Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vores søn på 5 år går i børnehave og på samme stue som en anden dreng og de to er bare bedste venner med alt hvad det indebærer og legeaftaler næsten hver weekend. Den anden drengs mor som hedder Sidsel er en guds skabning af det kvindelige køn.
Sidsel er 165 cm, ca. 70 kg, E til F skåle i BH størrelse 42 i trusserne.
Sidsel har en kæmpe humor og den kan være ret lummer til tider når der kommer en besked på IG med en reel, der med det samme giver en tanke om det er "os" hun har i tankerne. Derudover har hun det varmeste smil som giver den varmeste følelse gennem hele kroppen.

En aften ved 19-tiden skriver Sidsel til min kone på Messenger: Hej Kamilla. Jeg er i kæmpe knibe. Mit afløb i køkkenvasken er stoppet helt og jeg tror der ligger noget i vandlåsen der stopper det. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Din mand er så handy med alle de ting han laver hjemme ved jer, så tror han har mulighed for at kigge på det?

SEX I DAG?

Kamilla kommer ud til mig i badeværelset hvor jeg lige har smidt alt tøjet og på vej i bad. Hun spørger mig om jeg ved hvad det er der er galt, og om jeg vil kunne hjælpe Sidsel.
Selvfølgelig kan jeg det. Hvornår?
Kamilla skriver til Sidsel og der kommer hurtigt svar retur: ASAP
Jeg svare: OK, jeg skal lige i bad først og pakke værktøj, så kommer jeg.
Hun putter lige hendes dreng imens, råber min kone.

Kl. 20 ankommer jeg hos Sidsel. Sidsel har en hvid t-shirt på uden BH under og en blomstret nederdel der går til midt på låret.
Jeg gør mit ypperligt for at holde øjenkontakten, men som mand glipper det og ved næste øjenkontakt kan jeg se det varmeste, lumre og sexede smil.

Jeg kan mærke et let opspænding i mine arbejdsshorts men formår at holde det til et minimum da jeg ikke havde regnet med noget udover hendes behov for håndværker hjælp.

Hun kigger ned, kigger op og hun går mod køkkenet og jeg følger efter.
Hun stiller sig henne ved køkkenvasken og siger at det er her den er gal.
Nå, lad os kigge på det siger jeg. Sidsel skal lige til at åbne vandet, men jeg når heldigvis at stoppe hende da en fyldt vask vil komme lige ned i hovedet på mig, når jeg skal skille afløbet ad.

Jeg åbner skabet og ligger mig ind. Sidsel står op og kigger på mig men jeg kan ikke se hendes ansigt.
Sidsel bukker sig ned og spørger, hvad jeg laver? Jeg forklare at jeg skiller afløbet ad. Sidsel siger så at hun ikke rigtigt kan ikke rigtigt se det, måske hvis jeg lige sætter mig på hug, så kan jeg bedre de det.

Sidsel stiller sig med et ben på hver side af mine ben, trækker nederdelen 5-10 cm op og sætter sig på hug. Hun sætter sig helt ned så hun næsten sidder på mine ben og støtter med hænderne på min mave.

Jeg viser hende hvad jeg gør og får kigget ud på hende. Ups... jeg får kigget lige op under nederdelen med det smukkeste udsyn til hendes glatte fisse som er så smuk. Jeg hæver blikket igen og ser hende i øjnene. Hun smiler frækkere end jeg har set nogensinde før og siger: Afløbet virker fint, det var for at få mig på tomandshånd at hun skrev til Kamilla for så virkede det ikke suspekt.
Sidsel flytter hænderne ned og tager fat om bæltet så fingrene kommer indenfor bukserne. Mine bukser er spændt helt ud og en papirclips mere i underbukserne ville få syningerne til at springe.

Sidsel spreder benene endnu mere, bider sig i underlæben, kigger mig i øjnene og siger: Jeg har nogle tricks.... tekniker..... eller skal vi bare kalde dem penetreringsmuligheder, der ville kunne lette presset på dine bukser.... hvis du altså tør, at mærke en frækkere, strammere og forsømt kvinde uden gag refleks.

Jeg kan kun sige: Mmhhhh.
Kom siger hun, tager om min pik uden på bukserne og vi går i soveværelset.
Hun smider t-shirt og nederdelen og står nu helt nøgen med nogle eventyrlige smukke, store, naturlige og faste bryster og kigger med de frækkeste øjne men hum tager fat i mit bælte og trækker mig tættere på mens hun sætter sig på sengekanten.
Sidsel løsner bæltet, knapper bukserne op og trækker bukserne ned. Ud svirper mine 20 cm og hun kommentere med: Jeg vidste det, inden hun tager mig i munden og forkæler mit pikhoved. Hun tager fat om mine boller og slikker dem i et stykke tid mens hun kører op og ned ad skaftet med hånden.

Hun slikker hele vejen op ad skaftet og tog den halvvejs, legede med tungen, op til hovedet, halvvejs ind legede med tungen op til hovedet og så tog hun hårdt fat om mine baller og kørte den helt i bund i halsen og kneppede sin egen hals frem og tilbage nok et halvt minut inden hun tog min pik ud igen og kiggede op på mig mens hun trak vejret.

Hold kæft du er vild siger jeg til hende. Hun siger til mig med sammenbidte smilende tænder: Din tur... og gør det nu ordentligt ik'? Jeg havde aldrig prøvet noget lignende, så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre, men en djævel for i mig og jeg tog fat om håret det hende og sagde: Åben! Det gjorde hun og jeg kørte i bund uden tøven. Jeg kneppede hendes hals i nogle minutter med små luft pauser og til sidst var mit pikhoved så stimuleret at jeg sprøjtende hende ukontrolleret med pikken helt nede i halsen. Jeg slap og hun trak hovedet ud og smilede stort op til mig med bemærkningen: Det driller vel lidt med det afløb så du bliver vel til anden omgang.

Fortsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.