BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mødte op som aftalt og der stod han, ham jeg gennem flere måneder havde talt med på chatten, han så endnu bedre ud end på de billeder vi havde udvekslet. En veltrænet mand på 50 år, han var klædt i sorte bukser og en hvid skjorte, der stod åben i halsen, han havde et dejligt smil og øjne der kunne se lige igennem en. Jeg kunne slet ikke få øjnene fra ham, jeg selv havde lidt for meget på sidebenene, blå øjne og nogle store bryster. Han brød fortryllelsen og inviterede mig indenfor, da døren lukkede bag os, hjalp han min jakke af, den blev pænt hængt på en bøjle, alt så pænt og nydelig ud i entreen. Han kiggede på mig og spurgte så om jeg har husket hvordan jeg skulle være klædt under kjolen, jeg nikkede forlegent. "Træk kjolen op, NU" beordrede han med fast stemme, jeg trak kjolen op og blotlagde mit nøgne skød med den glatbarberede fisse, han trådte et skridt nærmere og lod en finger glide gennem sprækken og klemte en enkelt gang hårdt om klitten, jeg bed smerten i mig og stod helt stille. Han virkede tilfreds med min reaktion og lod kjolen falde ned igen.

Vi gik videre ind i huset og ind til et veldækket bord, han trak e stol ud og bad mig sætte sig, så gik han ud af stuen, jeg sad og så mig om en stor flot stue med blotlagte loftsbjælker, stuen var domineret af en stor hjørnesofa i sort læder, der var to nydelige læder lænestole og en indbygget pejs. Der var ligeså pænt og nydeligt som entreen, han kom tilbage med to tallerkner med en anretning af laks og rejer, som han satte foran mig, vi satte os til at spise og tale om lyst og fast, der var en stiltiende følelse af liderlighed i rummet. "Træk din kjole op og spred dine ben" beordrede han lige pludselig - hurtigt lidt famlende trak jeg kjolen op og spredte benene under bordet, jeg kunne mærke en summen i mit underliv, en spænding over hvad der nu skulle ske. Han forsatte bare med at snakke om alt og intet, forretten var nu fortæret og han ryddede af bordet, han kom ind i stuen og gik hen og åbnede en skuffe, her tog han et æg med vibrator i. Idet han nærmer sig beder han mig rejse sig og bøje mig ind over bordet med kjolen trukket godt op, jeg gjorde som han sagde - han trådte hen bag mig og lod igen en finger glide gennem revnen og pressede den lidt op, han kunne konstatere at jeg allerede var ved at være våd, han brugte mine safter til at smøre ægget som så blevet skubbet op i mit indre.

SEX I DAG?

"Sæt dig som før med benene spredt ud på hver side af stolen" jeg satte mig som anvist og han tog en fjernbetjening frem fra lommen og tændte den, straks bredte der sig en vibrerende følelse oppe i mig, jeg holdt en stønnen tilbage, men bevægede mig let på stolen. "Sid stille" kom det promte fra ham, jeg sad musestille og kiggede på ham imens han skruede op for styrken, så forlod han mig. Der sad jeg med en fisse der blev stimuleret til det yderste, jeg kunne ikke dy mig og lod en finger nulre min klit, i det samme kom han ind og jeg trak forskrækket hånden til mig, men han havde set hvad jeg havde haft gang i. Han satte maden som han havde hentet på bordet og tog igen fjernbetjeningen frem, han slukkede for vibrationerne og gik endnu en gang hen til skuffen og her fremdrog han fire velcrobånd, de første to blev sat om mine ben og stoleben, så mine ben var spredt med godt udsyn til min fisse, så tog han først mine arm og første den om bag stolen og fastgjorde den der, herefter var turen kommet til den anden arm. "Når du ikke kan sidde stille og lade være med at pille ved dig selv, må du jo spændes fast"

Jeg nikkede stille og kiggede ned i bordet, "Kig på mig" sagde han, jeg løftede mit hoved og så op på ham som han stod der med hans øjne der bare gennemborede mig. "Nu løsner jeg den ene arm så vi kan spise og du sidder stille uden en lyd medmindre jeg taler til dig, forstået?" igen nikkede jeg og sagde "ja det er forstået" . Vi begyndte at spise og snart snurrede ægget igen oppe i mig, forsøgte virkelig at lade som ingenting og bare svare uanfægtet på hans spørgsmål. Farten ændrede sig med jævne mellemrum, snart var det en rolig snurren, snart aggressivt - det gav en varm følelse i fissen og gjorde mig mere og mere liderlig. Vi kom igennem hovedretten uden jeg dummede mig, inden han ryddede af bordet blev min arm igen fæstet til stolen, så jeg ikke kunne lege med mg selv imens han var ude i køkkenet. Da han kom tilbage, gik han hen til mig, kiggede mig i øjnene og sagde "Nu til desserten", der var slet ikke nogen tvivl om at det var mig desserten. Han løsnede båndene og bad mig rejse sig, jeg rejste mig, han tog fat i min kjole og trak den roligt over mit hoved, tog fat om min BH og trak den ned under mine bryster, så de blev blottede.

