Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Poul og er 60 år gammel. Havde hele mit liv boet i Nordjylland, indtil for et år siden. Kæresten skred da jeg var 30 år og hun 25 år. Hun havde en stor drøm om hus, villa og 3 børn. Vi fandt ud af, at jeg lige som min søster, havde arvet nogle dårlige gener, som desværre gjorde, at jeg aldrig kunne få børn. 

Min søster som er 5 år yngre, flyttede for et år siden til USA, da hendes mand havde fået en stor stilling derovre. Hun ville ikke afsted, da jeg så ikke havde mere familie herhjemme. Overbeviste hende om, at de ikke skulle lade denne chance gå til spilde og at jeg jo ikke ville føle mig alene, da jeg jo havde min cykling, som jeg gik meget op i og havde rigtig mange venner indenfor. 

SEX I DAG?

Havde været et kæmpe talent indenfor cykling, da jeg var helt ung, men som 15 årig, var jeg desværre blevet lidt træt af at undvære alt det sjove, som mine venner oplevede i weekenderne og så gik det op i hat og briller, hvilket jeg altid havde fortrudt.

Havde altid været medlem af den lokale cykelkiub og da kæresten skred, begyndte jeg som træner for de unge der. Det havde ført det ene og andet med sig. Træner for ungdommen, kurser i massage og havde siddet i bestyrelsen, de sidste 10 år som formand. Havde også mit job som økonomiansvarlig i et stort firma i Aalborg.

Det der overbeviste min søster om at tage afsted, var at jeg fik tilbudt et job, som chef i hele Norden for et nyt stort internationalt firma, der forhandlede energidrikke, gel osv. Det indebar at jeg minimum 2 gange om året, ville skulle over til hovedkontoret som ligger i New York. Det betød desværre også, at jeg skulle flytte til København, hvor de stillede en stor  lejlighed til rådighed. Jeg skulle starte den 1. Januar, men havde lejligheden til rådighed, allerede fra 1. Oktober.

Efter aftale med min tidligere arbejdsgiver stoppede jeg d. 1/6. Havde solgt huset og var virkelig opsat på at skulle starte i mit nye job. Havde fundet en lejlighed i København gennem en gammel kammerat, som jeg kunne leje i 4 mdr. Flyttede derover i starten af Juni, så jeg kunne nå, at falde til og have styr på alt det praktiske.

Det var en stor omvæltning, men havde ikke haft meget fri de sidste 10 år, så nu skulle der slappes af. Det holdt ikke mange dage og jeg var hurtigt nede i den lokale cykelklub, hvor jeg kom næsten hver dag. De skulle have sommerskole og kunne sagtens bruge en hjælpende hånd, hvilket jeg gjorde med glæde.

Der var 10 drenge og 2 piger, som gerne ville udforske cykelsporten. Den ene var Oskar, som var en meget slank dreng på 14 år. Han boede alene med sin mor, da hans far var skredet, da han kun var 2 år. Oskar`s mor havde efter bedste formåen, forsøgt at give ham den bedste opvækst, men for et par år siden, var han begyndt, at omgåes nogle kedelige typer. Kommunen var inde over og havde mere eller mindre gjort det klart for Oskar, at der ikke var flere chancer, så ville han blive fjernet fra hjemmet.

Oskar var et naturtalent og ingen af de andre, var i nærheden af ham. Nogle af de unge, som havde trænet i flere år ville ikke kunne hamle op med ham. Efter 3 dage trak jeg Oskar lidt til side og fortalte ham, hvor god han kunne blive. Oskar troede ikke rigtigt på mig, da han aldrig havde været god til noget. Snakkede med hans kontaktperson fra kommunen og vi var begge enige om, at det ville være det rigtige og give god mening, at Oskar skulle fortsætte. 

Oskar gad ikke bruge tid på sådan noget pis, han ville bare bruge tid på, at hænge ud med vennerne. Tænkte på hvor meget jeg havde fortrudt, at jeg spildte mit eget talent. Den sidste dag, hvor de andre var sendt afsted, Var der arrangeret et møde med socialrådgiveren og Oskars mor i klubben. Han fik forklaret, at hvis ikke han tog imod tilbudet og ændrede sin holdning, så ville han ryge på et opholdssted i Jylland. Tårene trillede ned af kinderne på Oskars mor og jeg kunne se at Oskar ikke havde det godt med det.

Du er så stort et talent Oskar, at du har uanede muligheder, sagde jeg. Hvis du er klar på det og giver det en chance, så har jeg denne cykel, som du må få, hvis du stadig cykler om et halvt år. Viste ham et billede af en ungdomscykel, som jeg havde derhjemme. Den koster ca. 50.000 Oskar. Der kom en glød i hans øjne. Vil du give mig den, hvis jeg cykler om et halvt år, så er jeg klar. Hans mor fløj om halsen på mig og takkede mig.

