Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fortsat: Et ægtepar er på Sicilien, hvor konen i første afsnit havde en lille ting gående med sidemanden i flyveren. Som en slags straf, kom hendes bagage ikke frem. Det har siden vist sig, at hendes mand så det lille sidespring, men ikke har specielt mange indvendinger. De er nu på hotellet og har lige taget heftigt bad sammen. De ligger på sengen og slapper af.

-----

SEX I DAG?

Solen er ved at gå ned. Da jeg igen check’er er mine trusser, er de stadig ikke helt tørre.

”Går udsvævende kvinder som dig med trusser?”, spørger min mand drillende.

”Næ”, siger jeg tørt. ”Det gør de vel ikke.”

Således opfordret af min egen mand, beslutter jeg at indtage mit første aftensmåltid på en Siciliansk restaurant, uden at være iført underbenklæder. Vi går ned ad vejen og gennem det grønne område. På vejen, mærker jeg luften mod min fisse, mens vi går. Det er en ubestemmelig følelse. Let pirrende, uden at være af seksuel karakter. Det kunne jeg måske godt vende mig til. Det kan min mand vidst også, hvis man skal dømme ud fra hans let hævede lem. Vi fjoller, som var vi blevet ti år yngre. Livet er herligt og alt andet end kedeligt. Vi ender på stranden. Bella Vista hedder stedet, som nærmest er et skur på sandet.

Maden er dejlig. Vi spiser fisk og blæksprutte. De siger, at fiskerne har landet det tidligere på dagen. Det smager bestemt friskt og godt. Vinen, og til dels manglen på trusser, gør os kåde og vi kærtegner hinanden både over og under bordet. Jeg driller min mand, ved at spørge ham, hvem på restauranten, som jeg skal forføre. Han er bestemt ikke tryg i sin nye rolle. Det er alt for tydeligt, at han er flow over, at han tænder på det. Og hvad med mig selv? Lige nu tænker jeg, at hvis han bare vil elske mig, som han gjorde i eftermiddags, så skal jeg nok levere ”utroskaben”. Men jeg er vist også lidt fuld.

Mørket falder på. Selv om det er sommer er aftnerne korte og mørket kommer hurtigt. Vi forlader restauranten og går en strand promenade med armene om hinandens lænd. Bølgerne ruller mod strandkanten, mens vi går i det gule sand. Ofte stopper vi op og kysser. Vinen og drillerierne af min mand, har gjort mig lidt lystig og kyssene bliver hurtigt hedere. Med vores hænder kærtegner vi hinandens kroppe, men min mand undgår behændigt det fugtige, trusseløse område mellem mine ben. Det er mærkeligt så hurtigt, at man kan vænne sig til ikke at have trusser på. Måske er det alkoholen.

Ved enden af stranden, drejer vi til venstre op i byen. Nu går vi hånd i hånd. Ingen af vejene synes at gå ligeud, men snørkler op ad bakken. Vi følger vejen til højre og ender på en kvadratisk plads med en gammel smuk kirke. Vi drejer til venstre tilbage mod hotellet. Nu går vi på en bred lige gade, men stopper ofte op, for at studere sidegaderne. De er meget lig mine arbejdsdagdrømme, dog ikke helt så stejle, men hyggelige. Jeg trækker min mand ind i de små gader for igen at kysse. Det bliver til en del snaveri, hvilket gør os godt varme. På vejen passerer vi endnu en kirke og snart er vi tilbage ved det grønne område, hvor vi startede. Vi drejer til højre og dér, lidt op ad gaden til venstre, ligger hotellet.

Vi er knapt inde af døren til værelset, før han griber mig og holder mig fast.

”Du er fan’me slem”, siger han lidt vredt. ”Du skal ikke sidde offentligt og drille mig med, hvem du skal forføre. Jeg laver jo heller ikke sjov med dine lyster.”

Jeg forstår, at jeg er gået lidt over stregen og undskylder. Vi forsegler undskyldningen med et dybt kys. Han er mere sårbar, end jeg regnede med. Vi klæder os af og gør klar til natten. Jeg løber nøgen rundt og låner hans tandbørste, da min jo er i kufferten og vi ikke har fået købt en ny. Sengen er lækker og det er dejligt at ligge i hans arm. Jeg er meget bevidst om, at det er vores første ferienat nogen sinde og jeg nyder det fuldt ud. Vi vender os lidt, så vi ligger i ske. Han omfavner mig. Jeg ligger i hans arme og spekulerer på, hvordan at det skal gå med Juan.

