Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fortsat: Et ægtepar er på Sicilien, hvor konen er ved at springe ud som hot wife. Hun har allerede oplevet suset med et par unge lokale mand og med en charmerende spanioler. Grundet deres nyopdagede kink, er ægteparrets sexliv ungt, som aldrig før. Nu er de på vej i swinger klub sammen med to bekendte, den lokale Francesca og spanske Juan. De er alle lige mødtes på det wellness sted, som damerne har frekventeret.

Min mand havde en gave med.

SEX I DAG?

Det er mange herrens år siden, at han uopfordret, har bragt mig nogen gave, så jeg er virkelig spændt.

”Neeej”, udbyder jeg, da jeg ser den gyldne kæde, ”et armbånd!”

”Øh, det er ikke helt rigtigt, skat. Det er en ankel kæde. Når kvinder bærer den, betyder det at de er hot wifes. Så i aften kan du springe rigtigt ud.”

Jeg bliver lidt rørt, hvilket ødelægger min make-up. Men det føles lidt overvældende, at det li’som bliver gjort officielt nu. Jeg takker min kære mand med kram og kys.  Make-up’en bliver hurtigt fikset igen.

Jeg studerer min fod med dens nye pynt. At gå rundt og sende signal om, at man vil have sex med andre mænd, føles alligevel noget sært og grænseoverskridende. Men, det er så pirrende og frækt, at min fisse vågner, efter at ha’ været lidt døsig oven på tantramassagen. Jeg fortryder helt, at jeg senere skal have en støvle uden på den lille kæde, som lige nu giver mig en følelse af spænding og erotiks leg.

Vi skåler i vin for en god aften. Så bliver vi piger gjort klar til afgang. Vi pjatter med udfordrerne positurer og ser os i spejlet. Francesca ser strålende ud i lang rød kjole, som består af forside og en bagside, kun holdt sammen af brede elastikker i siden, hvor man har kig til hendes sofistikerede sorte undertøj, som har åbninger de helt rigtige steder. Mændenes øjne står på stilke. Hendes lækre former får kjolen til at bule skønt både for og bag.

Jeg betragter mig selv. Det er svært at forstå, at kvinde i spejlet er mig. Det lyse hår, som er sat smart op og den kraftige make-up, gør mig næsten ukendelig. Den neon rosa blazer med gennemsigtig ryg og de lilla højskaftede, lårlange støvler kan dårligt kaldes tøj. Den gammeldags, lidt kraftige, lilla hofteholder og de tilhørende netstrømper, yder ikke megen hjælp. Det er lidt svært, at vende sig til den manglende BH, men nu er der ingen vej tilbage, for jeg har ikke medbragt noget brugbart. Desuden, er det frækt at mærke blazerens for, gnide direkte mod mine vorter, når jeg bevæger mig. Jeg vender mig og studerer mig selv bagfra i spejlet. Synet er sindssygt udfordrerne. Den helt bare ryg og den lidt retro hofteholder spiller godt sammen. Under hofteholderen ses den nederste bue fra mine baller. Mellem benene, fornemmer jeg profilen af mine skamlæber, som, set bagfra, er helt udækkede.

Jeg smiler tilfreds, mens min lille fisse fugter. Jeg er kneppeklar. Bare af med blazeren, så går det fan’me løs.

Jeg har helt sikkert ikke fået tilstrækkeligt gennemtænkt, hvorledes det vil føles, for første gang i mit liv, at gå ud i offentligheden, mens jeg ligner en prostitueret. Det kræver en noget dybere vejrtrækning, end jeg havde forestillet mig, god opbakning fra de andre, samt min mands ret håndfaste føring, at få mig flyttet de få meter ud i bilen. Bagefter, er jeg lidt høj på følelsen af det forbudte, samt af oplevelsen af succes. Jeg gjorde det! Følelsen, af min glatte fisselæber direkte mod bilsædets kølige læder, pirrer mig yderligere.