Allerede næste dag hentede jeg Oskar. Der var ca. 15 min. på gåben. Han havde ikke snakket om andet end den cykel, siden han kom hjem, sagde hans mor og han havde sendt billedet af den til hans kammerater, som ikke troede på ham. 

Hvorfor gør du det sagde han, da vi stod i mit cykelværelse. Fordi du kan blive så forbandet god Oskar og du skal ikke spilde det talent, som jeg selv gjorde. Vi tog afsted på vores første træningstur sammen.

Vi var på bane flere gange og han forbedrede sig enormt for hver gang. Han var mere hjemme hos mig, end hos sin mor. Hun var så enormt taknemmelig for, at han endelig var på rette kurs og skolen gik også meget bedre.

Sidst i August var der et cykelløb i Nordjylland, for unge uøvede cykelryttere under 16 år. Oskar mente det var alt for tidligt, da han jo ikke havde cyklet ret længe og 75 km. var jo vildt langt, vi var jo kun kommet op på 50 til træning og så var han jo totalt smadret bagefter. Overtalte ham og vi tog afsted, lige den dag da han fyldte 15 år.

Havde lånt et sommerhus af en gammel bekendt og vi ankom fredag eftermiddag. På turen til Nordjylland, kunne jeg høre på Oskar, at han følte sig lidt udenfor i skolen, når vennerne pralede af, at de havde scoret piger og alle havde haft sex. Det passer ikke, at de alle har fået fisse Oskar, det er bare noget de siger, for at overgå hinanden, det skal du ikke tro på. Ville gøre alt for at denne dreng ikke skulle formøble sit talent.

Vi cyklede en lille tur om aftenen, for at løsne lidt op efter turen i bil. Vi snakkede om løbet og lagde taktikken. Hvis han sad med fremme mod slutningen, skulle han give den gas på den sidste stigning 5 km. før mål. 

Vi tog et bad, da vi kom tilbage. Oskar skulle lige masseres lidt, hvilket jeg før havde gjort. Han lagde sig på maven i sengen, med et håndklæde om de nedre dele og jeg gned ham ind i olie og masserede. Han ømmede sig lidt, da jeg masserede lårene og sagde det trak lidt op i den ene balle. Ballerne fik også en grundig tur, hvilket jeg ikke skænkede en tanke. Så skal vi vendes Oskar, sagde jeg og gav ham et lille klask på ballen.

Jeg smuttede ud og tissede og da jeg kom tilbage havde han vendt sig. Han havde hænderne under håndklædet da jeg trådte ind, men de kom hurtigt op og han var en anelse rød i hovedet. Da jeg satte mig på sengekanten opdagede jeg hvorfor. Kunne se at der under håndklædet var noget der rørte på sig.

Jeg begyndte at massere hans arme og derefter mavemusklerne. Han havde nu fået ståpik og håndklædet havde rejst sig. Hvad er den af Oskar, det er da ikke sket før. Nej det er sgu pinligt, men kom til at tænke på Malene fra klassen og så sker det altid. Kom ned til benene og forklarede, at det var meget naturligt i hans alder.

Spurgte til mere om Malene. Han fortalte om hvor smuk og lækker hun var. Kom til lårene og kunne se hans pik stod op af maven. Fjernede håndklædet så jeg bedre kunne komme til. Hende er du da godt nok vild med kan jeg se, grinte jeg. Ved ikke hvad der gik af mig. Havde aldrig været sammen med en dreng/mand og havde aldrig skænket det en tanke.

Da jeg masserede indersiden af lårene, kunne jeg se på hans maveskind, at prespermen stille sivede ud af ham. Strejfede hans små stramme nosser bevidst et par gange og et lille gisp undslap hans læber. Sex dagen før et løb er bandlyst Oskar, sagde jeg og strejfede igen hans nosser, men i dit tilfælde, er det vist nødvendigt, at gøre en undtagelse.

Jeg lukkede min ene olierede hånd om hans stive pik og gned på den et par gange, mens den anden klemte hans små nosser. Han sprøjtede øjeblikkeligt en kæmpe ladning, som ramte ham helt oppe under hagen. Undskyld stammede han. Det var vist ligeså meget min skyld Oskar, det snakker vi ikke mere om.

Oskar gik i seng og jeg satte mig med en kold øl i stuen. Hvad fanden var det lige der skete der tænkte jeg. Sad og fik ståpik af at tænke på, hvad der lige var sket. Kunne ikke få billedet af hans dejlige lille stive pik ud af mine tanker. Kiggede ind til Oskar. Han var faldet i søvn. Jeg gik ud i brusekabinen og spillede den af op af væggen. Aldrig var jeg kommet så meget. Var da også flere år siden, at jeg havde fået taget trykket.

