Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste og jeg har været sammen i 6 år nu han har altid været ekstrem glad for min krop, den tænder ham vildt det betyder så også at sex i vores forhold er ikke noget vi mangler.

Min kæreste Jesper elsker min timeglasfigur, min trænet krop hvor man lige kan skimte mavemusklen, jeg er ikke så høj kun 163 cm...han elsker at slikke og sutte mine c-skåls bryster som han ikke kan få nok af...min lille perfekte bagdel, også vejer jeg kun 50 kg hvilket han tit udnytter ved at "smide" mig op på skulderen når jeg er slem og smide mig i seng hvor vi så har hed sex.

Jesper er en ganske almindelig dansk mand, han arbejder som mekaniker, er 185 cm høj og har en meget fræk tankegang, men hvem har ikke det engang imellem.

Vores naboer er et par, der har 2 børn, 2 teenager børn. Laura på 12 og Lucas på 16, begge forældre arbejder på en skole. Vi har et godt forhold til vores naboer og spiser tit sammen.

En dag snakker Ole (nabo faren) med Jesper om at Ole og Helena (nabo moren) ville lære Lucas noget om ansvar og tjene egne penge, Jesper foreslog at Lucas kunne arbejde i vores have, han kunne slå græs, fjerne ukrudt osv og da vi jo kommer nærmere sommeren få bliver det også varmere og det er jo sundt at være udenfor.

Jesper snakkede med mig om det, jeg følte det var en god ide men spurgte min kæreste om det var ok når jeg nu elskede at tage sol i næsten ingen ting, min kæreste sagde bare at det ville være helt i orden jeg har jo ingen grund til at skjule min lækre krop.

Så det endte med, at Lucas skulle tjene lidt lommepenge ved at arbejde hos os. Jesper og Lucas aftalte at Lucas bare kunne komme over til os når han havde lyst, han behøvede ikke at aftale det, min kæreste mente at det ville være sundt med frihed på eget ansvar.

Første gang Lucas kom over til os for at arbejde lå jeg i haven og tog sol, kun i min sorte bikini som Jesper elsker jeg har på, han købte den selv til mig og mener den er fræk da den nemt kan bindes op så man ikke behøver at trække den af mig.

Jesper viste Lucas hvad han skulle starte med og gik ind i huset igen. Mens jeg lå og tog sol kiggede jeg diskret over på Lucas, hvorfor ved jeg ikke men nok for at holde øje med om han kiggede på mig. Det gjorde han i det skjulte, hvilket pirrede mig lidt, det var da frækt når man er 32 at der er en knægt der lige blev 16 der kiggede på mig.

Da han var færdig med det han skulle, kom han hen og snakkede med mig, han kiggede på min krop og havde hans hænder for hans skridt, nok for at gemme bulen han havde. Efter en kort snak gik han ind til Jesper som gav ham hans "løn"

Jesper spurgte mig hvordan det var at have ham i haven mens jeg var der, til det fortalte jeg at det ikke betød noget for mig og kiggede han så kiggede han på mig han er jo en teenager.

Min kæreste og jeg fik senere på dagen besøg af hans forældre, så der skete ikke mere interessant den dag.

Næste morgen tog jeg mig et bad, Jesper var inde i garagen. Så det passer jo fint. Under det lækre varme vand kunne jeg mærke en pirrende i min krop, jeg var ikke helt klar over, hvad det var årsagen til det.

Da jeg var færdig med mit bad, gik jeg ind i soveværelset for at tage lidt tøj på, jeg ville ud og have noget sol igen, som jeg lige så godt kunne gøre mens vejret var godt.
Da jeg kom ind i soveværelset skubbede jeg døren i, så den var lidt åben, det er en vane jeg har, jeg fandt en bikini frem samme type som jeg havde på dagen før, jeg kan godt lide og vise Jesper min krop. Jeg lagde bikinien på sengen og jeg tog håndklædet af mig og satte mig nøgen på sengen og smurte creme ind over det meste af min krop.

Pludselig hørte jeg en lyd og døren gik på...det var Lucas, der med pikken fremme nærmest væltede ind i soveværelset til mig....

"Undskyld" sagde han og skyndte sig op og væk

What...tænkte jeg bare...jeg blev færdig, tog min bikini på og min korte morgenkåbe. Jeg gik ud i garagen til Jesper.

