Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er kæreste gennem 5 år med en utrolig flot kvinde. Hun er 175 cm, 63 kg, langt lyst hår. utrolig fast, lille røv, faste bryster i b-skål, de er ikke så store, men de sidder helt perfekt trods hun er fyrre år. Jeg har aldrig været kæreste med så flot en kvinde, hun er virkelig enhver mands drøm. Hendes hår går helt ned til røven.

Jeg tænder på at jeg ved andre mænd også synes hun er lækker. Jeg elsker hende. Vi har besøgt klubber tre gange, de to gNge havde vi sex med honanden og jeg synes det var frækt at andre så vi havde sex, kun den tredje gang gang havde vi sex med en anden fyr.

Vi havde talt med ham i baren, han virkede sød og på et tidspunkt siger jeg til min kæresteom vi skal se os om. Vi gik lidt rundt hånd i hånd. Vi fandt et rum med en stor seng hvor der ikke var dør så andre kunne stå rundt om sengen.

Min kæreste havde hofteholder, gennemsigtig sort top, sort bh, små gennemsigtige trusser, så man kunne se hendes baller.

Vi lagde os på sengen, kyssede, kælede og jeg slikkede hende. Flere kom og så på og fyren fra baren kom også og stillede sig tæt på sengen, uden at røre, bare kiggede og nød synet og hendes stønnen.

Da hun var godt liderlig lagde jeg mig op til hende og kyssede hendes bryster og hviskede om vi skulle invitere fyren fra baren med og hun hviskede hæst ja. Jeg sagde til ham at hvis han havde lyst måtte han godt slikke hende. Han lagde sig mellem hendes ben og slikkede godt og grundigt. Jeg lagde mig så hun kunne sutte pik på mig imens og jeg nød at mærke hendes stønnen om min pik.

Efter et stykke tid bad jeg hende ride min pik mens hun suttede fyren. Det gjorde hun. keg kærtegnede det ene bryst mens fyren tog hånden om det andet og kærtegnede hendes lange hår. jeg kunne se han synes hun var lækker og jeg tænkte han sikkert gerne ville kneppe hende så jeg bad hende lægge sig på alle fire imens lagde vi os på knæ så hun suttede pik på skift på os, hun gned pik hovderne mod hinanden og tog begge pikke i munden på en gang. det var frækt. Hans pik var længere end min og krummede frækt opad. Den var dog ikke helt så tyk som min, men flot var den.

Så gav jeg et kondom til fyren og bad ham kneppe hende bagfra. Det ville han gerne. hun suttede mig imens. han tog om hendes hofter og fik et saligt blik da hun skød røven bagud over hans stive pik så den gled ind i hende. Han gispede hvor er du stram og lækker. Jeg stak hånden ind under hende og kærtegnede klitoris da pikken gled ud og ind, samtidig lod jeg to fingre glide op og mærkede hendes skæmlæber var udspillede om hans pik. Jeg lod en finger klemme om hendes skamlæber fra hver side så de strammede ekstra om hans store stive pik.

Hunn suttede mig imens han bollede hende. efter et stykke tid bad jeg hende vende sig om og jeg tog et kondom på og førte min meget stive pik ind og bollede hende med faste stød til jeg kom i en voldsom orgasme.

Jeg trak mig ud og bad hende ride ham, jeg spermede jo i kondomet for han måske ikke ville bolle uden min sperm i fissen på hende. hun red ham utroligt længe. Til sidst kom de begge og vi lå og snakkede og sagde tak til fyren inden vi gik hjem.

Da vi kom hjem var vi så tændte og kastede os over hinanden og hun fik den helt store tur. Jeg bliver ekstra udholdende 2. og 3. gang. Da vi vågnede næste morgen fik hun endnu en omgang og bagefter lå vi og snakkede om oplevelsen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.