Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Teenageren Matthew er tilbage i Gatorville på sommerferie i året 1916. Den store krig er nu gået ind i en ny fase og livet er hårdt i skyttegravene. Alt det mærker Matthew ikke noget til i den lille sydstatsby Gatorville, men så sker der så mange andre ting.

SEX I DAG?

Nogle uger gik. Jeg fik at vide at Anna’s bedstemor havde sagt ja. En morgen stod vi alle 4 på stationen og ventede på toget til New Orleans. Tante havde lovet at være anstandsdame for Anna.

Turen var langt fra så slem som når vi skulle til og fra kostskolen. Vi kom frem til stationen i byen og indlogerede os på hotellet, hvor ballet skulle foregå.

Jeg boede sammen med Roland og Anna sammen med min Tante, så der var ikke mulighed for at være sammen på den måde som jeg ønskede.

Foreningen som arrangerede ballet havde en skræddervirksomhed tilknyttet som skulle stå for det tøj vi skulle have på under festen.

Vi gik ned til butikken som lå lige ved siden af hotellet.

Indenfor ventede en herre som målte os og fandt tøj frem til os. Da jeg så mig i spejlet, lignende jeg folk på litografier fra før borgerkrigen. Nu gav antebellum temaet mening. Ballet var arrangeret af foreningen “Forenede døtre af konføderationen”, der ud over festerne også opstillede kulturelle monumenter rundt omkring i staten som minde om hvad de så som bedre tider.

Alt det gik jeg ikke op i. Jeg tænkte blot på den foranstående fest og hvordan jeg måske fik chancen for at være sammen med Anna.

Netop som vi var blevet færdige kom Anna og min tante ind i butikken.

De skulle ned til nogle prøverum i den anden ende af butikken og vi fulgte efter af bar nysgerrighed.

Det var det store udstyrsstykke. Først undertøj, så et korset strammet så meget ind at de begge havde brug for lugtesalt flere gange, stativ til skørter, skørter, overdel og så kyser så man ikke kunne se deres ansigt medmindre at man stod lige foran dem.

Vi var klar til bal og hvilket bal. Vi dansede i timevis, afbrudt af pauser fordi de to kvinder let tabte pusten hvis de ikke passede på. Det blev sent, før vi gik tilbage til værelserne. Vi hjalp damerne ud af deres kostume og gik så til hvert sit værelse. Roland gav mig en lille æske inden vi gik ind på vores. Egentlig skulle vi have sovet hvert køn for sig, men Roland mente at vi ville have godt af lidt privatliv og han havde også nogle ting at tale med Ethel om.

Jeg sad i sengen med æsken. “Hvad er det?" spurgte Anna.

Jeg åbnede og det var et gummiovertræk til mit penis. “Jeg tror at det er fin hentydning og jeg har også længtes efter at blive fyldt ud af dig. Hold om mig” sagde hun.

Vi lagde os ved siden af hinanden. Et sekund føltes som en evighed. Mit blik var fanget af hendes øjne, der rummede en dybde, som føltes som om, at man kunne drukne i dem.

Vores læber mødtes og smagen af Anna fyldte mit sind. Kys afløste kys. Mine fingre fandt vej til hendes revne. Hun var så fugtig. Jeg mærkede, hvordan mit lem begyndte at rejse sig. En isnende følelse bredte sig gennem min krop, da hun tog fat om mine kugler og blidt klemte om dem. Da mit lem stod stiv og rank, trak hun gummiet ned over den.

Vi kyssede igen. Denne gang trængte hendes tunge ind i min mund og mødte min tunge. Vi var fanget i lidenskabens vold. Jeg rejste mig op på knæ i sengen og Anna lagde sig til rette så jeg kunne tage hende bagfra. Jeg mærkede efter med fingrene. Hun var omend mere våd end før. Jeg førte forsigtigt min penis mod hendes åbning. Efter lidt pressen gled den indenfor. “Åh.” udstødte hun.

“Gør det ondt?” spurgte jeg.

