Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fortsat: Et ægtepar er på Sicilien, hvor konen er ved at springe ud som hot wife. Hun har allerede oplevet suset med et par unge lokale mand og med en charmerende spanioler. Grundet deres nyopdagede kink, er ægteparrets sexliv ungt, som aldrig før. Lidenskaben lever og Sicilien gør indtryk.

Det er endelig blevet den længe ventede fredag. Jeg er spændt, som en flitsbue i brunst. Selv om min mand og jeg har haft morgensex i badet, føler jeg mig stadig lidt lysten.

SEX I DAG?

Vi vågnede tidligt og talte om toilet sex’en på restauranten i går, som vi begge fandt ophidsende. Så der skulle ikke meget nusseri til under bruseren, før vi var i gang igen. Min teori er, at man bliver en del renere af at gå i bad sammen. Den tid man bruger på at fordele sæben, på den andens krop, er mange gange den tid man selv bruger, når man er alene. Jeg finder den nedsatte friktion utroligt erotisk. Hænderne glider ubesværet over huden, som føles glat og lækker.

Min mand legede længe med mine baller og bagerste hul. Det er én af mine favoritter, så længe man ikke stikker noget langt op. Min mand ved lige hvordan, at jeg vil have det. Ringmusklen blev masseret længe, mens han fortalte mig, hvor meget at han glædede sig til at se mig, blive kneppet af fremmede i aften og så slikkede han mig bagi. Jeg selv, tog mig kærligt af mine bryster og der skulle kun meget lidt hjælp til, med en finger i fissen, før jeg kom i en dejlig orgasme.

Så byttede vi. Jeg slikkede min mand, mens jeg legede med hans hul. Det er ren meditation, at sidde på knæ i brusenichen med en stor pik i munden, mens vandet regner ned over én. Vi havde smidt et håndklæde på gulvet, for at beskytte vores knæ, så man kan næsten sidde der uendelig lang tid. Når jeg ind i mellem tog han pik ud af munden, fortalte jeg ham, at jeg elsker at få hans fede pik vildt og hårdt. Inden længe ejakulerede han kraftfuldt i min mund. Umh!

Jeg synes at det er lækkert og frækt at kysse lige efter. Heldigvis har han ikke noget imod det og vi snavede til, at vores hud var ved at gå i opløsning af al det varme vand.

Nu har jeg sendt min mand på ekskursion til Eurialo Borgen, efter sigende et imponerende forsvarsværk fra 5. årh. f. Kr. Vi spiste morgen mad sammen og tog den sædvanlige lange afsked ude ved bilen, inden han kørte til Sirracusa.

Jeg er ved at gøre mig klar til at blive hentet. Det kan kun blive en god dag. Jeg skal prøve kjole med Juan, i spa med Francesca og slutteligt, men ikke mindst skal jeg på swinger diskotek med min elskede mand, Francesca og Juan. Tanken er sååå fræk og får det til at krible de helt rigtige steder. Den får mig til at juble indvendigt. Selv om spændingen er intens, er jeg er fast besluttet på, at der ikke skal være noget pilleri resten af dagen. Al lidenskab skal spares sammen til i aften. Så må jeg se, hvordan at jeg holder Juan stangen hele dagen.

Der er kun et lille men. Jeg har endnu ikke fået spurgt Francesca, om hun vil med i aften, efter spa.

Efter at have gjort mig lækker for Juan, går jeg ned i receptionen og ser efter Francesca. Hun er ikke at finde. Jeg snuser lidt rundt, men hun er som sunket i jorden. Mærkeligt, hun plejer at være allestedsnærværende. Lige før middag, dukker hun pludselig op. Hun ser blændede ud i den sommerlige lette kjole i solens farver og udslået hår. Med sig har hun en lidt stor, matchende taske.

”Er du klar?”, spørger hun friskt og smilende.

Vi krammer.

”Øh, jeg har noget, som jeg skal spørge dig om”, stammer jeg.

”Om jeg vil med på Le Sabbie Nere i aften”, siger hun og bremser mig i mit forehavende. Hurtigt efter, fortsætter hun med skinnende øjne: ”Jeg glæder mig sådan. Det bliver rigtig spændende, at være lidt mere privat sammen med jer.”

