BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Må jeg komme ind, du glemte denne her sidst vi mødtes, siger hun med min BH dinglende i den ene hånd. Selvfølgelig lukker jeg hende ind og knap er døren lukket bag hende før vi mødes i dybt og inderligt kys. Hun ser bare så dejlig ud i hendes uniform, den får hendes skønne former frem, skjorten sidder lige præcis som den skal henover hendes fantastiske bryster, ikke at de er særlige store, men velformet og passende til hende. Imens vi kysser lader jeg mine hænder glide ind under skjorten og op til brysterne, kærtegner dem udenpå BH'en, hvor er de skønne, jeg kan mærke hvordan vorterne bliver stive når jeg nulre dem. Får bare sådan en lyst til at sutte på dem og begynder at knappe skjorten op, den falder hurtigt på gulvet og hvilken skøn krop der åbenbare sig foran mig. Jeg trækker BH'en ned under hendes bryster, kigger hende dybt i øjnene og lader så min tunge lege med hendes brystvorter, de reagere med det samme ved at blive endnu mere hårde og strittende, hun stønner stille og hendes hænder griber fat om mit hoved for at få mig til at sutte dem hårdere og mere intenst. Efter at have leget med hendes bryster et stykke tid, skubber hun mig lidt væk og trækker min bluse over hovedet, tager både min og hendes BH af - vi står nu tæt op af hinanden og mødes igen i et kys. Der endnu ikke vekslet et ord mellem os, kun lange liderlige blikke som fortæller at vi begge vil det her. "Kom" siger jeg og trækker hende ind i soveværelset, så tager hun styringen og skubber mig ned på sengen og trækker mine jeans og trusser af. Skubber min ben ud til siden så der er fri adgang til mis, sætter sig ned mellem mine ben og lader en finger glide gennem revnen, som allerede nu er våd. Kærtegner blidt min mis med sine fingre uden at penetrere, tager mine skamlæber mellem fingrene og nulre dem, klitten bliver berørt med lette strøg, jeg stønner højt og nyder det intenst.

Hun tager fat i mine ben og begynder at kysse dem nedefra og op, lader tungen glide op på indersiden af mine lår, forsigtig glider den henover min mis og fortsætter op ad maven med kys og slik, mine bryster får en dejlige slikke/sutte tur. Jeg kan mærke hvordan mine vorter bliver hårde og strittende. Hun lader sin tunge glide rundt om mine nu meget hårde og følsomme brystvorte, imens hun langsomt lader en finger glide op i mig. Jeg stønner højlydt og vil bare have mere, nyder hendes fingers bevægelse oppe i mig, hun finder mit G-punkt og lader fingeren massere det hårdt, det er lige før jeg er ved at komme, men hun stopper op og kigger mig dybt i øjnene. Hun trækker fingeren ud af mig og køre den mod mine læber inden hun roligt presser den ind i munden på mig, "sut den og smag dine ege safter" hvisker hun i øret på mig. Jeg sutter hendes finger og kan smage mine fissesafter, hun tager fingeren ud af min mund og kysser mig dybt og inderligt, vores tunger leger med hinandens. Mine hænder glider ned mod hendes uniformsbukser for at få dem knappet op, men hun stopper mig og lader mig vide, at det er hende der bestemmer farten. Hun tager håndjernene frem og dingler dem foran mig, imens hun kigger lumsk og liderligt på mig, jeg gengælder blikket og rækker min arme frem mod hende. Hun påsætter den ene ring om min venstre arm og trækker den op låser den anden ring fast til hovedgærdet, så finder hun endnu et sæt håndjern frem og højre arm får samme tur som venstre, jeg ligger nu med armene ud til siden, låst fast til sengen. Hun rejser sig og begynder meget sensuelt at trække hendes uniformsbukser af, så hun står tilbage i blondetrusser, der er meget afslørende, de er nærmest gennemsigtig og hendes dejlige glatte fisse titter lokkende frem.

SEX I DAG?

