BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Åååååh, nej ikke igen, der for mange tanker gennem mit hoved, da de to fængselsbetjente førte mig ind i undersøgelses rummet. I rummet var der i den ene ende en metalbænk der var boltet fast i gulvet, i den anden ende stod der et metalbord, en dør førte ind til et tilstødende lokale - da vi var kommet indenfor og jeg stod foran metalbordet blev jeg bedt om at tage mit tøj af og ligge det på bordet. Der stod jeg igen nøgen foran to fremmede og følte mig meget lille, ønskede mig tilbage til Danmark og den tryghed der var der. Forstod slet ikke hvorfor det her skete for mig. Den kvindelige betjent tog fat i mig og førte mig hen til bænken, hun bad mig sætte mig, gav mig håndjern på ryggen som blev fæstet fast til en stang på væggen, fik ankeljern på som blev fæstet til en stang på gulvet. Sad der nøgen, udstillet og meget bange - de forlod rummet med mit tøj og lod mig tilbage med alle mine tanker.

Der gik en rum tid før døren til det tilstødende lokale gik op og ind kom en mand i lægekittel, han kiggede på mig og kaldte så efter en jeg ikke kunne se. Ind kom en kvindelig betjent, hun tog ankeljernene af mig og løsnede håndjernene fra stangen, men lod dem sidde på. Hun tog mig under armen og jeg blev ført ind i rummet ved siden af, rummet lignede en lægeklinik med briks og hvad der dertil høre. Lægen forklarede mig nu hvad skulle ske, han skulle give mig en fuld indvendig undersøgelse da der var mistanke om jeg havde skjult stoffer indvendigt. Jeg rystede benægtende på hovedet og bedyrede min uskyld, men jeg talte for døve øre og blev bedt om at ligge mig på briksen, håndjernene blev løsnet, men mine hænder blev spændt fast med læderremme  langs siden og mine ben kom op i sæt bøjler og spredt ud til siden, de var ligeledes spændt fast med brede læder remme. Nu lå jeg der åben for inspektion, kunne mærke at tårerene igen pressede sig på, følte mig så ydmyget over at skulle ligge der med en kvindelig betjent i rummet sammen med lægen.

SEX I DAG?

Lægen satte sig ned, iførte sig handsker og spredte så mine skamlæber og førte et par fingre op. Han udvide mig for at kunne se op i mig, fingrene lavede nogle undersøgende bevægelser, som til trods for det ydmygende ved at ligge fastspændt og tilgængelig, gav mig en følelse af varme forneden - bare han ikke kunne fornemme det. Han trak fingrene ud og fandt et speculum frem, det blev ført op i mig og han skruede på det så jeg nu var voldsomt udvidet. Jeg følte , at jeg ikke kunne udvides mere, men han drejede endnu en gang på skruerne, jeg gav et lille skrig fra mig og bad ham om at stoppe. Men han stoppede ikke drejede endnu en gang på skruerne, tårerne løb nu stille ned af mine kinder, han lod nu prøvende en finger bevæge sig op i mig. Han ramte hurtigt mit G-punkt og masserede det, smerten fra at være udvidet gled lidt baggrunden, da jeg blev opstemt og kunne mærke jeg blev våd. Han vendte sig mod betjenten og sagde grinende til hende: this bitsch is so horny", hun trådte hen til ham og kiggede på hvordan han masserede mit indre. Aldrig havde jeg følt så meget skam og liderlighed på samme tid, han stoppede dog op inden jeg kunne opnå en orgasme. Betjenten blev stående så hun kunne se alt hvad der foregik.

Han trak speculumet ud og vendte så sin opmærksomhed mod mit bagerste hul, som blev smurt med glidecreme, jeg vidste jo godt hvad der nu skulle ske, men var slet ikke klar til han brugte begge hænder til at udvide hullet. Arbejdede med at udvide mig et stykke tid og tog så fingrene ud - tog nu et nyt instrument der blev smurt med glidecreme og ført op bag i mig. Jeg havde aldrig prøvet at få udvidet mit bagerste hul før, men det var hvad instrumentet kunne - der blev skruet godt på det, så mit hul var ved at sprænges, jeg græd nu og tiggede ham om at stoppe. Han stoppede heldigvis og foretog hans undersøgelse indvendig, som var til at holde ud. Han fjernede instrumentet og endelig var det slut eller det troede jeg - der blev smurt glidecreme på handskerne og langsomt, men sikkert blev hans hånd presse op bag i mig, jeg skreg højt ved den intense smerte der ramte mig. Det var som om han ikke ænsede mine klynk og skrig, for ubarmhjerteligt blev hånden og lidt af underarmen presset op, han undersøgte min bag grundigt for de påståede stoffer, men han fandt selvfølgelig ikke noget. Trak armen ud og jeg kunne først ånde ud, da den var helt ude.

Han trak handskerne af og kom op til mit hoved, bad mig åbne munden og stak sine fingre ind i munden på mig og tjekkede også der for stoffer. Han var så tæt på, at jeg kunne se at hans bukser havde en stor bule foran - var han blevet tændt af at undersøge mig? Opdagede at han så på mig med et lumsk smil, han havde set at hvor mit blik var rettet - mod hans bule. "Nå, kan fangen lide hvad hun ser" spurgte han retorisk og lod sin hånd gribe fat om bulen udenpå bukserne og gned den let. Det gjorde ikke bulen mindre, jeg kunne ikke få øjnene fra bulen der blev større. Betjenten kom op til os og kiggede ned på mig: "Nå hun er liderlig hva'" sagde hun og grinede til lægen, som gav sig til at kysse hende - de stod tæt og jeg kunne se at hun lod sin hånd glide over hans bule, han stønnede let og havde sine hænder omme på hendes baller. Det virkede som om de glemte alt om jeg lå her, de fortsatte med at kysse og kærtegne hinanden et stykke tid. De stoppede først, da der blev banket på døren som hurtigt blev åbnet af en mandlig betjent, han ville vide om lægen var ved at være færdig med undersøgelsen af mig, dette bekræftede lægen. Den kvindelig betjent begyndte at løsne mine ben og arme, hun gav mig en orange kedeldragt som jeg skulle tage på og jeg fik igen ankel- og håndjern på, da jeg var iklædt kedeldragten.

De to betjente førte mig ud af rummet og ind i en celle, hvor der kun var et ståltoilet og en seng. Jeg blev placeret på sengen og de forlod mig, de tog ikke lænkerne af mig. Døren blev smækket i og jeg var alene. Sad der på sengen uden undertøj, men dog tildækket af kedeldragten og kunne slet ikke fatte hvad der var sket. Hvad skulle der nu ske, kom jeg nogensinde ud herfra, mine tanker svirrede rundt i hovedet - græd stille af fortvivlelse.

Læs mere i del 3

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.