Jeg må se ud som et spørgsmålstegn, for hun smiler finurligt, hvorefter hun forklarer, at Juan har fortalt hende om planerne. Jeg ånder lettet op. Selv om det irriterer mig, at jeg ikke selv havde magtet, at få spurgt i ordentlig tid. I tanken, sender jeg Juan en tak. Næsten samtidig, svinger han ind foran hotellet. Vi går gennem døren og ud på fortovet.

”Goddag, de damer”, siger en storsmilende Juan, mens han runder hækken af bilen og kommer os i møde. Han er, som altid, ulasteligt klædt i bukser og en skjorte, som i dagens anledning er lys. Vi hilser familiært med kram og kindkys.

”Tak”, hvisker jeg i hans øre og kaster diskret med hovedet mod Francesca.

”Ingen årsag”, siger han lavt, før han åbner døren til bagsædet og byder os ind med en elegant gestus. Jeg hopper ind i højre side og Francesca i venstre. Mens Juan kører, sludrer vi lidt om dagen.

”Du skal glæde dig til den behandling, som jeg har book’et”, siger Francesca, med et udtryk, som ikke efterlader nogen tvivl om, at hun glæder sig. ”Det er virkelig luksus. Det er to kvinder, som ejer stedet. Normalt, laver de ikke make-up og hår, men det har jeg tilkøbt, så vi kan få hele pakken”

Jeg lytter interesseret. ”Er det ikke dyrt?”

”Det skal du ikke tænke på, søde. Vi kender dem og får lidt rabat,” svarer hun i en ubekymret tone. ”Nu har du vel ladet hårene gro lidt, ellers kan de ikke vokses?”

Jeg nikker, mens jeg overvejer, om jeg er langpelset nok.

”Hvilken påklædning har du planlagt til i aften?”, spørger Francesca nysgerrigt.

”Hvad har man på?”, svarer jeg tvivlende. ”Jeg er debutant og lidt blank.”

”Det hjælper vi med, - ikke Juan”, siger en ivrig og smilende Francesca.

”Mmh- mmh”, svarer Juan fra forsædet.

Jeg fanger hans blik i bakspejlet og gyser let. Hans øjne skinner i deres mørke glans. Jeg fornemmer, at der allerede nu, er en sensuel spænding mellem os. Pludselig, er jeg ikke længere så sikker på, at vi vil nå La Sabbie Nere, før Juan har set mig få dagens første orgasme. Det efterfølgende forsøg på at overbevise mig selv om, at jeg godt kan stå imod, føles lidt halvhjertet. Det har min fisse opdaget. Den fugter af forventningen. Lidt irriteret, over min manglede selvkontrol, lægger jeg symbolsk mine ben over kors. Kort efter parkerer Juan uden for den restaurant, som han har udset til vores frokost.

Først bliver Francesca lukket ud, så mig. Vi følges ind. Lige som sidst, er der mange mennesker, men et bord står klar til os. Vi får vand og vin, samt bestiller vores mad.

Mens vi venter, læner Francesca sig mod mig og spørger: ”Hvad føler du dig sexet i, kære?”

Jeg går helt i stå og ser på Juan. Han ligner én, der godt ved, hvad jeg ser sexet ud i. I det øjeblik, går det op for mig, at jeg skulle have taget mine lilla højskaftede støvler med. Jeg har jo ikke drømt om andet hele ugen. Hvad tænker jeg dog på?

”Støvlerne?”, siger Juan spørgende.

”Ja”, svarer jeg og fortsætter med en opgivende attitude: ”Men de er jo derhjemme på hotellet.”

”Din mand”, siger Juan bare og ringer op. Et øjeblik senere har han aftalt, at min mand medbringer de magiske støvler, når han senere slutter sig til selskabet.

Jeg bliver lidt harm. Har de udvekslet telefonnumre? Og så var det mig, som skulle få fat i Juan, for at bede ham med på La Sabbie Nere. Udspekulerede ægtemand. Hvad andet, har de snakket om, som jeg ikke ved?

”Så skal vi bare bruge en ultrakort kjole. Hvad farver kan du li’?” Francesca prøver at distrahere mig. Hun fornemmer den lidt anspændte stemning. Det hjælper.

”Lilla”, siger jeg, vel vidende, at det måske bliver svært at finde en lilla, som matcher støvlerne.