Vi ankommer til klubben, Le Sabbie Nere. På parkeringspladsen ser vi par, som ankommer, hvor kvinderne er iklædt de mest udfordrende outfits, under deres lange frakker. Juan parkerer nær døren. Da vi stiger ud, føler jeg at alle vender sig. Vi har ingen frakker på og tiltrækker os derfor, den fulde opmærksomhed. Her, hvor vi befinder os iblandt ligesindede, føler jeg ikke, at jeg behøver at ligge under for det almindelige, offentlige, dobbeltmoralske formynderi. Så jeg har ingen problemer med, at vende røven direkte mod hoveddøren, bukke mig ned, og lige rette på noget imaginært, nederst på den ene støvle. Således, kan alle få et glimt af min blottede ryg, delvist blottede røv, samt min nyvoksede, superbløde og nyligen tantramasserede fisse.

Uuhh! Fuck, det er frækt. Blikkene varmer dejligt på mine fyldige baller og blottede skamlæber, som titter frem under den lilla hofteholder.

Vi går ind og bliver budt velkommen af et par værter. Juan sørger for det formelle og påtager sig rollen, som mentor for de danske debutanter. Jeg nyder, at gå med min mand i hånden, og vide at i aften, kan det ikke blive for frækt. Det er en win/win situation, som en vis Øgendahl, uden sammenligning i øvrigt, tidligere har benævnt en fordelagtig situation. Jo mere uartig og grænsesøgende jeg kan være, jo mere vil han, efterfølgende belønne min saftige fisse. Jeg skanner hurtigt loungen for egnede emner. Herrerne ser lidt kedelige og formelle ud. Jeg håber lidt på, at det går fløjten senere.

Det er et stort sted. Loungen er holdt rødt og gråt. Der er stilfuldt belyst, samt spejle og to store X’er til bondage leg. Gæsterne mingler med deres drinks. Vi studerer de andre og de studerer os. Der er masser af indtryk, som vi kan tale om. Fælles for de andre par er, at kvinderne er meget udfordrerne, mens mændene bare er stilfulde. Til sammenligning, virker vores mænd lidt simple og vovede, hvilket jeg er pænt tilfreds med. De får da også interesserede blikke, fra mange af de fremmødte kvinder.

Vi check’er baren ud. Den er holdt i mørkt marmor, med røde møbler og et podie med stripper stang midt på gulvet. Væggene er prydet af sort/hvide fotografier af kvinder i udfordrerne stillinger. Alle i naturlig størrelse. Vi bestiller aftenens første drink. Mens den bliver fremstillet, undersøger vi diskoteket, hvorfra musikken pumper med en tung bas. Der er masser af spejle, dobbelt stripperstang på et podie og metalstænger på andre podier, som skal forestille en slags bure, hvori man kan foregive at være indespærret, mens man frækt vrider sig til musikken.

Francesca og Juan tager os med til et af bollerummene, som er udstyret med en virkelig stor madras, sæder og spejle langs alle vægge, samt spejle i loftet. Lige nu er der ingen gæster. Vi kigger også ud i haven, hvor der er en stor undervandsbelyst pool og pavillon’er spredt ud i området, delvist afskærmet fra hinanden af træer og buske.

Forventningsfulde, vender vi tilbage til vore drinks. Igen skåler vi. Francesca smiler indladende til mig. Jeg ved jo, at hun er varm på mig, hvilket bekymrer mig lidt. Jeg skulle gerne være sammen med nogle virile mænd, så jeg kan få varmet min kære mand godt og grundigt op. En bekymring, som senere viser sig, at være aldeles ubegrundet.

Pludselig falder mine øjne på en kendt skikkelse. Kvinden, som jeg mødte ved det græske teater i Taormina, kommer gående sammen med en mørk herre, som jeg ikke har set før. Jeg prøver at vinke. Først genkender hun mig ikke, hvilket man ikke kan bebrejde hende. I spejlet, kunne jeg jo knapt kende mig selv. Men, øjeblikket efter ser hun ud til, at hun genkender min mand.