Ægget vibrere lystigt oppe i mig og jeg kan mærke hvordan jeg bliver tændt over, at han leger med mig uden at røre ved mig. Han står bare og betragter mig med hans stålsatte øjne og går om bag mig, mine arme føres op bag mit hoved og mine ben bliver spredte med en let berøring, han går helt tæt op bag mig løsner Bh'en, så jeg nu står total nøgen foran ham. Uendelig langsomt tager han fat om mine bryster og klemmer mine brystvorter mellem to fingre, først et let klem, som bliver hårdere og hårdere - kommer til at udstøde et lille støn af nydelse, det er så pirrende at kunne mærke hans krop der står så tæt bag mig, at jeg kan fornemme hans pik i bukserne og hans lækre behandling af mine bryster. "Rolig min tøs, aftenen er kun lige begyndt" hvisker han i mit øre og klemmer endnu hårdere om mine brystvorter, inden han lader sin hænder vandre videre ned over min mave og ned til min glatbarberede fisse. Han tager et par fingre og lader dem prøvende komme indenfor, kører dem i et roligt tempo ud og ind et par gange så de bliver smurt ind i mine safter som jeg ikke kan styre, tager fingrene ud og stikker dem ind i munden på mig "Slik dem rene" siger han bestemt. jeg slikker dem rene for mine safter indtil han er tilfreds og trækker dem ud af munden på mig.

Han går nu om, så han står foran mig, jeg kan ikke lade være med, at lade mit blik glide ned på bulen i bukserne, hans manddom står klart aftegnet i de sorte jeans. Han føre mig hen til en af lænestolene og sætter mig ned med benene trukket ud over armlænene, det først nu jeg bemærker at der ringe forskellige steder på stellet af stolen, han tager to sæt manchetter frem og giver mig dem på, først på mine ankler som så bliver fæstet til ringene på stolen, så får jeg manchetter på mine håndled, manchetterne er forbundet med hinanden og min arme føre over hovedet og fæstes der. Sidder nu total åben foran ham uden at kunne bevæge mig, han trækker langsomt ægget ud af mig og lader sin tunge glide hen over skamlæberne. så kommer han ægget i munden på mig og jeg skal slikke det rent, han forlader mig med ægget i munden og en våd fisse, der bare vil have mere. Der går hvad jeg synes er lang tid inden han kommer ind i stuen igen, han har smidt skjorten og står der i hans sorte jeans og bar overkrop der afsløre at han er veltrænet, sikke et lækkert syn. Han har en pisk i hånden, sådan en med et bredt læderstykke ude i enden af den, lader den glide henover mine bryster og giver dem et lille rap, "aaarhh" lyder det fra mig, "Shyyyysss" siger han og giver mine bryster et lift hårdere rap. Jeg bider smerten i mig og siger ikke en lyd, han nikker anerkende og lader så pisken glide ned mellem min ben.

Langsomt glider den ned i revnen og kærtegner mine skamlæber og klit, pludselig svirper den og rammer meget præcist på skamlæberne "Aaaahrg" stønner jeg og det er lige ved ægget ryger ud af munden på mig. Han fjerne ægget og kysser mig dybt, inden han giver mig en kuglegag i munden og spænder den fast. Så svirper pisken igen henover min skamlæber og på indersiden af min lår, han leger med pisken både på fissen, men også mine bryster får den at føle. Jeg bliver så tændt af den sensuelle leg mellem smerte og nydelse og føler jeg kan komme ved den mindste berøring. Så ligger han pisken til side og lader sin tunge lege med mine brystvorter, sutter på dem, så de bliver hårde og strittende, tager dem mellem to fingre og klemmer til, trækker i dem for til sidst at sætte brystvorteklemmer på dem, jeg er så tændt at jeg kan mærke hvordan safterne rende ud af mig. Hans tunge fortsætter udforskningen af min krop og ender nede ved min klit og våde fisse. Han skiftevis sutter min klit og lader sin tunge glide op i den våde fisse, føre så et par fingre op i mig og knepper mig stille imens hans tunge bearbejder min klit, der stritter frem , hård og følsom. Han føre mig helt derud på kanten til orgasme, men stoppe lige inden jeg kommer, dette gør han gentagne gange selvom jeg sender ham bedende blikke, som jeg er helt sikker på han ser.

Efter at have pirret mig på randen til orgasme mange gange, tager han et analplug af stål frem som føres op i min fisse for at gøres våd, han lader det sidde oppe i fissen imens han slikker mig omkring min stjerne og presser en finger op i stjernen. Han køre fingeren ud og ind nogle gange inden der kommer endnu en finger op, langsomt drejer han fingrene rundt for at udvide mit bagerste hul, så tager han pluggen ud af fissen og sætter den mod hullet og presser den op, den glider rimelig let op og han drejer den så den sidder fast. Min krop sitre af nydelse og forventning, da han åbner sine bukser og tager sin pik frem og føre den ned til min meget våde fisse. Pikhovedet kommer kun lige indenfor, for så at blive trukket tilbage - igen og igen leger han med min liderlighed for at mærke ham oppe i mig, jeg stønner højt gennem gag'en, da han med et hurtigt stød trænger helt op i mig. Jeg kan ikke længere holde til mere og eksplodere i gigantisk orgasme med hans pik oppe i mig, han smiler til mig og trækker sig ud, da min orgasme har lagt sig. Han løsner gaggen og mine ben og arme, han lader manchetterne sidde og analpluggen for også lov at blive. Så trækker han mig op og stå, kysser mig inderlig og dybt, hvisker så mit øre: " det virkede som du kunne lide første akt, er du klar til anden akt?" Jeg nikker og kan næsten ikke vente på hvad han har planlagt som det næste.

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.