“Nej. Bliv ved!” kom det stønnede fra hende.

Jeg begyndte langsomt at støde mit lem op i hende. Anna stønnede tungt ved hvert stød. Jeg kunne se hvordan hendes krop svedte. Hun var ophidset. “Bliv ved!” kom det igen og igen fra hende.

Lige pludselig spændte hendes krop op. Jeg mærkede, hvordan hendes muskler i hendes skede klemte om min penis. Hendes krop sitrede og hun udstødte et højt suk efter noget tid. Opstemt af hendes reaktion, stødte jeg min penis helt i bund og fik udløsning. Efter at safterne var løbet ud i gummiet, trak jeg mig forpustet ud igen.

Anne rullede om på ryggen. Helt stakåndet af den tur hun havde været igennem. “Tak. Matthew. Det har jeg set frem til så længe” sagde hun forpustet.

Jeg gik ud og tog gummiet af. Jeg vaskede mig for neden og gik så tilbage til Anna. Hun var faldet i søvn og snart efter at jeg havde lagt mig, omfavnede den dybe søvn også mig.

Næste morgen tog vi tilbage til Gatorville. Ballet havde været en succes. Anna var blevet introduceret til de finere kredse i området omkring New Orleans og bedstemoderen havde ingen mistanke om at vi havde været sammen.

Ikke så mange uger efter stod jeg på banegården og ventede på at tage tilbage til kostskolen for sidste gang. Næste år ville jeg forlade kostskolen med en eksamen i hånd. Jeg håbede sådan at krigen snart ville være forbi, så mine forældre kunne se mig få overrakt beviset. Kun fremtiden ville vise det.

James og Anna tog afsted med samme tog. Vi ankom til stationen oppe i Maine efter en udmattende rejse. Nogle nonner ventede på Anna og jeg blev hentet sammen med James af Mr. Harris.

Tilbage på skolen kom rektor ind til mig.

“Matthew. Vi må tale sammen. Vil du gå en tur i parken med mig?”

Vi gik ned i det grønne område, som omkransede skolen.

“Matthew. Jeg er meget tilfreds med dig og du sætter som præfekt en perfekt disciplin på den stue, du har ansvaret for.”

“Tak”

“Men til sommer får du din eksamen. Jeg ved at det nok skal lykkes for dig ude i den store verden, men tiden er også kommet til at køre en efterfølger i spil, så en ny præfekt kan udpeges når det nye skoleår starter. Disciplinen faldt jo noget mellem den dag hvor Jason rejste og så den dag hvor du blev præfekt, så vi har besluttet at gøre det anderledes. Du må udpege din kandidat nu og så forberede ham på opgaven. Har du nogen i tankerne?”

“Ja. James LaFontaine.”

“En udmærket kandidat som jeg kender godt. Der er kun et problem. Jeg forstår at du kender hans søster som går over på den anden kostskole. Vil det ikke give et problem for jeres forhold, at du træner James?”

“Jeg har tænkt det samme. Jeg bør vende problematikken med hende.”

Rektor nikkede. “Jeg vil sætte et møde op. Vi har nogle hytter hvor en professor Morrison vil holde et foredrag for de bedste elever fra vores to skoler. I sover selvfølgelig adskilt, men efter foredraget vil der være en reception, hvor I kan snakke sammen. Jeg vil kontakte den anden skole og sørge for at søsteren kommer med.”

Det så jeg frem til.

En måned senere kørte vi til hytterne. Drengenes hytter lå oppe på en bakke og pigernes længere nede adskilt af en hytte, som blev brugt af de lærere som ikke havde vagten om natten. De fleste blev indkvarteret to og to. Som præfekt fik jeg dog eneværelse.

