Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den unge teenager Matthew kom i sommeren 1914 til sydstatsbyen Gatorville. Her boede han hos sin tante imens hans forældre var i London på grund af den store krig. Efter to begivenhedsrige år hvor der skete mange ting i hans liv, er han nu på vej på sommerferie igen hos sin tante. Året er 1916.

SEX I DAG?

Efter et hårdt år på kostskolen glædede jeg mig til at se Anna igen. Sammen med James tilhørte jeg efter at have deltaget i et årligt ritual en særlig kategori af studerende på kostskolen. Jeg blev endda udnævnt til præfekt. Det betød eget værelset. Det betød, at vi aldrig blev udsat for fysisk afstraffelse hos rektor Richardson, men i stedet for måtte udføre andre tjenester. For mit vedkommende blev det ikke aktuelt, da jeg overholdt skolens regler, men James oplevede nærkontakt med rektors penis 2 gange.

I de første måneder af året skete der noget. Rektor Richardson kom ind på mit værelse. Sammen med ham var en dreng som var 2 år yngre end mig. Da rektor nævnte navnet Mick ringede ingen klokker hos mig, men så fortalte rektor, at Mick var nevø af Hr. Ross, som ejede hotellet i Gatorville. Hans forældre havde været med på skibet Lusitania, der blev sænket på vej til England, og hans forældre havde ikke overlevet. Jeg gøs ved tanken om, hvordan det kunne have gået mine forældre hvis de ikke var blevet i England. Stakkels Mick.

Som rektor fortalte mig, så skulle Mick også med til Gatorville når jeg skulle bo hos min tante. Hr. Ross havde påtaget sig formynderskabet af Mick indtil han blev 18 og han havde gennem min tante hørt om kostskolen. Da jeg var en elev som havde gået her i flere år, ville rektor have at jeg fulgte ham ned til sygeplejersken og støttede ham mens han fik sin uniform på.

Jeg vidste, at indskrivningen på skolen ville være en prøvelse for Mick og selvfølgelig ville jeg støtte ham. Vi gik ned til sygeplejersken. Mick var først tavs, men spurgte snart til skolen. Da jeg ikke ville skræmme ham, så svarede jeg ham henholdende.

Vi kom indenfor hos sygeplejersken. “Matthew. Hjælp Mick med at få alt tøjet af.”

Mick blev rød i hovedet. “Bare rolig, unge mand. Jeg har set mænd som dig nøgen før. Matthew! Hjælp ham nu!”

Jeg hjalp Mick af med tøjet. Han stod rystende med hænderne som dækkede hans private dele. Sygeplejersken gjorde mine til at vi skulle komme over til gynækologstolen. Mick lagde sig til rette, hvorefter sygeplejersken spændte et bredt læderbælte om hans mave. “Av. Det er stramt. Hvorfor gør I det?” spurgte han.

“Det er fordi du helst ikke skal falde ned fra stolen.” svarede sygeplejersken.

“Jamen. Jeg ligger ikke så højt, så det er svært at falde ned," sagde Mick.

“Rolig” sagde jeg. “Tro mig. Hvis du slapper af, så er undersøgelsen hurtigt overstået.” Jeg løj og jeg vidste det godt. Jeg huskede min første dag som en af de længste i mit liv.

Sygeplejersken løftede hans ben op i stigbøjlerne og fikserede hans ben med læderremme.

“Nu gør I mig en smule nervøs", stammede Mick.

Jeg tog hans hånd. “Sygeplejersken ved hvad hun gør.”

“Matthew. Hjælp mig med manchetterne”. Jeg tog en lædermanchet som jeg bandt om hans håndled. Der var også en manchet til hans overarm. Sygeplejersken tog sig af den anden side.

“Kan I ikke lade mig gå?” spurgte Mick

"Desværre." “Vi har så mange elever her på skolen, at sundhed og høj hygiejne er strengt nødvendig," sagde sygeplejersken. Hun vendte sig og tog noget op af en skuffe. “Nu synes jeg ærlig talt at du skal tie og lade mig gennemføre min behandling.” Hun gik helt hen til bænken “Åbn munden”

Jeg kunne se at han instinktivt vidste at noget slemt ville ske. Han klemte sine læber sammen, men sygeplejersken tog bare fat om hans næse og klemte næseborene sammen. Da han åbnede munden, pressede sygeplejersken et stort bidsel ind i hans mund. Hun gav tegn til at jeg skulle spænde det fast med de smalle læderremme som holdt det på plads. Først var der en rem som gik rundt om hans hoved og så en rem som gik under hans hage.

