Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er blevet fredag, jeg har inviteret min kone på et weekendophold, vi er flyttet fra hinanden men som begrundelse siger jeg, at jeg vil prøve, at rede vores ægteskab, selv om det ikke passer jeg har nemlig lagt en plan, hun får en sms fra mig torsdag aften, med en besked om, at vi kører fredag morgen, hun har en tynd, gennemsigtig bluse på, ingen bh, en kort nederdel og selvsiddende strømper. På da jeg henter hende i Viborg.

Jeg ankommer, du sætter dig ind i bilen, da jeg kan se, at du har sat dig, og beordrer Charlotte til at trække op i nederdelen, og sprede benene, så man kan se din kusse. Og tage trøjen af så hendes bryster er fremme, Vi holder lidt afsides, så der er ingen, der bemærker noget. Jeg starter bilen, og vi kører ud fra p-pladsen. Det er vildt ophidsende at vide, at hvis der sidder en og kigger ind i bilen fra et lidt højere perspektiv, kan de se din kusse og bryster.

SEX I DAG?

Vi kører videre, og ankommer til bestemmelse stedet, hvor jeg har lejet en hytte, så vi har weekenden helt i fred. Den ligger lidt for sig selv, så der ikke er nogen, der kan høre, hvad der sker,jeg har lavet en aftale med ham der ejer hytterne men det kommer vi til.

Vi står ud af bilen, og jeg fører Charlotte indenfor.

Da vi er kommet ind, får hun besked på at stå stille, og jeg lyner hende nederdel op, så den falder ned om benene på hende.

Jeg går om foran hende, og lader en hånd glide ind mellem hendes ben, føler efter med en finger, og kan mærke, at du er dryppende våd – lækkert! Jeg trækker hånden tilbage, og lader fingeren glide op til hendes mund, og hun slikker den ren – dejligt. Jeg lukker øjnene et kort øjeblik og forestiller mig, at det er min pik, der er i Charlotte s mund! Jeg åbner øjnene, og leder hende videre ind i hytten.

Den er ikke så stor, men der er en stue, et lille køkken, badeværelse og to soveværelser. I stuen står der et spisebord, der har lige den rette højde! Jeg fører hende ind i soveværelset, og be’r hende lægge sig på ryggen på sengen. Hun adlyde, og jeg kigger nøje på hende og indprenter mig nøjagtigt, hvordan hun ligger. Jeg ligger mig ned og slikker fisse inden jeg knepper hende, hun stønner det er længe siden hun sidst fik pik.

Jeg går ud til bilen, og henter min taske og vender tilbage til hytten.

Hvad hun ikke ved er, at jeg har været på nettet,og inviteret to fremmede mænd til og komme og kneppe hende, en i aften og en imorgen.det bliver fredag aften og jeg giver hende besked. På og ligge sig bordet jeg binder hendes hænder og giver hende bind. For øjnene.

Hun for besked på at sprede benene og trække dem op mod dit hoved og ligge stille. Jeg går ud, og lukker den første fyr ind det viser sig og være en ældre mand på 62 år han sætter sig til og slikke hende,imens jeg optager det, jeg kan høre, at Charlotte vejrtrækning bliver tungere. Han lader sin tungespidsen glide hen over hendes klit, og hun gi’r et gisp! Hun må være tæt på at komme, sådan som det driver ud med kusse saft.

han trækker hovedet tilbage, og begynder og lege med hendes bryster, Charlotte stønner knep mig jeg vil ha din pik nu.

Han køre pikke op i hendes fisse og kneppe hende lidt,han trækker den ud, og kommer den i munden på hende, så hun kan sutte pik,der går et stykke tid, og han sender en ladning sæd ned i halsen på Charlotte,der sluger og stønner åh det er godt,jeg står og FILM det hele,han ligger sig ned og slikker Charlotte s fisse til hun kommer, i en hed ogasme,der efter trænger han igen op i hendes fisse, og kneppe hende til han kommer oppe i hende.

