Jeg havde hente Emilie og var kørt et sted hen, hvor hun kunne prøve og køre rundt i min bil, Emilie er begyndt og ta køre kort,og hun ville gerne prøve og køre bil lidt inden hun skulle prøve det, efterfølgende havde jeg fået lov og ha sex med hende, Og jeg har sagt jeg gerne ville prøve lidt imens jeg kørte.

Emilie rakte armen om på bagsædet og fiskede en ny flaske danskvand op ad kassen med proviant. Hun drejede låget af med et smæld, vendte bunden i været på flasken og drak begærligt et par store slurke.

SEX I DAG?

“Ahh,” sagde hun og rakte flasken over til mig “Vil du også have?” spurgte hun. Jeg tog flasken og drak mens jeg stadig holdt øje med trafikken foran ham. Emilie betragtede mig imens. Han var smuk på sådan en alvorlig måde når han sad og koncentrerede sig om at køre. Hun lagde armen over på hans skulder og aede mig lidt i nakken.

“Mmm,” sagde jeg og så smilende på Emilie. “Sig mig,” fortsatte jeg “er det egentlig ikke alt for varmt med alt det tøj du har på?”

Emilie fniste. “Alt det tøj,” vrængede hun. “Jeg har jo kun t-shirt og shorts på. Kunne du godt tænke dig, at jeg tog det af?”

“Mmm,” sagde jeg og strøg forsigtigt hen over Emilie s ene bryst uden på t-shirten. “Så kunne jeg nemlig se dine smukke bryster.”

Emilie så på mig med et frækt glimt i øjet. “Hør, du er da vist ude på noget,” sagde hun. “Husk nu også at se hvor du kører.” Så lænede hun sig lidt frem i sædet og trak t-shirten over hovedet. Hun havde ikke nogen brystholder på, og hendes bryster er store og tunge med bløde røde brystvorter. Hun lænede sig tilbage i sædet igen og tog rundt om hvert bryst og krammede dem ind mod sig.

Jeg drejede hoved et kort øjeblik og betragtede hende. “Du er så smuk,” sagde jeg

Emilie brummede og gav sig til at nulre den ene brystvorte. Den ville ikke rigtig rejse sig, men da hun også begyndte at nulre den anden blev de begge to hårde. Emilie brummede igen. “Vil du også se min kusse,” spurgte hun og begyndte at skubbe sine shorts af uden at vente på svar. Hun spredte benene så meget hun kunne komme til for gearstangen og døren. “Se!” sagde hun og trak de to glatte kusse læber fra hinanden så de fine røde folder inden under viste sig. Kussen glimtede lidt af fugtighed i det kraftige sollys og Emilie aede forsigtigt omkring klitoris og ind i skeden.

Hun kiggede over på mig og spurgte: “Hvad med dig, skal du ikke også have tøjet af?”

“Det er altså ikke så nemt, mens man kører,” sagde jeg

“Nej, så må vi jo nøjes med det der er nemt,” sagde Emilie og begyndte at knappe mine kort bukser op. Hun trak lynlåsen ned og efter som jeg ikke havde underbukser kunne hun uden besvær få fat om min pik, der lå tyk og halv stiv op ad min mave. “Må jeg godt ae din pik lidt,” spurgte hun mens hun mærkede hvordan den dunkende voksede sig kæmpestor og hård i hendes hånd.

“Mmm,” sagde jeg, “men kun en lille smule.” jeg var kørt ind i den inderste bane, havde sagtnet farten en anelse og holdt god afstand til den nærmeste forankørende.

Emilie klemte rundt om min pik, kørte hånden lidt op og ned af det store skaft, tog fat om mine nosser og nulrede dem lidt og aede mig rundt omkring skridtet og på lårene. “Mmm, din pik er så dejlig stor,” sagde hun. “Jeg har lyst til at sutte på den, men jeg må hellere lade være mens vi kører.” Hun tog hårdt rundt om pikken og begyndte at spille den af på mig i hurtigt tempo, men kun et kort øjeblik for at jeg ikke skulle blive for ophidset.