“MFFFF” Mick protesterede. Det gjorde helt ondt i min sjæl, for jeg vidste hvad som fulgte. Sygeplejersken tog en buttplug af gummi frem. Hun pressede den mod hans ringmuskel.

“MFFF” Micks øjne udtrykte frygt.

“Mick. Gør som når du skal lave stort. Så gør det ikke så ondt”, sagde jeg.

“MFFF” Buttpluggen gled ind i ham. Han fik tårer i øjnene og rummet fyldtes af lyde forårsaget af hans kamp for at bevæge sig, men de mange læderremme holdt ham fikseret til bænken. Sygeplejersken fastholdt presset og jeg kunne se hvordan pluggen millimeter for millimeter gled op i ham. Han bed fast om bidslet da det bredeste punkt på dildoen blev nået og pludselig med et lille svup gled den ind og den sad nu urokkelig fast i åbningen.

“Matthew. Der hænger et gummiforklæde og handsker ved indgangen. Tag dem på. Nu skal han udrenses.”

Jeg tog det svære gummiforklæde på og derefter handskerne. Jeg gik tilbage til bænken. Den kunne rulles og vi rullede den hen til det baderum, som lå i tilknytning til undersøgelsesrummet. En pose med sæbevand hang allerede klar. Sygeplejersken satte gummislangen, der hang ned fra posen til pluggen og åbnede så for ventilen der sad i bunden af slangen. Væsken strømmede ind i Mick. Han udstødte et undertrykt skrig.

“Matthew. Bliv ved Mick indtil posen er tom.” Sygeplejersken gik ud.

Vandet strømmede langsomt ind i Mick. Han gryntede af besvær og jeg kunne se tårerne løbe ned af hans kinder. Jeg tænkte tilbage på min første dag på skolen. Udrensningen var aldrig noget man vænnede sig til, men man lærte at acceptere det over tid.

Der gik måske et kvarter, før at posen var tom. Jeg kaldte på sygeplejersken. Hun kom ind og nikkede til mig, så jeg trådte tilbage, da hun med et hurtigt greb trak pluggen ud. Mick udstødte et grynt og en stråle af væske blandet med afføring stod ud på gulvet. Hun masserede hans mave, indtil at der ikke var mere i Mick. Hun gav tegn til at jeg skulle tage bruseren og rense gulvet.

“Jeg tænker, at en udrensning ikke er nok med tanke på alle de protester, Mick kom med. Vi gør klar til en pose til.”

Mick gryntede protesterende, men der var ingen vej udenom. Igen kom pluggen i og igen blev jeg sat til at vente ved Mick indtil alt vandet var løbet ind i ham.

Efter den anden omgang var sygeplejersken tilfreds. Jeg hjalp sygeplejersken med at vaske og tørre ham.

Vi rullede vognen ind i undersøgelsesrummet igen Mick havde fået en lidt mindre plug sat i. Vi befriede ham fra bænken, men lod manchetterne på hans håndled blive siddende. Han fik heller ikke bidslet ud. Manchetterne blev forbundet med to reb i loftet og vi trak i rebene, indtil han stod helt udstrakt og lige akkurat kunne røre ved gulvet ved at stå på tæerne.

Døren gik op og skrædderinden kom ind. Hun svøbte det svære læder-korset omkring hans liv. Mick kiggede på det med forbavselse. De forklarede ham at det var for at sikre at han havde en korrekt holdning og jeg blev også bedt om at løfte op i tøjet så Mick kunne se mit korset.

Han pustede og stønnede, da de begyndte at stramme korsettet. Hiv efter hiv reducerede hans livvidde. Mick udstødte et støn hver gang, at de trak i snorene. Snart efter havde de reduceret hans livvidde med næsten 10 centimeter. Tilfredse med arbejdet betragtede de ham. De bemærkede med det samme, at hans penis var blevet stiv.