”Støvlerne, de var ret lyse, lidt støvede i farven, ikke? Så kan vi måske matche dem med en mørk, kraftig lilla. Eller, hvad siger du til rosa, hvis vi går den anden vej, …kan det gå?” Francesca taler sine tanker ud, mens hun prøver at finde frem til min smag.

Før jeg får svaret Francesca, kommer maden. Der bliver en naturlig pause i tøjsnakken. Vi taler om maden og råvarerne. Det minder lidt om antipasti, men er et helt måltid, med en del forskelligt skinke, pølse og ost, med godt brød til. Derud over er der snacks bestående af oliven, tomat, hvidløg og nogle få andre skårne grøntsager. Sammen med hvidvinen, smager det virkelig lækkert.

Mens Francesca og Juan går ind i en samtale, tænker jeg på, hvad Francesca sagde omkring farver. Jeg vil helst være lilla og mener også, at det kan blive flot med en mørklilla kjole til de lidt lysere støvler. Når jeg sådan sidder i mine egne tanker, kan jeg levende fornemme støvlernes blødhed, når de smyger sig om mine ben. Jeg nyder følelse et øjeblik, mens jeg forestiller mig, hvorledes den absurde højde, min vrikken med røven i en tætsiddende kjole og klikkene fra hælene tiltrækker mændenes opmærksomhed. Deres øjne gløder på min hud og deres køn er synligt i bukserne. Huh, jeg mærker flygtigt det lette gys, som løber ned ad ryggen og ender nede i trussen, som en lille fugtig plet.

”Mere vin, spørger Juan.

”Øh, hvad? - Ja, tak”, jeg kommer lidt usikkert tilbage til virkeligheden.

Oh, den fisse. Den glæder sig til aftenens opmærksomhed og plager, som et lille barn juleaften, om at få sin gave lidt tidligere.

”Hvad med undertøj?”, spørger Francesca.

”Skal man have undertøj på?”, svarer jeg med et lille fnis og har, i det øjeblik, helt glemt mit sædvanlige mantra om altid at bære BH.

”Ikke nødvendigvis”, siger Francesca, mens hun betragter mig indgående. ”Det rigtige lingeri kan da være frækt, men det er op til dig. Er du parat til en aften uden?”

Jeg ser fra den ene til den anden, lodder stemningen. Francesca er ulæselig, mens Juan smiler ulvesmilet. Jeg fornemmer, at min fisse smiler lidt på samme måde. Den giver i alt fald lystigt sit besyv med.

”Vi finder lige en kjole, så ser vi ...”, siger jeg så.

Jeg føler mig en lille smule usårlig, i dag har jeg stort mod. Francesca og Juan diskuterer hvor vi skal lede efter en kjole. De taler noget lokalt, mens vi bryder op og går tilbage mod bilen.

”Jeg har set et sted, hvor de har en rigtig cool blazer”, siger Francesca pludselig. ”Men den er neon rosa, vil du se den?”

”Måske”, siger jeg lidt skeptisk. Det var ikke lige det, som jeg havde forestillet mig. ”Fortæl mig mere, hvad har du i tankerne?”

”Den har lidt store skuldre og et finmasket net i ryggen, så det ligner, at der ikke er noget stof. Jeg forestiller mig, at du ikke har noget under, så man kan se hele din bare ryg – og altså din numse, hvis du holder fast i, at du vil gå uden undertøj.”

Den sidste sætning, sætter virkelig gang i noget. Det lyder fantastisk frækt. Jeg nikker ivrigt og opfordrer, med en sigende mimik og en rullende armbevægelse, Francesca til at fortsætte.

”Foran dækker blazeren fint. Den har en anstændig udskæring og går ned på låret, næsten ned til støvlerne. Så jeg forestiller mig, at du ikke behøver andet en et par lilla trusser, som matcher støvlerne. Med mindre du vil vise din bare mås”

Min hjerne arbejder på højtryk. Trusser havde jeg lige afskrevet. ”Hvad med en lilla net strømpebuks?” forslår jeg, for at komme uden om de forhadte trusser.

”Ja”, svarer Francesca ivrigt. ”Det ser altså også frækt ud med G-streng udenpå strømperne. Juan, vi skal hen til DueGi Collezioni”, dirigerer Francesca. Hun er tændt nu.

