Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kom op ad trappen og bankede på døren og hørte et: "Kom ind" - indefra lejligheden. Jeg åbnede og hørte John: "Kom bare ind, jeg er herinde". Jeg kom af mine støvler og frakken og vandrede ind i stuen der var tom og nærmest mørklagt. Kun et par små lys brændte på sofabordet. Johns stemme kaldte fra soveværelset, der var mere oplyst: "Kom herind Mona". Jeg stod åndeløs i døren, værelset var oplyst af et par læselamper samt en del bloklys. Og der på sengen lå han - helt nøgen, og hans store pik stod stiv og fræk op ad hans flade mave. Jeg var helt tør i halsen over det syn jeg så. Han var så forbandet fræk at se på, og helt uden at genere sig lå han og masserede sin store pik lige foran mig, mens han sagde: "Tag dit tøj af Tøs. Jeg har ventet spændt på, at du skulle komme i aften". Selv om jeg havde været spændt og tændt på vej hen til ham, var det der skyllede gennem min krop nu noget så voldsomt, at jeg næsten blev forskrækket. Mine brystvorter smertede nærmest mod bh'ens stive stof, og min fisse føltes som om en sø flød ud af den. Min frække fyr lå bare med sit frække smil, og jeg halv lo og halv gispede, da jeg besluttede at gøre, som han havde bedt mig om. Det var ret grænseoverskridende for mig at tænke på, hvad jeg skulle til at gøre, men jeg var helt sikkert gloende varm overalt - sådan føltes det mens jeg – helt usexet, klædte mig af foran den frække fyr, der fortsat førte forhudet på pikken langsomt frem og tilbage.

Da jeg kun stod iført trussen, følte jeg selv at den var våd af mine lystne fissesafter. John smilede frækt: "Du ser fandme dejlig ud Tøs. Du skal fremover til at gå uden trusser, så jeg kan se, røre og bruge din frække fisse, når jeg har lyst". Hans ord sendte bølger af frække lyster gennem mig. Det var så voldsomme følelser der ramte mig, at jeg slet ikke kunne styre dem. Han lo glad: "Uha da – da, du ser sgu så skøn ud, når du rødmer så meget. Kom nu af de jeans og trusser, så jeg kan slikke din fisse, mens du slikker pik". Jeg blokerede næsten, men fik da mine jeans og trussen ned over knæene og trådte ud af det, men kunne næsten ikke synke, da jeg fik kvækket: "Jeg tør altså ikke slikke på den". Jeg opfangede et glimt af irritation der kom i hans ansigt og fortrød straks, men jeg vidste også, at jeg ikke turde gøre det. Han sagde lidt skarp i stemmen: "Det må du se at komme over. Kom herned i sengen til mig - NU". Han kyssede mig og fortsatte ned over mine bryster. Gud i himlen hvor var det vidunderligt, men intet imod som da hans tunge slikkede min fisse. Han krammede mine røvbalder, mens han gav mig de mest fantastiske fornemmelser i kroppen. Men pludselig stoppede han og fandt et kondom i sit skab. Han fik det hurtigt trukket nedover pikken og trængte op i min ungpigefisse. Lyn, glimt og stjerner blitzede gennem mit hoved, og han kneppede mig så hårdt igennem, at jeg måtte jamre og hulke min glæde ud i rummet. Han prustede efter en tids vidunderlige stød: "Så for fanden, oohrjaah nu får du spermen, NUU - OOOHRJAAH – OOOHRJAAAH – OOOHR FOR FANDEN, OOOHOO - OOOH - OOH". Jeg var lige ved at græde af glæde over at høre hans nydelse, MENS vi lå og nød hinandens nærværelse et kort stykke tid, indtil han trak pikken ud og trak kondomet af. Igen slog han en knude på det, inden han meget bestemt sagde: "Du må se at få p-piller. Jeg vil skyde spermen af oppe i din liderlige fisse fremover i stedet for det her".