De kommer over til os og hilser på, idet hun forsikrer mig om, at hun er henrykt over at se mig. Foruden den lille trusse, med perlekæden mellem skamlæberne, de strømpebeklædte ben og de høje sko, er hun klædt i et prægtigt rødt korset, som former hendes krop til et perfekt timeglas. Hun præsenterer sig selv og sin kavaler, den store afrikansk udseende mand. Det viser sig, at de hedder Michel og Michelle, hvilket skaber lidt forvirring på en morsom måde. Derefter, er det min tur til at præsentere Francesca, Juan og min mand. Efter at have udvekslet høfligheder, forsvinder de hurtigt igen. De lader til at kende en del mennesker og bevæger sig hurtigt rundt.

”Dem har jeg set før”, siger Francesca lidt drømmende. ”Jeg siger dig, ham den mørke har en kæmpe én. De kommer her vist ofte.”

”Ja”, stemmer Juan i. ”Hun låner ham ud. Jeg har på fornemmelsen, at hun tænder på at vise os andre, at hun har kapret den største tyr. Hun virker lidt storsnudet.” Juan smiler koldt, hans øjne er ikke med.

”Hvornår starter festen?”, spørger jeg. Jeg synes ikke, at der er så meget gang i den.

”Ved midnat”, siger Juan. ”De første par timer, er sat af til at lære hinanden at kende. Vil du danse?”

Først nu, lægger jeg mærke til rytmerne er skiftet til noget mere blødt.

”Tak, jeg vil rigtig gerne danse”, svarer jeg glad og griber hans fremstrakte hånd.

Vi går ind i diskoteket og smyger os ind til hinanden. Juan danser vidunderligt, han fører rutineret og sikkert. Jeg nyder hans nærhed og mæker, at jeg har savnet følelsen, af at være tæt med ham. Jeg finder det altid sensuelt og ofte ophidsende at danse. Vores nuværende påklædning, gør det bestemt ikke mindre ophidsende. Nummeret er ikke ovre, før jeg føler trang til at gnide min nøgne fisse op ad hans lår, men jeg styrer mig. Juan er også opstemt. Når vores hofter mødes, kan jeg mærke hans pik mod min mave. Han kysser mig og hvisker, at han har haft lyst til mig hele dagen og at han har været jaloux på Francesca, fordi hun har haft mig på enehånd. Da nummeret stopper, er vi godt varme og kysser videre midt på gulvet.

”Kom”, siger Juan og trækker mig mod haven, hvor han leder os hen til en pavillon. Han sætter sig i en behagelig stol og jeg kravler oven på ham, så jeg sidder med ansigtet mod ham og et knæ på hver side af hans ben. Vi begynder at snave hinanden ganske umådeholdende. Jeg er godt opvarmet og det hjælper bestemt ikke, at Juans ene hånd søger ned mellem mine spredte ben, mens den anden er oppe under blazeren, hvor den tager sig kærligt at mine bryster.

Jeg flår klappen over hans gylp åben og hans erigerede lem springer ud. Den er allerede meget stiv, men jeg kan ikke lade være med at onanere den lidt. Juan stønner mig ind i munden, hvor vores tunger danser videre til musikkens dunkende bas. Jeg må have ham og rejser mig på hug med stiletterne i stolen, så min fisse svæver over hans stive skaft. Mens jeg tirrer ham med mit blik, sænker jeg mig laaaangsomt over hans manddom. Mine fisselæber spredes og lukker sig dernæst om hans spændte hoved. Vi stønner sammen. De høje støvler gør, at jeg nemt kan hænge i knæhaserne og vippe op og ned over hans dejlige stav, mens jeg holder om hans nakke. Han leger med mine bryster under jakken, hvor især vorterne får hans opmærksomhed. Vi nyder hinanden, mens den lette vind kærtegner vores bare hud. Pludselig får jeg fornemmelsen af, at nogen betragter min spændstige mås, som vipper op og ned over Juans, efterhånden, godt fedtede pik.