Foredraget skulle finde sted næste dag. Området mellem hytterne blev patruljeret af ansatte fra de to skoler, så der var ingen mulighed for natterend. Da det blev aften, kunne jeg ikke sove. Da jeg ikke kunne gå udenfor, gik jeg op på førstesalen hvor der var et vindue som vendte mod de to andre hytter. Foran lærernes hytte sad en af lærerne og røg i pibe i mørket. Ingen ville kunne passere det åbne stykke mellem hytterne. Jeg sad og studerede det åbne landskab, da mit blik faldt på et af vinduerne i pigernes bygning. Jeg kunne svagt se Anna og så en anden pige. Der var ingen tvivl om, hvad de havde gang i. De lagde sig i en 69’er og begyndte at tilfredsstille hinanden.

Mærkelig nok var jeg ikke misundelig. Jeg kendte jo Anna’s drifter og når jeg ikke var der selv til at tage mig af dem, så var det en trøst at det ikke var en anden dreng som blev genstand for hendes opmærksomhed.

Få sex i dag

Jeg gik ned og sov igen. Næste morgen vågnede jeg tidligt. Jeg klædte mig på og ventede på, at det blev tid til morgenmad. Jeg gik op på første sal. Nedenunder var de andre drenge ved at vågne.

Da jeg stod ved vinduet, kunne jeg se ud over skoven. Neden i pigernes bygning kunne jeg se at pigerne var samlet i et stort rum. De stod i en rundkreds og hver af dem havde fat i snorene til det korset som pigen, der stod foran, havde på. På kommando trak de så hårdt, så korsetter, der havde løsnet sig i løbet af natten, blev strammet op. Jeg kunne tænke mig at have været en flue på væggen i et lokale som det der måtte genlyde af pigernes anstrengte stønnen hver gang at der blev hævet til samt lyden af læderet som blev strukket ud.

Vi spiste morgenmad og det blev tid til foredraget. Det var langt og til tider tørt, men også til tider interessant. Man planlagde at arrangere konkurrencer hvor børn kunne udstilles og vinde præmier, hvis de opfyldte sunde idealer næsten som man gjorde med heste, køer og grise på dyrskuer. Lovgivning, som sigtede mod at nægte elementer som over generationer havde vist sig at være til skade for samfundet, få lov til at formere sig, var også i spil. Som land var USA i stor fare og man ville gå langt for at redde det.

Efter foredraget fik jeg endelig mulighed for at snakke med Anna, men rektor distraherede nonnen som skulle vogte hendes dyd.

“Anna. Rektor mener, at jeg skal træne James, så han kan overtage min rolle som præfekt.”

“James. Betyder det så at I to …”

“Jeg vil prøve at undgå det, men jeg vil bede om din accept før jeg accepterer at gøre som rektor foreslår.”

“Jeg vil ikke stå i vejen for min bror, men jeg vil heller ikke lyve og sige at arrangementet er noget jeg kan bifalde. Så gør du det du skal og så må vi se næste år hvor vi står.”

Jeg tog hendes hånd. “Men Anna… Jeg vil ikke miste dig.”

“Hvis du spiller dine kort rigtigt, kommer du heller ikke til det. Nå. "Jeg kan se at der holdes øje med mig.” Hun nikkede i retning af hvor rektor stod. Nonnen var ved at gøre alt for at rive sig løs fra sin samtale med rektor på en respektfuld måde så hun igen kunne vogte over Anna.

“Vi ses næste år” sagde jeg.

Anna gik tilbage til sin vogter. Vi skulle tilbage til hver sin skole. Jeg kiggede længesfuldt efter Anna da den karet hun sad i drejede ned mod hendes kostskole.

Tilbage på min kostskole fortalte jeg rektor, at jeg havde fået Anna’s accept til at hendes bror kunne trænes til at blive præfekt. James blev inviteret med over til rektor en aften.

Jeg vidste, at James ikke ville blive specielt forskrækket over hvad der skulle til at ske. Han havde trods alt været med til festen for bestyrelsen året før. Da vi havde spist bad rektor Richardson os om at komme med ned i kælderen. James smed villigt tøjet. “Er du klar til det? “ spurgte jeg ham stille.

“Ja. Sladderen på skolen har givet mig et indblik i, hvad der kræves af en kandidat til en post som præfekt.”