Jeg blev så forskrækket, at jeg kom til at græde, og mens han trøstede mig, fortalte jeg ham, at jeg ikke turde, da det var mine forældres gamle læge der også var min, og at de ikke måtte få noget at vide. John trøstede mig og foreslog, at jeg da bare kunne skifte læge, men jeg måtte fortælle, at jeg jo kun var 17 og først fyldte 18 i marts. Vi lå og kyssede og kælede, og han fik mig til at spille pikken stiv igen. Det var helt vildt for mig at se på pikken, mens jeg masserede forhuden frem og tilbage, så jeg sad med ansigtet ganske kort fra den, og den virkede enorm stor. Han fortalte, hvad der var godt og fik mig også til at lege med hans store nossepose. Han stønnede pludselig: "Tag den i munden nu". Uha, hvor ville jeg gerne, men jeg turde ikke, så han bad mig trække gummi på pikken. Jeg fumlede og var vildt spændt, men fik da rullet det på, og da han igen sagde: "Tag pikken i munden nu" var min betænkning væk. Jeg stønnede:" Du skal sige, hvad jeg skal gøre". Han lo lidt og bad mig slikke pikken som om det var en slikkepind. Jeg blev hurtigt vildt optaget af det, og han roste mig: "Ja sådan Mona – bare gør den drivvåd af spyt". Jeg reagerede næsten som om jeg vidste hvad jeg skulle, da han sagde: "Og så sug den ind i munden". Det var så fuldstændig fantastisk at mærke den varme, hårde og samtidigt bløde pik i min mund, og da han holdt begge hænder omkring mit hoved og stødte til - som når han kneppede mig, var jeg helt solgt. Jeg var skør af ophidselse, og da han prustede: "Sååå Mona – nu kommer jeg, ooohr bliv ved, oohr - ooo - ooohrrrr - ooooooh - oooooh – oooohrrr for fanden da" kunne jeg mærke gennem det tynde gummi, hvordan spermen pumpede ud i kondomet. John lo: "Oh for fanden Mona, du må sgu have gjort det der før end i dag. Det var super godt".

Jeg var vildt stolt over, at jeg kunne gøre det så godt for ham, men måtte sige: "Jeg har altså aldrig gjort noget med andre drenge – det har jeg jo fortalt dig". Han lo: "For fanden hvor jeg glæder mig til, at du gør det uden gummi". Jeg blev straks alvorlig: "Det får du mig ikke til, før jeg har fået min egen læge". Han lo ad mig og sagde, at jeg godt nok var et tossehoved. Vi lå og kælede og snakkede i lang tid, indtil jeg spurgte, om han havde kendt mange piger? Han lo: "Du skal lære at sige det, du mener. Vil du vide, om jeg har kneppet mange piger eller bare kendt mange?". Jeg rødmede sikkert: "Altså, du er altså så fræk, men jeg mener om du har kneppet mange". Jeg følte mig helt åndeløs over mine egne ord, men han krammede mit ene bryst, mens han sagde: "Tjae, jeg har da kneppet nogen stykker, men mest gifte kvinder". Jeg spærrede øjnene op: "Hvad mener du med gifte kvinder". Han legede nu med min fisse, så jeg blev helt åndeløs: "Ja gifte, jeg har været sammen med flere par om at give fruen pik. Det er jeg helt vild med". Jeg var målløs, og samtidig vildt nysgerrig og spurgte derfor: "Jamen, hvem får du lov til at gøre det sammen med?". Han kyssede mig og lo: "Det er der da mange par der nyder og tænder på at have en ekstra fyr med, og mange fyre tænder på at se deres kone blive kneppet af andre. Jeg vil i hvert fald fortsætte med at lege på den måde. Det skal du da også prøve, det når jeg har fået dig rigtig lært op". Jeg var stadig nysgerrig og fortsatte: "Jamen, har du nogen du gør det med nu? Altså gør du det, mens vi kommer sammen?". Han så roligt på mig: "Det har jeg, og jeg vil gerne kneppe dig, men vi har begge fri til at kneppe med hvem vi får lyst til. Det må du sige helt klart ja til, ellers er vi færdige med hinanden, du er min kneppeveninde, men ikke min kæreste endnu. Jeg selv er ungkarl, også selv om du får pik her. Er det krystalklart?".

