BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi har været gift i snart 27 år, fået 2 børn som begge var flyttet hjemmefra og boede i et ganske alm. Villakvarter. Vi arbejdede begge to, jeg selv er lige fyldt 52 og Jan 56, vores udseende er nok som folk er flest.

Vi har sex cirka en gang om ugen, ikke fordi jeg har lyst, men mere af pligt overfor Jan, som rigtig gerne ville noget mere. Jeg havde for år tilbage mistet lysten til sex, så når vi havde sex var det missionærstillingen og når jeg virkelig oppede mig, et blowjob. Jan havde gået og brokket sig den sidste tid, men også forsøgt at tænde mig med romantiske middage, men uden held. Jeg er fuldstændig klar over, at det mig som den var gal med, men vidste ikke hvad der skulle til for at få vækket lysten i mig igen. Vi havde tidligere eksperimenteret med forskellige former for sex, vi havde været i swingerklub i vores yngre dage, hvor meget blev prøvet af, sex med flere, med samme køn, bindelge med mere. Men det ebbede ud efter børnene kom til og jobbene fyldte mere, vi havde aldrig taget legene med hjem i privaten, men kun i klubben. Jan havde forsøgt at få mig med igen, men jeg havde ikke lysten.

SEX I DAG?

Denne lørdag morgen var som alle andre, Jan satte kaffe over, imens jeg tog et bad eller det troede jeg han gjorde. Da jeg var i gang med at tørre mig kom Jan ind til mig, han stod med en skraber og barberskum i hænderne og sagde det var blevet tid til at få ryddet busken, for han havde planlagt en overraskelse til mig. Jeg havde i mine yngre dage været glatbarberet, men det var mange år siden, så jeg rystede på hovedet og afslog hans ønske. Han lagde barbergrejet fra sig og bad mig vende ryggen til, ”hvorfor” spurgte jeg.

Jan greb fat i mig og drejede mig rundt, han trådte tæt hen til mig og fik mine arme om på ryggen og pludselig havde jeg håndjern på. Jeg protesterede og bad ham låse dem op med det samme, han sendte mig et underfundigt smil imens han rystede på hovedet. Så trak han mig ind i soveværelset og fik mig ned og ligge på ryggen i sengen, han havde barbergrejet med og gik i kast med at fjerne min busk. Han var nænsom og jeg valgte at ligge stille, for med et skarp barberblad mellem mine ben turde jeg ikke andet.

Snart var busken fjernet og han smurte forsigtigt noget kølende creme ud og min blotlagte fisse. Hvis jeg troede han ville låse håndjernene op nu, tog jeg grueligt fejl. Tværtimod satte han et par omkring mine ankler og fik mig op at stå: ”Kom sagde han, nu skal vi på køretur”. Jeg gloede forundret på ham, jeg stod jo splitternøgen med armene låst sammen på ryggen og benene låst sammen ved anklerne. Næh, nej jeg skulle ingen steder i den mundering, men Jan ville det anderledes og hev afsted med mig. Han lagde en cottoncoat over mig og bandt den løst om livet, så jeg var nogenlunde dækket inden han åbnede hoveddøren, fik et par badesandaler på fødderne og så var det eller ud til bilen, hvor han hjalp mig ind på passagersædet og spændte sikkerhedsselen. Alt dette forgik under mine højlydte protester, han satte sig ind ved siden af mig og viste mig en gagbold, han gav mig nu valget at holde kæft eller få den i munden. Jeg valgte det sidste og sad surmulende ved siden af ham, han bakkede bilen ud og vi kørte ud af byen.

Jeg følte at alle vi kørte forbi kunne se at jeg sad nøgen under cottoncoaten, specielt da Jan løsnede bæltet og lod den stå åben foroven, så der var frit udsyn til mine bryster. Da vi var kommet et stykke uden for byen, lagde Jan en hånd på mit lår bad mig sprede benene, han skubbede frakken til side, så der nu var fri adgang til min nybarberede fisse. Langsomt kørte han en hånd op ad mit lår og henover fissen med en let berøring. Han lod en finger glide ned mellem revnen og gned stille på klitten. Meget imod min vilje kunne jeg mærke hvordan min krop reagerede, fissen blev fugtig, jeg prøvede på ikke at vise det overfor Jan, men det var tydeligt han viste det. Fingeren blev mere krævende og gled ned til min grotte og pressede sig indenfor. Pludselig hev Jan fingeren til sig og bandede sagte, en patruljevogn havde tændt de blå blink og indikerede at vi skulle holde ind til siden.