Næste morgen ved morgenbordet snakkede vi kun om løbet og ingen af os nævnte noget om, hvad der var sket om aftenen. Oskar var vildt nervøs og jeg forsøgte at berolige ham efter bedste evne.

Løbet gik efter planen. Da de kom til sidste stigning, trådte Oskar igennem og de så ham ikke igen. Han var i mål hele 2 min. før nr. 2. Han var ikke engang udmattet og sprang mig om halsen og knugede sig ind til mig og var ellevild. Han ringede stolt til hans mor og sendte billederne fra sejrsskamlen, som jeg havde taget, til alle hans venner. Hele vejen tilbage til sommerhuset bimlede telefonen. Alle vennerne syntes det var pisse sejt og for første gang troede Oskar virkelig på, at han var rigtig god til noget.

Jeg trænger til en skyller og en god gang massage, når vi kommer hjem Poul sagde han stolt. Det gør du Oskar, men vi skal også have champagne. Havde lagt en flaske i køleskabet da vi ankom. 

Tilbage i sommerhuset satte vi os på terrassen og skålede i champagne. Mens vi sad der smed Oskar pludselig tøjet og smuttede under den udendørs bruser. Jeg kunne ikke holde øjnene fra ham og tænkte igen...Hvad f..... sker der med mig. Han stod der og sæbede sig ind og min pik stod stiv i shortsene af synet. 

Så er jeg klar til massagen sagde han, da han satte sig igen. Vi skal da lige have drukket resten af champagnen sagde jeg og skjulte min ståpik. Jeg snupper også lige et bad inden sagde jeg og smed tøjet. Oskar virkede lidt beruset af champagnen og sagde grinende...Det er da en stor pik du har. Så skulle du have set den for lidt siden tænkte jeg.

Da jeg var færdig havde Oskar lagt sig på maven på solvognen ovenpå et badelagen. Synet af hans dejlige lille stramme røv, gjorde at min pik rejste sig igen, hvilket sagtens kunne ses på håndklædet, som jeg havde bundet om livet. Henter lige olien Oskar, så kommer jeg.

Inden jeg satte mig spurgte jeg, om han ville tænke på Malene igen idag. Idag vil jeg kun tænke på mig selv og hvor sej jeg er, sagde han stolt. Pis også tænkte jeg...

Få sex i dag

Trak håndklædet lidt op og satte mig overskrævs på ham. Han fik en dybdegående massage og hans små stramme baller blev ekstra godt masseret. Turen var kommet til massagen foran. Jeg hoppede af og stor var overraskelsen, da jeg så hans pik stod helt stiv op af maven. Troede ikke du ville tænke på Malene idag Oskar. Det gør jeg heller ikke Poul. Hvad tænker du så på? Ikke noget grinte han fjoget, mens han kiggede på bulen på mit håndklæde og fjoget sagde...Det er vist dig der gør.

Da jeg igen satte mig overskrævs på ham løsnede håndklædet sig. Jeg smed det ud til siden og begyndte at massere hans arme og brystkasse. Brystvorterne strittede og det gav et gib i ham, når jeg rørte dem. Hvad tænker du på Oskar spurgte jeg og nappede blidt i dem. Han var fanget, som jeg sad der. Nappede lidt hårdere i dem og et lille ååhhh undslap hans læber. Sig det så...hvad tænker du på?

Om du vil spille på min pik igen Poul, det var så dejligt. Har aldrig prøvet noget så skønt. Lod mine ben glide ind mellem hans og strakte mig ud, så vores stive pikke rørte hinanden. Bevægede underlivet så de gned mod hinanden. Vil du gerne det Oskar, så gør jeg det rigtig gerne, for jeg synes du er så dejlig sagde jeg, inden jeg adskilte hans læber med min tunge. Vores tunger legede med hinanden og vores pikke gnubbede lystigt mod hinanden.

Inden længe sad jeg på knæ ved siden af solvognen og mine læber omsluttede hans dejlige pik. Jeg lod tungen lege med hans glinsende pikhovede, inden jeg tog ham til roden. Begyndte at mundkneppe ham og der gik ikke mange sekunder, inden han sprøjtede mig ned i halsen. Jeg slugte det meste, men gemte lidt til ham, som han smagte, da jeg bøjede mig ind over ham og tungekyssede ham.

Lad os bytte plads Oskar og så vis mig, hvor glad du er for mig. Han rejste sig og jeg lagde mig op og trak ham ned til mig. Tog om hans stramme baller og trak ham op, så hans lille slappe pik, gned mod mit stive jern. Hans pik rørte snart på sig igen og jeg bad ham om at spille på min pik. Han gned lystigt, mens han sagde, at den godt nok var stor og flot.