“Matthew. Husker du din første dag i korset? Du må hellere hjælpe Mick”

Jeg rødmede men gik hen til Mick og tog fat omkring hans pung og penis med mine gummibeklædte hænder. Mick gispede og mumlede et eller andet, men begyndte langsomt at stønne mens jeg masserede hans pung det bedste jeg havde lært.

“MFFF.” Mick udstødte et højt støn, da hans væsker stod ud over gulvet. Hans krop sitrede. Jeg var ikke helt tryg med det jeg gjorde, men når sygeplejersken beder om at få gjort noget, så lyttede man efter, så man ikke skulle udrenses mere end højst nødvendigt.

Mick var nu klar til at få sin uniform. Sygeplejersken tørrede ham af forneden og læderstykket, som skulle dække hans private dele, blev sat på. “Matthew. Du skal hjælpe ham af med pluggen i aften.”

Vi befriede nu Mick for manchetter og bidsel. Han var ikke glad og begyndte at true os. “Jeg siger det, I har gjort mod mig til min tante. Fru Ross har stor indflydelse.”

“Ja. Men hun ved det godt. Jeg ved at hun har talt med Matthews tante, så hun ved hvad vi kræver at vores elever og tro mig; Mange ville bytte for uddannelse her frem for i en normal skole.”

Mick kiggede ned i jorden og fulgte villigt med mig og skrædderinden. Jeg fik indkvarteret ham på hans værelse. Jeg mødte rektor. “Tror du at Mick vil forsøge at stikke af?”

“Jeg ved det ikke. Hvor gik han i skole før?” spurgte jeg

“Han fik privatundervisning i hjemmet. Jeg tror ikke, at han nogensinde har set en skole før.” svarede Rektor.

“Jeg ved det ikke. Han virker mere rystet end de fleste elever.”, sagde jeg.

“Tak for det. Jeg tager mine forholdsregler.” svarede Rektor.

Da jeg kiggede ind for at fjerne pluggen samme aften, kunne jeg se at sygeplejersken var kommet mig i forkøbet.

Skolen havde særligt seletøj til søvngængere. Flere læderremme gik omkring kroppen og der var ringe, som kunne forbindes til læderremme, der var bundet til sengerammen. Han kunne sidde op, men kunne ikke forlade sengen, da der var hængelåse til at sikre at man ikke uden videre kunne tage seletøjet af og heller ikke fjerne de remme, som forbandt seletøjet med sengerammen.

Der gik nogle dage, så kom Fru Ross forbi. Hun hilste på mig, som havde fået besked på at holde mig nær Mick her i starten. “Nå Mick. Går det fint på skolen?”

“Tante. Tag mig med hjem. Jeg har det ikke godt her. Jeg skal gå med korset og de binder mig til sengen med læderremme.”

“Desværre Mick. Din mor var alt for beskyttende. Du har længe trængt til at se hvordan verdenen er udenfor dit hjem. Måske kan det også hjælpe med at gøre at du ikke er så fordømmende som sin mor. Hun havde travlt med, at min mand hørte til under hendes stand. Nu vil du lære hvordan rigtige mennesker lever.”

Mick brød sammen og løb ind på sit værelse. “Se Matthew. Han skal hærdes. Jeg går udfra at du er mand for det.”

“Javel, fru Ross. Jeg vil gøre galt som du beder rektor om at jeg skal gøre.”

Der gik nogle måneder. Så opgav Mick sin modstand og accepterede skolen. Han behøvede ikke længere at have seletøjet på om natten.

Det var langt om længe blevet tid til sommerferie. Vi mødte Anna ved toget. Jeg havde ikke set hende siden arrangementet på skolen. Hvilke former hendes krop havde fået; Jeg var klar over at korsettet for en stor del var skyld i det, men alligevel. Hun havde følgeskab af en nonne, så hun ikke blev udsat for overgreb eller bød sig utilbørligt til. Som året før var rejsen lang og varm. Det føltes som en lettelse, da vi endelig nåede endestationen, hvor Bill og min tante ventede på mig, og de to søskendes bedstemor ventede på dem med sin karet. Mick blev hentet af fru Ross. Nonnen tog tilbage til kostskolen efter at bedstemoderen havde takket for hendes indsats.