Idet jeg vender hovedet, ser jeg min mand betragte os med liderlige øjne. For første gang i mit liv, ser jeg min mand dybt i øjnene, mens jeg knepper en anden mands pik. Min mand stønner med os, mens savlet truer med at forlade hans mund og hans fede jern er ved at springe hans bukser. Jeg føler hvorledes, at stemningen lader mig op, med en slags statisk elektricitet, som snart vil få gnisterne til at springe uhindret i mit skød.

Oohh - åh – oh, der kommer mere lyd på min heftige vejrtrækning, som øges i takt med min pumpen på Juans stav. Jeg føler, hvordan orgasmen indhenter mig og dagens mange sammensparede seksuelle spændinger, truer med at eksploderer i min krop. Så kramper min kusse om Juans pik. Mine muskler sitrer i en stor kortslutning og mine bevægelser går i stå.

Min mand ser det og springer til. Han griber om mig og pumper mig voldsomt op og ned på Juans lem. Best som jeg troede, at min orgasme var på retur, mærker jeg rykkene i Juans pik, hører hans ekstatiske lyde og mærker spermen, som skyder op i mit indre. Den skønne følelse, sætter min anden bølge i gang.

”Huh, huuuhh, HUUUUUUUHHHHHH!” Jeg tuder orgasmen ud, som et lille barn, der virkelig anstrenger sig og præsterer en meget insisterende gråd. Jeg falder ned på knæ og klamrer mig til Juan, mens mine to mænd forkæler mig med kys overalt, hvor de finder bar hud. Jeg føler mig så privilegeret, som var vi i Endens have, - hvis den slags ellers er tilladt dér.

”Hvad mon Francesca laver?” tænker jeg, efter at have sundet mig lidt på Juans langsomt aftagende rejsning. Jeg prøver selv at rejse mig, men må konstatere, at stivheden fra Juans penis, på mærkværdigvis vis, er blevet overført til mine ben. Arh, jeg gamle kone. Herrerne driller og synes vist, at jeg ser lidt morsom ud, da vi går ind i klubben igen.

Mens vi leder efter Francesca, bemærker jeg, at der er kommet flere mennesker og at der er mere gang i festen. Der bliver danset frækt i diskoteket og stripperstængerne, i samtlige lokaler, bliver ivrigt benyttet. Mest af kvinder, men en enkelt mand har også fundet modet til at vise sig lidt frem, hvilket jeg finder ganske forfriskende og attraktivt.

Vi finder Francesca i bollerummet, hvor hun har smidt kjolen og er i færd med at slikke en kvinde, som jeg ikke kender. Det er et frækt syn at betragte Francesca, som nu kun er iklædt sit åbne sorte undertøj, samt strømper og højhælede sko. Hun strutter med sin brede kvindelige numse, mens hun velvilligt dykker ned i kvindens fisse. Der er en del mænd som ser på, mens de leger med deres strittende værktøj.

Da Francesca ser os, vinker hun mig over. Jeg nærmer mig tøvende.

”Sæt dig på hendes ansigt”, siger Francesca med en lidt liderhæs stemme.

”Jeg har altså Juans sperm i mig”, siger jeg undvigende.

”Det vil hun bare elske”, svare Francesca bare og siger noget på italiensk til kvinden.

Kvinden vinker mig nærmere. Jeg kravler op og sætter mig på hug over hendes ansigt. Hun er måske i tyverne og ser, med sin glatte mørke hud, spændstige bryster og slanke skikkelse, ganske appetitlig ud. Det er et frækt syn at observerer, hvorledes Francesca virkelig nyder kvindens glatte og saftige køn. Mens jeg følger Francescas fornøjelser, føler jeg spermen løbe ud af mig. Den ukendte kvinde slikker forsigtigt min glatte, bløde og nyligt kneppede fisse, mens hendes stønnen øges gradvist, eftersom Francesca intensiverer sit arbejde mellem hendes ben.

Min lyst vender genindfinder sig langsomt. Det føles dejligt at blive slikket af en kvinde. Presset fra hendes tunge er let, men målrettet. Jeg finder det feminint og forskelligt fra mændene tunger, som ofte slikker med stort tryk og med lidt tilfældig bevægelse sig over hele fissen. Kvinden og jeg finder sammen om at stønne liderligt.