Langsomt kravler hun op på mig og kysser mig igen dybt, inden hun stille begynder at slikke min hals og ned mellem mine bryster. Det er utroligt pirrende at ligge her i min egen seng uden at kunne bevæge mig ret meget, kan bare tage imod hendes dejlige kærtegn og tunge. Hendes tunge ramme min brystvorte som hun suger ind i munden, tungen kærtegner min vorte som straks reagere ved at blive dejlig hård. åååhh ja bliv ved, stønner jeg. Det lader hun sig ikke sige to gange, mine bryster får på skift de dejligste slikketure og vorterne bliver slikket og suttet på, så jeg vrider mig i liderlighed. Hele min krop reagere med en sitren der løber nede fra tæerne og helt op i hovedbunden, en varme og nydelse spreder sig gennem hele kroppen. Langsomt fortsætter hun ned over min mave, lader tungen glide ind i navlen og nærmest tungeknepper den, fortsætter så ned og lader tunge glide ned imellem skamlæberne. Hun napper mig blidt i klitten og suger den ind i munden, for så at bide let i den. Min krop trækker sig sammen i en dejlig orgasme, kan slet ikke holde den tilbage, min krop gennemrystes og jeg stønner højlydt og trækker i håndjernene, men de sidder helt fast.

Hun kigger op på mig og smiler, åhhh hvor har hun bare et skønt smil. Hun lader orgasme rulle gennem min krop og ebbe ud, før hun fortsætter med at slikke min nu drivende våd mis. Endnu en gang begraver hun tungen i min mis, imens hun stikker samtidigt to fingre op og massere mig indvendigt, jeg vrider mig af liderlighed og kan slet ikke holde mine støn tilbage, det er ren nydelse og jeg vil bare have mere. Lige inden jeg er ved at komme igen stopper hun og forlader soveværelset, jeg kan høre hun roder rundt ude i mit køkken. Der går ikke længe før hun kommer tilbage, hun har en skål med, jeg kan ikke se hvad der er i den, hun stiller den udenfor mit synsfelt og tager min sovemaske fra natbordet og giver mig den på, så jeg ikke kan se hvad hun laver. "Nyder du det" spørger hun, jeg kan kun nikke og komme med en lyd af nydelse og spænding. Hun læner sig ind over mig og kysser mig, jeg svare med at lade min tunge lege med hendes, vi kysser længe og dybt, hvor er hun bare dejlig. Kysset afbrydes og hun kysser mig ned af halsen, på min bryster, ned af maven, kysser min mis og ned af lårene, for til sidst at tage mine tæer i munden én af gangen og sutte dem.

Da hun har været gennem alle mine tæer, tager hun et eller andet fra skålen og lade det glide op af mit lår op mod missen. Der går et gys gennem mig, da isterningen rammer min hede hud, for en isterning er det hun har hentet i køkkenet. Hun lader den langsomt glide op mod missen for blidt lade den glide mellem mine skamlæber inden hun roligt skubber den op i mig. Så tager hun endnu en terning som hun kører i cirkler rundt om mine enorm hårde brystvorter, det voldsomt pirrende ikke at vide hvor den rammer mig næste gang, det gør mig ikke mindre tændt. Hun skubber endnu en terning op i mig og så endnu en, så stikker hun et par fingre op og køre rundt med terningerne oppe i mig, det er følelse af ren nydelse, som jeg har aldrig har prøvet før. Der går ikke længe før min krop gennemrystes af endnu en voldsom orgasme. Hun tager masken væk fra mine øjne og løsner håndjernene. Hun ligger sig helt op til mig og vi ligger tæt og nyder at kunne mærke hinandens hud, vores hænder går på opdagelse på hinandens kroppe. Jeg nyder at kærtegne hendes bryster og mave, imens vi ligger tæt og kysser inderligt. Vi ligger sammen rigtig længe og udforsker hinanden med både hænder og tunge. Vi slutter af med et fælles bad, hvor vi begge får lækre orgasmer af vores leg.

En dejlig start på vores forhold som fortsat er fyldt med skønne sexede overraskelser, men mere om det senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.