Da jeg kom til min tantes hus, gik vi ind i køkkenet for at snakke sammen. Eliott - Bill’s søn - kiggede ind i køkkenet. Han havde fået et nyt sæt overalls som syntes for stor til ham, men for børn på egnen var overalls det man voksede i. Han var nu et år ældre og var meget nysgerrig på piger. “Er der piger på skolen? Hvordan går de klædt deroppe? Har de kjoler på?” Jeg besvarede hans spørgsmål så godt som jeg kunne.

Senere så jeg James ude på gaden. Han havde skiftet tøj til den traditionelle trøje og overalls, så han ikke længere lignede en kostskoledreng, men en lokal dreng. Jeg gik ud til ham. Han var faldet i snak med Eliott.

“Hvad med Anna? Kommer hun ikke ned til byen?” spurgte jeg.

“Nej. Hun har fået stuearrest fordi hun startede et skrigeri med bedstemor. Hun må ikke gå i bukser mere ligesom sidste år og smide korsettet her i sommerferien” svarede James.

“Det er trist.” måtte jeg sige.

“Ja. Bedstemor vil gøre hende til en dame”

Vi gik ned til den nærliggende å. Eliott blev ved med at spørge om damerne. Havde vi knaldet nogle ville han vide.

“Åh. Hvad ved du om det?” sagde James. “Har du overhovedet selv prøvet noget?”

“Ja. Jeg kan få den op og stå og den er stor” pralede Eliott.

Få sex i dag

“Må jeg se?” spurgte James og kiggede sig omkring for at se om der var nogen.

Eliott knappede op og hev sin penis og nosser ud. “Matthew. Grib ham” Jeg vidste ikke hvad James ville men tog fat i Eliott’s arme og tvang dem om på ryggen.

“Giv slip. Det gør ondt” klagede Eliott sig. Så satte James sig ned foran ham og tog fat omkring hans nosser. “Du tier stille eller jeg knækker den af” truede James. Eliott troede på hans løgn og stivnede. Med sine hænder klemte han rytmisk om Eliott’s pung og kørte forhuden frem og tilbage på hans penis, der blev stiv. Eliott stønnede som følge af nogle følelser han formentlig aldrig havde haft før. “Stop. Lad være. Åhhh. Det føles skønt. Åh Gud!”

En stråle af hans sæd stod ud på græsset.

Han blev helt slap i kroppen og trak vejret forpustet.

“Sådan. Så ved du lidt om hvordan vi har haft det på skolen” sagde James. “Nu synes jeg at du skal gøre gengæld”

Eliott skyndte sig at få proppet sine ædlere dele ind i bukserne imens at James knappede op. “Tving ham ned på knæ” sagde James.

“Er du sikker?” spurgte jeg.

“Ja. Du vil gerne prøve det en anden gang?”. Derefter adresserede han Eliott. “Tilfredsstil mig!” Da Eliott tøvede, sagde han “Skal jeg sladre til din far?”

“Nej. Min far vil give mig med pisken. Jeg skal nok gøre hvad du forlanger.” sagde Eliott.

“Med munden” sagde James.

“Med m…” kom det måbende fra Eliott

“Ja. Det må jeg gøre på skolen” svarede James. Jeg forstod kun alt for godt hvor slemt det kunne være at blive sendt til Rektor Richardsons kontor og det var på skolen nu engang måden, man slap for fysisk afstraffelse..

James legede lidt med sin penis, indtil den blev stiv, før han førte den ind i munden på Eliott. “Brug din tunge” lød ordren til Eliott.

“Hmm. Du gør det godt", sukkede James.

Eliott suttede det bedste han havde lært. Jeg havde det lidt skidt med at være med til det, men Eliott havde været irriterende hele dagen, så det var vel den eneste måde vi kunne slippe for alle hans spørgsmål på.

James tog fat om Eliott’s hoved lige inden at han fik udløsning. Eliott hostede og hakkede da han fik James’s sæd ind i munden. “Synk mine safter” sagde James. Jeg kunne se at Eliott forsøgte men noget løb ned ad kinderne på ham.