"Skat, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre men Lucas lurede på mig mens jeg klæde mig om i soveværelset" sagde jeg til Jesper

"Frækt"svarede han bare

"Jamen..han så mig nøgen skat" svarede jeg ham

"Altså jeg ville have gjort det samme, han er jo en teenager og en ung mand så det er jo kun naturligt at de lure når der er en lækker kvinde i nærheden" svarede han mig

"Jamen hvad skal jeg gøre" spurgte jeg ham

"Ja, du er nok nød til at gå over og snakke med ham, han er alene hjemme" svarede han mig

"Så går jeg lige ind og skifter" svarede jeg

"Nej, lad være...han har set dig nøgen hvis du komme sådan så beroligere det ham også" svarede han

"Okay er du sikker"

"Ja, jeg skal lige ud og have fat i et nyt batteri til boremaskinen så du har tid til at snakke med ham der" svarede han mig

"Okay skat jeg går der over nu så" svarede jeg ham

Min kæreste kørte med det samme. Jeg var på ingen måde sur på Lucas og forstod hvad min kæreste havde forklaret mig.

Jeg gik over til naboen, vi havde lige fået plantet en ny hæk, så jeg kunne nemt gå igennem hækken, da jeg kom over til naboen så jeg Lucas sidde i haven.

"Hej Lucas" sagde jeg til ham

"Hej" svarede han genert

"Lucas vi er lige nød til at snakke lad os gå over til mig" sagde jeg til ham

"okay" sagde han bare

Jeg kunne se han havde en ordentlig bule i hans shorts. Var det pga mig, det tændte mig at en der var halvt så gammel som mig tændte sådan på mig.

Da vi kom over til vores hus, gik vi ind i stuen.

"Søde, jeg er ikke sur på dig men jeg må lige snakke med dig er det ok"

Han nikkede ja og havde hans hænder foran hans bule"

"Søde, jeg forstår godt du er nysgerrig på at se en kvinde men du må lov mig aldrig at sige det til nogen, heller ikke dine forældre..kan du love mig det søde" spurgte jeg ham

"Ja jeg lover jeg siger ikke noget til nogen"

"Men hvad med Jesper" spurgte han mig

"Det er faktisk ham der har sagt at jeg skulle tage en snak med dig og hjælpe dig" svarede jeg ham

"Er det på grund af mig du har fået den bule" spurgte jeg ham

"Ja det er det" svarede jeg ham

"Du må gerne onanere færdig her så den kan lægge sig ned"

Med det samme trak han sine shorts ned og tog pikken i hånden, den var lang og tykkere end min kærestes pik

Jeg tog min korte morgenkåbe af og tog toppen af min bikini af han havde jo allerede set mine bryster, så det gik nok, mente jeg.

"Hvad med dine trusser" sagde han med et frækt smil

"Ja du har jo allerede set mig nøgen såå"

Jeg tog bikini trussen af og han onanere meget hurtigt, jeg kunne høre at han begyndte at stønne mere og mere. Jeg kunne ikke have, at sin skød hans sperm ud over det hele, så jeg gik hurtigt på knæ foran ham og tog pikken i munden, jeg nåede lige at få pikken ind i munden, så kom han.

Han kom ret meget, det var ikke min mening at jeg ville have gjort det, men det var så frækt. Jeg suttede og slikkede hans pik ren.

Da jeg var "færdig" rejste jeg mig op, lagde en arm på hans ene skulder og kiggede ned.

"Vil den ikke lægge sig" spurgte jeg ham

"Nej den kan godt komme engang til" svarede jeg ham

Jeg tog nu hans pik i hånden og begyndte at onanere ham. Lige pludselig tog han mit ene bryst i munden og suttede. Jeg blev selv så liderlig så jeg måtte bare håbe på at Jesper bare snart kom hjem så han kunne kneppe mig.

Lucas ene hånd søgte ned imellem mine ben, jeg gav ham plads så han kunne lege med mig, han pressede 2 fingre op i mig, kørte dem lidt rundt og kørte dem frem og tilbage og tog dem ud igen og gned mine skamlæber.

"Søde, har du nogensinde været sammen med en pige før"

"Nej det har jeg ikke" svarede han

"Kom med"

Jeg tog hans hånd, og vi gik ind i soveværelset, hvor jeg lagde mig på sengen og bad Lucas om at dykke ned og slikke min fisse. Han kiggede på mig, som om han ikke anede hvad han skulle, men så forklarede jeg ham, hvad han skulle.

