Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sad der og havde ondt af mig selv, kunne slet ikke forstå hvorfor jeg skulle behandles på denne måde. Lagt i lænker, nøgen og  helt alene med mine tanker - jeg kunne ikke holde styr på tiden i isolationscellen, den blev kun afbrudt når der blev sat en bakke med mad ind af lågen i døren. Lyset blev aldrig slukket, så jeg kunne slet ikke regne ud hvad klokken er, da der lyder en raslen af nøgler i låsen på døren: "Rejs dig og vend dig mod væggen" lød kommandoen da to vagter trådte ind i cellen. Vendte mig mod væggen og tænkte, hvad nu? Den ene vagt løsnede mine håndjern, men kun for at låse dem fast på ryggen - så gav han mig et puf i retning af døren. Jeg blev ført ned af gangen og ind i et rum, som var beklædt med fliser på væggene - der var monteret en bruser på den ene væg og på en anden væg hang der en vandslange rullet op på en holder. Jeg blev ført over til væggen med bruseren og fik taget ankel- og håndjernene af, men friheden varede kort da mine arme blev løftet over hovedet og spændt fast til nogle kroge der var fastgjort i væggen, mine ben blev spredt ud og ligeledes fastspændt til kroge i gulvet. Så forlod vagterne mig og lod mig stå i det kolde rum.

Der gik dog ikke længe før døren gik op og ind kom den kvindelige betjent som tidligere havde idømt mig isolationen. Hun blev stående lige indenfor døren og betragtede  mig med et underfundigt blik, inden hun med bestemte skridt gik hen til mig. Hun stod helt tæt op af mig, så tæt jeg kunne mærke hendes ånde på min hals, da hun snusede til mig og med sit ansigtsudtryk tydeligt gav til kende at hun ikke brød sig om min lugt. "Du trænger da til et langt bad, så vi kan få stanken vasket væk" sagde hun, jeg forventede, at hun ville tænde for bruseren jeg stod under, men hun kaldte i stedet på vagterne der opholdte sig udenfor rummet. Jeg kunne ikke høre, hvad hun sagde til de to mandlige vagter som havde reageret på hendes kald, hun forlod rummet og den ene vagt gik hen og tog vandslangen på væggen og tændte for vandet. Strålen ramte mig lige på brysterne og vandet var iskoldt, der gik en gysen igennem mig og jeg udstødte et forskrækket råb. Det gjorde bare at strålen blev rettet lige mod mit ansigt, vagten blev ved med at overøse mig med koldt vand, mine brystvorter strittede af kulde og jeg rystede over hele kroppen, da vandet bare blev ved med at ramme mig. Han trådte et skridt nærmere og den anden vagt bukkede slangen sammen, så der ikke længere kom vand ud, mine tænder klaprede i munden på mig sådan frøs jeg - han var nu helt henne ved mig. Han pressede nu enden af slangen op mod min vagina og skubbede den så indenfor og op i mig, jeg tiggede ham om at stoppe, men det havde ingen effekt på ham eller hans makker. Så nikkede han til sin makker som igen lod vandet få frit løb, den kolde stråle ramte nu oppe i mig, jeg ved ikke helt hvad jeg følte lige der, om det var smerte eller bare voldsom kulde eller en blanding af begge dele som gennemstrømmede min krop. Jeg kunne ikke stoppe det skrig der trængte sig på: "Stop, stop" tiggede jeg grædende, men slangen blev deroppe og vandet blev ved med at løbe i mit indre.

SEX I DAG?

Jeg hang nu i mine lænker i forsøget på at vriste slangen ud af mit indre, men vagten holdt fast i den og sørgede for den blev hvor den var. Pludselig stoppede vandet og slangen blev hevet ud, men kun for at blive sat mod mit bagerste hul og presset op "Nej, nej, please" stønnede jeg, men igen blev der åbnet for vandet, jeg følte at jeg var ved at sprænges indefra, da jeg blev fyldt op med vand bagi. Vagterne måtte have prøvet det før, for de vidste præcist hvornår de skulle stoppe og lukke for vandet. Slangen lod de sidde oppe selvom vandet ikke længere løb, men det vand som jeg nu var helt fyldt med kunne ikke løbe ud igen. Vagten havde sluppet slangen og var trådt væk fra mig, jeg pressede for at få slangen ud af anus, men den var ført langt op og det var umuligt at presse den ud. Så blev den hevet ud og vandet begyndte at løbe ud af mig, da jeg fortsat pressede og vandet var ikke helt rent, jeg blev totalt udrenset bagi - de tændte endnu en gang for vandet og blev ved med at spule indtil der ikke længere løb vand ud af mig og jeg var helt ren. Så spulede de mig lige over hele kroppen en ekstra gang, men denne gang mærkede jeg end ikke kulde, jeg var for udmattet af at kæmpe imod. De rullede slange på plads og forlod rummet, med mig hængende i lænkerne, kold og udmattet.