Jeg var på en måde oprørt, men samtidig ville jeg ikke slippe det vi havde og gjorde sammen, så jeg sagde: "Ja - ja, det er dig der bestemmer, det ved jeg godt". Han lo, og han slikkede min fisse helt fantastisk og tog mig derefter igen bagfra. Jeg var helt vild med, at han tog mig lidt hårdt. Jeg lå tilbage og var lidt øm efter hans brug af mig, mens han fik slukket alle lysene, og alle hans ord og krav snurrede rundt i mit stakkels hoved, samtidig med at min krop skreg på mere sex med ham. Jeg var fast besluttet på, at jeg ville have ham som kæreste og beslutningen om at gøre som han ønskede blev taget. Jeg var helt åndeløs over hvor simpelt det hele stod for mig. Vi nød vores første hele nat sammen, og jeg oplevede mit første frække "morgenknald" – uha, det var en skøn måde at starte dagen på. Næste gang jeg besøgte ham lå han igen i sengen uden en trevl. Synet gjorde mig straks blød i knæene og for den sags skyld også i fissen ved bare at være så fræk. Han lå med et kulørt blad, som jeg ikke kendte – absolut ikke. Det var mit første møde med Weekend-sex, der var et pornoblad.John fik mig til at se i bladet, og det var med gysende ophidselse jeg så billeder af nogle der dyrke de sex – hold da op hvor jeg fik en på opleveren ved at se et par have sex med hinanden på billederne. Han smilede og spurgte: "Det er da vist lige noget du tænder på – ikke sandt?". Jeg kunne blot fnise: "Det er godt nok nogle frække billeder". Han gav mig bladet i hånden og fik mig til at sætte mig op ad hovedgærdet og læse i bladet, mens han fik mig til at sprede mine ben – en ikke så svær opgave. Jeg slugte alle de frække billeder, og samtidigt slikkede han min fisse. I bladet var der også en historie. En ting var det at se på billederne, men at læse historierne i bladet var nyt og meget frækt og spændende læsning for mig.

Jeg kunne næsten ikke koncentrere mig om begge dele på grund af Johns skønne tunge, og de frække ord der dansede for mine øjne. Men kombinationen gjorde nok, at jeg ikke var så spændt, for pludselig følte jeg en sær kildren ned ad ryggen og alle fornemmelserne endte i mit skød. Denne ukendte fornemmelse var så overvældende, at jeg ville stoppe den. Jeg prøvede at fjerne Johns ansigt, mens jeg hulkede: "Åh nej, nu må du ikke mere". Han greb i stedet hårdt fat om mine spredte lår og pressede ansigtet ned i min fisse – åh gud, hans tunge gjorde det hele så uudholdeligt. Jeg prøvede virkelig at vride mig fri, faktisk kæmpede jeg mens jeg hulkede og bad ham stoppe, men han holdt mig som i en skruestik og fortsatte med at slikke mig på det der vanvittige sted. Jeg hulkede, vrælede og jamrede, og en fuldstændig ukendt vidunderlig kæmpebølge slog ind over mig, Samtidig rystede og krampede min krop, og det rykkede i rytmiske ryk der truede med at kvæle mig. Da den enorme bølge klingede stille af hulkede og smågræd jeg af glæde. John kom op til mig, og jeg puttede mig ind mod ham. Min og hans glæde over hvad vi havde oplevet sammen varmede helt vildt. Han fik ivrigt et kondom på, og jeg blev kneppet, så hele min krop jublede over den store pik, og alt det den gjorde ved mig.John var lidt stolt af sig selv – men også af mig. Jeg havde oplevet min første store orgasme, og var allerede vild efter at genopleve den igen, så han slikkede mig igen, mens jeg læste i pornobladet. Desværre var jeg nu alt for spændt på at få orgasmen igen, så den udeblev.Efter denne aften blev jeg vild efter pik.Hans pik var pragtfuld at mærke, særlig når han kneppede mig bagfra. Jeg jamrede og klagede altid mine enorme lyster ud i hans soveværelse, og snart genoplevede jeg orgasmernes kraft gennembore min krop, og 69'eren var en skøn optakt til en fræk aften,