Lucas gik i gang med at slikke min klitoris, han gjorde meget blidt meget forsigtigt, men efter lidt tid blev han rigtig god til det...overraskende god.

"Prøv at køre en finger forsigtigt op i mig" små stønnede jeg til ham

Lucas stoppede lidt med at slikke min klitoris. Satte en finger til min fisse. Kørte den op og ned mellem mine skamlæber. Så fandt han indgangen og pressede hans finger forsigtigt ind i mig.

"ÅÅåååh ja søde det er så skønt...slik mig igen søde" stønnede jeg til ham

Lucas gik i gang med at slikke mig igen, jeg satte mine hænder på mine bryster og lå og masserede dem, jeg undrede mig lidt over hvordan i alverden han kunne ramme så godt i mit underliv, min orgasme kom bragende.

Så eksploderede mit underliv. Lucas trak sig lidt væk fra mig og kiggede på mig mens jeg fik min orgasme. Mit underliv sendte dejlige bølger at den totale nydelse gennem min krop, shit en lækker orgasme.

"Søde, du har lige givet mig en lækker orgasme" sagde jeg til ham og rakte ud efter ham

Lucas lagde sig ned over mig meget blidt, hans dejlige pik ramte lige hvor min indgang var. Jeg valgte ikke at sige noget til ham.

"Kys mig op og ned af halsen søde mens du massere mit ene bryst" hviskede jeg til ham

Hurtigt gik han i gang med hvad jeg sagde til ham. Jeg var ved at falde ind i en nydelse trance, men blev revet væk da jeg mærkede at han prøvede at presse pikken op i mig.

Jeg rakte ned til hans dejlige tykke pik. Jeg tog den i hånden og kørte den stille op mellem mine skamlæber.

"Søde du må ikke kneppe mig" hviskede jeg til ham

De næste par gange hans pik nåede min indgang, gjorde han intet. Så jeg slappede lidt mere af, mens jeg havde hans pik i hånden. Den næste gang hans pik nåede min fisse indgang, pressede han forsigtigt på og pikhovedet gled ind i mig.

Jeg fik pikken ud af mig.

"Din slemme dreng" hviskede jeg til ham

Igen kørte jeg pikken op og ned mellem mine skamlæber, så pressede han på igen og han pik gled ind i mig, først kun lidt og da jeg ikke reagerede pressede han mere op i mig mens jeg holdt hans pik i hånden.

"Aaaa søde....jeg vil bare lige mærke dig helt så kør hele pikken op i mig" hviskede jeg til ham

Lucas trak sig lidt op fra mig, vi fik øjenkontakt..Han pressede nu pikken meget stille i bund i min våde fisse...hvor var det skønt, sikke en dejlig pik den fyldte mig mere ud end min kærestes pik.

Jeg lukkede mine øjne, da Lucas så det gik han ellers i gang med at kneppe mig først roligt men så satte han farten op og kneppede mig så hårdt som han kunne, det var jo første gang han fik fisse så det var nok normalt tænkte jeg men jeg ville også være med.

"Søde...stop lige lad mig styre"

"Okay, smukke" svarede han bare.

Vi byttede plads, Lucas lagde dig på sengen og jeg satte mig over ham.

"Søde du skal sige til når du kommer du må ikke komme oppe i mig..okay" sagde jeg bestemt til ham

"Jeg lover jeg nok skal sige til" svarede han

Så tog jeg fat i hans pik, satte den hen til min fisse og gled langsomt ned over hans pik. Jeg bøjede mig ned over ham og kyssede ham.

Jeg begyndte at ride ham stille og roligt, Lucas satte hans hænder på mine hofter og lod mig gøre arbejdet. Jeg blev mere og mere liderlig, jeg havde håbet at min kæreste ville kneppe mig, men her lå jeg med naboens søn.

Jeg satte tempoet op og uden at tænke over det, red jeg ham hårdere og hårdere...

"Jeg kommer snart" stønnede han

"Bare lidt mere.....aaa ja bare lidt mere" sagde jeg bare

Jeg var i en helt anden verden og tænkte kun på den næste orgasme jeg havde på vej.

"Jeg kommer altså" nåede han lige at sige

Så kom jeg igen i en voldsom orgasme. Jeg faldt helt sammen over Lucas, mens jeg lå, der kunne jeg mærke hans unge teenage sperm blev skudt op i min livmoder, sikke en skøn følelse.