Så kommer Michelle og Michel ind i rummet. Man ser, at alles ansigter rettes mod dem. Michelle styrer direkte mod Francesca, bukker sig mod hendes øre og siger noget til hende. Francesca nikker med blanke øjne. Michelle vender sig mod hendes store sorte kavaler og nikker sigende mod Francesca. Med et lidt udtryksløst ansigt, begynder Michel at finde sine gaver frem fra buksernes skjul. Imens, tænker jeg på, om det ikke er hans lyst, at kneppe andre kvinder, når han nu har så smuk en partner i Michelle. Som, hvis nogen havde aktiveret et nødstop, bliver mine tanker brat bragt til et definitivt stop.

Min mand er pænt veludstyret, men da jeg ser hvad Michel gemmer til Francesca, kommer jeg til at tabe kæben lidt. Bedre bliver det ikke, da Michelle går på hug og sutter ham klar. Et øjeblik, overvejer jeg om Francesca mon ved, hvad hun har indvilget i. Men, da hun sender mig det mest grådige og liderlige blik, som jeg kan forestille mig, forsvinder alle mine betænkeligheder. Michel sætter sin kæmpe sorte kødpølse, med det glinsende blåviolette hoved, mod Francescas åbning og alles blikke rettes imod dem.

Jeg bemærker, at også Juan og min mand har fundet deres pikke frem. Der er en fortættet stemning i rummet og jeg glemmer næsten tungen i min fisse. Det ligner umiddelbart, at alle venter, mens de har en hånd på deres køn. Francesca tager et fast greb om den ukendte kvindes hofter, lukker sin ret store mund over hendes fisse, mens hun frister Michel med sin vrikkende røv. Hun er klar.

Francescas dybe suk, da Michel skubber sit kæmpe pikhoved ind mellem hendes skamlæber, drukner næsten i publikums med-suk. Francesca skæver op mod mig og vores blikke mødes. Bare tanken om, hvad Francesca oplever nu, får det til at krible voldsomt i mine nedre regioner. Da Michel støder sig lidt længere op i Francescas trange kanal, får Francescas tunge kvinden under os til at komme i en kraftig orgasme.

Jeg læner mig frem på alle fire, så mit ansigt er lige ud for Francescas. Jeg føler en ubændig trang til tilfredsstillelse. Mine øjne vandrer rundt i lokalet, mens jeg leder efter en lækker mand. Da mine øjne finder, hvad de søger, vinker jeg ham over. Mens han trænger ind mellem mine bløde skamlæber, leger min tunge med Francescas. Jeg får kontakt til endnu en mand, som præsenterer sin pik for vores sultne munde. Mens jeg bliver kneppet heftigt bagfra, deler jeg en dejlig pik med Francesca. Vi slikker pik, kysser og stønner sammen.

Snart, er hun dog kun lejlighedsvis sindsnærværende nok til at være med. Den enorme lem, som udblokker hendes sarte indre, fjerner efterhånden al hendes fornuft og hun forvandles til en frådende, stønnende og hylende orgasme zombie.

Det er et fabelagtigt skue, som udspiller sig i det lille lokale. Spejlene gør, at man har svært ved at finde sammenhæng i diverse konstellationer. Men jeg har ret god udsigt til min mand, som nu bliver betjent mundtligt af tre kvinder, som åbenbart er faldet for hans lækre pik og skiftes til at smage på den. Hans øjne, derimod, er stift rettede mod mig.

Jeg mærker manden, som knepper mig, kommer voldsomt i min fisse. Hurtigt erstattes han af en ny pik, som med frisk mod knepper min fisse i en dejlig rytme. Manden i min mund sprøjter mit ansigt fuldt af sperm, så det driver ned ad kinderne, mens jeg frækt udfordrer min mands øjne. Øjeblikkelig, kan jeg se, at det rykker kraftigt i mands dejlige stav. Han skyder sin ladning ud over kvinderne, som begærligt slikker hinandens ansigter og hans fede lem. Hans vidunderlige ekstatiske udtryk bringer mig ind i en dejlig orgasme, som buldrer løs, indtil manden, som knepper min liderlige kusse, tømmer sig op i mig og går i stå.