Hun slap mig igen og satte sig til rette i sit sæde. Hun var blevet ophidset af at sidde nøgen i den varme sol og af at holde om min stive pik og hendes kusse var meget mere våd end før. Hun trak igen kusselæberne fra hinanden og begyndte at kærtegne kussen med sine fingre.

“Jeg elsker og ha sex med dig ” sagde jeg og aede hendes ene bryst så godt jeg kunne komme til med den ene hånd. “Du er så sexet og sød.”

Emilie brummede. Hun havde lukket øjnene og koncentrerede sig helt om at onanere. Hun fantaserede om at jeg kneppede hende langsomt med min store pik. Så så hun for sig hvordan hun snart skulle sutte på den og få den til at sprøjte sin dejlige sæd ud til hende. Så klonede hun mig i fantasien og blev nu kneppet af mig samtidig med at hun suttede på min store pik. Hendes fingre fløj frem og tilbage over hendes strittende klitoris og det kildede mere og mere intenst et ubestemt sted inden i hende. Så stak hun en finger dybt ind i den varme, våde kusse.

“Ahh, nu knepper du mig med din store pik,” stønnede hun, mens hun gnubbede på den følsomme pude inde midt i kussen. Jeg flyttede min hånd fra hendes bryst og ned til kussen, hvor jeg hjalp hende med at holde kusse læberne så stramt fra hinanden som jeg kunne. Pludselig blev hendes dybe stønnen til små hastige klynk og hun spændte i hele kroppen mens hun fortsatte sine heftige kærtegn indtil kroppen langsomt faldt til ro og orgasmen ebbede ud i langsomme dønninger.

“Åhh, hvor er det dejligt at komme,” sukkede Emilie lidt efter.

“Jeg elsker at se dig komme,” sagde jeg. “Det er ligesom at se dig få en gave, bare bedre.”

Emilie åbnede øjnene og satte sig lidt op i sædet. Hun smattede lidt rundt i kussen, der nu nærmest dryppede af væde og nød de svage dunk hun kunne fremkalde. Hun lagde igen sin hånd over på mit skød og tog fat om min pik, der stadig var ligeså hård som før. Hun gnubbede den under pik hovedet og jeg stønnede tungt af ophidselse.

“Se, sagde jeg; der er en rasteplads lige om lidt. Lad os køre derind og holde.”

“Ja, det er godt,” svarede Emilie. “Så vil jeg have din pik i munden.”

Kort efter kørte de ind ad afkørslen til den lille rasteplads. Den var lille og primitiv og der holdt kun et par andre biler. Jeg kørte over i det fjerneste hjørne, hvor vi kunne holde helt ugenert, hvis ikke der kom andre. Emilie skubbede sit sæde så langt tilbage det kunne komme og kravlede selv ned og satte sig på hug på gulvet foran sædet.

“Kom,” sagde hun. “Du skal sidde her.”

Jeg viklede mine bukser og skjorte af og satte mig nøgen på sædet med Emilie mellem benene. Emilie tog rundt om min pik og kiggede op på mig med et frækt smil. Så stak hun tungen ud og begyndte at slikke rundt om det spændte pik hoved mens hun kørte hånden op og ned ad skaftet. Så åbnede hun munden og tog hele pik hovedet ind i munden. Jeg stønnede tungt og Emilie begyndte at køre sine læber op og ned over pik hovedet kant. Spyttet løb fra hende og snart bevægede pik sig frem og tilbage i hendes hånd og mund som var de en stor kusse.

“Ahh,” sagde jeg. “Det ser så frækt ud når du sutter på min pik. Og det dunker så dejligt.”

Emilie kunne høre på min stønnen at jeg snart ville komme, og hun øgede sit tempo indtil hun kunne mærke hvordan pikken pludselig voksede sig endnu større. Så gav hun slip med munden.