Jeg tænker lidt, så siger jeg: ”Jeg kan bruge en lilla strømpeholder. En lidt bred én, som næsten dækker måsen og dertil lilla netstrømper. Kan vi klare at finde det?”

”Kan du godtage en lidt kraftig mormormodel?”, griner Francesca, ”for så ved jeg, lige hvor vi skal hen.”

Det kan jeg sagtens. Jeg er faktisk lidt glad for den gammeldag type med de brede seler. Nu føles det helt rigtigt og temmelig uartigt.

Hos DueGi Collezioni finder vi blazeren, som Francesca var så varm på. Jeg prøver den uden på min bluse. Det er temmelig anderledes og det ligner faktisk, at der ikke er noget i ryggen. Særligt, hvis der ikke er så meget lys, er den overbevisende. Men, det ser temmelig sart ud og går nok nemt i stykker, men hvad skidt. Det er kun i aften.

”Skal du ikke lige prøve, uden alt tøjet på?”, frister Francesca.

Jeg tøver, men hun trækker mig mod prøverummet. Hun nærmest flår blusen af mig og har fat i hægten til BH’en.

”Nej, det behøver jeg vist ikke”, protesterer jeg.

Men for sent. Øjeblikket efter, står jeg foran Francesca med helt bar overkrop.

Hun studerer mig indgående. ”Du har nogle smukke bryster”, siger hun. ”Må jeg røre?”

Hvad siger man til det? Der bliver en lille pause, hvor vi bare ser hinanden i øjnene. Det føles intimt, men på en sær og uvant måde. Hun har virkelig nogle skønne dybe øjne. Jeg tænker på de drømme, som jeg havde derhjemme, med den lækre sicilianske butiksassistent. Det er tæt på at være en tro kopi. Tanken vækker mit underliv til live og vorterne bliver afslørende hårde.

”Francescaaa”, siger Juan, efter et øjebliks stilhed. ”Nu opfører du dig pænt, ikke?”

”Mmmh”, mumler Francesca og rækker ud efter mit venstre bryst. Hendes hånd føles blød, da hun forsigtigt stryger over brystet og kæler for min kavalergang. Det er næsten ikke til at sige, om hun faktisk rør mig, eller det bare er elektronerne, som springer mellem vores hud og frembringer den lette følelse af kærtegn. Jeg lukker munden og presser luften ud gennem næsen, så det høres en svag hvislen i den lille kabine.

”Vil du række mig blazeren?” Min stemme er anstrengt, men jeg insisterer på at komme videre.

Francesca ser skuffet ud, men rækker jakken til mig. Jeg svinger den over skulderen, så mine bryster danser fristende foran hendes øjne. Den er lidt for stor, men det føles lækkert, at ryggen får luft. Jeg vender ryggen til spejlet og betragter mig selv. Det føles intimiderende, at vise så meget bar hud, på trods af at min mås er sømmeligt dækket af nederdelen. I aften, vil der være næsten frit udsyn til mine baller. Tanken får mine vorter til at stivne yderligere.

”Godt vi prøvede. Måske, du har brug for et nummer mindre”, siger Francesca lavt og derefter lidt højere: ”Juan, kan du ikke finde et nummer mindre.”

Jeg vender front mod spejlet igen. Da jeg hører Juans skridt bevæge sig væk fra prøverummet, mærker jeg Francescas bryster presse let mod min ryg og hendes læber mod min hals. Hvis jeg fandt hendes fingre elektrisk ladede, er det intet imod hendes super bløde læber. Hastigt, snurrer jeg omkring og stirrer hende ind i øjnene. I min overraskede tilstand, ser jeg måske en anelse vred ud.

”Undskyld”, siger hun stille og slår blikket ned. ”Du er så…. anderledes og uimodståelig.”

Jeg har svært ved at acceptere min egen ophidselse. Jeg hader, at mine vorter forråder mig og knuger jakken tæt omkring mig. Et øjeblik senere vender Juan tilbage med et nummer mindre. Der er ingen vej uden om. Selv om jeg, symbolsk, vender mig med ryggen til Francesca, mens jeg skifter, kan hun via spejlet konstatere, at jeg ikke er upåvirket af hendes tilnærmelser. Da jeg et splitsekund, inde i spejlet, stjæler mig til et blik af hende, kan jeg tydeligt se glæden i hendes ansigt.

