BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du ventede på mig, da jeg kom hjem fra arbejde. Du havde gjort det hele klar, jeg kunne se det med det samme jeg trådte ind af døren. For der i entreen lå første rekvisit, et par håndjern, med en seddel hvorpå der stod: "Tag alt dit tøj af og tag håndjernene på bag ryggen og kom ind i stuen". Jeg sitrede af forventning og begyndte at afklæde mig, tog håndjernene på og gik videre ind i stuen - Der stod Du. Du nikkede anerkendende til mig og pegede over på lænestolen, som du havde sat frem midt i stuen. Jeg satte mig i stolen, du havde endnu ikke mælet et ord, du kom over til stolen og tog først det højre ben og første ud til siden og satte manchetten fast om min ankel og fastgjorde den til det klargjort reb og så gik du videre til min venstre ben og gjorde samme der. Alt sammen med rolige bevægelser, du lod dine hænder kæle op af mine min ben og lår, men stoppede lige før du kom til mit nu total åbne fisse.

Så fandt du et halsbånd frem og satte det om halsen på og fastgjorde det bagpå stolen med et reb, jeg var nu total fastspændt til lænestolen og sad så du havde helt fri adgang til både mit bagerste hul og min fisse. Så gik du ud af stuen, jeg så forventningsfuld efter dig, følte der gik evigheder inden du kom tilbage, men da du viste dig i døren kunne jeg mærke en varm fornemmelse i min nedre dele, jeg begyndte at blive våd, bare ved tanken om hvad der nu skulle ske. Med dig havde du et håndklæde, en skål med vand, barberskum og en skraber, Du satte dig roligt foran mig og sprøjtede barberskum udover min fisse og smurte den med rolige bevægelser ind. Så begyndte du med skraberen at barberer mig og skyllede efter med vand fra skålen, tørrede mig med håndklædet, jeg stønnede af bar nydelse over din berøring, men blev straks straffet med et slag over mine bryster. Forsøgte at lade som om det ikke tændte mig, men min krop forrådte mig, brystvorterne blev helt hårde. Du forlod mig endnu en gang, i en tilstand af ophidselse efter mere.

SEX I DAG?

Da du kom igen havde du afklædt dig dit tøj med undtagelse af dine underbukser, men jeg kunne tydelig se din ophidselse igennem, at din pik havde vokset sig stor og dejlig. Du satte dig endnu en gang foran mig og lod din tunge glide ind i min fisse og kørte den rundt på min klit, jeg kunne ikke stoppe min stønnen selvom jeg viste at du ville straffe mig. Du tog et par brystklemmer frem og satte dem på mine strittende hårde brystvorter, så begravede du hovedet i min fisse igen og slikkede, suttede og bed i den, så det svimlede for mig og jeg blev drivende våd. Jeg gjorde alt for ikke at komme til at stønne, men kunne ikke holde mig tilbage, så jeg kom med et brag og et lille skrig. Du stoppede øjeblikkelig og fandt endnu et par klemmer frem som satte på mine skamlæber og tog så en pisk frem og sagde: "Tæl højt, for jeg havde ikke givet tilladelse til at du måtte komme". "En, to, treee" - hold op hvor du ramte præcist på min fisse, de næste tre slag ramte mine bryster "Fire, fem og seeeeks" - nu havde jeg fået varmen både forneden, men så sandelig også foroven. "Syv, otte, ni og Tiiiii" måtte skrige det sidste ud, da piske ramte præcist mellem benene på mig. Du stoppede og begyndte igen at slikke mig forneden, du stak først en og så to fingre op i mig, imens din tunge spillede omkring min klit - Fuck jeg var lige ved at komme igen, men inden jeg kom så langt stoppede du.