Jeg kravler over og krammer Francesca, som fuldstændig gennemkneppet er faldet sammen på madrassen foran mig. Michel har trukket sig ud af hendes stramhed og Michelle er ved at overtale andre kvinder til en tur med monsterpikken. Francesca søger min tryghed og putter sig ind til mig. Det er dejligt, at fordøje oplevelsen sammen med hende. Hun rengør taknemmeligt mit ansigt med små kys. Kort efter slutter Juan og min mand sig til os.

”I er så fucking frække at se på”, siger min mand. ”Hold fast, jeg gav de kvinder en ordentlig ladning.”

Juan griner. ”Det var mere frækt, at kneppe din kone igen”

”Hvad?”, siger jeg. ”Var det dig?”

Vi griner. Mændene går i baren og bestiller drink, mens vi kvinder går på toilettet og soignerer os lidt. Vi kysser også en smule. Jeg er blevet lidt vild med at kysse Francescas bløde, voluminøse kvindelæber. Det er en helt fantastisk erotisk fornemmelse.

”Hvordan har du det, dernede?” spørger jeg forsigtigt, spændt på at høre om hendes oplevelse.

Francesca skærer en grimasse.

”Arh, jeg kan godt mærke, at han har været der. Han fylder helt ubeskriveligt meget og han er ikke særlig blid. Men sikken en orgasme jeg fik. Alt gik på mig og lyset var helt slukket, et øjeblik. Jeg nåede lige at se, da du blev sprøjtmalet i ansigtet.” Hun smiler frækt, ved tanken. ”Jeg må vist lige have sagt, tak.”

Vi forlader toilettet hånd i hånd.

Få sex i dag

”Det må du helt sikkert prøve, hvis du får chancen”, lokker hun. ”Der er ikke så mange, som er større end din mand.”

”Hvad?” tænker jeg. ”Hun har da vist fået øje på noget, som tilhører mig.”

Vi skåler og snakker om vores foreløbige oplevelser. Lukketiden nærmer sig også, så det gælder om at bruge den resterende tid fornuftigt. Mændene aftaler, at gå en runde for at samle appetit, bland alle de smukke og udfordrerne kvinder som er tilstede. Jeg følger med Francesca ind og siger tak til Michelle og Michel.

De er stadig at finde i bollerummet, Michel er oppe i en kvinde, som udtrykker sin glæde meget højlydt. Michelle sidder og ser på, mens adskillige mænd servicerer hendes blottede fisse med deres tunger. Francesca bukker sig ned og siger:

”Tak for oplevelsen. Det var virkelig, virkelig dejligt”

”Velbekomme, må jeg kysse dig”, svarer Michelle, hvorefter de, med mig som tilskuer, snaver dybt og længe. Det ser ud til at gøre Michelle ekstra liderlig, for hun stønner markant højere.

”Åårh, hvad med dig, din lille luder? Skal du ikke prøve Michels fede pik?” stønner Michelle liderligt.

Da hun, uden det mindste glimt i øjet, ser stift på mig, reagerer mit skød øjeblikkeligt.

”Gerne, men min mand skal se på” Min stemme er rusten som en whisky drankers.

”Ååhh” siger Francesca. ”Må jeg slikke din fisse imens?”

Jeg kan ikke svare. Sætningen slår, som stødet fra et elektrisk hegn. Jeg føler dunket i min fisse og jeg klemmer mine knæ hårdt sammen, for ikke at stønne højt. Michelle stønner, mens hun smiler liderlig og overlegent. De mange bejlere er tæt på, at få hende ud over orgasmens kant.

”Jeg finder drengene. Du bliver bare her”, siger Francesca optimistisk, som om hun lige har fået Verdens bedste ide. Så forsvinder hun hastigt.