Hun har mig. Min fisse ved det og gøder min lyst ved, at fremkalde fantasier om en kvindelig tunge, som helt uimodståeligt slikker mig på mit aller helligste sted. Jeg krydser knæene i fornægtelse, men det får bare mine skamlæber til at klemme dejligt om min klit.

”Aahh”, lyder det i en dirrende tone fra min mund.

Jeg kunne have bidt tungen af mig selv. Francesca træder igen et skridt nærmere og jeg kan næsten fornemme hendes kropsvarme, gennem blazerens, stort set ikke eksisterende, ryg.

”Synes du virkelig så godt om blazeren?”

Hendes mund er tæt på mit øre, da hun visker det i en drillende tone. Jeg hader mig selv, men finder ingen vej ud af situationen.

”Den er fantastisk”, lykkedes det mig at svare, med en behersket rusten stemme, idet jeg prøver at bevare min værdighed.

Men jeg må bare erkende, at fisser ikke kender til værdighed. De kender kun til lyst og der er ganske vådt dernede. Jeg bruger den sidste rest af selvkontrol, på at skifte tilbage til mit almindelige tøj, uden at falde for fristelsen og snave Francesca i gulvet. Det hjælper også, at Juan letter på forhænget og titter ind. Han ser lidt utålmodig ud.

”Vi skal til at skyde os, hvis vi skal nå vores aftale”, siger han myndigt.

Han har ret, klokken er mange og den anden Francesca, virker ikke som en kvinde, man skal lade vente. Efter at have betalt, haster vi videre. Francesca dirigerer Juan til en uanseelig forretning i en smal gade.

”Hvad nummer bruger du?” spørger hun på vejen ud af bilen. For en gangs skyld, er Juan ikke ude og åbne døren, men holder sig klar, hvis der skulle komme nogen, som vil forbi. Der er ikke meget plads.

”Størrelse 40 i trusser. Juan, hvad er 40 i italienske størrelser?” Juan oversætter for Francesca,

”Bare bliv siddende, den her klarer jeg”, siger hun, inden hun forsvinder ind i den lille lidt snusket udseende forretning og vender tilbage med den skønneste lilla hofteholder, i kraftigt elastisk stof og med brede seler.

”Perfekt”, udbryder jeg. Farven ser også god ud.

Vi skynder os videre til skrædderen, hvor vi bliver modtaget af en ventende Francesca. Denne gang bliver vi alle hilst på, som venner. Jeg bemærker, at Francesca’erne synes at kende hinanden ret godt. De er helt klart ikke fremmede for hinanden.

Få sex i dag

Jeg får et chok, da jeg ser modellen, som jeg skal prøve. Det ligner at fattiggården har doneret stof. Francesca beroliger mig. Det endelige stof, bruger man først, når man har en ret sikker ide, om kjolens størrelse og form. Det er for at undgå spild. Ved næste prøve, skal kjolen nok være tæt på at se ud, som den færdige model.

Assistenten kravler rundt på gulvet, mens hun flytter nåle og retter detaljer, tager flere mål og skriver ned. Hun arbejder hurtigt, men alligevel er tonen hård, når hun ind imellem, modtager instruktion fra sin chef.

Juans øjne hænger konstant på hendes lækre røv, slanke talje og fyldige bryster, som også i dag er klædt i et fristende, stilsikkert outfit. Jeg kan ikke lade være med at smile, men smilet forstummer en smule, da jeg ser Francesca, min værtindes blik. Hun er virkelig indiskret. Begæret lyser ud af hendes dybe, mørke øjne og hun ser ikke kontaktbar ud. Jeg kan ikke lade være med at spekulere på, om Francesca overhovedet er til mænd. Hun virker meget optaget af sit eget køn. Det er lidt vildt, som den unge kvinde nede på gulvet drager alles blik.

”Tak”, siger skræddermester Francesca, da assistenten er færdig og de hjælper mig kjole-pjalten af. ”Så, skal du komme tilbage på onsdag, til finjustering, og du kan hente den fredag middag. Det kan desværre ikke blive før. Husk, vi holder lukket fra 13-16.”