Jeg var pludselig fuldstændig vild med sex. Jeg ville sutte, slikkes og kneppes så ofte som muligt, men John var godt og grundigt træt af al det kondom pjat – men der var jeg ubøjelig. Jeg skulle ikke komme gravid hjem som en skamløs tøjte. Han fik mig dog overtalt til at slikke pikken uden gummi, og han var vild med min iver og udelte glæde ved at sutte hans pik. Jeg fulgte alle hans råd og ønsker – undtagen at få spermen i munden, men en aften jeg lå på knæ mellem hans lår og suttede pikken, længe og intenst som jeg nu virkelig nød at gøre det, prustede og gispede han pludselig sin nydelse ud, og som ofte før holdt han mit hoved fast med sine stærke hænder, mens han stødte sin hårde pik ind i min mund. Jeg bemærkede det ikke, men han blev helt stille, mens han kneppede min mund, og uden varsel spermede han en tyk stråle sperm ind mellem mine læber. Jeg forsøgte at slippe fri, men han fortsatte med at holde mig, og spermstråle efter spermstråle skød hård mod min drøbel. Han slap mig gispende, og jeg sprang op og fór ud på badet, hvor jeg skyllede og skyllede spermen ud af munden og fik febrilsk børstet tænderne, før jeg gik tilbage. John lå med et stort smil og sagde: "For fanden, det er så frækt at komme sådan". Jeg udbrød: "Du er så led – du ved da, at jeg ikke vil blive gravid". Han så forbavset på mig: "Gravid – hvad snakker du om Tøs?". Jeg bed fra mig: "Ja, gravid. Det ved du udmærket, og så gør du bare sådan noget". Han trak mig ned i sengen og sagde leende: "Altså din lille tosse, du kan sgu da ikke blive gravid af at sluge sperm – troede du det?". Jeg følte mig virkelig dum nu - pga. min uvidenhed om sex, men fik sagt: "Ja – det tror jeg. Er du sikker på, at jeg ikke kan blive det af at sluge din sperm?". Han kyssede mig og forsikrede, at det var umuligt, det var sperm i kussen der var farligt – dermed basta. Vi lo sammen over mig, og jeg gav ham nu et kondom på og fik en heftig gang pik, og da han var ved at komme, stønnede han: "Ohr for fanden Mona – du skal have det i munden nu – ohr du skal sluge spermen".

Jeg var vild af liderlighed og spænding, da han rev kondomet af, og jeg sugede pikken grådigt ind i munden. Han holdt om min nakke og prustede: "Ohr ja for fanden – ssssååådan jaah – ohr, er du klar – nuuu kommer jeg, OOOOHR JAAAH – OH JAAAH – TSSH ÅÅÅRRR GUD, SLUG SPERMEN – SLUG DET". Jeg sugede og slikkede grådigt, mens stråler af varm sperm fyldte min mund, og jeg sank det ivrigt denne gang. Da han gispende faldt ned på sengen, lo jeg vildt ophidset af oplevelsen. Den var så fantastisk og grænseoverskridende for mig. John spurgte: "Var det ikke frækt?". Jeg lo: "Åh gud jo, det var så vildt". Han trak mig ned og kyssede mig, før han spurgte: "Du kunne li' smagen, kan jeg mærke". Jeg lo lidt genert: "Æh, ja det kan jeg faktisk godt – og det er så frækt at mærke det sprøjte helt vildt hårdt mod min drøbel". Vi lå nu i hinandens arme og kyssede og kælede for hinanden, men kort tid efter måtte jeg igen – helt af mig selv, dykke ned og tage hans pik i munden. Pikken var ret hurtig stiv igen, og jeg lod tungen køre op og ned over hans pragtfulde pikstav, mens jeg krammede hans nossepose. "Jeg må altså have din pik i fissen igen" lo jeg og vendte mig om på ryggen. John var lynhurtig over mig, og hans pik fandt vej ind mellem mine våde skamlæber, og han pressede pikken helt i bund. "Ååhhrrr jaa, det er goddtt" stønnede jeg, mens jeg stødte op mod ham med underlivet. Endnu engang strømmede orgasmen igennem mig, og jeg oplevede igen at min krop rystede af glæde over det. Vi fik sovet arm i arm, og inden jeg forlod ham om morgenen, blev jeg kneppet godt og grundigt bagfra. På jobbet gloede de andre piger på mig. De mente at jeg så noget udbombet ud, og at jeg gik og skrævede. "Nåå, du har nok fået pik det meste af natten" udbrød den ene af mine kollegaer, mens de andre lo. Jeg svarede blot: "Ja måske", men kunne straks mærke at jeg rødmede op til begge ører.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.