædes tårer ud. Endelig klinger den af. Det burde være forbudt at sige, men jeg kan virkelig ikke mere. Da han trækker sin hånd ud, kommer der et lille efterskælv, som jeg ikke helt formår at kontrollere. Mens jeg iagttager den unge fremmede, der frækt slikker fissesaften af sin hånd, vågner min mand.

”Fryser du, skat”, siger han søvnigt. ”Jeg synes, at du ryster.”

”Ja, søde” svarer jeg. ”Varm mig, vil du ikke nok.”

Villigt vender jeg ryggen til den fremmede, søger jeg ind i min mands trygge favn.

Eventyret fortsættes på Sicilien...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.