“Ja, nu kommer du,” sagde hun, mens hun fortsatte med at køre hånden frem og tilbage så hurtigt hun kunne. “Sprøjt al din dejlige sæd ud til mig… Kom på mig…”

Og jeg kom. Emilie havde lukket øjnene og beholdt ansigtet lige ud for min pik. Med en dyb stønnen kom jeg og sprøjtede store klatter af sæd ud over Emilie s ansigt. Fire kraftige sprøjt ramte hende indtil der ikke var kraft på mere. Så tog hun pikken ind i munden igen og slikkede så forsigtigt hun kunne den sæd, der stadig piblede ud i små ryk, i sig.

Vi sad længe helt stille mens min pik blev mindre og mindre og til sidst var helt blød og ikke længere dryppede med sæd dråber. Så slap Emilie ham og kiggede op på mig, mens sæden gled i tunge dråber ned over hendes kinder, mund og hage, ned på hendes hals og ned over hendes ene

bryst.

“Det er dejligt du sprøjter så meget,” sagde hun. “Så kan jeg både tage bad i din sæd og drikke din sæd.”

“Du er sød,” sagde jeg og rodede hende i håret og trak hende op til mig. Jeg kunne smage mit sæd mens jeg kyssede hende og jeg fandt en stor klat sæd som jeg gned hendes ene brystvorte med mens vi kyssede.

Emilie kiggede op på mig og sagde hvad så skal vi kneppede og hun begyndte og lege med min pik der hurtigt var stiv igen,

Hun kravler op og gled ned over min pik,

Så begyndte hun og ride mig og jeg begyndte og slikke hende bryster,

Hun sad der et stykke tid da jeg Sagde at nu ville jeg kneppede hende bagfra,så vi kravlede om på bagsædet hvor hun stillede sig med røven i vejret,

Jeg begyndte langsomt og lege med min pik mod begge huller, Emilie stønne ja knep mig i begge huller men du skal komme oppe i min fisse,

Jeg kørte min pik ind i hende driv våde fisse trak den ud og pressede den mod røvhul hvor den langsomt røg i bund, Emilie stønne åh ja giv mig din store pik

Jeg kørte den frem og tilbage i den lækker stramme røv.

Jeg kunne begynde og mærke jeg snart ville komme så jeg trak den ud vendte Emilie om så jeg kunne ta på hendes bryster og kysse hende imens jeg kneppede hende s fisse,

Pludselig kunne jeg mærke at Emilie klemte sine skamlæber sammen og kom i en orgasme og jeg kom ikke langt tid efter sende jeg mit sperm langt op i hendes livmoder, vi lå og kyssede lidt kiggede op der var ingen biler på resteplads.

Så Lidt efter kravlede Emilie over på førersædet og kørte lidt rundt på resteplads,

Hun fik både Bakke og kørt lidt rundt på pladsen uden noget på det var frækt og se hende sidde og køre rundt nøgen,

Efter hun havde kørt lidt rundt var jeg klar til en tur mere men nu ville jeg smage hendes fisse. Emilie satte sig over på sædet med mig i mellem hendes ben og min tunge gik igang med at slikke den vidunderlige glatbarberet fisse. Der gik ikke langt tid før hun fik den første ogasme og saften løb ud af hende åh hun smage så godt.

Jeg slikke hende op af maven op til hendes bryster jeg klemte og bid lidt i hendes bryster vorter, Emilie tog fat i mit pik og førte den mod sin fisse og skød det frem så den røg op i hende.hun tog fat i mig og pressede mig ned åh du har bare den bedste pik jeg har fået, vi lå og kyssede og min pik kørte langsomt ind og ud i Emilie

Emilie begyndte at stønne og jeg kunne mærke hun var tæt på og komme så jeg satte tempoet op og vi kom begge på sammen tid jeg trak pik ud og Emilie var over den med det samme for og sutte og slikke den ren for sit saft og mine sæd rester, jeg satte mig over på førersædet vi sad lidt og snakkede inden vi tog tøj på og jeg kørte Emilie hjem

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.