Fik ham dirigeret og slikke på den. Han slikkede og suttede så meget som han kunne og det var så frækt, at se denne unge dreng ligge der mellem mine ben og sutte på min stive pik, at jeg hurtigt var ved at komme. Jeg pressede hans hovede ned over den og skød med et brøl, min ladning ned i halsen på ham. Vi lå og nusssede, mens vi kom til hægterne.

Hans telefon ringede. Han rejste sig og tog den. Det var hans mor, som endnu engang ville ønske tillykke og høre om vi var kommet godt tilbage til sommehuset. Han satte sig ved siden af mig og satte den på medhør. Jeg kunne ikke holde fingrene fra hans pik, som strittede op af maven.

Da hans mor begyndte at rose mig og fortælle, hvor glad hun var for, hvad jeg havde gjort...Da satte jeg mig på hug og tog hans pik i munden igen, mens jeg tænkte...Du skulle bare vide. Det er også bare det bedste, der er sket for mig mor. Poul er så sød og rar ved mig og han lærer mig bare så meget.

Lagde mig på alle fire på solvognen. Tog noget spyt på langefingeren og lod den glide op. Lod den stille og roligt glide frem og tilbage. Oskar sad og gned på sin stive pik og der kom et suk fra ham. Hvad sker der Oskar, spurgte hans mor. Jeg spildte min sodavand, vi snakkes ved imorgen mor hej hej.

Han havde næsten ikke lagt på, før han styrede sin pik mod min liderlige stjerne. Kom op i mig Oskar, lad mig mærke din dejlige pik tiggede jeg. Han gled i bund med det samme og det føltes vidunderligt. Jeg stønnede højlydt og alverdens frække ord undslap mine læber. Oskar kunne ikke holde sig tilbage og det var en fantastisk følelse, da han kom oppe i mig.

Vi gik helt nøgne rundt og grillen blev startet op. Under maden undskyldte jeg, hvad der var sket og det slet ikke var meningen. Det var vist min skyld grinte han. Det og så det at vinde idag, er det fedeste jeg har prøvet i hele mit liv.

At mærke din pik oppe i mig er det fedeste jeg har prøvet Oskar. Er det rigtigt Poul? Ja jeg er aldrig blevet bollet og ville da ønske det var sket for mange mange år siden. Vi delte en flaske hvidvin til maden og Oskar var helt klart blevet lidt beruset.

Han kom over og satte sig overskrævs på mig. Tungekyssede mig og fortalte mig indimellem, hvor meget han elskede mig for alt det jeg havde gjort for ham og lært ham. Den dreng var utrolig, hans pik rejste sig igen og da han begyndte, at gnubbe hans dejlige stramme lille røv mod min pik, rejste min sig også. Han spredte benene lidt og den gled op mod hans baller. Han hævede sig lidt op og ned, mens han hviskede, er der ikke noget jeg kan gøre for dig til gengæld Poul? Lagde han virkelig op til, at jeg skulle kneppe hans dejlige lille stramme røv. Jeg var helt mundlam....

Kunne du ikke tænke dig at kneppe mig Poul? Hvis det er så dejligt som du siger, så vil jeg virkelig gerne mærke din store pik oppe i mig. Min pik var ved at sprænges og han skubbede røven lidt længere tilbage. Han stak sin langefinger ind i min mund og kørte den frem og tilbage, inden han lod den lege med hans stjerne. Flere gange stak han den ind, inden han til sidst med et suk lod den glide op i sig. Han rejste sig og lagde sig på spisebordet, trak benene op og lod den glide frem og tilbage. Det er virkelig skønt Poul stønnede han.

Jeg rejste mig og hentede massageolien. Dryppede lidt på fingrene og lod en finger glide op i ham. Han stønnede højere. da jeg førte 2 fingre op gav han sig lidt. Han begyndte hurtigt at stønne højere og fik derefter 3 fingre. Gned min pik godt ind.

Satte min pik mod hans glinsende liderlige stjerne og spurgte liderligt...Er du klar til at få pik Oskar?...Ja stønnede han...Kom op i mig.

Tog hans ben og lagde dem op på mine skuldre. Trak ham helt ud til kanten og pressede hovedet ind. Han gav sig noget og jeg holdt mig helt i ro og lod ham vænne sig til mig. Hver gang jeg kunne høre, at han begyndte at nyde det, pressede jeg mig lidt længere op. Da jeg var helt oppe i ham og vores nosser rørte hinanden, roterede jeg med underlivet og nev i hans brystvorter. Han stønnede nu højt og jeg trak mig næsten helt ud, for derefter at køre den helt i bund. Jeg satte tempoet op og han begyndte at skrige og råbe, at jeg skulle kneppe ham hårdere og hårdere. Jeg kneppede som en gal og da jeg med et brøl skød min ladning op i ham, kom han også i et brøl......

Hvilken fantastisk dejlig dreng............

 

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.