Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sad i lufthavnen og ventede på at jeg skulle borde flyet til New York, da der i højtaleren lyder: "Flight 234 til New York er desværre blevet forsinket, forventet bording kl. 15:30". Kigger på mit ur og tænker to timer der skal fordrives med et ugeblad. Der går ikke længe før jeg ikke kan koncentrere mig om ugebladet, giver mig i stedet til at studerer de andre rejsende der sidder og venter.

Lige der overfor mig sidder der en nydelig herre og læser en avis og ved siden af ham en gudesmuk mand, der hastigt taster på sin telefon, jeg kan ikke få øjnene fra ham. Han har en lækker veltrænet krop, lyst hår og skønne blå øjne - pludselig kigger han op fra sin telefon og vi får øjenkontakt, han smiler til mig og jeg kan mærke jeg bliver blussende rød i hovedet.

SEX I DAG?

Han rejser sig og sætter sig over ved siden af mig. Efter lidt smalltalk finder jeg ud af han hedder Jakob, er børsmægler og skal også med det forsinket fly til New York. Han er utrolig veltalende og charmerende. Da vi har siddet og talt sammen en halv times tid mærker jeg en hånd på mit knæ, der langsomt glider op af mit ben og til mit skød. Jeg kigger forskrækket på ham, men han smiler roligt til mig og hvisker i mit øre: "Du er utrolig dejlig, jeg har lyst til dig". Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, men fjerner heller ikke hans hånd, han kysser mig på kinden og siger: "Kom". Trækker mig op og jeg følger velvilligt med ham hen til toiletterne, hvor han åbner døren ind til handicaptoilettet og trækker mig med ind. Knap er døren låst før han trækker mig ind til sig og begynder at kysse mig dybt, imens hans hænder går på opdagelse på min krop. Mine hænder søger ind under hans skjorte for at mærke hans dejlige krop og kan ikke lade være med at mærke uden på hans bukser - der er helt tydelig viser at han har noget mellem benene.

Han trækker min bluse af og åbner min BH, som hurtigt ryger på gulvet, han tager først den ene brystvorte i munden og sutter begærligt på den og så den anden, reaktionen udebliver da heller ikke - de bliver strittende hårde. Min vejrtrækning bliver mere stødende og jeg får en dejlig kildende fornemmelse mellem mine ben.
Så går hans tunge på opdagelse ned af maven og ned mod min buksekant, han får behændigt åbnet min jeans og hevet dem ned. Han lader sin tunge slikke uden på mine trusser, jeg læner mig mod væggen og tænker på, at det bestemt ikke var noget jeg havde regnet med da jeg pakkede det sidste i kufferten i morges.

Han rejser sig op og tager endnu en gang mine brystvorter under kærlig behandling, jeg kan ikke lade være med at stønne og kan mærke jeg bliver våd mellem benene. Hans ene hånd finder ned i mine trusser og en finger glider hurtigt indenfor i min fugtige grotte. Der går ikke længe før han har hevet trusserne helt af mig og presser to fingre op i mig, han trækker mig ned så jeg sidder på toilettet med benene spredt ud til siderne. Han trækker sine fingre ud af mig og løfter min ben op over de gelændere der er på begge sider af toilettet. Jeg sidder nu helt åben og våd foran ham.
Jeg er på én gang spændt, men også utrolig ophidset og kan mærke jeg bliver mere og mere våd. Han sætter sig på knæ foran mit åben skød og lader sin tunge glider over min glatbarberede fisse, han stikker to fingre op i mig imens hans tunge legesygt skiftevis kysser og slikker min nu meget våde fisse. Jeg læner mig tilbage og nyder Jakobs tunge og fingre som nu køre ud og ind. Jeg kan mærke jeg er lige ved at komme, da han stoppe og tager sin stive og store pik ud af bukserne. Han giver mig ikke tid til at flytte på mig inden han støder pikken hårdt op i mig, han knepper mig i roligt tempo, hvor han støder i bund hver gang. Der går ikke længe før jeg kan mærke min fisse trække sig sammen om hans pik og jeg kommer i en kæmpe orgasme. Han fortsætter med at støde sin pik op i mig, nu i et hurtigere og hurtigere tempo, lige før han kommer trækker han sig ud og kommer ud over min mave og bryster.

Efter at have nettet os, så vi så nogenlunde respektable ud forlader vi toilettet. Vi siger pænt farvel til hinanden og går hver til sit. Men det skulle ikke blive sidste gang vi skulle ses, for skæbnen ville, at vi havde billetter lige ved siden af hinanden i flyet til New York. Men mere om det en anden god gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.