Jeg gav slip på ham. Eliott rejste sig op. “Hvis du siger noget…” begyndte James.

Eliott løb væk.

“Var det smart?” spurgte jeg.

“Jeg fik det bedste ud af situationen” svarede James. Mine tanker strejfede et øjeblik hvor kold og beregnende James var blevet efter kun et år på kostskolen. Rigtig mange elever fra skolen gjorde det godt i voksenlivet og det krævede en vis mængde kynisme at få succes. James vil over tid blive en god leder af farmen. Det var jeg sikker på. Så kom jeg til at tænke på Anna.

“Hvad gør vi med din søster?” spurgte jeg. “Jeg vil så godt snakke med hende.”

“Du må prøve at snige dig ud om natten. Er det muligt?”

“Jeg tror jeg ikke. Min tante sover ikke så tungt” Jeg ville ikke fortælle om hvordan Bill nogle gange besøgte hende og de havde sex sammen. Det var nok tabu med en sort mand og en kvinde her sydpå..

Lidt over en uge senere lå jeg i min seng. Nede fra gangen kunne jeg svagt høre de bump som det gav i væggen, når min tantes tremmeseng ramte væggen hver gang at Bill stødte sit massive lem ind i min tante.

Pludselig bankede det på ruden. Jeg åbnede forsigtigt vinduet og der stod Anna. “Må jeg komme ind?” spurgte hun.

“Ja. Men vær stille. Min tante sover ikke.”

Hun kravlede ind gennem vinduet. Hun havde kun en jakke, en trøje og så de obligatoriske overalls på. Vi lagde os ned i sengen.

“Jeg kan se at du har fået lov til at gå med bukser.” sagde jeg.

“Ja. En kjole er ikke velegnet til at muge ud i stalden. Det må selv min bedstemor acceptere, men det irriterende korset har jeg stadig på. Det er et kompromis som jeg ikke var glad for, men som min bedstemor sagde, så ville der være konsekvenser, hvis jeg kom tilbage til skolen uden at have båret korset hele sommeren.” sagde hun og gav mig et kys.

“Jeg troede at du ville være sur på mig, fordi du blev sendt på kostskole.” sagde jeg da jeg var kommet mig over overraskelsen.

“Det var jeg også i starten, men så oplevede jeg nogle af goderne ved det. Vi piger kan også sammen. Der er så mange ting, jeg har prøvet som jeg aldrig ville få muligheden for i et provinshul som Gatorville”

Så det var der, at hunden var begravet. Hun var ikke blevet knækket. Hendes lyster var stadig de samme og jeg fik blot endnu mere lyst til hende.

Jeg gav hende et kys. Hun smilte til mig. “Jeg ved hvad du vil, men jeg kan høre at Bill er godt igang med at ordne din tante, så det bliver ikke i aften.” Hun kyssede mig tilbage og så kravlede hun ud af vinduet igen. “Vi skal nok få vores tid”

Jeg lukkede vinduet og lagde mig over i sengen. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hende. På trods af at hun havde de store overalls på, kunne hendes kvindelige former ikke længere skjules. Hendes tynde talje var kun gjort endnu mere tydelig af korsettet. Jeg begyndte at lege med mig selv og var i mine egne tanker, da døren pludselig gik op og tante stod i døren.

“Matthew. Du er ikke lydløs, men jeg tror at det vil være rimelig forgæves at forsøge at forhindre dig i at misbruge dig selv, når vi nu står her for tredje år i træk. Derfor har jeg aftalt, at du udover arbejdet som hjælpelærer på skolen, skal arbejde på hotellet. Lediggang er i dit tilfælde roden til alt ondt. Hvis du er mere træt om aftenen, kan det være, at dit misbrug stopper.”

“Du får selvfølgelig løn for dit arbejde, som jeg sætter ind på en bankbog og som du kan bruge når du er færdig på kostskolen. Læg dig til at sove.”

Hun slukkede lyset og gik tilbage til sit soveværelse, hvor Bill sikkert ventede på hende. Jeg faldt i søvn med tankerne om hvad der ventede i morgen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.