BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg går til yoga med en af min mine mange elskere- Gogge, hver mandag og denne her novelle handler om en ganske særlig mandag til yoga med ham.

Vi havde aftale han skulle komme og knalde mig lige inden yoga den mandag, jeg bor tæt på det sted vi går til yoga og han bor i en by lidt udenfor, men for at de andre på vores hold ikke skulle lægge mærke til at vi kom derud samtidig efter vores hede elskov hjemme hos mig, så ville jeg cykle derud mens han kørte i hans bil derud.

Han kom ca 2 timer før yoga og var som sædvanlig ved at sprækkes i bukserne inden han fik dem af, da han trådte ind i entreen. Pikken var allerede mega hård og stiv inden jeg fik bukserne af ham og han sprang nærmest på mig og kyssede mig hårdt og inderligt på munden da jeg fik mit tøj af og hans hånd der allerede havde været nede i mine våde trusser inden jeg fik bukserne af mig, gokkende nu ud og ind af fissen mens jeg besvarede hans inderlige kys ved at føre min tunge ind i hans, mens min hånd tog blidt om den hårde stiv pik og blidt masserede hans følsomme nosser med mine fingre. Vi kunne næsten ikke vente til at lægge os i 69eren og slikke hinanden efter tungekysset og her kom min første sprøjte orgasme lige i fjæset på ham, mens jeg kunne mærke prespermen fra hans pik i min mund.

Bagefter lagde vi lidt og nussede, kyssede og snakkede om Sofie fra yoga holdet som han også utrolig gerne ville kneppe, især når han står på alle 4 og laver kat/ko bevægelsen, lige bag ved hende og kan se hendes stramme røv i de stramme leggings hun har på, mens hovedet kører op og ned på os.

Så tag mig da bagfra mens jeg står på alle 4 sagde jeg grinene til ham bagefter, og forestil dig det er Sofie du gokker din fede pik op i i stedet for mig- som sagt så gjort- mens jeg stod i sengen på alle 4 tog han gummi på og huggede pikken hårdt op i mig bagfra ,indtil min næste orgasme sprøjtede hans pik ud af fissen med et skud, dog kunne min svage ryg ikke holde til at stå der til han fik udløsning, men så lagde jeg mig på ryggen på madrassen og spredte min ben så meget at fissen stak udover kanten af madrassen og han kunne hugge pikken op i min fisse stadig stående på gulvet og nu stønnede jeg virkelig højlydt , mens han mere lavmeldt var på vej til at få udløsningen der dog lod vente lidt på sig i stedet satte han sig på hug på gulvet og slikke min fisse igen til jeg sprøjtede ham i ansigtet. Uhm lækkert hviskede han og tørrede sig med hånden bagefter.
Han lagde sig nu op i sengen igen og jeg spurgte om jeg skulle ride ham – det må du da gerne, så kan du forestille dig at det er Sofie der sidder og ridder dig mens vi ligger på yoga måtten. Jaaa sagde han og smilede frækt til mig mens hans hænder fandt op og masserede mine bryster. Udløsningen var tæt på at komme hos ham da jeg måtte hoppe af pikken igen lidt efter fordi min ryg drillede lidt igen. Han sagde så, skal du noget EFTER yoga i dag- nej hvad da spurgte jeg- så venter vi med at gøre det færdig til der, så plejer jeg nemlig at køre hjem og spille pik med synet af Sofies røv i mit hoved og forestille mig det er den jeg sprøjter spermen ud over når orgasmen kommer.

Som sagt så gjort, vi tog til yoga uden at han havde fået udløsning, ham i løse usexede joggingbukser og mig i stramme leggings med g streng under, dog vidste det sig at skæbnen denne dag ville at de leggings jeg fik på havde et meget løst elastik i livet, der gjorde at de gled lidt ned ved visse yoga stillinger, så man kunne se min g streng lidt bagefter og da Sofie og jeg sad/lå på første række ved siden af hinanden, lige foran Gokke ja så havde han frit udsyn til til vores røv og dermed mine frække g strengs trusser under hele timen.

Nu kunne det ikke gå stærkt nok med at komme hjem til mig bagefter, jeg havde aftalt med ham at jeg lagde en nøgle under måtten så han bare kunne gå ind inden jeg kom cyklede hjem og da jeg kom hjem lå han i min seng og spillede pik indtil jeg fik mit tøj af så han kunne sprøjte spermen udover mine bryster…….

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.