Da han er færdig, tager han sit tøj på tager et par billeder af hende og går,jeg kan se, hun ligger der og saft og sæd driver ud af hendes fisse.

Jeg skyder en pude ind under hende, så hendes røv og kusse er frit tilgængelige, jeg binder hende op og fjerne bindet jeg nyder synet af hende, hun smiler og siger fuck det var godt, hun skulle bare vide, jeg lader mine hænder glide fra hendes mund ned over hagen, halsen, dine perfekt skabte bryster, ned over maven, ind forbi kussen, men på ydersiden, så jeg glider ned langs hendes inderlår og helt ned til tæerne. Jeg kunne høre nogle små gisp, da hænderne gled ned over brysterne og forbi kussen, så det var vist dejligt! For lige at markere, hvem der bestemmer, knipser jeg et par gange til hende s strittende brystvorter, så hun gisper højlydt.

jeg vil høre hende tigge om at få noget mere pik i dag, og jeg vil høre hvert eneste lille gisp og støn og nyde det! Jeg læner mig ned til hendes øre, og hvisker: “Du har allerede været uartig to gange i dag… Det må vi vist gøre noget ved!”

Jeg kan høre hende trække vejret dybt ind, men hun protesterer ikke. Jeg finder en pisken frem, og lader den glide hen over hendes krop, så hun ved, hvad der venter. Pludselig lader jeg den svirpe ned over hendes bryster og hun klynker højlydt, da den rammer. 5 slag på hvert bryst må være nok til at starte med! Jeg bøjer mig ned, og hvisker til hende: et var for den første uartighed – du har stadigvæk en til gode!”

Jeg rejser mig op, og lader en finger glide hen over Charlottes kusserevne, og en lille smule ind. Hun er så våd, at der er kommet en våd plet på puden under hendes læn, og jeg kan se, at safterne er og sæd drevet ind mellem hendes balder. Jeg trækker fingeren ud og lader den glide ind mellem hendes balder, og langsomt helt i bund i den stramme røv. hun stønner højlydt, da den glider ind, og da jeg rytmisk begynder at finger kneppe hende i røven, bliver hendes vejrtrækning meget hurtig. Jeg stopper, da jeg kan høre, at hun er ved at komme, og stiller mig hen ved siden af sengen, og smider tøjet.

Min pik er stiv som sjældent set, så det skal jeg have gjort noget ved. Jeg roder lidt i tasken, og finder en buttplug med knopper på frem, og gi’r den en lille smule glidecreme – så våd, som hun er, er der også safter nok omkring hende røvhul til, at der ikke skal så meget til, før den kan glide ind. Jeg sætter den mod hendes stramme røvhul, og presser den langsomt ind. Hun stønner højt, da den begynder sin indtrængen, og det går over i en klynken, da den glider længere og længere ind, og hun kan mærke ringmusklen glide ned over knopperne. Med et svup glider den helt i bund, og hun udstøder et lille skrig, da musklen lukker sammen omkring den tynde del. Jeg masserer den lidt, for at sikre, at den sidder som den skal, og nyder din svage klynken.

Så går jeg op til midten af sengen, og skræver ind over hende, Jeg placerer min pik mellem de vidunderlige bryster, og lader en lille dråbe olie følge, for at det skal glide lidt lettere. Jeg klemmer hendes bryster sammen, og begynder at køre frem og tilbage. Jeg kan mærke, at der ikke skal meget til, så kommer jeg, så jeg sætter farten op, og så sprøjter jeg. Jeg sørger for at glide helt frem, så spermen havner i ansigtet på Charlotte. Efter en 5-6 kraftige sprøjt driver hendes ansigt af sperm, og det ser vildt lækkert ud. Jeg får øje på han der har lejet hytten af står uden for og kigger på os, jeg fortæller dig han står der ude, spørger om du kunne tænke dig, og hygge med ham også, vi vinker han ind og han smider tøjet, jeg be’r dig om at række tungen ud, og fange hans pik, efter du har sutter beder jeg ham kneppe dig, imens jeg filmer det, der går ikke langt tid så kommer han og sender hele sin ladning sæd op i fissen.