Hele min krop sitrede og du tog først klemmerne af min skamlæber og kyssede dem blidt, da blodet vendte tilbage. Så tog klemmerne af min brystvorter, hvorpå suttede og slikkede dem til de igen var helt utrolig hårde. Langsomt tog dine bukser af og blotlagde din store og meget stive pik. Du tog fat om den og kørte frem og tilbage nogle gange, løsnede min halsbånd og stillede dig i position til at jeg skulle tage dig i munden. Jeg tog dig i munden og lod min tunge køre op af dit stive skaft, du tog fat i mit hoved og pressede din pik langt ind og holdt mig fast et stykke tid. Så begyndte du at kneppe mig i munden med stille og rolige bevægelser, jeg kunne bare tage imod. Kunne mærke at din pik blev endnu større i munden på mig, pludselig hev du den ud og kørte den mellem mine bryster til den sprøjtede udover mig. Du hentede en klud og tørrede mig ren, imens du tørrede mig kunne jeg se at din pik rejste sig og var klar igen og jeg selv var drivende våd og klar til at modtage dig. Heldigvis gik der ikke længe, så hamrede du din pik op i mig, helt i bund. Jeg nød bare at kunne mærke dig indeni mig, du hamrede den helt i bund og beholdte den oppe i mig, dine fingre kørte hen over min klit, jeg stønne højlydt og kunne snart ikke tage mere. "Må jeg ikke nok komme, please" tiggede jeg. Du svarede ikke med ord, men rystede på hovedet, du var åbenbart ikke færdig endnu.

Trak pikken ud af mig og satte dig ned og stak tungen indenfor i min fisse, trak mig lidt længere ud på stolen, så min røv kom bedre frem. Du fandt glidecreme frem og kom det på mit bagerste hul, stak en finger op i min bag og roterede den rundt, jeg kunne ikke sidde stille, men det gav straks et par slag på mine baller. Så fandt du en buttplug frem og satte den hen til mit hul og pressede den op. Jeg gav mig lidt af den smerte det gav, men så blev smerte til nydelse. Du trak pluggen forsigtig ud og ind et par gange, så lod du den sidde og vente din opmærksomhed på min bryster der strittede af forventning. Du suttede på dem og bed forsigtig i dem, jeg gav mig lidt af bare nydelse, det gjorde bare at du igen satte klemmerne omkring mine brystvorter. Så tog du fat i din pik og førte den ind i min fisse, mere stille end sidst, men jeg var nu fyldt ud i begge huller og nydelse steg i takt med dine bevægelser i min fisse. Jeg kunne mærke at mine safter drev ud af mig og dine bevægelser blev hurtigere og hurtigere. Du stødte hårdere og hårdere op i mig og jeg begyndte at tigge om at komme: "Please, jeg kan ikke mere, må jeg ikke godt komme, ååhh lad mig komme", du nikkede til mig og der gik ikke et sekund før jeg kom. Jeg sprøjtede min safter udover dig, men du lod din pik blive indeni mig, imens min fisse trak sig sammen om din store skønne pik.

Du lod mig mærke dig indeni i mig imens orgasmen rullede gennem min krop, da den aftog startede du igen op med at støde op i mig, du blev vildere og vildere. Kneppede mig hårdt og længe til du selv kom indeni mig. Først da trak du dig ud og tog buttpluggen ud, smurte mine ømme områder med lindrende salve. Afmonterede klemmer på mine brystvorter og suttede dem hårde, inden du også smurte dem ind i salve. Så løsende du min ben og tog håndjernene af mig. Jeg kunne knap stå på benene, så du løftede mig ind til bruseren, hvor du badede og vaskede mig blidt over hele kroppen. Tørrede mig og tog mig ind i sengen, hvor jeg hurtigt faldt i en dyb søvn. Vågende dog om morgenen ved at kunne mærke din pik, som lå op af min ryg og dine dybe vejrtrækninger. Nu var det blevet tid til at det var min tur til at bestemme, jeg listede stille ud af soveværelset og hentede håndjernene og manchetterne - så var jeg klar til at lade legen begynde, men nu på mine betingelser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.