Mens hun er væk svirer mine tanker, mens væden løber fra mit skød. Jeg mindes, med glæde, den unge italieners hånd, som jeg havde oppe i fissen, på vejen ned i flyet. MEN, hvad har jeg sagt ja til her? Kan jeg overhovedet tage hans pik, smadrer han min livmodermund, kan jeg gå i morgen? Da den højlydte kvinde, som for nuværende har Michels kæmpe oppe i sig, skriger og jamrer sin glæde ud, misforstår min hjerne totalt hendes signal. Mine tanker flakser usikkert og unden kontrol. Jeg overvejer seriøst at stikke af, løbe ud på parkeringspladsen og tomle den hjem.

Michel kommer over mod os. Jeg bemærker, hans veltrænede krop, med de tydelige muskler, som spiller under hans mørke hud. Michelle nikker afmålt mod mig. Jeg er som paralyseret, mens jeg overvejer, hvor meget viagra, som hun har lokket i ham. Nu har han kneppet adskillige kvinder. Han er som en robot.

For første gang, ser jeg Michel smile. Om det er fordi, at han føler sympati, fordi jeg ser helt skræmt ud, eller på grund af noget helt andet, ved jeg simpelthen ikke. Men han har virkelig et dejligt smil og al min tvivl er som forduftet. Venligt, rækker han mig hånden og tager mig med på madrassen. Jeg smider den neon rosa blazer på gulvet, så alle kan se mine erigerede brystvorter. Sekundet efter, får jeg selskab af Francesca, som er vendt tilbage med Juan og min mand. Han stirrer på os med mest glødende sæt øjne i lokalet. Min fisses safter flyder igen.

Jeg ligger mig på ryggen og spreder de støvlebeklædte ben. Francesca stiller sig omvendt på alle fire over mig, med armene over mine ben, så jeg ikke kan sænke dem igen. Jeg kan se lige op i hendes fugtige skød, mens jeg utålmodigt venter på den sorte stang. Francesca skal dog lige smage lakridsen først. Hun slubrer nydelses fuldt på Michels store hoved, hvilket er alt, som hun kan få ind i munden. Der farer en djævel i mig. Jeg vinker mind mand over. Hans pik er stiv af forventning til, hvad der kommer til at ske. Alligevel slikker jeg nydelsesfuldt på den, så han stønner højt.

Så da Francesca endelig beslutter sig for, at give slip på Michels kæp, så min sultne fisse kan få glæde af ham, sætter jeg min mands gloende jern mod Francescas drivende åbning. Det er lige før at det syder. Vi stønner i kor. Jeg af liderlig forventning og hun, nok mest i overraskelse, over min uventede gave til hende.

Mændene åbner langsomt vores skamlæber. De spreder dem fra hinanden med deres store jern, strækker dem til deres yderste formåen, mens de langsomt og nydende trænger ind i vores saftige indre.

”Slik”, hvæser min mand til Francesca og griber hende om nakken og presser hendes ansigt mod min fisse.

Hå-hå-håååååh, stønner jeg, da hendes tunge rammer min klit, som sidder totalt blottet øverst mellem de vidt spredte skamlæber. Det er næsten ikke til at klare. I mellem tiden skubber pikkene sig længere ind i vores liderlige våde fisser. Min mand skubber Francescas underliv ned mod mit ansigt.

”Slik, hotte viv”, griner han, idet han nok regner med, at jeg har nok at se til, med den fede pik i min udblokkede fisse. Jeg griber om Francescas lænd og trækker hendes fisse tættere på. Så sætter jeg min spillede tunge på hendes spændte knop. Hendes krop vrider sig lystigt om min mands spyd. Han stønner ved hendes hede kærtegn. Det er et ophidsende syn, at se Francescas skamlæber vidt åbnet af min mands fede stav.