Nå, men jeg er jo ikke kommet så langt med hende,så jeg gi’r hende valget med hensyn til den anden afstraffelse: Enten 3 slag med pisken på kussen eller 10 slag på hver balde med pagajen. Hun vælger den sidste mulighed, så jeg rejser mig, hun kan vende sig om. Puden lader jeg ligge, så hendes røv er en anelse hævet, og der stadigvæk er fri adgang til kusse og røv. Jeg binder hende fast, så hun ligger helt udstrakt i et X. For nu lige at sikre mig, at pluggen ikke er på vej ud, trykker jeg den lige en anelse længere ind. Herefter griber jeg fat i pagajen, og siger, at hun skal tælle hvert slag! Jeg lader den suse ned over den første balde, og hun tæller: 1… Da jeg når til 20 gløder hendes balder, så man skulle tro, hun havde været ude i solen uden solcreme i flere timer. Jeg kan høre på hende,at det kniber med at holde stemmen rolig de sidste 5 slag.

Da jeg er færdige, bliver jeg enig med mig selv om, at nu er det vist ved at være på tide, at jeg får kigget lidt nærmere på hende dejlige kusse Igen.Jeg er imponeret over, at hun endnu ikke har sagt et eneste ord ud over det, som hun er blevet bedt om, men det skal jeg nok få lavet om på! Jeg ta’r en af dildoerne op fra tasken, ikke den helt store, det er for tidligt, men en midt i mellem. Jeg lader den glide ind mellem hendes ben, og driller dig ved at køre den frem og tilbage i kusse revnen, uden at den får lov til at komme inden for.

Pludselig kommer det fra hende:Åh, vil du ikke godt stikke den ind, pleeeease!” Jeg trækker den lynhurtigt væk, og vender mig om og siger iskoldt: “Du er ikke blevet bedt om at tale, tøs, det vil blive straffet!” Jeg tænder for vibratoren i dildoen, og lægger den op af hendes inderlår, meget tæt på kussen, så hun kan mærke vibrationerne, men ikke så tæt, at det vil medføre nogen form for orgasme.

Herefter tager jeg fat i buttpluggen og trækket den ud af hende s røv, langsomt, men alligevel så hurtigt, at hun kan mærke hver eneste knop, når den smutter forbi ringmusklen. Den kommer ud med at plop, og jeg kan se, at hende røvhul hurtigt begynder at trække sig sammen. Det får det lov til, og da det er helt trukket sammen, ta’r jeg fat i dildoen, og presser den mod hendes røv. Den glider i bund, og jeg begynder rytmisk at kneppe hende med den.hun når ikke at komme i nærheden af en orgasme, før jeg stopper og lader den sidde og vibrere stille og roligt, halvvejs inde. Jeg siger til hende, at hvis den glider ud, er du hun selv ude om konsekvenserne. Herefter rejser jeg mig, og finder pisken frem.hun får 10 svirp hen over balderne, og klynker højlydt eftersom de allerede er godt ømme efter sidste behandling. Desværre lykkes det for hende at holde dildoen ind.

Få sex i dag

Hun udstøder et lille skrig! Da jeg stikker en DILDO op i hendes fisse, at hun desperat kæmper for at holde den anden dildoen inde, men den glider ud, da den anden ryger i bund, “Så du VIL ikke høre”, siger jeg til hende, jeg rejser mig, og tager fat i den lille pisk. Jeg stiller mig ved siden af sengen, og kan tydeligt se, hvordan safterne løber ud af hende kusse. Jeg svirper hurtigt pisken tre gange ned over kussen og hun kommer i en kæmpe orgasme.