Der bliver krammet og kysset til afsked. Jeg bemærker, at assistenten aldrig er en del af denne socialisering. Hun står pænt langs væggen og ser ned i gulvet, med mindre hun får besked på at gøre noget andet. Efter en halv time, er vi ude af døren igen. Francesca vender sig og ser tilbage mod døren.

”Hun er bare så ….”, siger hun drømmende, mest for sig selv og uden at færdig gøre sætningen.

”Nå”, siger jeg drillende. ”Er du lidt varm på hende?”

Francesca nikker bare. ”Det er helt uden for min kontrol”, siger hun eftertænksomt. ”Bare vent, hun skal nok nå ind til dig, også.”

”Hun kommer til at nå min mand først”, kommenterer jeg, i en tone, om øjeblikkelig fortryder, idet den er en anelse for spydig. Jeg er lidt rystet. Var det lige .... jalousi?

Jeg fornemmer, at Francesca har brug for et kram. Vi står lidt og mærker hinanden. Hun hviler sin pande mod min skulder og holder mig tæt. Hun virker så rolig i det, mens jeg hele tiden tænker over, hvor mine er hænder er og om jeg gør det rigtige. Så mærker jeg en hånd på min balle. Det er ikke ubehageligt, men alligevel, vælger jeg at afbryde krammet. Jeg tvivler pludselig. Var det mig selv, som trængte krammet mest?

”Kom”, siger jeg og tager i stedet hendes hånd. Vi går over til Juan, som venter ved bilen.

Jagten går ind på de rigtige lilla netstrømper. Der er utallige butikker, som forhandler strømper, men øjensynligt ikke de helt rigtige. Jeg føler, at vi finkæmmer hele byen, før der til sidst er bid. Jeg er lettet og glæder mig bare til, at tøjet skal i brug.

Det er ved at være wellnesstid. Stemningen er spændt blandt os kvinder. Inden vi bliver sat af ude ved Infinity Relax Spa, køber vi lige en af de særlige sicilianske pizza’er, som erstatning for den aftensmad, som der ikke bliver tid til. Det viser sig dog, at Infinity Relax Spa også byder på både snaks og vin, så vi kommer hverken til at sulte, eller tørste.

Selve området er lidt industri præget, men stedet er hyggeligt at komme til. Indgangen, er gennem en gitter låge og en have. I receptionen, som er holdt i blide farver, er en bardisk, en rød briks og sorte chaiselongs, af terrasse typen, til at slappe af på. Der er desuden et sminke bord med et spejl.

Personalet byder os velkommen og vi bliver vist rundt. Der er privat omklædning og to spa-bade, som har hver sin farve. På flere af væggene ved badene, er der monteret skærme, så motivet kan skifte og give indtryk af, at man er et helt andet sted. Lyset kan også skifte farve og styrke.

Der er en sauna i træ og et behandlerrum, samt massagerum med stor madras, så flere kan ligge der samtidig. Stedet har døgnåben, hvilket overrasker mig. Hvem får dog behandling midt om natten?

Spændingen er intens, da vi bliver sendt i omklædning og Juan tager afsked og kører  hjem, for at gøre sig klar. Efter et dejligt bad, træder jeg ud fra omklædningen, kun iført en lækker badekåbe. Det var en smule udfordrerne, ikke at røre sig selv inde i badet. Et øjeblik efter kommer Francesca ud. Hun rødmer på halsen og hendes øjne har en underlig glød. Jeg tænker, at hun vist ikke har klaret badet, uden at give efter for sine lyster. Jeg mærker lysten endnu tydeligere og fortryder på en måde, at jeg var så stædig. Vi smiler varmt til hinanden. Sammen går ind i jacuzzi’en og sænker vores nøgne kroppe i det lækre vand.

Ingen af os lægger skjul på, at vi studerer hinandens kroppe og vi skynder os heller ikke ned i vandet. Det er ligesom, at der forefindes en usagt aftale om, at der må kigges ubegrænset. Vi er gode eksempler på, at ingen kvindekroppe er ens. Der er lutter forskelle. Francesca virker blødere i formerne, mere kurvet og varmere i farven, mens jeg er den lyse og faste, uden, overhovedet, at være nogen fitness prinsesse.