Jan hev nødtørftigt min frakke om mig, jeg var blussende rød i hovedet, da betjente banke på sideruden. Jan rullede vinduet ned, ”God formiddag, har du et kørekort jeg må se” sagde betjenten og kiggede ind i bilen. Jan rakte ham sit kørekort, imens han kiggede på det flakkede hans blik over mod mig. Han gav Jan kortet tilbage og kiggede så direkte på mig, han havde tydeligvis set ankeljernene og kæden mellem dem, frakken som kun hurtigt var blevet skubbet på plads viste tilpas meget til han kunne se at jeg var nøgen. Jan blev bedt om at stige ud af bilen, de talte sagte sammen, jeg ikke kunne høre hvad der blev sagt. De gik om til passagersiden og betjenten åbnede døren ind til mig, jeg blev bedt om at stige ud.

Han løsnede min sele og så jeg kunne komme ud, frakken gled langsomt af og faldt til jorden. Betjenten kiggede over på Jan, som nikkede, blidt blev jeg skubbet med ryggen op mod bilen og mine ben spredt så langt ud som ankeljernene tillod det. Hans hænder gled langsomt nedover min krop fra skulderne, nedad af armene, tilbage og ned over mine bryster, hvor han nulrede brystvorterne, fortsatte ned og ud på lårene. Så kærtegnede han lårene og lod en flad hånd glide henover min nybarberede fisse. Stille drejede han mig rundt og pressede mig mod bilen, hans hænder legede med mine baller og skilte dem, men en finger legede han rundt om min stjerne, pressede det yderste af fingeren indenfor, lod den blive der lidt inden den kom længere ind. Jan er kommet tættere på og kunne stå og se hvordan betjenten langsomt men bestemt fik fingeren presset helt op og roligt kørte den ud og ind. Jeg kan ikke holde en stønnen tilbage og kan mærke hvordan jeg bliver våd og tændt. Han stopper op, men kun for at presse yderligere en finger op, han fingerknepper min røv i dybe rolige bevægelser.

Jan kan ikke længere bare se på, han sætter sig på hug under mig og begynder at slikke min fisse, han lader tungen glide gennem revnen og støder den lidt indenfor og tilbage til klitten som han suger ind. ”Brug dine fingre” kommandere betjenten Jan, og straks glider der to fingre op i fissen, begge huller fingerkneppes i et tiltagende tempo. De afstemmer med hinanden, så fingrene er oppe på samme tid. Jeg vrider mig både af lyst, men også som en protest mod at blive brugt på denne måde, med sin frie hånd tager betjenten fat i håndjernene og hiver dem opad, så jeg mod min vilje bliver presset ned imod bilen. Fingrene bliver mere krævende og Jan har nu presset tre fingre op i min fisse. ”Stop, stop” tigger jeg dem om, men de bliver ved og Jan siger, at de ikke stopper før jeg er kommet. Jeg har hele tiden kæmpet imod, at give efter, at de skulle få overtaget, men nu giver jeg slip og tillader mig selv at nyde det.

Der går ikke længe før min fisse trækker sig sammen og klemmer om Jans fingre, imens safterne løber ud af mig, orgasmen vælter indover hele min krop og jeg stønner højlydt. De stopper begge og trækker fingrene ud, betjenten slipper mine håndjern, mine ben giver efter og jeg synker ned på knæ, stadig rystende af orgasmens eftervirkninger. ”Meget passende” siger betjenten og smiler imens han trækker sin pik frem, ”nu kan du gøre gengæld” og kommer pikken i munden på mig. Stille og roligt begynder han at kneppe min mund, i rolige dybe stød imens han holder mit hoved. Tager imod hans pik, så godt jeg kan, men har svært ved at tage den til roden, selvom han forsøger at få den helt ned i halsen på mig. Jeg kommer med opkastningslyde, gagger voldsomt når han støder den helt i bund, han må have være godt tændt for der går ikke længe før han sender en ladning af sted ned i halsen på mig. Jeg forsøger at sluge det hele, men der render sperm ned af hagen.

Han takker Jan for oplevelsen og kigger en sidste gang ned på mig inden han siger: ”Jeg glæder mig til næste gang jeg stopper dig”, så sætter han sig ind i patruljevognen og køre sin vej. Jan får mig på højkant og ind i bilen, han tørre mig i ansigtet og kysser mig.

Han ligger frakken omkring mig og siger: ”Så må vi hellere komme videre til min næste overraskelse til dig”. Han starter bilen og vi køre videre, længere ud på landet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.