Da hun er ved at komme til sig selv igen, ta’r jeg fat i dildoen, og lader den glide ud af kussen på hende,Derefter stiller jeg mig bag hende, og lader langsomt min stive pik glide op i hendes røv. Det er vildt lækkert, men heldigvis er det ikke så længe siden, jeg er kommet, så jeg kan holde mig et stykke tid. Jeg kan høre, at hun kommer flere gange undervejs, og til sidst fyrer jeg også en ordentlig ladning af oppe i røv. Jeg trækker mig langsomt ud, og løsner hende hurtigt. Hun få besked på at sætte sig op på sengekanten og slikke min pik helt ren. Da det er sket, spørger jeg “Og hvad siger man så?”. “Tak, “, kommer det hurtigt fra hende.

Jeg nikker tilfreds, jeg glæder mig til imorgen,der er lang tid til, at vi skal af sted hjem,Jeg har lavet en speciel aftale med udlejeren, så vi har hytten til søndag kl.15 istedetfor kl 10, hvis han fik lov har sex med hende igen søndag.

Det bliver lørdag, vi fik noget og spise og vi gik en tur, hvor vi fik snakket lidt sammen om os, da vi kom tilbage til hytten, tog jeg fat i Charlotte og trak tøjet af hende, hun stod nøgen, jeg sagde hun skulle gå ud på græsset, ligge sig til og onanere lidt.

Lidt efter kom jeg der ud, sagde hun skulle sætte sig i doggy stilling, jeg begyndte da og kneppe hende, jeg kom oppe i hende, bagefter tog jeg fat i hende, og fik hende ind i sengen, jeg binder hende fast til sengen og bind for øjnene, og lade hende ligge der lidt.

Så kommer ham den anden jeg havde skrevet med en ung fyr på 22 år.

Vi går ind til Charlotte,og jeg siger er du klar til pik, Charlotte siger ja det er jeg, og du må gerne kneppe mig hårdt, jeg filmer det hele, han starter med og stikke pik i munden på hende i en 69 er.

Han ligger og slikker fisse og Charlotte pik, jeg står og filmer,og kan både se og høre at hun er tæt på og komme.

Der går ikke langt tid så kommer hun og han kommer i munden på hende, Han venter så om og kysser hendes bryster, imens han leger med dem.

Han begyndte og lege med hendes fisse og køre pikke op i hende imens hun, skriger ja giv mig din dejlige pik,åhhhhh knep mig hårdt jeg vil ha du komme oppe i mig.

Han begynder og sætte tempoet op, og hun får en ogasme lidt efter kommer han oppe i hendes fisse, de ligger lidt, og han rejser sig op og begynder og lege med Charlotte s røvhul, to finger kommer op og lidt efter bliver det hans pik, der køre der ud af han trækker den ud og stikker den i munden på hende, lidt efter kommer han ud over hendes ansigt.

Han får lov og tage nogen foto imens,og jeg sender ham de film jeg havde lavet.

Han tager tøjet på og gå igen, jeg sætter mig ind til Charlotte, og spørger om det var godt, eller hun ville ha mere, hvilke hun siger ja til, jeg finder telefon frem,og ringer til ham vi har lånt hytten af,og siger hun er vild liderlige og kan ikke fået nok, så kan du ikke komme forbi sammen med en ven.

Han siger ja og jeg ligger på, Charlotte siger hvad fanden var det kommer han med en ven, ja hun kæmper med og komme fri.

Da de kommer ligger hun og skriger nej, jeg har sagt det er et rollespil og. De bare skal gå til den, så hun har en pik i munden og en i fissen, der går ikke længe før den ene kommer oppe i hende, og de bytter plads og han kommer også der oppe og man kan se det løber ud af hende.

De pakker sammen og køre igen, jeg binder hende op hun giver mig en lussing og siger hun vil melde det, hvilke jeg siger det for hun ikke noget ud,af for jeg har på film hun tigger om pik af fremmed mænd, hvad siger hun det har jeg kun sagt til dig. Jeg griner og siger at hun har knepper med tre fremmede mænd ud over mig,

Jeg siger at vores forhold kun er sex for fremtiden.

Hun fandt en ny kæreste en måned efter, vi mødets og havde sex en gang om måneden i næsten to år før jeg sagde at nu var det over

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.