Vandet har en dejlig temperatur og føles blødt mod huden. Vores vært forklarer, at det er saltene fra Etna, som de har tilsat, som gør vandet ekstra lækkert. Da værten forlader os, rykker Francesca sig nærmere. Skærmene på væggene viser billeder fra New York og London, Milano og Paris. Lyset nede i vandet farver det rødt, som rosenblade.

”Har du aldrig været sammen med en kvinde?” Francescas stemme lyder blød og fristende.

”Nej, aldrig”, svarer jeg, som sandt er.

”Må jeg holde om dig?”

Jeg nikker forsigtigt. Jeg føler mig usikker på det, som jeg siger ja til. Hun kryber om bag mig, holder om mig med begge arme og folder hænderne på min mave. Man sidder blødt og behageligt op af hende. Det er meget anderledes, end at sidde op ad min mand. På en måde føles det, som om hun omfavner mig med hele hendes krop. Jeg glider ind mellem hendes bløde bryster, bløde lår og ind mod hendes bløde mave. Det føles trygt og godt. Snart, slapper jeg af og lægger mit hoved tilbage mod hendes skulder. Vandet pulserer mod vores hud og masserer blidt vores kroppe. Jeg lukker øjnene og fordøjer indtrykkene. En tid, findes kun lyden af vandets rislen og Francescas rolige vejrtrækning tæt på mit øre.

I begyndelsen, sidder vi helt stille, men så mærker jeg Francescas ene hånd nærme sig mit bryst. Jeg smiler for mig selv og tænker, at hun er uforbederlig. Jeg prøver at slappe af, give mig hen og nyde hendes kælende bevægelser mod min hud. Mine brystvorter strækker sig igen nysgerrigt, for at møde kærtegnene fra de bløde hænder. Da hun fornemmer min imødekommenhed, bliver hun modigere. Hendes fantastiske læber berører blidt min hals, så let, at man knapt kan beskrive det som kys. Hun visker stønnende i mit øre, at hendes tunge længes efter at smage mig.

I mit hoved, tumler hjernecellerne med, om hun vil kysse mig, eller det er min saftfyldte fisse, som hun vil smage. Men det føles lidt lige gyldigt, da begge dele får det til at snurre let i mine blodfyldte skamlæber og spændte knop. Da Francescas anden hånd langsomt nærmer sig, er min fisse mere end klar til hendes frække leg og jeg stønner tungt.

Døren bliver skubbet til siden og vores værten træder igen ind. Det er tid til voksning.  Vi må afbryde vores lækre samvær og stige op af badet. Lettere omtumlet, bliver jeg ledt ind i et af behandler rummene og bedt om at lægge mig på briksen.

Værten, som også er behandler, begynder med at ordne mine ben. Voksen føles behagelig varm mod min hud, mens smerten, efter det hurtige riv, brænder let. Jeg prøver, at bevare den behagelige følelse af Francesca mod min hud og drømmer mig lidt væk. Behandleren arbejder hurtigt og effektivt, uden spørgsmål. Jeg tænker, at Francesca har bedt dem fjerne alt. Snart, er der kun det øverste af lårene og skridtet tilbage. Det er lige før, at jeg stønner da behandleren påfører voksen. Jeg nyder den lune fornemmelse, indtil ritz-lyden rammer og jeg giver støn af smerte.

At man må lide for skønheden, er ikke kun en talemåde. Bedre bliver det ikke, da jeg bliver bedt om at vende mig og voksen bliver påført mellem mine baller. De efterfølgende riv trækker tårer. Jeg er en lettet kvinde, da behandleren meddeler, at jeg kun mangler den lindrende creme. Vekselvirkningen mellem smerten og den kølige lindrende creme er ubeskrivelig. Behandlerens rutinerede hænder føles pirrende mod min ømme og sårbare hud. Jeg er meget bevidst om, ikke at komme til at stønne. Snart er den dovne, liderlige følelse fra Spa-badet tilbage.

”Venligst, tag din badekåbe på og følg med til massage”, siger min behandler roligt.

”Åh, nu var det lige så godt”, tænker jeg. Men på den anden side, jeg elsker massage.