Hvor lang tid der var gået, da døren igen gik op ved jeg ikke, men ind kom hun igen, hun betragtede mig med sit underfundige smil og trådte hen til mig. Hun lod en hånd køre kærtegnede ned over min våde krop fra halsen ned på brysterne, længere ned over maven, ned på indersiden af mine lår og op til mit skød, som hun blidt åbnede og lod en finger glide gennem min revne og op til min klit. Blidt masserede hun min klit og hviskede i mit øre "du tænder mig, jeg vil have dig og din krop" - jeg turde ikke sige et ord, for jeg var bange for hvad hun ville gøre ved mig. Roligt men bestemt lod hun to fingre penetrere mig og kørte dem stille ind og ud imens hun masserede min klit, jeg ville ikke vise hende at det føltes godt, så jeg forsøgte at vride mig væk fra hende. Et hårdt slag på min klit fik mig til at stå stille, hun behøvede end ikke at sige noget, så fortsatte hun den blide behandling af min klit, men satte tempoet op med hende fingres leg oppe i mig. Jeg forsøgte at virke upåvirket, men kunne mærke en varme brede sig mellem mine ben og det blev ikke mindre da hun satte sig på hug og lod sin tunge ramme min klit - hun slikkede mig, jeg havde aldrig prøvet at en kvinde slikkede mig. Jeg følte mig flov, da jeg mærkede, at jeg blev våd af hendes behandling - jeg var jo kun til mænd. Gjorde alt for ikke at stønne, men alligevel undslap der et lille støn, da jeg kunne mærke at jeg var ved at nærme mig en orgasme.

Hun lod sin tunge spille henover min klit og hendes fingre legede med mit indre og fandt mit G-punkt, som blev masseret - jeg kunne ikke holde min orgasme tilbage længere, jeg krampede omkring hendes fingre, min krop rystede og et lille skrig undslap mine læber. Hun lod fingrene blive oppe og sugede min klit ind i munden og lod mig gennemrystes af orgasmen til jeg hang slapt i lænkerne, så rejste hun sig og tog om mit hoved og kyssede mig dybt, jeg kunne smage mine egne safter, men strittede ikke imod. Hun slap mig og tørrede sig med klud i ansigtet, smilede til mig og gik uden et ord sin vej. Ind kom de to vagter, som grinede frækt til mig, en af dem tog mig mellem benene og han kunne mærke, at der stadig rendte safter ud af mig. Han overlod pladsen til sin makker, som også ville mærke efter, han var mere nærgående og pressede en finger op og så endnu en, jeg havde ikke kræfter til at stritte imod og måtte bare tage det, da endnu en finger blev presset op. Han kiggede på sin makker, der stod og kærtegnede sin bule i bukserne, så begyndte han at fingerkneppe mig, hans makker stillede sig bag mig og jeg kunne mærke at han skilte mine baller, så blev hans penis sat mod anus og presset ind langsomt bid for bid. Jeg hulkede og kunne snart ikke klare mere, aldrig har jeg følt mig så brugt og udnyttet, som nu - med tre fingre der knepper mig foran og en penis der stødte langt op i mit anus. De stoppede og heldigvis inden han fik udløsning oppe i mig, de løsnede mig fra lænkerne og gav mig de obligatoriske ankel- og håndjern på og førte mig tilbage til min celle.

Der sad jeg så tilbage med følelsen af at være blevet udnyttet og brugt, og jeg vidste at det langt fra var ovre. Der var kun gået 2 døgn, så jeg havde 58 dage tilbage af afsoningen, turde slet ikke tænke på hvad der kunne ske i den evighed som de 58 dage føltes som. Jeg havde ikke flere tåre tilbage og lagde mig bare på sengen og ønskede at tiden ville gå, så jeg kunne undslippe dette mareridt.

Læs mere i del 5

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.