Jeg kyssede ham på halsen og satte mig op.

"Det må du undskylde jeg sagde jeg kom" sagde han

"Det er okay du skal ikke tænke over det" svarede jeg ham

Efter lidt tid rejste jeg mig fra ham og forlod ham på sengen, vi gik sammen ned i stuen hvor han tog sine shorts på og gik ud i haven.

Jeg gik i bad for at vaske mig.

Mens jeg stod der kom min kæreste ud til mig...

"Hej skat...jeg kan se du vasker dig...kom han meget på dine bryster" spurgte han mig og kom helt hen til mig

"Mmimmm" svarede jeg bare

Han klemte mit ene bryst og førte en hånd ned mod min fisse.

"Kneppede i, kom han i din fisse" spurgte han og pressede en finger op i min spermfyldte fisse.

"Ja, det var et uheld det skete bare" svarede jeg

"Det er okay, det er da pisse frækt..jeg er ikke sur på dig min skat" svarede han med et smil

Min kæreste kyssede mig og forlod mig i badet, da jeg var færdig, så jeg ham og Lucas snakke i haven, kort efter kom min kæreste ind til mig og Lucas gik hjem.

Næste morgen da jeg vågnede, var jeg små liderlig, jeg tog et bad og gik ned i køkkenet for at lave kaffe til Jesper så det var klar, jeg havde kun trusser på og en løs sommerkjole.

Lige pludselig stod Lucas bag ved mig, han satte hænderne på min hofter.

"Godmorgen smukke..." sagde han til mig og søgte under min kjole og trak mine trusser ned, jeg steg selv ud af dem

"Godmorgen Lucas" svarede jeg.

Han tak sine shorts og boxershorts ned. Han stod og onanerede hans pik.

"Din Jesper fortalte mig igår at jeg kunne komme og kneppe dig når jeg var liderlig" svarede han mig og satte hans pik hen til min fisse

"Det er altså min fisse det er mig der bestemmer, du kan ikke kneppe mig søde" svarede jeg ham

Han gik nu i gang med at onanere hans pik og ramte mine baller, jeg blev mere og mere liderlig.

Jeg satte min ene hånd på køkkenbordet, min anden hånd søgte ned til min fisse hvor jeg gned min klitoris, vildere og vildere.

"Lucas...kom så knep mig" sagde jeg til ham

Han var hurtigt over mig..Satte pikken hen til min fisse og pressede pikken hårdt op i mig og kneppede mig vildt...det var skønt hans vildskab hans måde at kneppe på, han var meget uerfaren men det var ok.

"Lucas prøv at smag min fisse efter du har kneppet mig" Han trak sig ud af mig og gik ned i knæ

Han slikkede mine safter i mig. Jeg var så liderlig at det igen ville ende galt lige om lidt. Jeg trak mig væk fra ham. Satte mig på køkkenbordet og trak kjolen af, jeg begyndte at lege med mig selv, jeg stoppede først da min orgasme var tæt på.

"Lucas kom og knep mig"

Han skyndte sig over til mig, satte sin pik hen til min fisse og kørte den hårdt op i mig, han kneppede mig vildt lige som før, jeg trak ham ned til mig og låste mine ben om ham.

"Jeg kommer altså meget snart" stønnede han i mit øre

"Så kom da med det" svarede jeg

Så huggede han pikken dybt op i mig mens jeg med mine ben pressede han længere op i mig. Det var hvad der skulle til, min orgasme ramte mig hårdt. Sikke en dejlig orgasme og for anden gang på mindre end 24 timer havde han sendt sæd op i min livmoder.

Jeg slap mig greb i ham og han trak sig ud.

"I skulle overveje at bruge kondomer" små grinede min kæreste og kom hen til os.

Lucas gik hen og tog hans tøj på igen.

"Ned på knæ" sagde min kæreste

Så sendte han sin sperm ud over mine bryster.

"Jeg går lige på toilettet" sagde Lucas og forlod os

Jeg rejste mig op.

"Skat er du sur på mig nu" spurgte jeg min kæreste

"Nej for fanden det er sku da pisse frækt at du knepper med Lucas han er kun 16, du skal da bare have dit frække eventyr med ham...du kan jo lære ham op det er sku frækt" sagde han


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.