Vi går over til massage rummet, hvor Francesca ligger klar med diamanter i de mørke øjne. Det ligner, at vi skal have parmassage. Det er skønt. Jeg nyder behandlerens hænder mod min krop. Francesca sukker ved siden af mig og tager min hånd og siger:

”Søde, jeg siger lige noget, så du ikke bliver for overrasket. De giver altså også indvendig massage.”

”Indvendig?”, spørger jeg dumt.

”Ja, de giver din yoni tantramassage”, klukker Francesca.

”Tak for advarslen”, tænker jeg, mens jeg lettere smilende forestiller mig, hvilket pinligt optrin det kunne have afstedkommet, hvis den stakkels behandler bare havde forsøgt, uden varsel, at presse sig på dernede. Indvendig massage, har jeg ingen holdning til. Det er ukendt land. Men jeg bliver temmelig liderlig af normal massage, så det her tantra foruroliger mig lidt.

Jeg flyder hen i massagelandets bløde afslappethed. Behandlerne er dygtige og grundige. Da hele min krop er blevet æltet godt og grundigt igennem, slutter hun af med ballerne. Jeg stønner af uforløst lider, da hun giver mine fyldige baller en grundig omgang og tilmed masserer endetarmsåbningen, som jo lidt er mit hemmelige lyststed. Hendes fingre nærmer sig gradvist min fisse. Det føles himmelsk. Jeg stønner. Jeg hører, at Francesca slutter sig til min lille sang, så vi nu har en duet.

Det er pisse liderligt, at ligge her og stønne sammen, mens man får masseret fisse. Først udvendigt på skamlæberne, men gradvist bliver de lækre fingre mere indadsøgende. Min lyst eksploderer, hvilket bare intensiverer stønnene, hvilket igen gør mig mere liderlig, hvilket igen øger….. Det går op for mig, at jeg snart vil få orgasme og jeg stivner, mens Francesca stønner uforbeholdent. Tonen er dyb og lydniveauet er højt.

Min behandler bemærker min blokering og prøver at berolige mig med, at jeg gerne må få orgasme,- at det er helt normalt. Jeg skal bare prøve slappe af og lade hende arbejde. Efter lidt søgen, lykkedes det at finde tilbage til det gode sted og komme videre.

Da Francesca kommer i en hylende vild orgasme, hvor hendes hænder, i søgen på noget at holde fast i, får fat i min ene arm, er jeg også tæt på. Hendes voldsomme reaktion forplanter sig og får sat mig i gang. Jeg kommer umiddelbart efter hende.

"Ååååhhhh", lyder det fra min mund, mens min fisse kommer godt og længe i en indledende bølge.

"Åååhhh", den pulserer om behandlerens fingre, mens jeg griber om madrassens kant og klamrer mig fast.

"Uuuhhhh", jeg skælver endnu engang, mens min fisse bliver masseret godt og grundigt.

Fuck, jeg er helt færdig og gisper som en fisk på land. Det gibber behageligt i underlivet, da behandleren lige skal massere de sidste spændinger ud. Efterfølgende er jeg helt tom og afslappet. Jeg får en følelse af, at jeg døser og svæver.

”Var det ikke godt?”, spørger en smilende Francesca.

”Mmmhh, deeejligt”, sukker jeg, helt åndsvagt afslappet.

Vi må på benene igen. Det er en underlig fornemmelse, at en energiudladning så stor, efter et stykke tid giver energi til mere. Jeg føler mig høj af oplevelsen og forventningerne, til resten af aftenen og natten, er i top. Mens vi sider og bliver ”malet og tapeseret” kommer vores mænd.

De har virkelig oppet sig og er i sorte læderbukser, med klap for gylpen og hvide skjorter med flæse på ærmet og kraven. Det er lidt spansk inspireret og jeg tænker, at Juan har været stylist på det. Men hold kæft, de ser skarpe ud. Jeg får helt lyst til at åbne klappen i buksen, for lige at se efter om der fri adgang til deres værktøj. Men hvorfor skulle der ikke være det?

Vi hilser forsigtigt, for ikke at ødelægge vores make-up. Min mand overrækker mig en lille gave, som jeg spændt pakker ud. Det er mange herrens år siden, at han uopfordret, har bragt mig nogen gave, så jeg er virkelig spændt.

Eventyret fortsættes på Sicilien.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.