BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da Lottes orgasme er klinget af ligger vi tæt omslynget og kysser hinanden. Jeg nyder varmen fra Lottes krop og hendes dejlige kys. Efter at have ligget et stykke tid, spørger jeg Lotte om hun ikke har lyst til et varmt brusebad sammen med mig og det siger hun ikke nej til. Vi går ud på badeværelset og tænder for bruseren, stiller os ind under den sammen, står der tæt imens vandet løber ned over vores kroppe. Lotte trækker mig endnu tættere og vi mødes i hedt kys, hendes tunge glider undersøgende rundt i munden på mig og jeg udstøder et lille støn af ren nydelse. Mine hænder glider ned til hendes bryster og begynder at ælte dem stille, jeg kan mærke hvordan hendes vorter bliver stive og strittende. Slipper hendes læber og suger i stedet hendes ene brystvorte ind og lader min tunge spille på den stive brystvorte, hun udstøder et dybt suk og læner sig mod væggen, hvor hun bare tager imod min tungeleg. Det er helt tydeligt at mærke hvor ophidset hun bliver, jeg synker ned på knæ og stikker min tunge ind i revnen og køre den frem og tilbage imens jeg stikker to fingre op i hendes hede grotte. Lotte vrider sig i nydelse og jeg begynder stille og roligt at fingerkneppe hende nu med tre fingre oppe, langsomt øger jeg tempoet og dybden, suger hendes klit ind i munden og giver den en intens slikketur. Der går ikke længe før Lotte kommer med et skrig, rejser mig og kysser hende, så hun kan smage sine egen safter som bare væltede ud af hende da hun kom.

Efter vi er blevet tørret og fået tøj på - Lotte i en dejlig tætsiddende nederdel og top der viser hendes skønne former, Jeg har selv har en kort sommerkjole på. Nu skal vi ud og finde en cafe og få lidt at spise. Da vi ankommer til cafeen finder vi et bord bagerst i lokalet, vi sidder overfor hinanden og jeg kan slet ikke få øjnene fra hendes skønne smil og dejlige krop. Sidder bare og tænker på hvad vi skal lave når vi kommer tilbage til lejligheden. Lige pludselig kan jeg mærke Lottes fod under bordet, der nu glider op af mit ben og op under kjolen, langsomt rammer hendes tæer mine trusser og kærtegner min fisse udenpå trusserne. Jeg kan ikke lade være med at udstøde et lille støn, kigger på hende og kan se på hendes frække smil, at hun udmærket ved hvor meget hun tænder mig. Tjeneren kommer hen til vores bord med vores bestilling, Lotte lader foden blive hvor den er og massere lidt hårde på trusserne, jeg må næsten bide mig selv i tungen for ikke at stønne imens tjeneren gør sig færdig. Lotte smiler og siger tak til tjenerne der fjerner sig fra bordet, "Hvor er du fræk, men bliv endelig ved" siger jeg smilende til hende. Hun fjerner dog foden efter lidt tid og vi koncentrerer os om maden. Vi går fra cafeen hånd i hånd og da vi kommer ud får hun lige et dybt kys som tak for den dejlige fod massage.

SEX I DAG?

Vi slentre gennem København og nyder bare hinandens nærvær, stopper op flere gange for at kysse og nyde at være tæt på hinanden. Jeg elsker hendes dejlige bryster og kan slet ikke lade være med at "komme til" at røre ved dem. Uden at ville det er vi endt foran en sexshop i Istedgade, vi kigger på hinanden og kan se vi begge gerne vil derind. Vi går ind og det er tydeligt at Lotte aldrig har været i en sexshop før, hun kigger undersøgende på alt det dejlige legetøj der er. Hun tager et sæt bækkenbundskugler op med vibrator i, de kan fjernbetjenes - "Er det noget du gerne vil prøve" spørger jeg hende, hun nikker og sender mig et af hendes dejlige smil. Vi kigger os lidt mere omkring og ender med at købe sættet, en dobbelt DILDO og noget glidecreme.

Vi går forventningsfulde hjem og er knap kommet ind af døren før hun kysser mig insisterende og frækt, vores tunger leger med hinandens og mine hænder finder lynlåsen til Lottes nederdel der hurtigt ender på gulvet. Lader min hånd glide ned i hendes trusser og stikker undersøgende en finger op og helt som jeg regnede med var hun allerede godt våd. Finder posen med vores indkøb frem, Lotte tager hurtigt sine trusser af og jeg får hende ind sidde i sofaen, spreder hendes ben og lader min tunge glide op i fissen og slikker hende endnu mere våd, tager kuglerne frem og presser dem op i den våde grotte. Finder fjernbetjeningen og tænder for dem på laveste niveau - Lotte stønner stille og min mund finder hendes klit som jeg hurtigt suger ind og lader tunge bearbejde. Lotte stønner højere og kan ikke ligge stille, skruer op for vibratoren i kuglerne og hvis der ikke var gang i Lotte så er hun fuldstændig tændt nu. Slikker hendes dejlige fisse, hvor safterne løber ud af, væder en finger i safterne og lader den glide ned til hendes stjerne, massere stille rundt om stjernen inden jeg forsigtig stikker den op, kører den roligt ud og ind af stjernen imens jeg slikker hendes klit og kuglerne vibrere oppe i fissen på Lotte. Der går ikke længe før hun kommer med et skrig og orgasmen gennemryster hele hendes krop, hun ligger udmattet og tilfredsstillet på sofaen, hvor hun sender mig et taknemmeligt smil. Jeg slukker for kuglerne, men siger: "Skal vi ikke bare lade dem blive deroppe imens vi laver en kop kaffe", Lotte indvilger uden protester, nærmest med et saligt smil på læberne.

Jeg får et ordentligt kys som tak for orgasmen. Lotte samler hendes tøj sammen og vil til at tage trusserne på igen, men jeg ryster på hovedet og siger jeg nyder hun ikke har trusser på. Går hen til hende og trækker hendes top af, så de skønne bryster kommer til syne i blonde BH'en, "Sådan" siger jeg og Lotte forstår jeg vil at hun skal gå rundt uden trusser og med de flotte bryster blottet i BH'en. "Du er for lækker, Skat" hvisker jeg i øret på hende og vi er langt fra færdige med at lege, hviskede jeg videre til hende. Men nu skal vi have kaffe........

Forsættes i Weekend med Lotte - del 3

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.