Pikkene indtager endnu et stykke af vores spændte åbninger, da mændene maser yderligere et stykke fed kæp op. Alle stønner, jeg føler, at selv tilskuerne stønner. Liderligheden hænger som guirlander under spejlene. Lige meget, hvilken vej man kigger, kan man, inde i spejlet, se sig selv med en stor pæl oppe i ens indre. Det er et møj frækt syn. Rund langs væggene ser man både kvinder og mænd, lege med sig selv eller hinanden.

Mændene trækker sig tilbage, mens vi sukker dybt i kor. Så støder de ind igen, dybere end før.

Aaarhhh, hvor føles det godt. Stimuleringen af mit indre er intens. Endnu en gang. Aaarhhh, hvor jeg mærker negerpikken overalt i min sultne liderlige kusse. Nu begynder mændene at kneppe os i takt. Vi stønner alle som med én mund. Jeg mærker pikhovedet mod min livmodermund, hver gang han støder. Følelsen er uvant og berøringen er lidt smertefuld, men min glødende kusse tøver ikke med at omsætte følelsen til lyst. Nydelsen er enorm. Uventet går han helt i bund og jeg mærker hans store pikhoved i livmoderhalsen. Jeg råber i overraskelse, over hans enorme rækkevidde.

Min mand griber mine hæle og trækker mine ben mod ham, så jeg nu er helt åben for Michels kæmpe. Mændene øger hastigheden. Fra nu af, knepper de os med fuld styrke. Pikkene hamrer i bund i vores kusser. Vi stønner skingert i liderlighed og safterne flyder, når de dybe steder af vores kusser masseres af deres mægtige fuldt erigerede stave. Mændenes vejrtrækning øges og bliver hurtig og tung. Jeg mærker Michel i min livmoderhals ved hvert stød.

Det, som i begyndelsen føltes smertefuldt, er nu ubeskriveligt nydelsesfuldt. Hver gang han trækker sig tilbage, venter jeg længselsfuld på det næste dybe stød. Francescas safter driver over min mans skaft, ned ad hans nosser og ned på min pande. Jeg læner hovedet tilbage og fanger lidt med munden. Det smager vidunderligt krydret.

Min mand støder hårdt i Francesca, så hun lander på maven oven på mig. Hendes fugtige hud, hiver i mine vorter og hendes hage berører min ophovnede klit. Den lille ekstra stimulans, sender mig direkte ud over kanten i en sønderrivende orgasme. Min kusse krammer om Michels pæl, men han nægter at holde inde. Liderligheden driver ham, til fortsat at pumpe mig hårdt med sit kæmpe jern. Jeg skriger og vrider og kramper. Jeg krammer Francescas bløde krop hårdt, mens jeg har følelsen af, at orgasmen prøver at flå mig i stykker.

Den river i mig, den ryster mig, den tager luften fra mig, den favner mig, den kærtegner mig og den forlader mig. Suuk.

Mens jeg kommer, går min mand baserk og knepper Francesca med dobbelt hastighed, li’som han tager mig, når jeg har provokeret ham groft. Hun hyler sin orgasme ud, mens væden skyller ud af hendes overophedede fissekanal og døber mit ansigt i liderlighedens navn.

Jeg mærker Michel vokse i mig. Da jeg tror, at min kusse umuligt kan strækkes mere, mærker jeg rykkene i hans kæmpe pik, som siger mig, at hans klimaks er nær. Øjeblikket senere, maser han sit skamben mod mit venusbjerg. Med kraftige ryk i hans kæmpe stav, spuler han sin fede, klistrede sæd, fra de store mørke nosser, direkte op i min livmoder.

Åååååååååååh! SÅ kommer jeg igen. Jeg kan umuligt kontrollere det. Et sted midt i den enorme orgasme slukker lyset….

 

”Skaaat, skaat”, hører jeg min mand kalde blidt.

Med lidt besvær, slår jeg øjnene op. Der står en ring af mennesker omkring mig. Sekundet efter, smiler de som på tælling.

”Kom skat, det er tid til at tage hjem”, siger min mand. Han løfter mig og bærer mig ud af lokalet. Ud i den ventende limousine.

 

Eventyret fortsættes på Sicilien

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.