Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var kørt ind på en rasteplads for lige at få lidt luft og gå toilet, inden jeg kørte de sidste kilometer hjem. Jeg nåede knap toilettet og kom til at tisse lidt i mine trusser, men tænkte jeg tager dem bare af og køre de sidste få kilometer hjem uden. Det havde været en dejlig tur til familien på Fyn, men nu ventede hverdagen og arbejdet igen. Jeg havde lige sat mig ind i bilen igen, da der kører en politibil op på siden af mig, ud træder en kvindelig betjent der gør tegn til at jeg skal komme ud af bilen. Jeg åbner bildøren og træder ud til hende, hun kigger på mig og siger: "Vi har fået en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse, kender du noget til det"?. Jeg svare benægtende, at jeg ikke har set noget, hun kigger op og ned af mig og siger; "Så har du ikke noget imod at trække din kjole op", jeg rødmer og begynder på en lang forklaring og prøver at komme udenom at skulle trække kjolen op. "Godt, du vil altså ikke, så må vi gøre det på en anden måde", hun tager fat i mig og skubber mig indover kølerhjelmen på patruljevognen og begynder at foretage en kropsvisitation af mig. Hendes mandlige kollega er også komme ud af bilen og står og ser på, da hun trækker min kjole op og blotter mit nøgne skød, han nikker og siger: "klokken er 22:15 og du er anholdt for blufærdighedskrænkelse", han tager hans håndjern frem og giver mig dem på, så hænderne er fikseret på ryggen. Jeg bliver sat ind på bagsædet af patruljevognen, imens har den kvindelige betjent låst min bil og hun sætter sig ind på bagsædet ved siden af mig. Jeg prøver igen at forklare hvorfor jeg ikke har trusser på, men intet hjælper og vi kører ud fra rastepladsen.

Vi havde ikke kørt længe før jeg mærker en hånd på indersiden af mit lår, "hvad laver du" nærmest råber jeg, men ingen svar, kun hånden der kører længere op og nærmer sig mit blottede skød. Langsomt glider hånden henover min glatte mis og en finger glider ned mellem mine læber og nulre min klit, jeg kommer med et lille gisp. "Hvis du nu kunne slippe for at få denne anmeldelse på din straffeattest, ville du så være villig til at lege lidt med min makker og jeg" siger den kvindelige betjent imens hun roligt kærtegner min mis og stille stikker en finger indenfor. Jeg er blevet godt tændt af hendes behandling og kan kun flovt nikke til hende, herefter kører de patruljevognen ind i et øde skovområde og stopper. De hjælper mig ud af bilen og stiller mig op af kølerhjelmen og løsner håndjernene. Han trækker min kjole af mig og jeg står nu foran dem i BH og sommersandaler, hun tager fat om mine bryster og hurtigt ryger BH'en, kan ikke lade være med at forsøge at dække mit skød og bryster med arme og hænder. Han tager blidt fat i mine hænder og trækker dem væk og om på ryggen, hvor jeg igen får håndjern på, så jeg ingen mulighed har for at dække mig til. Han bøjer sig ned over min bryster og begynder at sutte dem på skift, suger mine brystvorter ind og lader tunge slå smut på dem. Hun leger med min mis ved at stikke et par fingre op i mig og slikke min klit, kan ikke andet end nyde det, selvom jeg også føler mig flov og noget forlegen.

Jeg bliver vendt om, så jeg står med brysterne ned mod kølerhjelmen, de bytter plads og han finder sin pik frem, som han står og gnider lidt inden han går hen bag mig og sætter den mod min mis og skubber den ind. Hun har åbnet sine bukser og trukket dem ned og sætter sig på hjelmen foran mig og beder mig slikke hende, jeg slikker hendes mis, som er lige så glat som min, det bedste jeg har lært. Imens knepper han mig med hurtige dybe stød, jeg forsøger at koncentrere mig om at slikke den dejlige mis der er lige foran mig, imens hans stød bliver hurtigere og hans vejrtrækning tungere, jeg kan mærke hvordan hans pik pulsere indeni mig og at han nærmer sig klimaks. Hendes vejrtrækning er også blevet mere stødende og jeg stikker tungen langt op i missen og suger hendes klit ind, det virker nærmest som om de er synkroniseret og de kommer begge nærmest samtidigt. Jeg selv er ikke langt fra, men de stopper begge og trækker deres bukser op, imens jeg står utilfredsstillet tilbage med hans sæd dryppende ud af missen og hendes safter i mit ansigt. "Skal hun have lov og komme"? spørger hun sin makker, han griner og vender mig om, så de kan rigtig kan se min dryppende mis og indsmurte ansigt. "Du kan jo slikke hende ren for mit sperm" siger han storsmilende. Hun sætter sig foran min mis og begynder at slikke mig, forsigtig spreder hun min blomst og lader tungen glide gennem den, stikker tungen op og tungeknepper mig i rolige, men dybe stød. Jeg kan mærke hvordan min mis begynder at trække sig sammen, da orgasmen ruller indover mig. Da min mis er slikket ren og min orgasme er klinget af og jeg igen kan tænke klart får jeg trukket min kjole nedover mig, dog uden de løsner mine hænder. Hun har tørret sin ansigt ren for mine safter og smiler til mig, da hun sætter mig ind i patruljevognen. Spænder min sikkerhedssele ved at læne sig indover mig og hendes bryster presses op ad mine, selvom der stof mellem gør det et eller andet ved mig, men forsøger at virke upåvirket.

De kører mig tilbage til rastepladsen og trækker mig ud af bilen, jeg står nu ved siden af min egen bil iført håndjern og en sommerkjole der hænger løst over mig. "Klokken er nu 23:30 og du er løsladt og tak for du var med på legen" siger han imens hun trækker min kjole op bagpå og løsner håndjernene. Jeg skynder mig at få kjolen ordentlig på og kigger ned i jorden, da patruljevognen bakker ud og køre væk. Sætter mig ind i min egen bil lettere rystet, men også opstemt på en helt ny måde. Kan slet ikke forstå det der sket, sidder og sunder mig lidt inden jeg kører hjem. De næste dage kredser min tanker hele tiden omkring oplevelsen med de to politifolk, hver gang tankerne kommer tilbage til den aften giver det en varme i mit skød og en liderlighed, jeg ikke vidste jeg besad. Lige netop sådan sad jeg en aften i sofaen med glas rødvin foran mig og lod tankerne få frit løb, da det ringer på døren. Jeg for samlet mine tanker og kommer ud til døren, da det ringer på igen "Luk op det er politiet" lyder der en kvindestemme udefra. Jeg får låst op og der står hun "Må jeg komme ind, du glemte denne her sidst vi mødtes" siger hun med min BH dinglende i den ene hånd. Selvfølgelig lukker jeg hende ind og knap er døren lukket bag hende før vi mødes i dybt og inderligt kys. Det blev en af dejligste og frækkeste aftener i lang tid, men mere om det en anden dag........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.