”Hvordan skal jeg friste Juan?” spørger jeg stille.

”Han er fristet”, svarer min mand. ”Han skal nok gøre kur til dig. Du skal bare sælge dig så dyrt, som du vil være bekendt.”

”Skal jeg være dyr?” Siger jeg undrende.

”Selvfølgelig”, svarer du helt selvfølgeligt. ”Du er min skat, min elskede og mit dyrebareste eje”

”Det var smukt sagt, skat.”

Det er jo simpel sandhed, men det går lige i mit hjerte, - og fisse. Jeg skubber min røv tættere på din pik. Uden ord, forstår den hvad jeg har lyst til. Jeg mærker den vokse mod mine nøgne baller.

”Skat, må jeg ligge på din mave?”

Du vender dig på ryggen, som svar. Jeg svinger det ene ben over dig og ligger mig fladt ned, så jeg mærker dig mest muligt. Jeg nyder nærheden et øjeblik, mens du trækker lagenet over vores kroppe. Jeg får snart lyst til et kys. Kysset bliver hurtigt til flere. Dine hænder er ødsle med kærtegn over hele min ryg, lænd og balder. Jeg kysser dig på brystet. Vores vejrtrækning lyder tungt i værelset.

Min fisse finder din pik, som vokser op af din mave. Jeg stryger op ad din lækre stav med mine skamlæber. Min væde fugter din hud. Vi stønner og smiler. Det er skønt at føle lidenskaben. Jeg må ha’ dig igen. Jeg griber din pik og sætter dens hoved mod indgangen til min fisse. Idet jeg roterer i hoften, glider du sagte ind. Jeg lukker øjnene og nyder følelsen af din dejlige kæp, som langsomt bryder ind mellem mine skamlæber og åbner min lystne grotte.

”Håååh”, lyden kommer dyb, måske fra min hals og fortsætter, mens jeg sænker mig ned over dit fede lem. Jeg sidder stille og nyder den følelse af fylde, som du giver til min sultne fisse. Vi kysser igen, langvarigt og vådt, mens jeg malker dig med knibeøvelser. Du stønner lavt på din vejrtrækning. Din stønnen ophidser mig.

”Vil du se os?” Det kommer pludseligt til mig og spørgsmålet ryger ud af min mund.

”Ja”, stønner du hæst. ”Engang…” – og så efter en lille pause. ”Jeg drømmer om, at vi kan kneppe dig sammen”

”Fuck!” stønner jeg, mens jeg hurtigt begynder at ride dig.

Dine ord går lige mine nedre regioner, eller er det min hjerne, som du knepper helt i hampen. Hurtigere og hurtigere pumper jeg min krop op og ned på dit skaft, mens billederne flakker for mit indre syn. Mig selv på alle fire, med Juan i munden, mens du tager mig. Mig selv på ryggen med dig i munden, mens Juan tager mig. Liderligheden raser i min krop, men jeg magter ikke at kneppe dig hurtigere.

”Tag mig hårdt”, beder jeg prustende og ser dig lige i øjnene. ”Knep min luder-kone-kusse, NU”

Du griber mig om hoften og dine stærke arme fører mig, mens din hofte samtidig pumper din kølle ind i min møg liderlige kusse. Orgasmen kommer susende mod mit tændte skød og jeg kaster mig ned på dit bryst. I rasende fart kører du pikken ind og ud af mit frådende hul. Igen råber du, da du kommer. Du sprøjter langt op i mit indre og driver mig over kanten. Vi holder krampagtigt om hinanden, til vores muskler og vejrtrækning igen finder ro og væden driver fra min gennemspulede kusse, -driver tilbage, hvor den kom fra, ned over dine nosser.

”Wau!, tænker jeg lykkeligt. ”Vild sex to gange på én dag, det er vist aldrig sket før. Længe leve Sicilien”.

Med min krop tæt klynget til din, falder jeg i søvn.

 

Eventyret fortsættes på Sicilien.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.