Han blev lagt ind over et bord og hans hænder blev bundet sammen på ryggen. Jeg gav ham bind for øjnene. Jeg tog en DILDO og fedtede den ind, hvorefter jeg førte den mod hans ringmuskel. “Åh.” kom det fra James, da han mærkede spidsen mod hans ringmuskel. Jeg øgede presset og skar tænder, da det sikkert gjorde en smule ondt. Et højt suk udstødte han, da presset fra dildoen fik hans ringmuskel til at give efter. Da den kort tid efter var kommet et stykke op i ham, gav rektor Richardson tegn til mig og jeg placerede mig foran James. Rektor overtog dildoen og stødte den længere og længere op i ham, men jeg tog min nu stive penis og førte den ind i munden på James. Han tog den villigt ind og begyndte at sutte mig af. Rektor fortsatte med at bruge dildoen, som næsten var kommet helt i bund. James kom med et grynt og jeg formodede at han havde fået udløsning. Jeg fik også den dejligste udløsning i munden på James, som suttede safterne i ham, som om at han var vant til det.

Rektor trak dildoen ud og placerede sin penis, så han kunne trænge ind i James. “Åh. Den er for stor.” stønnede James. Rektor stødte sin penis brutalt op i James, som udstødte et skrig. “Jeg skal pule dig sønder og sammen. Jeg vil bede Matthew om at stoppe et bidsel i din mund, hvis du ikke tier.”

James udstødte en jamren, mens rektor pulede ham. En stakåndet rektor Richardson stødte gang på gang sin penis længere og længere ind i James, som langsomt blev fanget af stemningen og begyndte at stønne af vellyst. James udstødte et grynt og jeg kunne se at han havde fået udløsning igen. Rektor var fanget af sine egne lyster. Han havde fat i skulderremmene på James’s korset og kunne med hårde brutale stød udblokke James som han lystede. Han udstødte et højt brøl, da han fik udløsning og sank så sammen over James. “Han var så dejlig stram. Nu hvor han er indviet formelt, så må du færdiggøre hans træning” sagde han henvendt til mig.

Jeg fandt en buttplug frem til James. Jeg kunne se hvordan hans ringmuskel sitrede da rektor Richardson trak sin penis ud. Den ville have godt af at have noget at klemme om. Jeg fik klædt James på og tog selv mit tøj på, før vi gik tilbage på skolen og op på mit værelse.

Vi lagde os i sengen ved siden af hinanden. “Er du sikker på, at det her er hvad du vil?" spurgte jeg.

“Ja. Jeg er klar til at tage ansvar som præfekt og er klar over at stillingen kommer med en pris” sagde James.

“Hvordan tror du at Anna vil tage det, når hun ved at vi har været sammen?”

“Jeg håber at hun forstår at nu hvor vi begge er blevet sendt på kostskole, så må vi få det bedste ud af det og man kommer ikke højere op i fødekæden end det ærefulde hverv det er at være præfekt.”

James havde ret. Nok ville normerne i det omkringliggende samfund jo på ingen måder være lig dem vi havde på kostskolen. Ja. Ude i samfundet ville det, vi gjorde, blive betragtet som en sygdom, men faktum er at når man skaber et lukket miljø på en kostskole, så er det umuligt at undgå at der i det lukkede miljø ville blive skabt egne normer. Det at vi alle bar korset, havde en sygeplejerske som elskede at malke de unge drenge, et præfekt-system som blev båret af at elever skulle til sig til rådighed for udvalgte lærere og rektor, var jo alle normer som blev muliggjort af at det var en kostskole.

Vi faldt begge i søvn. Jeg vågnede ved at James var ved at sutte mig af. Det var en god måde at vågne på. Dog tænkte jeg da jeg fik udløsning at jeg så meget hellere ville have haft Anna som den der havde læberne omkring min penis.

Skoleåret blev et godt år for mig. Det var mit sidste år på kostskolen. Jeg glædede mig til at jeg ville få min eksamen og så det liv som ventede mig på et universitet. Det ville blive en anden historie.


SLUT

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
0 of 5 - 0 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.